- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 99
Thread: Οίκοι σε σύνθετο
-
14-09-2009, 09:34 PM #81
Re: Οίκοι σε σύνθετο
Μιας και άνοιξε το θέμα του σύνθετου μετά απο καιρό..θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που το έχω δει απο καιρό και το έχω απορία..
Σε σύνθετο ένας Ήλιος στους Διδύμους και στον 10ο οίκο (μιας και αναφέρθηκε κάπου πιο πάνω απο την Αμαζόνα..) υποδηλώνει μια σχέση κάπως ασταθή, με εναλλαγές, σκαμπανεβάσματα ή απο την άλλη θα μπορούσε να θεωρηθεί και σχέση με έντονο ίσως το εγκεφαλικό στοιχείο, το παιχνίδι, και με χρώμα και χαρακτηριστικά Διδύμων? Προσπαθώ να καταλάβω πως μπορεί να ερμηνεύεται σε ένα σύνθετο αναλόγως με τη θέση του Ήλιου...
και μια οικοθεσία στον 10ο?? Δίνει μια σχέση που το ζεύγος νοιάζεται για την εικόνα του πολύ, για το πως φαίνεται στους άλλους?? κάτι καλό προσθέτει αυτή η οικοθεσία ή μπααα?
Συνδυάζεται με μια Σελήνη στον Καρκίνο στον 11ο..
Όποιος θέλει και μπορεί ας δώσει ένα extra στοιχείο!:bigsmile:Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
15-09-2009, 07:49 AM #82
Σκέψου ότι ο 10ος είναι και της κοινωνικής καταξίωσης και της καριέρας, οπότε πέρα από το πιο έντονο ενδιαφέρον για την εικόνα που προβάλλει το ζεύγος προς τα έξω, μπορούμε να σκεφτούμε ότι ενδεχομένως να ...παραενδιαφέρεται για αυτήν του την εικόνα, με αποτέλεσμα να παραμελεί άλλα στοιχεία της σχέσης που είναι απαραίτητα για την συνέχισή της. Επειδή δε είναι και θέση ...αλληλοβοηθείας σε θέματα καριέρας, είναι και καλή για ...συνεταιράκια, αφού θα δουλεύουν και τα δυο μέλη της σχέσης για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού :bigsmile:
Γενικά πάντως ο Ήλιος στο 10ο σε σύνθετο είναι από τις καλές θέσεις επειδή υποδεικνύει την ταύτιση δύο ανθρώπων στο γενικότερο τρόπο που αντιλαμβάνονται και τους σκοπούς τους αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να τους πετύχουν.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-09-2009, 09:17 AM #83
Καλημέρα σας και ευχαριστώ μεσιέ!:bigsmile:
Νόμιζα ότι δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλή θέση..απλώς τα της εικόνας και καριέρας δεν μου φαινόντουσαν αρκετά..ίσως η σελήνη να κάνει τη δουλειά της..Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
15-09-2009, 10:23 AM #84
Η Σελήνη στον 11ο μάλλον θα δυναμώνει την αίσθηση του κοινού σκοπού που θεωρητικά υπάρχει. Αν υποθέσουμε ότι η Σελήνη στο σύνθετο δείχνει το πώς λειτουργεί η σχέση ως μέσο συναισθηματικής έκφρασης των μελών της και τον τομέα όπου αυτά αισθάνονται ότι έχουν τα περισσότερα κοινά, αυτή η θέση μάς υποδεικνύει ότι η αντίληψη του κοινού σκοπού θα είναι πιο έντονη, ότι ο αυθορμητισμός των μελών της σχέσης δεν θα περιορίζεται καθώς θα εκπορεύεται από δύο διαφορετικά άτομα μεν, θα έχει την ίδια κατεύθυνση δε (άρα θα είναι σαν να εκπορεύεται από ένα), ότι θα υπάρχει και το φιλικό στοιχείο (πέρα από το ερωτικό) στις δραστηριότητες. Πιο απλά, θα περνάνε καλά και θα χαίρονται κάνοντας μαζί τα πράγματα που θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
15-09-2009, 11:16 AM #85
καλημέρα !
όταν έχουμε άγνωστη την ώρα γέννησης ενός ατόμου το μόνο που μπορούμε να πάρουμε από τον σύνθετό είναι σε ποιά ζώδια βρίσκοντε οι πλανήτες .. έτσι δεν είναι καθός επίσης κ τις όψεις.
επίσης σε σύνθετο χάρτη σύνοδος ήλιου με κρόνο σε 5ο οίκο στο ζώδιο του ζυγού δίχνει μια δυνατή σχέση ή ακριβώς το αντιθετο ο κρόνος δίνει προβλήματα στην σχέση ?
όταν η αφροδίτη δεν κάνει καμία όψη στον σύνθετο ?
ευχαριστώLe coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
15-09-2009, 08:11 PM #86
Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
16-09-2009, 08:12 AM #87
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
-
06-01-2010, 05:17 PM #88
καλησπέρααααααα....μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι σημαίνει όταν στον σύνθετο μονοπωλεί το ζώδιο του κριού και ο 9ος οίκος????.....δηλαδή......τι σημαίνει όταν ο ήλιος,αφροδίτη,άρης,δίας, κρόνος είναι στο ζώδιο του κριού και στον 9ο οίκο όλοι???????......ειναι άσχημα τα πράγματα???? :-D
σωζεται η κατάσταση????
ευχαριστώ,
-
06-01-2010, 07:12 PM #89
Καλησπέρα και από μένα και καλή χρονιά. Μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιό τόπο θα μπορούσα να διαβάσω για τον σύνθετο και την διαφορά από την συναστρία γιατί δεν ξέρω ακόμη την διαφορά τους,φιλιά
-
06-01-2010, 07:34 PM #90
Γειά σου Sofiapant!
Περιληπτικά λοιπόν...
Η συναστρία είναι η σύγκριση δυο γενεθλιων χαρτών δυό ατόμων....εκεί βλέπεις πως οι "παίκτες" του ενός ατόμου εναρμονίζονται ή όχι με τους "παίκτες" του άλλου ατόμου...ο κάθε χάρτης είναι ανεξάρτητος του αλλου όπως ανεξάρτητα είναι βεβαίως και τα εμπλεκόμενα άτομα...και βλέπεις πως η προσωπικότητα του ενος μπορεί να επιδρά στον άλλον και το αντίστροφο βεβαίως...
Ο συνθετος χάρτης τωρα είναι κάτι το φανταστικό κατά κάποιο τρόπο..χάνεται η ατομικότητα των εμπλεκόμενων στόμων και τους αντιμετωπίζεις ως ένα...φαντάσου το ως ένα τρίτο, νέο, άλλο άτομο το οποίο προκύπτει από την ένωση των δυο παραπάνω ατόμων...τι καλό αλλά και τι κακό μπορούν να κάνουν μαζί οι δυό τους...κτλ κτλ..τι μπορουν να καταστρέψουν... τι μπορουν να επιτύχουν...
βέβαια αν κάνεις μια αναζήτηση στο site θέτοντας αυτες τις λέξεις κλειδιά είμαι σίγουρη ότι θα λάβεις πολύ περισσότερη γνώση και στοιχεία από αυτά που σου έδωσα εγώ...
:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.