- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 20
Thread: Σελήνη με ή χωρίς όψεις?
-
11-11-2010, 10:51 AM #1
Σελήνη με ή χωρίς όψεις?
καλημέρα,
θα ήθελα την άποψη σας για το παρακάτω θέμα:
έχω ένα ωροσκόπιο στο οποίο η Σελήνη είναι στις 16 του υδροχόου, ο Ποσειδώνας στις 27 του Υδροχόου και ο Ωροσκόπος στις 23 του Λέοντα. Και οι δύο πλανήτες κάνουν αντίθεση με τον ωροσκόπο, αλλά για να πω ότι κάνουν σύνοδο και μεταξύ τους είναι ΄κάπως μεγάλη η ανοχή (11 μοίρες). Η ερώτηση είναι μήπως λόγω της κοινής αντίθεσης μπορώ να πω ότι ισχύει και η σύνοδος?
Σημειωτέον ότι η Σελήνη έχει μόνο μια δευτερεύουσα όψη με Κρόνο (135 μοίρες), άν δεν ισχύει η σύνοδος δηλ είναι χωρίς όψεις,:bigsmile:
-
11-11-2010, 01:13 PM #2
Re: Σελήνη με ή χωρίς όψεις?
Κατά την γνώμη μου, ο Ποσειδώνας κάνει σύνοδο με την ακμή του 7ου αλλά η Σελήνη δεν κάνει ούτε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ούτε με την ακμή του 7ου.
-
11-11-2010, 01:41 PM #3
Κοραλλία μου καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση!
απλά είναι διαφορετική από ότι περίμενα(τουλάχιστον με τον asc που έχει 7μοίρες ανοχή και μιλάμε για αντίθεση, νόμιζα ότι στις αντιθέσεις και ιδιαίτερα στα φώτα οι ανοχές είναι τουλάχιστον 8 μοίρες ή ακόμα και 10)!
Επίσης δεν ξέρω αν μπορείς να μου δώσεις με δυο λέξεις την εξήγηση αυτής της σελήνης!:blink:
-
11-11-2010, 08:11 PM #4
Είναι μια Σελήνη στον Υδροχόο και στο 6ο σπίτι, Σούλη μου, δεν έχει κάποια πολύπλοκη ερμηνεία. Με Υδροχόα μαμά, δεν είναι φυσικό;
-
11-11-2010, 08:37 PM #5
καλησπέρα Κοραλλία μου,
απλά ακούω πολλά για την Σελήνη δίχως όψεις και ανησυχω, γιατί έχω ψύχωση με το μωρό !
και πάλι ευχαριστώ!:bigsmile:
-
11-11-2010, 09:06 PM #6
Όλα αυτά που λέγονται για την Σελήνη ή τον Ήλιο χωρίς όψεις τα θεωρώ υπερβολικά. Κατά την γνώμη μου, καλύτερα η Σελήνη να μην κάνει όψεις παρά να κάνει δυσαρμονικές όψεις (όπως θα ηταν εδώ αν έκανε όψη με Ποσειδώνα). Θα λειτουργεί καθαρά υδροχοϊσια και στον 6ο οίκο.
-
12-11-2010, 01:19 PM #7
Ουφ! Ανακουφίστηκα! Είχα το ίδιο άγχος! Η σελήνη του μωρού μου είναι στον Υδροχόο και χωρίς όψεις και στον 9ο οίκο
-
12-11-2010, 04:02 PM #8
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-11-2010, 04:48 PM #9
Καλα μην παιρνεις και όρκο γι'αυτο!!!:bigsmile: Αλλα ας μην πω περισσότερα γιατι θα θεωρηθεί ιεροσυλία ,εφόσον δινω :respect: σε Τοξότες και Υδροχόους!
-
12-11-2010, 05:38 PM #10
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:καλησπέρα σε όλους!
και χαίρομαι πολύ για αυτά που ακούω, γιατί είχα αγχωθεί τόσο πολύ που έψαχνα να βρώ τί δεν πάει καλά με εμένα και το παιδί μου έχει Σελήνη χωρίς όψεις και μάλιστα στον υδροχόο!
Βέβαια εγώ είμαι φουλ υδροχόος (πολυαστρία με 5 πλανήτες στον υδροχόο)!
καλό απόγευμα σε όλους!:bigsmile::bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.