- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 89 of 89
Thread: 4ος οίκος
-
02-03-2012, 12:54 AM #81
Re: 4 οικος
Ας υποθεσουμε στο διδυμο, δηλαδη κοντα στην ακμη του 4 οικου και στο ζωδιο που ξεκινα ο 4 οικος. ( το παραδειγμα ειναι υποθετικο, οι δεσμοι μου ειναι σε ζωδια νερου γης)
-
02-03-2012, 01:16 AM #82
Τόνια, συχώρεσέ με που επεμβαίνω στην συζήτηση, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω το νόημα μιας υποθετικής ερώτησης και όλο αυτό το ζικ-ζακ στις νεραντζιές . Γιατί δεν ρωτάς κάτι ολοκληρωμένο και εμπεριστατωμένο για να πάρεις μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη απάντηση;
Ξέρεις, με αφορμή την τοποθέτησή σου (μην το παίρνεις προσωπικά) μου δίνεται η ευκαιρία να πω ότι πολλές φορές οι ερωτήσεις είναι υποθετικές, αλλά οι απαντήσεις δεν είναι καθόλου υποθετικές και χρειάζονται κάποιο κόπο για να γραφτούν. Έτσι, όσο πιο συγκεκριμένος είναι κάποιος, τόσο καλύτερη απάντηση θα πάρει και από την απάντηση αυτή θα ωφεληθούν και άλλοι με παρόμοιες απορίες.
Το σχόλιο της παρέμβασής μου , ήταν καθαρά για την διευκόλυνση όλων μας και σε καμία περίπτωση κάτι σαν παρατήρηση.
Τώρα, σχετικά με την ερώτησή σου, υπάρχουν ένα σωρό άρθρα στην βιβλιοθήκη του site που μπορούν να σου απαντήσουν στην ερώτηση. Το ότι οι δεσμοί βρίσκονται σε σύνοδο με την ακμή, απλώς σημαίνει ότι είναι λίγο περισσότερο τονισμένη η ενέργεια της ιδιότητας του οίκου. Ωστόσο, ο οίκος ερμηνείας που κοιτάμε είναι και πάλι ο 4ος και ότι ισχύει για τον συγκεκριμένο οίκο και ζώδιο.
Εδώ θα βρεις τους δεσμούς στους οίκους και στα ζώδια.
Οι Δεσμοί της Σελήνης στους οίκους
Οι Δεσμοί της Σελήνης στα ζώδια« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
02-03-2012, 01:34 AM #83
Αγαπητή Κατια,
Δεν ηξερα οτι περνας τετοια με τον πλουτωνα στον αιγοκερω! αστιευομιαι (τι αλλο θα μπορουσα να κανω, οταν εχω ουρανο ηλιο κρονο ποσειδωνα ερμη στον αιγοκερω και φυσικα μεσουρανημα στις 29 τοξοτη!!!!) Οσο για την ερωτηση, ειναι υποθετικη, γιατι ειναι μια απορια μου που δε βασιζεται σε καποιο χαρτη για να "αποτυπωσω" αυτο ρωταω με τοοοοση ακριβεια. Η ερωτηση μου ειναι πολυ απλη τωρα που την ξανασκεφτομαι: τι μας δειχνει ενας δεσμος (βορειος ή νοτιος) σε συνοδο με την ακμη του 4 οικου, για τα θεματα του οικου (βαζω οτι ο δεσμος βρσικεται στο ζωδιο των διδυμων), οταν η ακμη του οικου ξεκινα στις τελευταιες μοιρες των διδυμων και συνεχιζει κανονικα με τον καρκινο, χωρις ομως καποιο ζωδιο να ειναι εμπεριεχομενο.
Ολο αυτο το ζικ ζακ στις νερατζιες, γινεται γιατι οι κ.κ. Ζαχαριαδου και Σπιγγου ειναι τοσο προθυμες παντα να μας βοηθησουν ολους και να μας λυσουν τις αποριες μας, που καθε φορα διατιθενται να μας φωτισουν ακομη περισσοτερο απο το ευρος της αποριας μας. για αλλη μια φορα, τις ευχαριστω και τις δυο πολυ για την αξιεπαινη συμπεριφορα τους, μην αφηνοντας κανεναν μας (ο καθενας με την απορια του ) παραπονεμενο...
-
03-03-2012, 03:23 AM #84
Η ερμηνεία Βόρειου και Νότιου toniateddybear, απέχουν παρασάγκας.
Ειδικά όταν πρόκειται για Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο των Διδύμων και ακόμα ειδικότερα εντός του 4ου οίκου.
Ομως -όταν η Κάτια αναλαμβάνει εξ ιδίων της να γίνεται η κακιά της παρέας - να είσαι σίγουρη ότι δεν το κάνει γιατί την "λαδώνει" κάποιος.
Μάλλον -έχω ιδία αντίληψη και για αυτό παίρνω το θάρρος να το πω - όταν η Κάτια ρωτούσε ή ρωτά, τις έλεγες τρία, και σε επόμενη συνάντηση ήξερε επί του ιδίου θέματος 123!
Κοινώς αξιοποιούσε και αξιοποιεί και την παραμικρή πληροφόρηση και στρώνεται εν συνεχεία στο διάβασμα.
Παράδειγμα προς μίμηση ίσως;
-
03-03-2012, 01:34 PM #85
να αποκαταστησω καποια πραγματα:
Το να παιζει καποιος τον κακο της παρεας...καποιος πρεπει να τον παιζει για να ξυπναμε εμεις οι υπολοιποι, καθολου δε με ενοχλει. Απλα, η ερωτηση στο μυαλο μου ηταν τοσο απλη,που δε σκεφτηκα απο τη μερια της απαντησης. Παρακολουθω τις συζητησεις, οσο μπορω και με οσο χρονο εχω στη διαθεση μου και βλεπω οτι η Κατια ειναι παντα διαβασμενη στο μαθημα!
Σαφως και αποτελει παραδειγμα προς μιμηση, αδιαμφισβητητα! Οσο για το "λαδωμα", αστιευτηκα! εντελως ομως! Το τονιζω γιατι δε θα θελα να δημιουργηθουν παρεξηγησεις.
Καλο σαββατοκυριακο!
-
03-03-2012, 08:44 PM #86
Αν καμία φορά προς Θεού εγώ τουλάχιστον γίνομαι καυστική ή άθελα μου παραθέτω παραδείγματα ατόμων και που το έχουν και που το αποδεικνύουν είναι μόνο και μόνο γιατί, ίσως εγώ φταίω που παίρνω κάθε ερώτηση τόσο πολύ στα σοβαρά.
Αλλά είπαμε αλάθητος κανείς! Και εγώ με έναν Νότιο/Παρθένου/6ου είναι ολοφάνερο ότι μπαίνω σε περισσότερες λεπτομέρειες από όσες καν κανείς θα περίμενε ή μπορεί να αντέξει.
Οσο για το λάδωμα, τουλάχιστον από πλευράς μου δεν παρεξήγησα απολύτως τίποτα. Απλώς κινούμενη στο δικό σου κλίμα είπα αφενός τηςν άποψη μου, αφετέρου ότι το να εμψυχώνεις, ή το να λες μία καλή κουβέντα στον άλλον, το θεωρώ το απαραίτητο "κερασάκι" της ζωής μας.
Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος επομένως που θα έσκαγα αν το ότι θέλω να πως μία καλή κουβέντα στους συνανθρώπους μου ενδεχομένως θεωρηθεί το οτιδήποτε άλλο, πλήν του αυτονόητου ότι ώς άνθρωποι όλοι μας χρειαζόμαστε μία καλή κουβέντα έστω και εάν δεν γνωριζόμαστε ή δεν υπάρχει ανάμεσα μας φυσική παρουσία.
Καλό Σ/Κ
Φιλ -Χρ - ΣπLast edited by Χρυσάνθη Σπίγγου; 03-03-2012 at 08:49 PM.
-
04-03-2012, 08:16 PM #87
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω οταν ο τεταρτος οικος ειναι κενος τι κοιταμε?
-
04-03-2012, 11:13 PM #88
Αγαπητό μέλος PAPINO, κοιτάξτε το ζώδιο της ακμής του 4ου. Δείτε ποιός πλανήτη κυβερνά αυτό το ζώδιο. Τέλος καταγράψτε και ερμεινέψτε τις όψεις που κάνει ο κυβερνήτης με άλλους πλανήτες ή ακμές.
Ανάψτε το φάρο στην καρδιά σας, αφήστε το φως του να λάμπει και να γεμίζει το ΕΙΝΑΙ σας. Χωρίς καμία προσπάθεια μπορείτε να είστε ορατοί από χιλιόμετρα μακριά, να φωτίζετε τους άλλους και όλοι μαζί να είμαστε υγιείς άνθρωποι που συνυπάρχουμε στον πλανήτη μας.
-
05-03-2012, 12:50 AM #89
Ευχαριστω πολυ parkat για την απαντηση σου! Λοιπον η ακμη του τεταρτου οικου βρισκεται στον Λεων αρα πρεπει να δω που ειναι ο Ηλιος σωστα? Ο Ηλιος βρισκεται στον 12 οικο στον ταυρο και οι οι πιο συμαντικες οψεις που κανει ειναι η συνοδος με τον Β.Δ στον Ταυρο και ενα τετραγωνο με τον Δια στον 10 οικο στον Υδροχοο...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.