s
Ωροσκοπος....
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Ωροσκοπος....

Παιδια η απορια μου ειναι..ποσο μεγαλο ρολο παιζει ο ωροσκοπος μας στην προβλεψη;.. Γιατι οταν διαβαζω σε διαφορα sites [ ναι ειστε ενα απο τα καλυτερα αλλα γενικα μ αρεσει να τα διαβαζω ολα.. } οι προβλεψεις του ωροσκοπου μου ειναι πολυ πιο κοντα σ αυτα που μου συμβαινουν η με απασχολουν; :blink:

Re: Ωροσκοπος....

Quote Originally Posted by ZOELINA View Post
    Παιδια η απορια μου ειναι..ποσο μεγαλο ρολο παιζει ο ωροσκοπος μας στην προβλεψη;.. Γιατι οταν διαβαζω σε διαφορα sites [ ναι ειστε ενα απο τα καλυτερα αλλα γενικα μ αρεσει να τα διαβαζω ολα.. } οι προβλεψεις του ωροσκοπου μου ειναι πολυ πιο κοντα σ αυτα που μου συμβαινουν η με απασχολουν; :blink:
    ναι, παίζει μεγάλο ρόλο αλλά, ο συνδυασμός είναι το καλύτερο:bigsmile::weird:

Όνομα:
    Ρίτσα

Οι γενικές προβλέψεις που γίνονται βασίζονται πάνω στους οίκους των ζωδίων δηλαδή με τοποθέτηση του 1ου στην θέση του ήλιου. Δηλαδή είναι σαν να έχουμε άγνωστη ώρα γέννησης και χρησιμοποιούμε το ζώδιο για ωροσκόπο. Το σωστότερο είναι να κοιτάτε το ζώδιο του ωροσκόπου σας και το ηλιακό σας ζώδιο σε συνδυασμό.
    Τώρα αν ρωτήσετε εμένα... δεν διαβάζω ποτέ τέτοιες προβλέψεις γιατί η οικοθεσία του χάρτη μου δεν συμπίπτει ούτε με τη μία ούτε με την άλλη περίπτωση και θα πρέπει να διαβάζω και τα επόμενα ζώδια:blink: Με λίγα λόγια η αστρολογία είναι κάτι πολύ-πολύ παραπάνω από τις ανούσιες κατ΄εμέ γενικές προβλέψεις!!!
    Και ναι το Myhoroscope είναι το καλύτερο (για να μην πώ το μόνο καλό) ελληνικό site αστρολογίας:bigsmile:

:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)