s
Καλοκαίρι 2010. Ερωτικές προβλέψεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Όνομα:
    Ζωή & Ζώδια
    Location
    Κυκλοφορώ πανελλαδικά
    Posts
    800

    Καλοκαίρι 2010. Ερωτικές προβλέψεις

    Ποιοι θα ...κλάψουν, ποιοι θα γελάσουν!
    Δεν θα μπορούσαμε να πούμε με ευκολία ότι αυτό το καλοκαίρι είναι το πιο συναρπαστικό, ειδικά για εκείνους που έχουν γεννηθεί στις πρώτες μέρες των παρορμητικών ζωδίων –δηλαδή των Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου. Ο Δίας και Ουρανός στις αρχές του Ιουνίου δίνουν μια δόση χαράς και επιτυχίας ακόμα και συναισθηματικής, όμως λίγο οι εκλείψεις σε Αιγόκερο και Καρκίνο, λίγο το πλανητικό συνονθύλευμα Δία, Ουρανού, Κρόνου, Πλούτωνα και ¶ρη από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να ανατρέψουν, να διασπάσουν, να μεταλλάξουν, να επιβάλλουν με έναν πολεμοχαρή τρόπο τα πάντα.

    Τα σταθερά ζώδια δεν επηρεάζονται τόσο από αισθηματικής πλευράς, όμως αν έχουν πλανήτες στον παρορμητικό σταυρό τότε τα πράγματα διαφοροποιούνται σημαντικά. Αντίθετα, από τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς), άλλοι μπορεί να ευνοηθούν με καινούργιες σχέσεις ή τη σταθεροποίηση υπαρχόντων κι άλλοι να τις διαλύσουν οριστικά. Το σημαντικότερο πάντως είναι ότι όλοι θα χρειαστεί να θυμόμαστε ότι καμία σχέση δεν μπορεί να υφίσταται, αν δεν υπάρχει σεβασμός και συναισθηματική ωριμότητα από αμφότερα τα μέλη της.

    Διαβάστε όμως πιο αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για τους καλοκαιρινούς μήνες για το ζώδιό σας. Για καλύτερη εικόνα, διαβάστε και το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο ωροσκόπος σας.


    Κριός
    Ο Ιούνιος υπόσχεται αρκετά καλές στιγμές στην αισθηματική σας ζωή σε σχέση με το υπόλοιπο καλοκαίρι. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα σας δίνει την ευκαιρία να ερωτευτείτε, νΆ ανοίξετε έναν νέο κύκλο γνωριμιών ή, αν είστε δεσμευμένοι, να ανανεώσετε τη σχέση σας, να φερθείτε γενναιόδωρα. Από την άλλη, ο Δίας στις 6 στον Κριό θα σας γεμίσει αγάπη και αισιοδοξία ότι όλα μπορούν να κυλήσουν καλύτερα από πριν. Η συνάντησή του με τον Ουρανό στις 8 μπορεί να θεωρηθεί μια συναρπαστική περίοδος για σας των πρώτων ημερών, ειδικά αν είστε αδέσμευτοι. Αισθάνεστε την ανάγκη να απελευθερωθείτε και να δράσετε με τρόπους που μέχρι τώρα ήταν άγνωστοι σε σας. Όσον αφορά τους δεσμευμένους μπορεί να εκδηλώσουν μεγάλη επαναστατικότητα, όμως αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στις σχέσεις τους.

    Στις 21 Ιουλίου ο Κρόνος επιστρέφει στο Ζυγό, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ξαναδώσετε έναν αγώνα για τις σχέσεις σας. Αν στηρίζονται σε γερά θεμέλια μπορεί απλά να περάσετε μια περίοδο η οποία θα σας προβληματίσει έντονα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού η αντίθεση με τον Ουρανό στις 26 και ο ερχομός του ¶ρη απέναντί σας στο Ζυγό παρέα με τον Κρόνο και σε σύγκρουση με τον Ουρανό συνθέτουν την πιο δύσκολη περίοδο για σας των πρώτων ημερών. Σχέσεις διακόπτονται, ψυχρότητα και επανάσταση διαλύουν ό,τι είχατε οικοδομήσει μέχρι τώρα. Περίπου το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται και τον Αύγουστο, καθώς και η Αφροδίτη στο Ζυγό απομακρύνει ελπίδες για καλυτέρευση αυτής της κατάστασης. Οι γεννημένοι όμως στο 2ο Δεκαήμερο θα μπορούσαν να δείξουν κατανόηση και οι του 3ου μπορεί να περάσουν λίγο πιο ήρεμα, χωρίς να συμμετέχουν σΆ αυτό το πολεμικό σκηνικό.

    Ταύρος
    Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στον Καρκίνο μέχρι τις 13, δημιουργώντας ευχάριστη καθημερινότητα που βεβαίως περιλαμβάνει και συμπαθητικά πρόσωπα από το άλλο φύλο. Περνώντας στο ζώδιο του Λέοντα η συναισθηματική σας ζωή περιορίζεται στο σπίτι σας, όμως θα υπάρξουν και στιγμές χαράς και ευχάριστων οικογενειακών συγκεντρώσεων τόσο για σας όσο και για τον άνθρωπό σας. Οι αδέσμευτοι μπορεί σε μια τέτοια οικογενειακή συγκέντρωση να συναντήσουν άτομο που θα τους ενδιαφέρει συναισθηματικά. Ο ¶ρης από το ζώδιο της Παρθένου στις 7 Ιουνίου συμβάλλει θετικά στην αναζήτηση συντρόφου και ανανεώνει κατά πολύ την αισθηματική σας ζωή. Γύρω στις 15 δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις οι οποίες σκοπό έχουν να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σας –ειδικά αν ανήκετε στο 1ο Δεκαήμερο.

    Μέχρι και 21 Ιουλίου, οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, καλείστε να αντιμετωπίσετε με μεγάλη σοβαρότητα ευθύνες που αφορούν τις σχέσεις ή και τα παιδιά σας. Αν πραγματικά είστε σίγουροι τι ακριβώς θέλετε και πάνω απΆ όλα σίγουροι για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, τότε δεν έχετε παρά προχωρήσετε μαζί. Σίγουρα η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, στις 10 Ιουλίου μέχρι και 6 Αυγούστου, είναι ενθαρρυντικό σημάδι για τους περισσότερους ώστε να χαρείτε τον έρωτα, να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση, να αποφασίσετε να σταθεροποιήσετε το δεσμό σας. Στις 20 Αυγούστου ο Ερμής οπισθοδρομεί με συνέπεια να δημιουργηθούν ευτράπελα στον τομέα της επικοινωνίας τόσο με το σύντροφο όσο και με τα παιδιά σας. Δεν αποκλείεται να μάθετε ή ακόμα και να συναντήσετε άτομα από το παρελθόν σας. Επίσης από τις 14 Αυγούστου ο Ουρανός (ανάδρομος) επιστρέφει στους Ιχθείς, προκειμένου να αναστατώσει φιλικές σχέσεις και να δημιουργήσει ακόμα και παρεξηγήσεις με άτομα που είστε στενά δεμένοι.


    Δίδυμοι
    Η Αφροδίτη από το Λέοντα τον Ιούνιο θα φροντίσει να λάμψετε μέσω της επικοινωνίας και του φλερτ. Καινούριες γνωριμίες μπορεί να σας συναρπάσουν, αλλά ακόμα κι αν είστε δεσμευμένοι θα έχετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας με μικρά ταξιδάκια ή ψυχαγωγία που ικανοποιεί αμφοτέρους. Ο Κρόνος επανέρχεται στο Ζυγό στις 21, υποχρεώνοντάς σας να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις σχέσεις και να πάρετε αποφάσεις που πολλές φορές μπορεί να γίνουν μέσα από κλίμα πίεσης. Από την άλλη, ο Ουρανός από τον Κριό απέναντί του, φαίνεται να σπρώχνει να σπάσει τα καθιερωμένα ή τα τετριμμένα τέτοιων σχέσεων. Ο ¶ρης από τις 30 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Ζυγό και ξεκινάει μια περίοδος (ειδικά για σας των πρώτων ημερών) που θα χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθεια και να ελέγξετε τα πάθη σας γιατί και οι πλανητικές συναντήσεις με τον Κρόνο, Πλούτωνα Δία και Ουρανό θα σας πιέσουν, θα βγάλουν άπλυτα στη φόρα, θα κλονίσουν σχέσεις ακόμα και φιλικές ακόμα και μέσα στον Αύγουστο. Μην πάρετε αποφάσεις που θα σας κοστίσουν και διώξτε μόνο ό,τι πραγματικά είναι απολύτως άχρηστο και σας καταδυναστεύει.

    Βέβαια η Αφροδίτη στις 7 Αυγούστου από το ζώδιο του Ζυγού έρχεται να γλυκάνει την ατμόσφαιρα, δεν είναι όμως και τόσο σίγουρο ότι για σας του πρώτου δεκαημέρου θα μπορέσει να λειτουργήσει ως πανάκεια. Εξετάστε με όποιους τρόπους διαθέτετε ώστε να ανακαλύψετε λάθη και κακώς κείμενα που φθείρουν εσάς και τους αγαπημένους σας. Φροντίστε να σκέφτεστε ρεαλιστικά γιατί κάθε απόφαση ή λάθος επιλογή θα σας κοστίσει.


    Καρκίνος
    Οι εκλείψεις του καλοκαιριού και παράλληλα ο Πλούτωνας στον 7ο ηλιακό σας Οίκο είναι τα σημεία εκείνα που χρειάζονται την προσοχή σας, για σας των πρώτων ημερών. Έτσι η έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Αιγόκερου/Καρκίνου που πραγματοποιείται στις 26 Ιουνίου δεν είναι και τόσο φιλική μαζί σας. Θα αποδειχθεί κακός σύμβουλος στον τομέα των σχέσεων ειδικά αν έχετε γεννηθεί λίγο πριν λίγο μετά. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας, γιατί μπορεί να γίνει αιτία ακόμα και διακοπής πολύχρονων σχέσεων κι αυτό επειδή ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεστε δεν είναι ούτε ήρεμος, ούτε όμως είστε σε θέση να αξιολογήσετε σωστά. Πάντως εκμεταλλευτείτε μέχρι και 13 Ιουνίου την παρουσία της Αφροδίτης από το ζώδιό σας η οποία σας χαρίζει περισσότερο αισιοδοξία και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Η δεύτερη έκλειψη είναι πιο φιλική και δεν προκαλεί τέτοιες αναποδιές, δεν παύει όμως να σας κάνει αρκετά ευαίσθητους απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα. Προς το τέλος του μήνα το εκρηκτικό πλανητικό στερέωμα φαίνεται ότι θα ενεργοποιήσει αρνητικά καταστάσεις σε οικογενειακά και προσωπικά θέματα, σε σημείο από τη μία να θέλετε να αποτινάξετε ή να αλλάξετε δια παντός ό,τι εμποδίζει την πορεία σας, από την άλλη οι ευθύνες δεν θα σας αφήσουν να κάνετε εκείνα που πραγματικά θέλετε.

    Το πέρασμα του ¶ρη στο Ζυγό είναι ένας ακόμα λόγος να πυροδοτήσει τον Πλούτωνα. Αυτό θα φέρει μεγάλες αναστατώσεις στις σχέσεις. Η έλλειψη συνεννόησης, τα παρασκηνιακά μοτίβα, η αυταρχική συμπεριφορά θα είναι μερικά από εκείνα τα οποία θα βιώσετε σχεδόν από τις αρχές Αυγούστου. Προσπαθήστε να φέρετε μια ισορροπία όταν η Αφροδίτη περάσει στο Ζυγό και προστατέψτε αγαπημένα πρόσωπα.

    Λέων
    Το πάθος και η ένταση στην ερωτική σας ζωή μέχρι τις 7 Ιουνίου με τον ¶ρη στο Λέοντα φαίνεται ότι σας συνοδεύουν, αν εξαιρέσουμε την αντίθεση που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα στις 4, η οποία μπορεί να σας απογοητεύσει ή κι ακόμα να σας αποπλανήσει στον τομέα των σχέσεων, αν ανήκετε στο τέλος του 3ου Δεκαημέρου. Από την άλλη όμως, η Αφροδίτη από τις 14/9-9/7 περνά στο ζώδιό σας σκορπίζοντας όλη τη γοητεία της πάνω σας. Είναι πραγματικά μια από τις πιο καλές περιόδους του καλοκαιριού γιατί ο έρωτας, το φλερτ ακόμα και βέβαια ο ρομαντισμός εγκαθίστανται στη ζωή σας. Προσοχή σε απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις με την αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα στις 9 Ιουλίου. Οι δυσκολίες του 2ου μήνα του καλοκαιριού ξεκινούν από την οικονομική σας κατάσταση η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την αισθηματική.

    Ο Κρόνος και ο ¶ρης από τον Ζυγό υπόσχονται ότι αν μπερδέψετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα τότε μπορεί να εκδηλωθούν εντάσεις, αν βέβαια έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Για τους υπόλοιπους, η Αφροδίτη από τις 7 Αυγούστου θα περνά στο Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σας Οίκο, κάνοντας όψεις με Ουρανό, Κρόνο, Δία και Πλούτωνα αρκετά αντιφατικές. Από τη μία μπορεί να σας συνεπάρει μια καινούρια γνωριμία η οποία να φαίνεται στα μάτια σας απίθανη ή τυχερή, που όμως μην ελπίζετε ότι μπορεί να διαρκέσει. Από την άλλη, μπορεί να νιώσετε περιορισμό από το ίδιο σας το περιβάλλον για τις επιλογές σας. Στη συνέχεια ίσως αντιδράσετε υπερβολικά κι εκεί κινδυνεύετε να πέσετε σε λάθη –όπως π.χ. σε μια σχέση με άτομο ακόμα και δεσμευμένο. Προσέξτε γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν όλα στην επιφάνεια.

    Παρθένος
    Το πλανητικό γεγονός του Ιουνίου είναι ότι ο ¶ρης περνά στο ζώδιό σας από τις 7 και, εκτός από αντοχές και δύναμη, θα σας χαρίσει ελευθερία κινήσεων και αυτοπεποίθηση να πραγματοποιήσετε όλα εκείνα που τον προηγούμενο καιρό σας εμπόδιζαν. Ο Δίας αφήνει τους Ιχθείς και περνά για λίγο στον Κριό, που σημαίνει ότι ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα αρχίσει πάλι να σας απασχολεί πιο έντονα, ή τέλος πάντων να σας ευνοεί από το Σεπτέμβριο και μετά. Από την άλλη εσείς των τελευταίων ημερών δέχεστε την επιρροή του Κρόνου από την Παρθένο τουλάχιστον μέχρι 20 Ιουλίου που εγκαταλείπει οριστικά αυτή τη θέση για να περάσει στο Ζυγό. Ωστόσο θα πρέπει ήδη να έχετε πάρει αποφάσεις οι οποίες θα είναι σταθμός για τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη επίσης από το Λέοντα από τις 14/6 έως τις 9/8 δεν αφήνει πολλά περιθώρια ώστε να μπορέσετε να εκφράσετε συναισθήματα ή να κοινοποιήσετε ακόμα και μια σχέση που σας ενδιαφέρει. Η θέση της από την Παρθένο μεταξύ 10 Ιουλίου και 6 Αυγούστου μπορεί να θεωρηθεί θετική για την αισθηματική σας ζωή, αλλά επειδή διανύουμε μια αρκετά δύσκολη περίοδο, ενδεχομένως να μην απολαύσετε όλα της τα οφέλη.

    Οι εκλείψεις βέβαια μπορεί να ταράξουν λίγο τα αισθηματικά σας πεδία, ιδιαίτερα στις 26 Ιουνίου όπου δεν θα είστε και τόσο ψύχραιμοι με το ταίρι σας ή και τα παιδιά σας, κυρίως εσείς των πρώτων ημερών. Αντίθετα, η επόμενη στις 11 Ιουλίου, για σας του 2ου Δεκαημέρου, είναι πιο ήπια και μάλιστα μπορεί να χαρείτε τη συντροφιά των φίλων σας ή των κοινωνικών σας συναναστροφών. Ο Ερμής από την Παρθένο και ανάδρομος από τις 20 και το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα στις 21 μπορεί να είναι μια σοβαρή αιτία εμπλοκών με αγαπημένα πρόσωπα αν και εφόσον τα οικονομικά μπουν στη μέση.

    Ζυγός
    Ο Ουρανός και ο Δίας απέναντί σας είναι το πρώτο γεγονός του καλοκαιριού για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Γεγονός που ανανεώνει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις έτσι όπως δεν φαντάζεστε, καθώς αναπάντεχες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν. Δεν θα είναι και το ιδανικότερο αν είστε δεσμευμένοι γιατί αυτό μπορεί να δράσει αρνητικά στη σχέση σας, μέχρι και να τη διαλύσει. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα στις 14 συμμετέχει ενεργά στην κοινωνική σας ζωή καθώς οι φίλοι σας είναι εκείνοι που σας την ομορφαίνουν. Βέβαια δεν αποκλείεται σε ένα τέτοιο περιβάλλον να συναντήσετε και άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Και φτάνουμε στον εκρηκτικό Ιούλιο όπου ο Κρόνος από τις 20 επιστρέφει οριστικά στο ζώδιό σας και τους πρώτους περιορισμούς τους δέχεστε εσείς των πρώτων ημερών. Μα δεν είναι μόνο οι περιορισμοί, αλλά όλη η πλανητική σύνθεση, γιατί μην ξεχνάτε ότι εκτός από τους αργούς πλανήτες Δία, Ουρανό, Κρόνο και Πλούτωνα συμμετέχει και ο ¶ρης από το Ζυγό.

    Οι μέρες που θα ακολουθήσουν, τουλάχιστον μέχρι τις 6 Αυγούστου, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί οι εκρήξεις, οι αντιπαραθέσεις με το άλλο σας μισό δεν θα έχουν πισωγύρισμα, με αποτέλεσμα ακόμα κι ένας χωρισμός να σας σημαδέψει. Από τις 7 η Αφροδίτη από το Ζυγό έρχεται με κλάδο ελαίας, όσο μπορεί κι αυτή, να γλυκάνει λίγο τη «εν θερμώ» ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και να δώσει τόπο στην «οργή» των προηγούμενων ημερών. Οι των τελευταίων ημερών ας απολαύσουν εν μέρει τις ρομαντικές στιγμές που προσφέρει ο Ποσειδώνας κι ας ζήσουν ερωτικές στιγμές με τους αγαπημένους τους. Από τις 14 Αυγούστου ο Ουρανός επιστρέφει στους Ιχθείς, έτσι θα μειωθούν οι πολλές εντάσεις και οι ανατροπές στον τομέα των σχέσεων.

    Σκορπιός
    Για σας αυτό το καλοκαίρι ναι μεν μπορεί να είναι κάπως δύσκολο αλλά όχι και τόσο για την αισθηματική σας ζωή. Ξεκινώντας ο Ιούνιος και μέχρι τις 13 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να ευνοήσει τη συναισθηματική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτοι, μια καινούρια γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα σας ανανεώσει ή ακόμα κι αν είστε δεσμευμένοι η επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τα κοινά σας σχέδια θα σας βρουν σύμφωνους. Από τις 14 Ιουνίου η Αφροδίτη στο Λέοντα σας καλεί να δώσετε περισσότερο βάρος στην επαγγελματική σας ζωή, όμως δε θα λείψουν και τα πλούσια κοινωνικά δρώμενα τουλάχιστον μέχρι και τις 9 Ιουλίου. Αφού λοιπόν θα κινείστε σε τέτοιους χώρους δεν αποκλείεται να γνωρίσετε κάποιο άτομο που πραγματικά θα σας γοητεύσει από την παρουσία του και το ταμπεραμέντο του, όμως και εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε τις καλύτερες εντυπώσεις στους άλλους.

    Ο ¶ρης από την Παρθένο στις 7 Ιουνίου και η Αφροδίτη στις 10 Ιουλίου θα σας φέρουν σε επαφή με το φιλικό σας κύκλο, όπου εκτός από την υποστήριξή του και το άλλο φύλο θα έχει λόγο στη ζωή σας. Βέβαια το τέλος του Ιουλίου μπορεί να σας προβληματίσει για άλλους τομείς της ζωής σας και το άγχος να σας εμποδίσει να δράσετε όπως θα θέλατε. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στις 20 μπορεί να φέρει διάφορες παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Επίσης το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 7 Αυγούστου μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες αν διατηρείτε μυστικές σχέσεις οι οποίες ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.


    Τοξότης
    Τα θέματα των σχέσεων θα είναι μέσα στις συζητήσεις σας –ειδικά από τις 10 Ιουνίου μέχρι και τις 24. Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, έχει όρεξη όχι μόνο να συζητήσει, αλλά και να λύσει διαφορές που προκύπτουν. Ίσως θα πρέπει να δείξετε κατανόηση, πράγμα βέβαια που δεν θα είναι εφικτό, γιατί θα υπάρξουν και εκρήξεις αλλά και ψυχρότητα, χωρίς να λύνονται τα προβλήματα σας. Κάπως θα σώσει την κατάσταση η είσοδος της Αφροδίτης στο Λέοντα από τις 14 Ιουνίου έως και 9 Ιουλίου. Τουλάχιστον σας προτρέπει να χαρείτε στιγμές, μακριά από την καθημερινότητα και κυρίως να καταπιαστείτε με ό,τι θεραπεύει το νου σας. Σαφώς και θα υπάρξουν γνωριμίες που θα είναι του ίδιου πνευματικού επιπέδου με σας, ή ο τρόπος που επικοινωνούν θα είναι εντελώς διαφορετικός απΆ ό,τι έχετε συνηθίσει έως τώρα.

    Οι δυσκολίες του καλοκαιριού σας αγγίζουν στον οικονομικό τομέα και κατΆ επέκταση, αν τα οικονομικά σας είναι προβληματικά, δεν θα έχετε πάντα και τη στήριξη ακόμα και των δικών σας ανθρώπων. Ο ¶ρης στις 30 Ιουλίου και η Αφροδίτη στις 7 Αυγούστου από το ζώδιο του Ζυγού, αν εξαιρέσουμε εσάς των πρώτων ημερών όπου μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω σε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις, το υπόλοιπο διάστημα θα βοηθά να χαρείτε τη συντροφιά των φίλων σας αλλά και θα δημιουργεί προϋποθέσεις ακόμα και για καινούριες γνωριμίες. Πάντως η παρουσία του Ουρανού και του Δία στον Κριό τουλάχιστον στις αρχές του καλοκαιριού θα ευνοήσει την αισθηματική σας ζωή καθώς δεν θα λείψουν ούτε τα απρόβλεπτα ούτε και οι ανατροπές ή η ποικιλία στις προτιμήσεις σας. Η 26η Ιουλίου με την αντίθεση Κρόνου/Ουρανού και η 16η Αυγούστου με την αντίθεση Δία/Κρόνου είναι από τα πιο επικίνδυνα σημεία του καλοκαιριού. Πρώτον γιατί μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με φίλους και αισθηματικές σχέσεις και δεύτερον να υπερισχύσει αισιοδοξία ή άκρατος ενθουσιασμός από μέρους σας κι αυτό να έχει αρνητικό αποτέλεσμα στο φιλικό σας περιβάλλον.


    Αιγόκερως
    Με σας τους Αιγόκερους να αρχίσουμε καλύτερα από την έκλειψη στο ζώδιο σας, η οποία πραγματοποιείται 26 Ιουνίου και επηρεάζει εσάς των πρώτων ημερών. Το φεγγάρι αυτό μάλλον θα βγάλει στην επιφάνεια όλα εκείνα που δεν θα θέλατε με τίποτε να αποκαλύψετε, όμως αισθάνεστε την ανάγκη να τα εκφράσετε με όλο σας το είναι. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας και στις αποφάσεις που θα πάρετε. Καλό θα ήταν να φιλτράρετε τα πάντα μέσα από τη λογική και κυρίως να κρατήσετε την ψυχραιμία σας για να σώσετε ό,τι αξίζει.
    Η επόμενη ηλιακή έκλειψη στις 11 Ιουλίου έρχεται πάλι να ταράξει τα νερά και αφορά εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου Δεκαημέρου. Αφορμές και αιτίες θα συμβαδίσουν για να ταράξουν τις σχέσεις. Η Αφροδίτη πάντως από το ζώδιο της Παρθένου κάπου θα ηρεμήσει εν μέρει την εκρηκτική ατμόσφαιρα του Ιουλίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα σχέδιά σας ή κι ακόμα να υλοποιήσετε κάποια όνειρά σας. Όμως οι οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις δεν θα σας αφήσουν για πολύ ήσυχους κι ίσως βρεθείτε στο μάτι του κυκλώνα. Διαχωρίστε αυτούς τους τομείς της ζωής σας ώστε να μείνουν ανέπαφοι.

    Ο Αύγουστος μπορεί να μην έχει εκλείψεις, όμως στις αρχές του δεν είναι και ο ιδανικότερος μήνας, τόσο για τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα όσο και τις επαγγελματικές. Εσείς των πρώτων ημερών προσέχετε τους αγαπημένους σας. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού θα προσπαθήσει να φέρει μια ισορροπία στην κοινωνική σας ζωή. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν για σας του 2ου Δεκαημέρου.


    Υδροχόος
    Ο ¶ρης από το Λέοντα, λίγο πριν εγκαταλείψει οριστικά τον 7ο ηλιακό σας Οίκο θα μπορούσε να προκαλέσει μπερδέματα και ασάφειες με μια σχέση σας σε σημείο άλλα να βλέπατε έως τώρα στον άνθρωπό σας κι άλλο πράγμα να βγει στην επιφάνεια. Από τις 14 Ιουνίου η Αφροδίτη απέναντί σας θα βοηθήσει να συνέλθουν οι σχέσεις, να έρθετε πια πιο κοντά με το ταίρι σας και να βρείτε τους πραγματικούς λόγους που είστε μαζί. Αν είστε αδέσμευτοι, μέσα από καινούριες επαφές μπορεί να ανακαλύψετε κάποιο άτομο που θα σας ενδιαφέρει. Οι καλοκαιρινές εκλείψεις περισσότερο θα σας επηρεάσουν σε οικονομικά θέματα είτε πρόκειται για τα έσοδά σας, είτε πρόκειται ακόμα και για τα χρήματα του συντρόφου σας. Ίσως να μην είναι και η καλύτερη περίοδος για σας που έχετε γεννηθεί στο 1ο και το 2ο Δεκαήμερο, γιατί μπορεί να πυροδοτηθούν εκρήξεις, να βγουν έξοδα που ίσως δεν περιμένατε και δυστυχώς είστε υποχρεωμένοι να τα αντιμετωπίσετε. Ενδεχομένως μια τέτοια επιρροή να αγγίξει και τις σχέσεις σας.

    Ο Αύγουστος φιλοξενώντας τον ¶ρη και την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού, μπορεί να σας χαρίσει κάποιες ήρεμες και ευχάριστες στιγμές ανάμεσα σε ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα και δραστηριότητες που σας γεμίζουν ενέργεια πνευματική και φυσική. Βέβαια οι πρώτες μέρες του μήνα δεν θεωρούνται ιδιαίτερα καλές, γιΆ αυτό να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας και ιδιαίτερα φερέγγυοι σε νομικές υποθέσεις.

    Ιχθείς
    Ο ¶ρης από τις 7 Ιουνίου απέναντί σας στο ζώδιο της Παρθένου, έρχεται να αναστατώσει τον τομέα των σχέσεων. Η έλλειψη συντροφικότητας και κατανόησης πάει περίπατο, όμως είναι στο χέρι σας να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τους άλλους και να μην «παραδοθείτε» σε έριδες που θα δυσκολέψουν την ζωή σας. Η έκλειψη της Σελήνης στον Αιγόκερο πιθανόν να φέρει αναστάτωση ή ακόμα και καθοριστικές αλλαγές στις φιλικές σας σχέσεις. Εσείς των πρώτων ημερών επηρεάζεστε περισσότερο. Ο Κρόνος από την Παρθένο θα περάσει στο Ζυγό στις 21 Ιουλίου. Όλο αυτό το διάστημα εσείς των τελευταίων ημερών, θα πρέπει να κοιτάξετε για τελευταία φορά κι αν χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για τα κακώς κείμενα των σχέσεων σας.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 10 Ιουλίου μπορεί να δώσει ένα πάτημα ώστε όλα να μην τα βάλετε κάτω από το μικροσκόπιο, αν και η μέθοδος της εκλογίκευσης δυστυχώς κυριαρχεί πολύ περισσότερο. Εκείνο όμως που θα σας τραβήξει την προσοχή είναι τα κεκτημένα σας, είτε αφορούν το πορτοφόλι σας, είτε το άλλο σας μισό. Το τέλος Ιουλίου είναι η πιο δύσκολη περίοδος του καλοκαιριού γιατί, αν τελικά αποφασίσατε να χωρίσετε, οι πηγές εσόδων από το σύντροφο προκαλούν προβλήματα με τη μη συμμετοχή του. Αργότερα ο Αύγουστος, με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο της Παρθένου από τις 20, ξαναφέρνει στην επιφάνεια συζητήσεις αλλά και παρανοήσεις με το σύντροφό σας. Προσέξτε τι θα πείτε και πώς θα χειριστείτε αυτόν τομέα γιατί όλα είναι πιθανά, ακόμα και σοβαροί χωρισμοί. Επίσης στις 14 Αυγούστου ο Ουρανός περνά πάλι στο ζώδιό σας με σκοπό να σας ξαναγεμίσει με επαναστατική διάθεση, πράγμα εμφανές στο σύντροφό σας.
    Ζωή & Ζώδια

    Όπως πάνω, έτσι και κάτω

  2. #2

    Re: Καλοκαίρι 2010. Ερωτικές προβλέψεις

    Γεια σας!! Για να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα λίγο...Είμαι Δίδυμος της τελευταίας ημέρας με ωροσκόπο Ζυγό. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει λίγο? Τελικά θα είναι χάλια το καλοκαίρι...??? (μέχρι στιγμής δεν θα το έλεγα και πολύ καλό...) Ευχαριστώ

  3. #3

    Re: Καλοκαίρι 2010. Ερωτικές προβλέψεις

    Quote Originally Posted by FARS View Post
    Γεια σας!! Για να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα λίγο...Είμαι Δίδυμος της τελευταίας ημέρας με ωροσκόπο Ζυγό. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει λίγο? Τελικά θα είναι χάλια το καλοκαίρι...??? (μέχρι στιγμής δεν θα το έλεγα και πολύ καλό...) Ευχαριστώ
    Διάβασε τς προβλέψεις για τους Ζυγούς.Μάλλον θα σου ταιριάζουν περισσότερο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

  4. #4

    Re: Καλοκαίρι 2010. Ερωτικές προβλέψεις

    εγω παντως Ιχθεις με ωροσκοπο μηδενικη μοιρα Αιγοκερου ενα πραγμα καταλαβα..ο χωρισμος ειναι αναποφευκτος και τελειωτικος..για του λογου το αληθες συνεβη μια μερα πριν την εκλειψη!χα!!κοσμικο αστειο!!χτυπα Κρονε!!

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Όνομα:
    Χριστίνα
    Location
    Athens
    Posts
    11

    Re: Καλοκαίρι 2010. Ερωτικές προβλέψεις

    Εμένα το δράμα μου ξεκίνησε στις 28/06 κι απο εκείνη την ημέρα τα έχω δει όλα. Αναρωτιέμαι πόσα ακόμα θα δω...Καλό κουράγιο σε όλους μας.:nuts:

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads