s
λιλιθ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: λιλιθ

λιλιθ

καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος να μου πει τι σημαινει σε ενα ωροσκοπιο η λιλιθ που ειναι στον σκορπιο να κανει εξαγωνο με την αφροδιτη

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: λιλιθ

Kαλησπέρα. Δεκτή η απορία σου, αλλά για να την διατυπώνεις δείχνει ότι ήδη γνωρίζεις καλά τί σημαίνει το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο σου, το εξάγωνό του με την Αφροδίτη, η σύνοδος ¶ρη - Νότιου δεσμού, του Δία με τον Κρόνο σου και φυσικά της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

γνωριζω τι σημαινει το καθε ενα απο αυτα,στο πως να τα συνδεσω εχω μια δυσκολια.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by liliu View Post
    γνωριζω τι σημαινει το καθε ενα απο αυτα,στο πως να τα συνδεσω εχω μια δυσκολια.
    οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε αυτην την δυσκολια

με μελετη στα αρθρα του σαιτ
    αγαπητο μελος θα μαθεις να κανεις συνδιασμους
    καλο διαβασμα σου ευχομαι!!

φιλικα:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Εχω κι εγω την εξης απορια, η λιλιθ σε δυσαρμονικη οψη με τον πλουτωνα σε γενεθλιο ωροσκοπιο πως μπορει να επηρεασει το ατομο?Ευχαριστω εκ των προτερων!:bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by liliu View Post
    Και ενώ έχεις δυσκολία στο να συνδέσεις τα βασικά, ζητάς να μπλέξεις και τα δευτερεύοντα

Λιλιθ δεσμοί κλήροι μεσοδιαστήματα πλανητοειδείς απλανείς κλπ 1) εξετάζονται και επιστρατεύονται για να συμπληρώσουν τις κύριες πληροφορίες ενός χάρτη αφού αυτές έχουν εξαντληθεί, και 2) οι όψεις που ψάχνουμε είναι μικρής ανοχής, 1 με 2 μοίρες απόσταση, και «σκληρές» - σύνοδος αντίθεση τετράγωνο.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Καλημερα!
    Θα ηθελα να μου πει καποιος για την Λιλιθ, η οποια τωρα ειναι στις πρωτες μοιρες των Ιχθυων και κανει εξαγωνο με τον Πλουτωνα.
    Πως επηρεαζει τους Ιχθεις και μαλιστα εναν γενεθλιο Ηλιο [στις 7 μοιρες], ο οποιος δεν κανει καμμια οψη με αλλους γενεθλιους πλανητες η με σημεια [μεσοδιαστηματα κ.α.]?
    Ευχαριστω!

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Καλημερα!
    Θα ηθελα να μου πει καποιος για την Λιλιθ, η οποια τωρα ειναι στις πρωτες μοιρες των Ιχθυων και κανει εξαγωνο με τον Πλουτωνα.
    Πως επηρεαζει τους Ιχθεις και μαλιστα εναν γενεθλιο Ηλιο [στις 7 μοιρες], ο οποιος δεν κανει καμμια οψη με αλλους γενεθλιους πλανητες η με σημεια [μεσοδιαστηματα κ.α.]?
    Ευχαριστω!
    Παρατηρώ τις διελεύσεις της Λίλιθ από τους γενέθλιους πλανήτες μου αρκετό διάστημα. Πιστεύω ότι η διέλευση κάνοντας σύνοδο είναι πιο σημαντική. Όταν περνούσε λοιπόν από τον Ήλιο μου είχαν προκύψει αρκετές υποχρεώσεις προς αντρικά πρόσωπα της οικογένειας με αποτέλεσμα να μην σκέφτομαι καθόλου τις δικές μου επιθυμίες, τα δικά μου " θέλω". Η Λίλιθ σαν να "καταβροχθίζει" αυτό που αντιπροσωπεύει κάθε φορά ο συγκεκριμένος πλανήτης από τον οποίο διελαύνει.

Πιο σημαντικό σημείο όμως νομίζω ότι είναι στο χάρτη σου ο Ήλιος δίχως όψεις που έχεις στο χάρτη σου. Στους Ιχθείς λοιπόν μας μιλά για μία προσωπικότητα με ευαισθησίες και ασάφεια στο να αυτο- προσδιοριστεί, ένα άτομο που είναι ευάλωτο γενικότερα και με επιθυμίες που δύσκολα μπορεί να προσδιορίσει. Τα ίδια μπορεί να ισχύουν για τον πατέρα ή για το σύζυγο που εμφανίζεται ή μάλλον είναι παρών- απών ή αναγκασμένος να είναι απών για κάποιους λόγους.

Σε ποιό οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σου;
    Όταν πέρασε ο Δίας (μέσα Φεβρουαρίου 2010) από κει ή ο Κρόνος ( Νοέμβριο 2007, τέλος Ιανουαρίου 2008, τέλος Ιουλίου 2008) παρατήρησες κάποια αλλαγή στα παραπάνω ;

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Παρατηρώ τις διελεύσεις της Λίλιθ από τους γενέθλιους πλανήτες μου αρκετό διάστημα. Πιστεύω ότι η διέλευση κάνοντας σύνοδο είναι πιο σημαντική. Όταν περνούσε λοιπόν από τον Ήλιο μου είχαν προκύψει αρκετές υποχρεώσεις προς αντρικά πρόσωπα της οικογένειας με αποτέλεσμα να μην σκέφτομαι καθόλου τις δικές μου επιθυμίες, τα δικά μου " θέλω". Η Λίλιθ σαν να "καταβροχθίζει" αυτό που αντιπροσωπεύει κάθε φορά ο συγκεκριμένος πλανήτης από τον οποίο διελαύνει.

Πιο σημαντικό σημείο όμως νομίζω ότι είναι στο χάρτη σου ο Ήλιος δίχως όψεις που έχεις στο χάρτη σου. Στους Ιχθείς λοιπόν μας μιλά για μία προσωπικότητα με ευαισθησίες και ασάφεια στο να αυτο- προσδιοριστεί, ένα άτομο που είναι ευάλωτο γενικότερα και με επιθυμίες που δύσκολα μπορεί να προσδιορίσει. Τα ίδια μπορεί να ισχύουν για τον πατέρα ή για το σύζυγο που εμφανίζεται ή μάλλον είναι παρών- απών ή αναγκασμένος να είναι απών για κάποιους λόγους.

Όταν πέρασε ο Δίας (μέσα Φεβρουαρίου 2010) από κει ή ο Κρόνος ( Νοέμβριο 2007, τέλος Ιανουαρίου 2008, τέλος Ιουλίου 2008) παρατήρησες κάποια αλλαγή στα παραπάνω ;
    Καλά τα λες, αλλά η Λίλιθ δεν είναι πλανήτης. Στην καλύτερη, είναι μια διαστημική κοτρόνα. Αν φυσικά αναφέρεσαι στον αστεροειδή. Υπάρχει βέβαια και το υποθετικό σημείο, που είναι το μέσο της απόστασης μεταξύ Γης - Σελήνης, όταν η Σελήνη βρίσκεται στη μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη. Βέβαια, υπάρχει και μια άλλη Λίλιθ, που ...δεν φαίνεται, αλλά λένε ότι υπάρχει..., είναι ο ...αόρατος δορυφόρος της Γης, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων... :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by vikoza View Post

Vikoza,
    σε ευχαριστω για την απαντηση.
    Τωρα, ο Ηλιος μου ειναι στον ενατο οικο, η ακμη του οποιου ειναι στην 28η μοιρα του Υδροχοου. Ο Κρονος δε, οταν εκανε αντιθεση με τον Ηλιο μου ο οποιος ειναι στις 7μ των Ιχθυων, με παρεσυρε σε καταστασεις οι οποιες ενω φαινονταν ελπιδοφορες και καλες, απεδειχθησαν [τον Ιανουαριο του 2009], πολυ κακες επιλογες. Εμπλεξα δυστυχως σε μακροχρονιες ασχημες καταστασεις τις οποιες αντιπροσωπευει τοσο ο Κρονος [ειδικα εκει που ειναι τωρα], οσο και ο Πλουτωνας που το 2007 και το 2008 ηταν σε τριγωνο μεταξυ τους. Με το που τετραγωνισαν, πεσανε και οι μασκες. ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ! Δυστυχως! Και εγω βρεθηκα σε εναν κυκεωνα καταστασεων σε εξελιξη, οπου επρεπε να αναλαβω ενεργο ρολο, χωρις να ξερω τι ειχε διαδραματιστει πριν. Ακομα κολλαω κομματια στο puzzle, ακομα ειμαι κολλημενη...
    Οσο για τον Δια, πιστευω πως αυτος ευθυνεται για την αποκαλυψη. Βρισκοταν τοτε [Ιανουαριο 2009 και ημερα αποκαλυψης] στην 4η μοιρα του Υδροχοου σε συνοδο με τον Χειρωνα μου [γεν. Χειρωνας τετραγωνο γεν. Αρης] και στην ακμη του 8ου οικου μου. Ο,τι αντιπροσωπευει ο 8ος οικος μου το ενεργοποιησε, ΕΥΤΥΧΩΣ, ο Διας με ο,τι και αυτος αντιπροσωπευει και ας "πονεσε"...
    Η Λιλιθ ομως, τι θα μου κανει?
    Θα με συρρικνωσει? Κανει και τετραγωνο με την γεν. Λιλιθ στην τελευταια μοιρα του Σκορπιου. Σε ευχαριστω και παλι.
    Theresa_Alma

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)