s
[Συζήτηση] Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 47
    Όνομα:
    Χρυσάνθη

Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»

Ένας καινούριος κόσμος ανοίγεται μπροστά στα μάτια όλων μας. Δειλά πρώτα. Θα ταράξει τις αόρατες θάλασσες της ψυχής μας. Σαν απαλές νιφάδες χιονιού να αγγίζουν τις βαθύτερες στοιβάδες του νου, η αθέατη εξωτερική τάξη πραγμάτων θα ωθήσει –αν όχι όλους πάντως αρκετούς από εμάς – σε ερωτικά ταξίδια, που όμοια τους ξεχασμένα όντας στο χρονοντούλαπο του σύμπαντος, πάψαμε να ελπίζουμε είτε ότι υπάρχουν, και ακόμα χειρότερα ότι θα μας επισκεφτούν. Και όμως, στην περίπτωση του Ποσειδώνα, η ελπίδα όχι μόνο πεθαίνει τελευταία, αλλά αντιθέτως ανοίγει καινούριους ερωτικούς δρόμους για όλους μας.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»

Re: Ποσειδώνας στους Ιχθείς. «Μεγάλε μου έρωτα»

...Επειδή μπερδεύτηκα λίγο...Τι πρέπει να διαβάσουμε όταν λες "Ο Ποσειδώνας στους 12 οίκους του ζωδιακού";Το ζώδιο μας ή τον οίκο που θα επιρρεάσει ο Ποσειδώνας με τη διέλευσή του; Έγω για παράδειγμα, διαβάζω το "ο Ποσειδώνας στον οίκο της Παρθένου" αφού είμαι Παρθένος ή διαβάζω το "ο Ποσειδώνας στον οίκο του Σκορπιού" μιας και ο Ποσειδώνας θα επιρρεάσει τον 8ο οίκο μου...:unsure:

Ωχ Παναγία μου !
    Και έχω αλλεργία στα ρομάντζα!!!!!

Eβελίνα από ότι έχω καταλάβει,θα διαβάσεις τον Ποσειδώνα στον οίκο στων ιχθύων,αφού μπήκε στα ψάρια.

Όνομα:
    Δεσποινα

ευχαριστούμε κυρία Σπίγγου!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Τώρα που το ξανασκέφτομαι..........μήπως η εβελίνα έχει δίκαιο?
    Μπερδεύτηκα πολύ.

Θα δεις πρώτα σε ποιον οίκο του χάρτη σου βρίσκεται ο Ποσειδώνας και θα διαβάσεις το ζώδιο που κυβερνά αυτόν τον οίκο. Π.χ αν ο γενέθλιος Ποσειδώνας σου είναι στον 10ο οίκο, θα διαβάσεις για τον Ποσειδώνα στον οίκο του Αιγόκερω, αφού ο Αιγόκερως κυβερνά το 10ο οίκο

Συγγνώμη αλλά άσχετη γαρ και εγώ, μπερδεύτηκα. Έχω γενέθλιο Ποσειδώνα στον στον Αιγόκερω και ακμή στον 3ο. Τί κοιτάω ??
    Ειλικρινά μπερδεύτηκα....................

Όνομα:
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Υδροζυγός View Post
    Συγγνώμη αλλά άσχετη γαρ και εγώ, μπερδεύτηκα. Έχω γενέθλιο Ποσειδώνα στον στον Αιγόκερω και ακμή στον 3ο. Τί κοιτάω ??
    Ειλικρινά μπερδεύτηκα....................
    ΑπΆ ότι φαίνεται πολλοί έχουν μπερδευτεί με τον Ποσειδώνα, κάτι μάλλον αναμενόμενο. Θα ήθελα λοιπόν να πω κι εγώ κάποια πράγματα που ίσως βοηθήσουν.

Λοιπόν, ο Ποσειδώνας θα μείνει στους Ιχθείς περίπου για τα επόμενα 15 χρόνια. Στο διάστημα αυτό θα συμβούν ένα σωρό γεγονότα στη ζωή μας, στα οποία ο ρόλος του Ποσειδώνα θα είναι από πολύ μικρός μέχρι ανύπαρκτος. Θα εξηγήσω τι θέλω να πω. Συχνά αναφέρεται ότι ο Ποσειδώνας είναι η ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης. Αυτό δεν είναι λάθος αλλά δεν ξέρω αν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει. Αν κάποιος πιστεύει ότι η σχέση του θα φτιάξει ή ότι θα βρει τον μεγάλο έρωτα της ζωής του επειδή ο Ποσειδώνας θα μπει στους Ιχθείς, λυπάμαι που θα τον απογοητεύσω. Ο ρόλος των 3 εξωκρόνιων πλανητών είναι να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να ενωθούμε με το σύνολο. Ο Ποσειδώνας δίνει την πίστη για τον υψηλό αυτό στόχο και την εξάλειψη κάθε αποκλεισμού. Όταν μάλιστα είναι στους Ιχθείς τότε μιλάμε για αφοσίωση στο κοινωνικό σύνολο μέχρι θυσίας. Δεν ξέρω πόσοι είναι έτοιμοι ή ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο. Αυτοί μπορούν να χαίρονται που ο Ποσειδώνας μπαίνει στους Ιχθείς. Όσο όμως μιλάμε για την εγωιστική αγάπη, αυτήν που ζητάει ανταπόδοση, τότε βρισκόμαστε μέσα στα όρια του Κρόνου και ασχολούμαστε μόνο με την Αφροδίτη.

Έτσι λοιπόν θα έλεγα διαβάστε τις ερμηνείες για τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και στον οίκο από τον οποίο περνάει αυτήν την εποχή στον γενέθλιο χάρτη σας. Αν καταλαβαίνω καλά η αρχή του Αιγόκερου στο γενέθλιο χάρτη σας είναι στον 3ο οίκο, οπότε η αρχή των Ιχθύων πιθανότατα θα είναι στον 5ο. Αν ισχύει αυτό τότε ο Ποσειδώνας θα περνάει από τον 5ο οίκο σας και σύμφωνα με το άρθρο αυτό θα πρέπει να διαβάσετε και για τον Λέοντα αλλά μπορείτε να διαβάσετε και τις ερμηνείες στο άρθρο του Χρήστου Άρχου όπου είναι πιο ξεκάθαρο. Κρατήστε αυτές τις ερμηνείες στην άκρη του μυαλού σας. Όταν ο Ποσειδώνας σχηματίσει κάποια όψη με κάποιο γενέθλιο πλανήτη σας, τότε μπορεί να νιώσετε την επίδραση του σε προσωπικό επίπεδο και οι ερμηνείες αυτές μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε όσα θα συμβαίνουν στη ζωή σας. Ωστόσο και στην περίπτωση αυτή, αν δεν είμαστε έτοιμοι για το κάλεσμα του Ποσειδώνα (υπέρβαση του ατομικού εαυτού, αγάπη για τους πάντες κλπ) τότε το πιθανότερο είναι ότι το μόνο που θα νιώσουμε θα είναι σύγχυση και ψευδαισθήσεις για κάτι που θα θέλαμε να είμαστε αλλά δυστυχώς απέχουμε πολύ.

Δεν μου αρέσει να παριστάνω τον «κακό» αλλά με τον Ποσειδώνα κάποιος πρέπει να έχει αυτόν τον ρόλο για να μη πετάμε όλοι μαζί στα σύννεφα.

9. Re: Ποσειδώνας στους ιχθύς- -«μεγάλε μου έρωτα»

Κατ' αρχην, αν παλι εχω θεσει ήδη τεθημένο θέμα, ας με βοηθησει λιγο η διαχειριση, γιατι τουτη τη φορα εψαξα πολυ για να δω αν ξαναβαζω θεμα σε συζητηση που υπαρχει ηδη!
    Αν και ο Ποσειδωνας ειναι μακρινος πλανητης εν σχεσει με τη γη απο τον ηλιο, εντουτοις ισχυει εν προκειμενω το last but not least.

Το αρθρο ειναι πραγματικα χορταστικο, πληθωρικο σαν τη συγγραφεα(αστιευομαι προς αποφυγη παρεξηγησεων!) Θα θελα να τονισω ιδιαιτερα μερικα σημεια του αρθου που θεωρω πολυ σημαντικα: "Οι «εξιδανικεύσεις», που υπό την επιρροή του Ποσειδώνα θα ξεκινήσουν στις 4.2.2012 για να παραμείνουν μέχρι το έτος 2026, θα μας δώσουν επιτέλους τα περιθώρια να ξανακερδίσουμε την χαμένη μας αθωότητα και τον ρομαντισμό μας, αλλά και τον μεγάλο έρωτα της ζωής μας. Επιτελους, η εισοδος του βαρυ πλανητη θα σημανει κατι τοσο ωραιο, τοσο μοναδικο, οσο η ανθρωπινη υπαρξη συλληβδην. Απαραιτητες σε υπερτατο βαθμο οι τονωτικες ενεσεις του ρομαντισμου και του ερωτα.
    Μεσα απο ολο το ρομαντισμο ελπιζω να δουμε κομψοτεχνηματα τοσο στη γλυπτικη (που μου αρεσει κιολας!), οσο και στον κινηματογραφο και στους υπολοιπους τομεις της τεχνης.
    "Ανέκαθεν ο Ποσειδώνας κατηγορείτο – και θα κατηγορηθεί εννοείται στο μέλλον – ως ο ένας και μοναδικός πλανήτης του ζωδιακού κύκλου – η επιρροή του οποίου καθώς συντείνει στην «εξιδανίκευση», καταλήγει να «μυθοποιεί» πρόσωπα και πράγματα. Ναι μεν αυτή του η πλευρά είναι αληθινή, σε καμία περίπτωση δεν είναι όμως και η μοναδική. Κατά τα λεξικά η λέξη «εξιδανίκευση», σημαίνει ότι κανείς τείνει να αφαιρεί τις αρνητικές πλευρές από πρόσωπα και πράγματα, ενώ συγχρόνως αποδίδει χαρακτήρα «ιδανικό» και «ιδεώδη». Στην παρουσα φαση, θεωρω οτι λιγο παραμυθι καθε αλλο παρα βλαπτικο θα ηταν. Ας σκεφτουμε λιγο θετικα πια! Ελεος με την αρνητικη πλευρα των πραγματων που και δε βοηθα να βρεθει η λυση αλλα και ενα καρο προβληματα επιφερει.και τωρα που ειπαμε για τη θετικη σταση, οι θετικες ιδιοτητες του πλανητη (κυριως το μυθικο στοιχειο: η "μυθικη" ειτε δυναμη, ειτε περιουσια), αλλα και οσες ενδελεχως αναφερονται στο αρθρο ειναι πραγματικα, το πρωτον της ανθρωπινης υπαρξης. Ο Ποσειδωνας, ως πλανητης της πιστης, νομιζω θα ευεργετησει σιγα σιγα αλλα για τα καλα ολους επι γης με το θειο δωρο της πιστης. Το πιστευειν ειναι ειναι η αρχη (και κατι παραπανω) του παντος.

Ευχαριστουμε για το αρθρο, κυριως για την αισιοδοξια που εκπεμπει!

Όνομα:
    Αντωνης

Re: Ποσειδώνας στους ιχθύς- -«μεγάλε μου έρωτα»

Τι αραγε να σημαινει για εναν παντρεμενο πενηνταρη με δυο μεγαλα παιδια οταν ο ποσειδωνας μπαινει στον 5ο οικο του και κανει τριγωνο με την γεννεθλια αφροδιτη του ? και την ιδια περιοδο ο προοδευτικος αρης συνοδο με την προοδευτικη αφροδιτη ?

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)