- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 1 of 1
Thread: Πολλοί πλανήτες σε 10ο
-
09-10-2010, 12:42 PM #1
Πολλοί πλανήτες σε 10ο
Αγαπητά μέλη, πάνω στη βιασύνη μου δεν είδα ότι έπρεπε να ανοίξω άλλο θέμα και όχι να γράψω σε θέμα άλλου! Συγγνώμη Αγγελική! Οπότε, σε ορθή ενότητα υποβάλω το ίδιο ερώτημα!!
Ξεκινώντας, να σας πω ότι έχω ήλιο στους ιχθείς στο 12ο οίκο μου, με ωροσκόπο ιχθύ! Όπως καταλαβαίνετε η Πυθεία μπροστά μου ωχριά!
Έχω σελήνη στον υδροχόο στη 14η μοίρα (τη μοίρα του αστρολόγου μου είπε κάποτε μία κυρία!) και ερμή στον υδροχόο στην 28η μοίρα, επίσης στο 12ο οίκο, γεγονός που πολλές φορές με κάνει να εκφράζομαι και να λειτουργώ άριστα σε περιβάλλοντα πιο ήπια και απομωνομένα (όντως γράφω καλύτερα από ότι μιλάω). Σε συνδυασμό με την ακμή του τρίτου οίκου μου στο ζώδιο των διδύμων που σημαίνει ότι δυσκολεύομαι να καταλήξω σε συμπέρασμα από τη γνώση που παίρνω (πράγμα που επίσης ισχύει!). Έχω επίσης μεσουράνημα στην 28η μοίρα του Τοξότη και όντως, το επάγγελμά μου είναι σχετικό με τη φιλοσοφία και τη δικαιοσύνη, σπουδάζω (και μάλιστα με επιτυχία θα έλεγα!) νομικά. Να προσθέσω ότι ο Δίας μου στο ζώδιο του Ταύρου στον 1ο οίκο μου με έχει κάνει γενικά άτομο οχι άτυχο, αλλά και λίγο καλοπερασάκια!
Ο δε επαγγελματικός τομέας μου βομβαρδίζεται!!!!! Ένα θα σας πω:
Στο 10ο οίκο μου έχω: Ποσειδώνα, Ουρανό, Κρόνο και ¶ρη!! Και όλοι στον Αιγόκερω!!!! Τί θα μπορούσατε να σχολιάσετε για αυτά που σας είπα; Κυρίως το τελευταίο! Να περιμένω Βατερλώ;;;!!! Επίσης τί σημασία αποδίδουμε τελικά σε 28η μοίρα σταθερού ζωδίου;
Ευχαριστώ όλους! Θα τα λέμε από τα φόρουμ!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.