s
ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 60

ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ

Θα ήθελα να ρωτήσω πως "φαίνονται" τα αδέρφια στον αστρολογικό χάρτη κάποιου, δηλ. φαίνεται αν κάποιος έχει αδέρφια κ τις σχέσεις του με αυτα.
    Ευχαριστώ

Re: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ

Κατά βάση ο 3ος οίκος ειναι αυτός που δείχνει τα αδερφια. Οπότε οι πλανητες εκει εχουν σημασία για το πώς εκφράζονται τα αδερφια μας.:embarrest

δηλ. να φέρω ένα παράδειγμα.... εχω στον 3ο οίκο μου τον Πλουτωνα κ τον Β. Δεσμό (ανάδρομους) κ η ακμή του 3ου είναι στον Ζυγό.....
    Με τα δίδυμα αδέρφια μου έχω 9 χρόνια διαφορά κ άριστες σχέσεις αν κ λειτουργώ σαν "μαμά" απεναντί τους λόγω διαφοράς ηλικίας...... Τί μου "δείχνει" όλα αυτά τα στοιχεία?
    Ο ζυγός, η ακμή του οίκου? ο αριθμός πλανητών μέσα στον 3ο οίκο?

Όνομα:
    Τίνα

Αγαπητή perg με ακμή 3ου στο ζώδιο του Ζυγού, συνήθως έχουμε αρμονική σχέση με τα αδέρφια.
    Φυσικά για περισσότερες πληροφορίες πρέπει να εξετάσεις την ζωδιακή της θέση, την οικοθεσία και τις όψεις της γιατί όλα αυτά χρωματίζουν την σχέση με τα αδέρφια σου.
    Ο Πλούτωνας μέσα στον 3ο δίνει εμμονή και πάθος από μέρους σου αλλά και σχέσεις που κρίνονται μέσα από μοιραίες καταστάσεις. Μέσα από δύσκολα γεγονότα θα παίρνετε δύναμη ο ένας από τον άλλον, ωστόσο κατά καιρούς θα δημιουργούνται κάποια προβλήματα μεταξύ σας.

Δηλ. θα είμαι καταπιεστική κατα κάποιο τρόπο απεναντί τους??? Λόγω διαφοράς ηλικίας ήδη νιώθω οτι τα επηρεάζω πολλές φορές κ είμαι εκ φύσεως αυταρχική ακόμη κ χωρίς να το καταλαβαίνω.......τα τρομάζω λίγο αλλά σέβονται πολύ την αποψή μου..... Πάντως το "μητρικο" δεν μπορώ να το αποβάλλω με τίποτα αφού στην ουσία τα έχω "μεγαλώσει" όντως!!!!!!!

Όνομα:
    Νασος

Στην περίπτωση της perg.. Μήπως θα έπρεπε να πάρουμε υπόψη και τον 4ο...?!:blink:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by perg View Post
    Δηλ. θα είμαι καταπιεστική κατα κάποιο τρόπο απεναντί τους??? Λόγω διαφοράς ηλικίας ήδη νιώθω οτι τα επηρεάζω πολλές φορές κ είμαι εκ φύσεως αυταρχική ακόμη κ χωρίς να το καταλαβαίνω.......τα τρομάζω λίγο αλλά σέβονται πολύ την αποψή μου..... Πάντως το "μητρικο" δεν μπορώ να το αποβάλλω με τίποτα αφού στην ουσία τα έχω "μεγαλώσει" όντως!!!!!!!
    προσπαθησε να εισαι πιο φιλικη μαζι τους
    να σε σεβονται οπως λες αλλα να ''μην τα τρομαζεις''
    γιατι ισως θα αρχισουν να σου κρυβουν γεγονοτα μεγαλωνοντας..
    απο φοβο απεναντι σου..
    τωρα βαιβαια αφου τα ''μεγαλωνεις εσυ'' ισως απο τους δικους μητρικους φοβους
    χωρις να το θελεις γινετε..
    .
    μπραβο σου παντως!!!!
    που τα φροντιζεις!!!!!

φιλικα!:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Quote Originally Posted by MrGalaxy View Post
    Στην περίπτωση της perg.. Μήπως θα έπρεπε να πάρουμε υπόψη και τον 4ο...?!:blink:
    τι εννοείς???? ο 4ος τί αντιπροσωπεύει πάνω σε αυτό το θέμα???:blink:

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by perg View Post
    τι εννοείς???? ο 4ος τί αντιπροσωπεύει πάνω σε αυτό το θέμα???:blink:
    :bigsmile: Ο 4ος οίκος αφορά σε μεγάλο βαθμό και θέματα οικογενειακού περιβάλλοντος,πατρική οικογενεια,τις ρίζες μας δηλαδή ,το χώρο του σπιτιού μας εν γένη,τοσο του πατρικού όσο και αυτου που εμείς δημιουργούμε:bigsmile:
    Ασφαλώς όμως δεν εκφράζονται μονον αυτά στο συγκεκριμένο οίκο που ομολογουμένως είναι απο τους πιο σημαντικούς!!!!:bigsmile:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Όνομα:
    Νασος

Αλλα πέρα απο την πατρική οικογένεια ο 4ος οικος είναι το μέρος όπου το άτομο έχει μάθει να νιώθει ασφάλεια...!! Γι'αυτό και αφού τα μεγάλωσε η Perg.... Η ζεστασιά και το σπίτι που τους πρόσφερες είναι σαν καταλύτης προς την συμπεριφορά τους στο σπίτι.... Δηλαδή απέναντι σε εσένα!!

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)