s
Η ανεξέλεγκτη επιρροή του Πλούτωνα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 37
    Όνομα:
    Κάτια

Η ανεξέλεγκτη επιρροή του Πλούτωνα

Χαιρετίζω τα μέλη της κοινότητας και καταθέτω προς διαλεύκανση μια πλανητική επιρροή που η ερμηνεία της με βασανίζει εδώ και καιρό.
    Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου μου (¶ρης) βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε σύνοδο με το Ζενίθ. Η γενέθλια όψη του με τον Πλούτωνα στον Ζυγό στον 6ο πολύ κοντά στην ακμή 7ου , είναι ένα ωραιότατο τετράγωνο! Η διέλευση του Πλούτωνα πάνω από τον ¶ρη μου, ενεργοποιεί αυτό το τετράγωνο.
    Ενώ τα καταστρεπτικά αποτελέσματα μου είναι απολύτως ορατά και ξεκάθαρα, η επίδραση παραμένει δυσδιάκριτη.
    Εκτός από την ενδοσκόπηση, την ανελέητη αυτοκριτική και τα επαγγελματικά αδιέξοδα, δεν βλέπω κάτι άλλο.
    Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να αποκομίσω κανενός είδους όφελος (που συνήθως το κάνω με τις αρνητικές επιρροές).
    Την τρομερή απελευθέρωση ενέργειας και την διαχείριση της εσωτερικής εξουσίας που υπόσχεται η όψη, ούτε καν τα νιώθω! Αντίθετα, η αδράνεια και η διάθεση για παραίτηση είναι η μάχη που δίνω με τον εαυτό μου καθημερινά!
    Η επίδραση του Πλούτωνα μου μοιάζει περισσότερο «μοιραία» παρά ελέγξιμη. Είναι σαν κάτι έξω από τη σφαίρα επιρροής μου να με οδηγεί σε αλλαγές που δεν επιθυμώ, χωρίς την δυνατότητα να αντιδράσω.
    Ίσως μια πιο εμβριθής τοποθέτηση από μια άλλη οπτική γωνία να φώτιζε το δρόμο μιας ανανεωμένης κατανόησης αυτής της επιρροής. Ελπίζω…
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Φωτεινή

Re: Η ανεξέλεγκτη επιρροή του Πλούτωνα

Καλησπέρα Κάτια :bigsmile:

Και η αδράνεια και η παραίτηση υπό συνθήκες αποτελούν ένα είδος δράσης. Αυτό το τετράγωνο θα μπορούσε να εκφραστεί ακριβώς έτσι ή με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο δλδ με ένα είδος ακραίας παρορμητικης δράσης που θα επηρέαζε βαθιά το περιβάλλον και την κοινωνική σου εικόνα.

Ωστόσο αυτό που έχω αποκομίσει απο την δική μου εμπειρία με τις γενέθλιες όψεις του Πλούτωνα μου, είναι οτι ενώ αισθάνεσαι οτι "βουλιάζεις", ότι είσαι ανήμπορος να διαχειριστείς ότι συμβαίνει κτλ , στην πραγματικότητα περνάς την Πλουτώνια διαδικασία εξέλιξης. Το κακό είναι ότι την θετική επιρροή των σκληρών όψεων που εμπλέκεται ένας βαρύς αλλά και απο την φύση του "υπόγειος" πλανήτης οπως ο Πλούτωνας,την κατανοούμε αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της "μεταμόρφωσης".

Όμως όλα αυτά θα πρέπει να σου είναι ήδη γνωστά καθώς αποτελούν γενέθλια όψη, που απλώς τώρα ενεργοποιείται. Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος λοιπόν, που καλείσαι να επανεξετάσεις, αυτό που πιστεύεις ότι έχεις ήδη επεξεργαστεί σαν δυναμικό; :bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Καλησπέρα Κάτια :bigsmile:

Και η αδράνεια και η παραίτηση υπό συνθήκες αποτελούν ένα είδος δράσης. Αυτό το τετράγωνο θα μπορούσε να εκφραστεί ακριβώς έτσι ή με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο δλδ με ένα είδος ακραίας παρορμητικης δράσης που θα επηρέαζε βαθιά το περιβάλλον και την κοινωνική σου εικόνα.

Ωστόσο αυτό που έχω αποκομίσει απο την δική μου εμπειρία με τις γενέθλιες όψεις του Πλούτωνα μου, είναι οτι ενώ αισθάνεσαι οτι "βουλιάζεις", ότι είσαι ανήμπορος να διαχειριστείς ότι συμβαίνει κτλ , στην πραγματικότητα περνάς την Πλουτώνια διαδικασία εξέλιξης. Το κακό είναι ότι την θετική επιρροή των σκληρών όψεων που εμπλέκεται ένας βαρύς αλλά και απο την φύση του "υπόγειος" πλανήτης οπως ο Πλούτωνας,την κατανοούμε αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία της "μεταμόρφωσης".

Όμως όλα αυτά θα πρέπει να σου είναι ήδη γνωστά καθώς αποτελούν γενέθλια όψη, που απλώς τώρα ενεργοποιείται. Μήπως υπάρχει κάποιος λόγος λοιπόν, που καλείσαι να επανεξετάσεις, αυτό που πιστεύεις ότι έχεις ήδη επεξεργαστεί σαν δυναμικό; :bigsmile:
    Αν ήξερες τι φιλοσοφικό κουράγιο μου δίνεις…
    Αυτή η ενεργοποίηση του γενέθλιου τετραγώνου ¶ρη\Πλούτωνα, είναι κάτι σαν προγραμματισμένο χειρουργείο ανήμερα των γενεθλίων σου! Σαν να μην φτάνει αυτό, είναι ενεργοποιημένο και από πρόοδο (υπό μορφή τριγώνου που όλοι ξέρουμε ότι τελικά το τετράγωνο ενεργοποιείται…).
    Δηλαδή δεν γλυτώνω!
    Για πρώτη φορά η μοιρολατρική αίσθηση του «μοιραίου», έχει διαποτίσει το είναι μου!
    Έχεις δίκιο όμως, μου έχει περάσει από το μυαλό ότι αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία, δεν θα είμαι σε θέση να καταλάβω τι πραγματικά συντελείται (κοσμογονία!).
    Σε ευχαριστώ για τον διαφωτισμό, αν και «Σκοτεινή»… Νομίζω πως το χρειαζόμουν!

Καθόλου να μην απογοητεύεσαι γιατί κάτι αντίστοιχο μου συμβαίνει και παρ'όλα τα μελανά σημεία, μάλλον έχει δίκιο η roadrunner!
    Ωροσκόπος στις 0.22 Αιγόκερω, ¶ρης/Αφροδίτη στις 5 και 6 του Κριού και 3ο οίκο, Πλούτωνας στις 6 του Ζυγού σε 9ο οίκο! Όπως καταλαβαίνεις, εδω και 1 χρόνο περίπου την παλεύω με νύχια - δόντια - κέρατα και ό,τι άλλο βρεθεί μπροστά μου!!! (ευτυχώς υπάρχετε όλοι εσείς κι ας μην σας ξέρω)
    Ο Πλούτωνας είναι ύπουλος και διαβρωτικός. Ευτυχώς όμως για σένα και για όλους εμάς τους ομοιοπαθείς εδώ μέσα, που είμαστε στην πλεονεκτική θέση να τον γνωρίζουμε από την καλή κι από την ανάποδη!
    Κι εσύ ως ψαράκι έχεις ένα χάρισμα που πχ εγώ ως γήινη-πύρινη ποτε δεν είχα ! ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ το λένε και είναι δώρο της φύσης σπάνιο και αναντικατάστατο. Είμαι σίγουρη πως κατά βάθος ξέρεις (νιώθεις) πολύ καλά τί σου συμβαίνει, πως θα το αξιολογήσεις και πώς θα το αντιμετωπίσεις. ¶λλωστε έχεις κι ένα πολύ ισχυρό χαρτί στην προσωπικότητα σου που το λένε ωροσκόπο.
    Αν το συνδυάσεις και με το ηλιακό σου ζώδιο, είμαι βέβαιη πως θα κερδίσεις τις μάχες σου γιατί θα έχεις δυνατό στρατηγό (Κριό) και γοητευτικό διπλωμάτη (ιχθύ) στο πλευρό σου.

Μην ξεχνάς και τον παράγοντα τύχη (Δία). Σε λίγο καιρό θα είναι στο πλευρό σου!

χειρουργείο ε? είναι τυχαίο που ο Πλούτωνας κυβερνάει του χειρουργούς νομίζεις???
    και ο άρης τα κοψίματα και τα χειρουργικά εργαλεία...? είναι σαν να δίνεις ένα νυστέρι σε έναν αφηνιασμένο πλην όμως ιδιαίτερα ταλαντούχο χειρουργό...οπότε και πολύ εύστοχη η παρομοίωσή σου! :bigsmile:

νομίζω ότι στη δική σου περίπτωση δεν είναι ότι απλώς ενεργοποιείται το τετράγωνο (το οποίο δεν λέω ότι δεν φτάνει από μόνο του) αλλά και ότι αυτό είναι σε γωνιακούς οίκους...! δηλαδή από τη στιγμή που ο Πλούτωνας είναι κοντά στην ακμή του εβδόμου προφανώς κάνει αντίθεση και με τον ωροσκόπο σου...σωστά? Ο Αρης σου από το ζενίθ ειναι σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο σου ή είναι πιο μακριά..? όλα αυτά νομιζω ότι δίνουν επιπλέον ένταση και δυναμική σε όλο αυτό....

να ξερες με ολο αυτό τι μου θυμησες....πριν λίγα χρόνια που ο Πλούτωνας ήταν πάνω από τον Αρη μου, ο οποίος σημειωτέον σχηματίζει θετικές όψεις με τον γενέθλιο Πλούτωνα και τον ωροσκόπο....είχε γίνει το έλα να δεις....! και υποτίθεται ότι έχω και τα εξάγωνα (και καλά!) και τότε είχα και την υποστήριξη του Δία ( και καλά! ) Θεατής στην ίδια μου τη ζωή! δεν μπορούσα να ελέγξω τίποτα! και όταν πείσμωνα και έλεγα ότι δε γίνεται να συμβαίνει αυτό και έπαιρνα τις καταστάσεις στα χέρια μου (ή έτσι πίστευα) εκεί να δεις τι γινόταν! ήταν στην κυριολεξία σαν να άκουγα τον Πλούτωνα να μου λέει "τι κάνεις κοριτσάκι??? είσαι τρελό??? αντιδράς??? τωρα θα δεις!!!" είναι αυτό που λένε..."αν δεν μπορείς να το αποφυγεις κάτσε και απόλαυσέ το!" όσο περνουσε η όψη αυτή τότε ήταν που αυτό που έφερε ταίριαζε περισσότερο με την ερμηνεία των textbooks για τις όψεις του Πλούτωνα...

δε νομιζω ότι η επιδραση είναι δυσδιάκριτη...όλα αυτά που λες για ενδοσκόπηση και αυτοκριτική και επαγγελματικά αδιέξοδα εμένα δε μου φαίνονται για δυσδιάκριτα. Η απελευθέρωση της ενέργειας θα έρθει όταν αυτή συσσωρευτεί μέσα σου και λειτουργήσει προς όλες αυτές τις διαδικασίες που περιέγραψες (ήδη λειτουργεί!) Όταν αυτές οι εσωτερικές διαδικασίες ολοκληρωθούν η ενέργεια σου δε θα χρειάζεται άλλο προς αυτή την κατευθυνση και τότε πιστεύω είναι που αυτή θα απελευθερωθεί και εσύ θα λυτρωθείς!

και για να τελειώσω και με κάτι χιουμοριστικό γιατί αν δεν κάνουμε και ολίγοΝ χιουμορ με τα τετράγωνα την πατήσαμε στην κυριολεξία είναι ότι.....σε τυραννάει τόσο αυτό το τετράγωνο γιατί ειπαμε....έμαθε οτι θες να το ξεφορτωθείς και το δίνεις όσο όσο!!! :bigsmile:

Να σαι καλά! :bigsmile:
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Καθόλου να μην απογοητεύεσαι γιατί κάτι αντίστοιχο μου συμβαίνει και παρ'όλα τα μελανά σημεία, μάλλον έχει δίκιο η roadrunner!
    Ωροσκόπος στις 0.22 Αιγόκερω, ¶ρης/Αφροδίτη στις 5 και 6 του Κριού και 3ο οίκο, Πλούτωνας στις 6 του Ζυγού σε 9ο οίκο! Όπως καταλαβαίνεις, εδω και 1 χρόνο περίπου την παλεύω με νύχια - δόντια - κέρατα και ό,τι άλλο βρεθεί μπροστά μου!!! (ευτυχώς υπάρχετε όλοι εσείς κι ας μην σας ξέρω)
    Ο Πλούτωνας είναι ύπουλος και διαβρωτικός. Ευτυχώς όμως για σένα και για όλους εμάς τους ομοιοπαθείς εδώ μέσα, που είμαστε στην πλεονεκτική θέση να τον γνωρίζουμε από την καλή κι από την ανάποδη!
    Κι εσύ ως ψαράκι έχεις ένα χάρισμα που πχ εγώ ως γήινη-πύρινη ποτε δεν είχα ! ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ το λένε και είναι δώρο της φύσης σπάνιο και αναντικατάστατο. Είμαι σίγουρη πως κατά βάθος ξέρεις (νιώθεις) πολύ καλά τί σου συμβαίνει, πως θα το αξιολογήσεις και πώς θα το αντιμετωπίσεις. ¶λλωστε έχεις κι ένα πολύ ισχυρό χαρτί στην προσωπικότητα σου που το λένε ωροσκόπο.
    Αν το συνδυάσεις και με το ηλιακό σου ζώδιο, είμαι βέβαιη πως θα κερδίσεις τις μάχες σου γιατί θα έχεις δυνατό στρατηγό (Κριό) και γοητευτικό διπλωμάτη (ιχθύ) στο πλευρό σου.

Μην ξεχνάς και τον παράγοντα τύχη (Δία). Σε λίγο καιρό θα είναι στο πλευρό σου!
    Αγαπητή μου Ταύρε, ότι δεν έχουμε θέλουμε! Ξέρεις πόσο ζηλεύω την υπομονή και την επιμονή του Ταύρου;
    Σε ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου. Πράγματι είναι έτσι τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι κάπου ανάμεσα στην ομίχλη, τον βλέπω τον «γορίλα»!
    Για να σοβαρευτώ, περνάς κι εσύ των παθών σου, αλλά όταν χτυπιέται ο ωροσκόπος και ο κυβερνήτης του σε γωνιακές όψεις… Νύψων ανομίματα, μη μόναν «όψεις»! (δεν το έχω να σοβαρευτώ και αυτό είναι ολοφάνερο!)
    Πάντως, είναι αλήθεια ότι μέσα μου αισθάνομαι ότι έχω απόθεμα, αισιοδοξία και τρόπο να αντιδράσω, απλά ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ… Εγώ και η Γαλάνη στο ομότιτλο τραγούδι.
    Ο Πλούτωνας μου δίνει την αίσθηση ότι έτσι και πω να αντιδράσω, θα εκραγώ με τον πιο καταστρεπτικό τρόπο. Έχω την ροπή προς κάθε ακραία συμπεριφορά και το παλεύω ακόμα. Δεν ξέρω για πόσο όμως… Και ο Δίας μη νομίζεις... Τετράγωνο θα κάνει και αυτός. Μην τον έχεις και για τόσο βοηθητικό πάντα. Ο Δίας έχει κλείσει σπίτια και δεν βοηθά σε έκρυθμες καταστάσεις... ¶σε σου λέω... Μόνο η φιλοσοφία μας σώζει! :bigsmile:

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    σε τυραννάει τόσο αυτό το τετράγωνο γιατί ειπαμε....έμαθε οτι θες να το ξεφορτωθείς και το δίνεις όσο όσο!!!
    Αυτό ξαναπές το! Αν έμαθε λέει... Παπαγαλία! Και τώρα που το είδαμε τι κάνουμε; Εδώ σε θέλω!
    Συμπέρασμα: Η αστρολογία είναι ένα υπέροχο εργαλείο γνώσης που μας βοηθά να κατανοούμε τις διαδικασίες της ζωής μας, αλλά τις λύσεις θα τις βρούμε εμείς και όχι η αστρολογία. (Το γράφω για να μην ξεχνιόμαστε).
    Σε ευχαριστώ Whisperer!

Τί ήταν αυτό που άκουσα??? ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ??? Απαγορεύεται η παραίτηση, επιτρέπεται το διαλειμματάκι!
    Να δεις ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις, και μάλιστα χωρίς να αντιδράσεις στον παλιο ...Πλούτωνα!
    Απλά, πήγαινε με τα νερά του και προσπάθησε να μαντεύεις τις επόμενες κινήσεις του. Και μην ξεχνάς: ¶σε τον να πιστεύει πως έχει πάντα το πάνω χέρι...
    Μοιάζει λίγο με έναν κακό σύζυγο. Σε 5 χρόνια γάμου έχει αλλάξει χαρακτήρα, είναι παγωμένος, αδιάφορος,σε κάνει κουρέλι, σε καταπιέζει κλπ κλπ. Κι εσύ τί κανεις? Σχέδιο Α.Φοβάσαι και τον αφήνεις να σε τελματώνει καθε μέρα? ΛΑΘΟΣ. Ακολουθείς το σχέδιο Β. Οπλίζεσαι με όλα όσα διαθέτεις στο σεντούκι της γυναικείας γοητείας σου, φοράς το πιό σέξυ χαμόγελο και φυσικά... τον αφήνεις να πιστεύει πως ....ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ!
    Κι όταν όλα τα δύσκολα θα έχουν τελειώσει,εσύ θα είσαι πιό δυνατή αναμφισβήτητα, και θα έχεις προχωρήσει πολλά βήματα παρακάτω. :bigsmile:

Ο Πλούτωνας δεν παλεύεται. Πας με τα νερά του και κοιτάς να έχεις τις μικρότερες απώλειες.Οι αλλαγές που συντελούνται δεν έχουν να κάνουν με τη δική σου δυνατότητα, είναι ανεξάρτητες από εσένα.
    Για να φέρω ένα παράδειγμα: πες ότι περνά από τον 10ο και υποδεικνύει αλλαγές ριζικές στην επαγγελματική σου πορεία. Τρως μια απόλυση επειδή το εργοστάσιο που δουλεύεις κλείνει και μένεις άνεργος. Τι θα μπορούσες να κάνεις για να αποτρέψεις την απόλυση η οποία ήρθε όχι εξαιτίας της δικής σου συμπεριφοράς αλλά εξαιτίας παραγόντων τελείως ξένων προς σε εσένα; Απλά τίποτα.
    Το θέμα είναι πώς διαχειρίζεσαι την επόμενη μέρα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Πολύ ενδιαφέρουσα η κουβέντα!! Katiakiss συγνωμη, οχι δεν τρωω ποπ κορν πανω απο το Πλουτώνειο βασανιστήριό σου... Μάλιστα,.... τώρα που ο διελαύνων Ήλιος φωτίζει τον 8ο οίκο μου και (με 3 πλανήτες μέσα του-ο ένας ο ΠΛούτωνας) κάνει σύνοδο με γενέθλιο Πλούτωνα, με προοδευτικό ¶ρη να προσεγγίζει γενέθλια Αφροδίτη....σε καταλαβαίνω και το σκεφτόμουν και εγώ χθες σε μια ανευ προηγουμένου έκρηξη!! Που εκφράστηκε μέσα στους 4 τοίχους, γιατί αν βγει εκτός,.... θα το μάθετε όλοι. Και όχι επειδή κάποιος έχει μία όψη δύσκολη στο γενέθλιο δε σημαίνει ότι ξέρει και πως να τη χειριστεί!! Αυτό θα προσπαθήσει να μάθει !! Σε όλη του τη ζωή μη σας πω!.. Και επίσης συμφωνώ και η μη δράση έχει το νόημά της... Και προσυπογράφω το σχόλιο του Μητσάκου που λέει ότι ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Εάν υπήρχε μία συνταγή που να λέει οτι αν χειριστείτε το δύσκολο έτσι θα το κάνετε εύκολο.... θα την ξέραμε όλοι. Για αυτό δεν μπορούμε να τη βρούμε!! Ο Πλούτωνας συμβολίζει την απώλεια το θάνατο ναι και τη μεταμόρφωση αλλά ποιός είναι ποτέ ο ίδιος μετά από τέτοια εμπειρία? Κανείς. Και όσο και να γλυκάνεις το χάπι πάντα η απώλεια είναι απώλεια. Απλά επειδή ο ΠΛούτωνας έχει μία σχέση και με τη ζωή, η επόμενη μέρα πρέπει να σε βρει στο παρόν, ευέλικτο και ξανά αιδιόδοξο για να υποδεχτείς με χαρά τον επόμενο κύκλο ζωής που θα σου δώσει....πολλά ευχάριστα !! Γιατί η ζωή είναι κύκλος!! Το βιβλίο Πλάτωνας όχι Πρόζακ το ξέρεις??? Είναι καλό διάβασέ το. Και ρίξτο στη φιλοσοφία θα σου κάνει καλό (σε πρακτικό επίπεδο πίστεψέ με) Περαστικά.
    ΥΓ παρόλα αυτά τώρα τολμώ να πω ότι μου έφερε και κάτι καλό... κάτι καινούριο.... δεν παραπονιέμαι... παρόλο που ακούγεται λίγο φρικιαστικό να αρχίζεις κάτι νέο με διευλ. Ήλιο σύνοδο γεν.ΠΛούτωνα!

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)