s
Η Τίνα απαντά, κάνουν, γάμο, είναι, τώρα, παιδιού, αυτό, γάμος, παντρευτούν, βάφτιση, αναρωτιέμαι, εμφανιστεί, μπορεί, αρνητικό, bigsmile, τελευταία, σχέση, αφροδίτη, ανάδρομη, ακόμη, ζευγαριού, αυτός, αυτοί, έχει, ευχαριστώ, γεννήσεως, ημ/νιες, λένε, όπως, συχνά, επηρεάσει, επίσης, γεγονός, κανονικό, τους, θρησκευτικό, πολιτικό, παντρευτεί, επόμενη, εβδομάδα, κοπέλα, γιατί, θέλουν, ετοιμάζεται, ζευγάρι, γεια, αφροδιτη, αναδρομη, ολους, ξέρω" /> Γαμος και αναδρομη Αφροδιτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    Μαρία

Γαμος και αναδρομη Αφροδιτη

Γεια σε ολους!

Ξέρω ενα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο την επόμενη εβδομάδα. Θέλουν να το κάνουν τώρα γιατί η κοπέλα έμεινε έγγυος. Σκόπευαν γενικά να παντρευτούν αλλά λόγω παιδιού θα το κάνουν από τώρα και λίγο βιαστικά, με πολύ λίγους καλεσμένους.

Σκοπεύουν όμως να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο όταν θα κάνουν τη βάφτιση του παιδιού (χαχα, αυτό το γάμος + βάφτιση το βλέπω συχνά τώρα τελευταία :bigsmile.

Αναρωτιέμαι αν είναι αρνητικό που η Αφροδίτη θα είναι ακόμη ανάδρομη και αν ναι, αυτό πως μπορεί να εμφανιστεί στη σχέση τους. Επίσης αναρωτιέμαι πως θα επηρεάσει τη ζωή του ζευγαριού το γεγονός ότι θα κάνουν και 2ο γάμο (τον "κανονικό" όπως λένε και αυτοί). Αυτός ο γάμος δε θα έχει 2 ημ/νιες γεννήσεως;

Ευχαριστώ!!
    What tomorrow know's...

Όνομα:
    Τίνα

Re: Γαμος και αναδρομη Αφροδιτη

Αγαπητή Μαιρούλα, ο λόγος που αποφεύγουμε την τέλεση του μυστηρίου του γάμου με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι γιατί συνήθως αλλάζουμε γνώμη για πράγματα που αφορούν την αισθηματική μας κατάσταση. Ως ανάδρομη δεν βοηθά στην εξωτερίκευση των αισθημάτων μας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην σχέση.
    Νομίζω πως είναι καλύτερα να περιμένει να ορθοδρομήσει άλλωστε η επόμενη εβδομάδα δεν απέχει πολύ από τις 18 του μήνα που θα γυρίσει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία.

Ο γάμος της δεν θα έχει δυο ημερομηνίες, η 1η πιάνεται γιατί για το κράτος το ζευγάρι θεωρείται παντρεμένο είτε κάνει θρησκευτικό γάμο είτε όχι.
    Κι εγώ πρώτα πολιτικό έκανα και μετά θρησκευτικό.
    Από τη στιγμή που πέφτουν οι υπογραφές είναι νόμιμο ζευγάρι και στα χαρτιά πλέον είναι "η Κυρία του Κυρίου"

Όνομα:
    Μαρία

Μηπως όμως ακριβώς το ότι ο γάμος γίνεται με ανάδρομη Αφροδίτη, δείχνει την έννοια του βιαστικού γάμου, ο οποίος "θα ξαναγίνει" με ευθύδρομη Αφροδίτη αυτή τη φορά;

Δηλ. είναι σαν η αισθηματική κατάσταση να μην έχει κατασταλλάξει τελείως και γι'αυτό να γίνει και η "2η προσπάθεια".

Αυτό το σκέφτομαι σε αντιστοιχία με τον ανάδρομο Ερμή:unsure:. Ως γνωστόν είναι καλό να αποφεύγουμε αρκιβές αγορές εκείνες τις ημερομηνίες. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι ξαφνικά και υπό ανάδρομο Ερμή, χαλάει το λάπτοπ. Αν το χρειάζεσαι για τη δουλειά σου, πρέπει επειγόντως να πάρεις καινούριο. Είχες ήδη σκοπό να αγοράσεις καινούριο, αλλα το προγραμμάτιζες για μετά από 6 μήνες, που θα έχεις και την οικονομική ευχέρεια. :h2:

Επειδή γνωρίζεις ότι δεν έχεις τα χρήματα που θα ήθελες να ξοδέψεις για ένα καλό λάπτοπ, αποφασίζεις να πάρεις ένα σε αξιοπρεπή κατάσταση, αλλα μεταχειρισμένο, ώστε να τα βολέψεις μέχρι τους 6 μήνες αργότερα, όπου θα έχεις τα χρήματα να πάρεις το καινούριο. Τότε θα πουλήσεις το παλιό και θα πάρεις το καινούριο. Αυτό δεν είναι κατάσταση ανάδρομου Ερμή (χαλάει το λάπτοπ, παίρνεις ένα το οποίο δε σου αρέσει όσο θα ήθελες);

Θέλω να πω ότι ίσως η αναδρομη Αφροδίτη να μην αναφέρεται στο ότι ο γάμος δε θα τους βγει όπως θα θέλανε, αλλά ότι ήδη το γνωρίζουν και είναι η φύση του γάμου τέτοια που θα επαναληφθεί για να γίνει "σωστά".

Ελπίζω να εξήγησα καλά το σκεπτικό μου Ευχαριστώ!
    What tomorrow know's...

Όνομα:
    Τίνα

Μαιρούλα μου, εδώ δεν υπάρχει 2η προσπάθεια.
    Γι αυτό σου έγραψα ότι ο πολιτικός πιάνεται, δεν τίθεται θέμα 2ης προσπάθειας για (συν)αισθηματικούς λόγους. Το θέμα είναι καθαρά πρακτικό.
    Τα παιδιά είτε κάνουν θρησκευτικό γάμο είτε όχι είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
    Ισχύει το ωροσκόπιο του 1ου γάμου, το οποίο θα έχει Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία.
    Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει σε ποιο ζώδιο βρισκόταν η Αφροδίτη την ημέρα του γάμου.
    Αν για παράδειγμα παντρεύτηκαν με Αφροδίτη στον Ζυγό τα πράγματα είναι συγκριτικά καλύτερα απ' ότι αν ήταν στο Σκορπιό και φυσικά παίζουν ρόλο κι όψεις που σχημάτιζει η Αφροδίτη.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)