s
[Συζήτηση] Τι δηλώνουν οι Πλανήτες στον 7ο οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. Τι δηλώνουν οι Πλανήτες στον 7ο οίκο

Οι πλανήτες στον 7ο δηλώνουν τους ενοίκους αυτού του οίκου, τις ιδιότητες τους, τον τρόπο συμπεριφοράς τους και τον τρόπο που τους αντιμετωπίζει το ίδιο το άτομο. Δείχνουν τους ανθρώπους που κάποιος επιλέγει να έχει σχέση μαζί τους σε σταθερή βάση και ειδικά το σύντροφο της ζωής του. Οι πλανήτες στον 7ο, στην πραγματικότητα δείχνουν τις ιδιότητες που κάποιος αρνείται στον εαυτό του και τις προβάλλει στους άλλους. Τόσο οι εχθροί όσο και τα αγαπημένα πρόσωπα υποδηλώνονται από αυτόν τον οίκο καθώς και οι δύο περιπτώσεις συνδέονται με το φαινόμενο της προβολής.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Τι δηλώνουν οι Πλανήτες στον 7ο οίκο

Re: Τι δηλώνουν οι Πλανήτες στον 7ο οίκο

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

Κοιτα που βρισκεται ο κυβερνητης και τι οψεις κανει.

Παραδειγμα ,ο κυβερνητης του δικου μου οικου ειναι ο Ουρανος αφου η ακμη του 7ου ειναι στον Υδροχοο. Ο Ουρανος μου πεφτει στον 5ο οικο μου στο τοξοτη και κανει οψεις με σεληνη,αφροδιτη και ωροσκοπο.

Όνομα:
    Γιάννα

Εντύπωση και ευλογες απορίες μου προκάλεσε χάρτης με σύνοδο Ερμή -Κρόνου στην ακμή του 7ου (Σκορπιός) και λίγο πιο πέρα σύνοδος Ουρανού με Αφροδίτη στον Τοξότη.. Ο Κρόνος με τον ¶ρη Κυβερν. του 7ου εξάγωνο και αμοιβαία υποδοχή (¶ρης στον Αιγόκαιρο)... Δεν δέχονται δύσκολες όψεις.. Πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί αυτό το οξύμωρο σχήμα.;

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by μανταλένα View Post
    Εντύπωση και ευλογες απορίες μου προκάλεσε χάρτης με σύνοδο Ερμή -Κρόνου στην ακμή του 7ου (Σκορπιός) και λίγο πιο πέρα σύνοδος Ουρανού με Αφροδίτη στον Τοξότη.. Ο Κρόνος με τον ¶ρη Κυβερν. του 7ου εξάγωνο και αμοιβαία υποδοχή (¶ρης στον Αιγόκαιρο)... Δεν δέχονται δύσκολες όψεις.. Πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί αυτό το οξύμωρο σχήμα.;

Πιστευω οτι το ατομο, αντιτιθεται στην νομιμοτητα ενος γαμου. Πιθανον προτιμα την συμβιωση
    και αποδεχεται ως συντροφους αντισυμβατικα και απελευθερωμενα ατομα.
    Παντως ετσι κι αλλιως φαινεται να υπαρχει δυσκολια στην επικοινωνια με τους συντροφους, εκτος αν ο ερμης σε συνοδο με τον κρονο εκφραζεται ως προτιμηση σε μεγαλυτερα ατομα.

Μου δινει επισης την αισθηση ενος <ερωτικου σκανδαλου>.

Τωρα βεβαια αν γνωριζεις το προσωπο αυτο, πες μας αν ισχυει κατι απο αυτα.:unsure::unsure::bigsmile:

Με Κρόνο στην ακμή του εβδομου σε σύνοδο με ¶ρη κ Πλούτωνα στον ζυγό ..και Σέληνη σε σύνοδο με Δία στον σκορπιό και όλοι αυτοί στον 7 τι να μου ταιριάζει άραγε απο ολα αυτά; μηπως ολα??:dizzy:

7. θα μπορουσε ισως καποιος εμπειρος να μου εξηγησει τι γινεται, οταν στον 7 οικο δεν υπαρχουν πλανητες, αλλα μονο ο κληρος ττης τυχης και το vertex...??

Quote Originally Posted by toniateddybear View Post
    θα μπορουσε ισως καποιος εμπειρος να μου εξηγησει τι γινεται, οταν στον 7 οικο δεν υπαρχουν πλανητες, αλλα μονο ο κληρος ττης τυχης και το vertex...??
    Για κάθε οίκο μας ενδιαφέρει το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή, ο κυβερνήτης του , σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται και τι όψεις σχηματίζει.

Ο κλήρος της Τύχης είναι ένα σημείο που προκύπτει από τον Ωροσκόπο, Σελήνη και Ήλιο , τα τρία βασικά στοιχεία της προσωπικότητας ενός ατόμου. Στον 7ο σημαίνει ότι νιώθεις χαρά όταν δημιουργείς αρμονικές και σωστές προσωπικές σχέσεις , υποδεικνύει επιτυχία στις δοσοληψίας με τους άλλους, κέρδη από συμβόλαια. Οι όψεις του Κλήρου δείχνουν πόσο εύκολα ή δύσκολα μπορεί αυτό να επιτευχθεί.

Για την κορυφή βέρτεξ υπάρχει ήδη ένα άρθρο στο φόρουμ [Μεταφράσεις] Η Κορυφή (Vertex) στον αστρολογικό χάρτη

Λέγεται ότι στον 7ο οίκο το άτομο χρειάζεται να βρει μία ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες του και σ' αυτές των άλλων. Επίσης το ζώδιο που βρίσκεται (το βέρτεξ) και οι όψεις του κάτι έχουν να μας πουν και αυτές.
    Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις...

Κωνσταντίνος Καβάφης

9. Alkmini, σε ευχαριστω παρα πολυ!!! καταλαβα τι εννοεις, κοιταζω το ζωδιο που βρικσεται η ακμη του οικου (στο δικο μου Παρθενος) κι επειτα κοιταζω τον κυβερνητη, δλδ τον ερμη (αν και σε καποιο αρθρο διαβασα οτι ο κυβερνητης για τα ζωδια παρθενος και ζυγος δεν εχει ακομη βρεθει, νομιζω στο αρθρο για τον ορφεα) και δινω βαση στις οψεις που σχηματιζει ο ερμης και σε ποιο οικο ειναι. ¨οσο γι αυτα που ειπες για το vertex και τον κληρο της τυχης...πραγματι νιωθω σα να εκπληρωνεται ενας αυτοσκοπος μου οταν καταφερνω σωστες σχεσεις, ενω τα συμβολαια ειναι η δουλεια μου απο την οποια αποκομιζω κερδη! Σε ευχαριστω πολυ πολυ!

Όνομα:
    Μαρία

Είδα πρόσφατα μια γνωστή μου, που αν και υπερμαχος της ελευθερίας (Υδροχόος), αναρωτιόταν αν θα κάνει ποτέ μια όμορφη σχέση,και ίσως και μια όμορφη οικογένεια. Είναι στα 38,και πάντα ταλαιπωρείται. Εριξα μια ματιά στο χάρτη της,και κοιτούσα τον 7ο της οίκο.Θεωρώ γενικά ότι στη ζωή κάποιοι άνθρωποι είναι καλύτερα να μην παντρεύονται(όπως εγώ ας πούμε,που πρόκοψα).

Εχει λοιπόν ακμή 7ου οίκου στους Ιχθείς,και μέσα τον Χείρωνα στον Κριό.
    Κυβερνήτες Ποσειδώνας και Αρης στον 3ο της οίκο στον Τοξότη
    Η Αφροδίτη σε τετραγωνο με Χείρων
    Ο Αρης σε τρίγωνο με Χείρων
    Ο Κρόνος εξάγωνο Χείρων
    και ο Ποσειδώνας σε καλές όψεις με Ηλιο-Πλούτωνα και Λίλιθ.

Μπερδεύτηκα γιατί αν υπερισχύει ο Χείρωνας του κυβερνήτη,μάλλον αν παντρευόταν θα πληγωνόταν.Αν παλι κοιτάξεις τον Ποσειδώνα,όλα καλά,αλλά όπως και να χει δεν παραβλέπεται τιποτα.Και εννοείται ότι δεν πρόκειται να της πω κατι,ψιλοτρόμαξα!
    Καμιά γνώμη?
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread