s
Μεσοδιαστήματα - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 145

Re: Μεσοδιαστήματα

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    Και τι θα μπορουσα να περιμενω απο αυτη τη διελευση? (οχι τιποτα αλλο, να προετοιμαστω ψυχολογικα :blink
    Όπως έχουμε πολλάκις τονίσει, μια διέλευση από μόνη της δεν υποδεικνύει κάποιο γεγονός, πρέπει να συντρέχουν πολλοί και διάφοροι παράγοντες. Στη βάση αυτή, ένα από τα ενδεχόμενα μπορεί να είναι κάποιου είδους περιορισμός, ή η αίσθηση ότι η πορεία κάποιων πραγμάτων είναι αναπόφευκτα αρνητική :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Όπως έχουμε πολλάκις τονίσει, μια διέλευση από μόνη της δεν υποδεικνύει κάποιο γεγονός, πρέπει να συντρέχουν πολλοί και διάφοροι παράγοντες. Στη βάση αυτή, ένα από τα ενδεχόμενα μπορεί να είναι κάποιου είδους περιορισμός, ή η αίσθηση ότι η πορεία κάποιων πραγμάτων είναι αναπόφευκτα αρνητική :bigsmile:
    Παλι καλα που σε διαβασα γιατι ημουν ετοιμη να ρωτησω για εν αμεσοδιαστημα που μου καρφωθηκε .Εχω τωρα ουρανο /ωροσκοπο =ποσειδωνα και εχω διαβασει οτι ειναι το λεγομενο "ζωη σε λογου σας" και ψιλοφρικαρα.:nuts:

Τι αλλο μπορει να δειχνει αυτο το μεσοδιαστημα εκτος απο το "φτου-φτου " απο εδω ?:embarrest

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by -mg- View Post
    Βασικα θα τρομοκρατηθω γιατι σε λιγες μερες θα εχει μια ωραιοτατη συνοδο σεληνης-κρονου σε τετραγωνο με αρη και ολα αυτα πανω στο μεσοδιαστημα:sick:
    Εχω συνοδο σεληνη-αρη αντιθεση κρονο.Εκαψα το δακτυλο με το μπρικι του καφε και ποναει η μεση μου.
    Μην τρελλαινεσαι:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Μυρτώ

Ωραία η συζήτηση με τα μεσοδιαστήματα, γιατί και για μένα αποτελούν ένα 'θολό' σημείο στο χάρτη. Σαν το Μαράκι έχω τον Κρόνο στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης - Δία (και η Αφροδίτη είναι επίσης στο Ζυγό!), όμως επιπλέον στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης - Κρόνου (που αφορά πάλι το γάμο υπό την έννοια του θεσμού όπως είδα στο ανάλογο άρθρο) έχω σε ακριβή σύνοδο τον ήλιο (που είναι και κυβερνήτης του 7ου)...

Δεν ξέρω τι να υποθέσω για το θέμα του γάμου και θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Δίας και Κρόνος είναι στον 7ο οίκο.

ΥΓ. Έφη περαστικά για το κάψιμο, ελπίζω τουλάχιστον να ήπιες τον καφέ!
    Φιλιά

Μυρτώ
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Quote Originally Posted by aurelia View Post
    Ωραία η συζήτηση με τα μεσοδιαστήματα, γιατί και για μένα αποτελούν ένα 'θολό' σημείο στο χάρτη. Σαν το Μαράκι έχω τον Κρόνο στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης - Δία (και η Αφροδίτη είναι επίσης στο Ζυγό!), όμως επιπλέον στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης - Κρόνου (που αφορά πάλι το γάμο υπό την έννοια του θεσμού όπως είδα στο ανάλογο άρθρο) έχω σε ακριβή σύνοδο τον ήλιο (που είναι και κυβερνήτης του 7ου)...

Δεν ξέρω τι να υποθέσω για το θέμα του γάμου και θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Δίας και Κρόνος είναι στον 7ο οίκο.

ΥΓ. Έφη περαστικά για το κάψιμο, ελπίζω τουλάχιστον να ήπιες τον καφέ!
    Φιλιά

Μυρτώ
    Το μεσοδιαστημα αφροδιτη/δια μας δινει πληροφοριες για το ποσο τυχεροι ειμαστε στον ερωτα ο κρονος στο μεσοδιαστημα δειχνει ειτε οτι θα αργησεις να βρεις την "αληθινη αγαπη" ,ειτε οτι παντα θα εχεις μια ανησυχια σχετικα με το ποσο ευτυχισμενη εισαι πραγματικα μεσα σε μια σχεση .Μπορει να δειχνει και χωρισμο απο καποιο μεγαλο ερωτα.

Το μεσοδιαστημα αφροδιτη/κρονου δειχνει συνηθως καποια δυσκολια χωρισμο,μη νομιμη εγκυμοσυνη . Σε οψη με τον ηλιο δειχνει η πιθανο διαζυγιο η χηρεια.
    :worried:

Όνομα:
    Τίνα

Το μεσοδιαστημα αφροδιτη/κρονου δειχνει συνηθως καποια δυσκολια χωρισμο,μη νομιμη εγκυμοσυνη . Σε οψη με τον ηλιο δειχνει η πιθανο διαζυγιο η χηρεια.

Πρόσεχε πως τα λες βρε hatiie23 μου, μην έχουμε δράματα μέσα στο φόρουμ :toung:

Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Κρόνου είναι το μεσοδιάστημα αισθηματικού περιορισμού και αισθηματικής ψυχρότητας .

Σε συνδυασμό με τον Ήλιο θα μπορούσε να δείξει περιορισμένα συναισθήματα σε σχέση με τον πατέρα ή τον σύντροφο. Επίσης, πιθανόν να μην εκφράζεις με άνεση την προσωπικοτητα σου και να εκφράζεται ο Ήλιος σου διαμέσου πατέρα ή συζύγου. Ενώ σε σχέση με τον γάμο θεωρείς πως για να παντρευτείς, ο σύζυγος που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι κάποιος με κύρος, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένος.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post

Πρόσεχε πως τα λες βρε hatiie23 μου, μην έχουμε δράματα μέσα στο φόρουμ :toung:

Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Κρόνου είναι το μεσοδιάστημα αισθηματικού περιορισμού και αισθηματικής ψυχρότητας .

Σε συνδυασμό με τον Ήλιο θα μπορούσε να δείξει περιορισμένα συναισθήματα σε σχέση με τον πατέρα ή τον σύντροφο. Επίσης, πιθανόν να μην εκφράζεις με άνεση την προσωπικοτητα σου και να εκφράζεται ο Ήλιος σου διαμέσου πατέρα ή συζύγου. Ενώ σε σχέση με τον γάμο θεωρείς πως για να παντρευτείς, ο σύζυγος που θα επιλέξεις θα πρέπει να είναι κάποιος με κύρος, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένος.
    Μια χαρά τα λέει η hatie!
    Στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Κρόνου έχω έναν ωραιότατο Δία και έναν επίσης πανέμορφο απλανή αστέρα σε διπλό ζώδιο, δηλ. στις 9ο των Διδύμων! Ο πρώτος γάμος έγινε στα 22 μου και ακολούθησε ένας λυτρωτικός χωρισμός 5 μήνες μετά! Κι επειδή ο οίκος που πέφτει το μεσοδιάστημα είναι ο 5ος, οι εγκυμοσύνες μου δεν ήταν ανεπιθύμητες, αλλά ατελείς.
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    Μυρτώ

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον... Τίνα μου τι να πω...Σε έχω παραδεχτεί πολλές φορές μέσα στο φόρουμ αλλά με τα παραπάνω ξεπέρασες τον εαυτό σου!!! Η φράση σου "η προσωπικότητα εκφράζεται διαμέσου πατέρα ή συζύγου" είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικότατη!
    Η μη νόμιμη εγκυμοσύνη με κάνει και αναρωτιέμαι :toung: επίσης και η χηρεία...μιας και έχω ένα μάτσο πλανήτες στον 8ο και μαζί με αυτούς και τον ήλιο (κυβερνήτη του 7ου)!
    Anyway, αυτά δεν έχουν τόση σημασία...Σημασία έχει όπως λέω πάντα να προσπαθούμε μέσω της αστρολογίας (και της ψυχολογίας) να κατανοήσουμε τον εαυτό!

Πάντως ένας αστρολόγος μια φορά (έγκυρος επαγγελματίας) μου είχε πει ότι στη ζωή μου βγαίνει ένας γάμος χωρίς διαζύγιο, απλά είναι καλό αυτός να γίνει μετά τα 30, μετά και την Κρόνια επιστροφή δηλαδή! Τώρα είμαι 31:nuts:

φιλάκια πολλά
    Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides

Καλα ..Τωρα που μιλαμε για αστρολογο .Ενας μου ειχε πει πριν απο χρονια οτι θα ειχα επιτυχια επαγγελματικη στο εξωτερικο ...

Τρια χρονια κλεινω και εχω φαει αποτυχιες με το τσουβαλι :toung:

Όνομα:
    Τίνα

Το μεσοδιαστημα αφροδιτη/κρονου δειχνει συνηθως καποια δυσκολια χωρισμο,μη νομιμη εγκυμοσυνη

Κορίτσια το μεσοδιάστημα Αφροδιτης/Κρόνου έμεσα τουλάχιστον δεν δείχνει μη νόμιμη εγκυμοσύνη.

Είναι μεσοδιάστημα γάμου εξαιτίας των κοινωνικών προτύπων και θεσμών.
    Θα μπορούσε να δείξει δηλαδή ένα γάμο εξαιτίας εγκυμοσύνης ή άλλων παραγόντων.

Μεσοδιαστημα για το "Εγώ πότε θα γίνω μάνα?" κοιτάξτε Σελήνης/Αφροδίτης.

Επίσης, μεσοδιάστημα που θα μπορούσε να δείξει χηρεία (χωρίς να σημαίνει ότι οποια το έχει θα μείνει χήρα, μην ακούσω καμιά να πει ότι επειδή το έχει ο χάρτης της θα μείνει χήρα!!!!!!!!!)
    κοιτάξτε Αρη/Κρόνου σε όψη με Ήλιο ή Κρόνο.

ΥΓ Εμένα μια αστρολόγος πριν από χρόνια μου είχε πει ότι δεν θα παντρευτώ και δεν θα κάνω παιδιά.
    Δυο γάμους έκανα με τον ίδιο άντρα και δυο παιδιά έχω, γερά να ναι.

Page 9 of 15 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)