Quote Originally Posted by mple View Post
Χρυσάνθη σε ευχαριστώ πολύ ! περίμενα πώς και πώς την απάντηση. Πόσο περίπου κρατάει αυτή η όψη?
Και μου δίνεις πάσα για να ξεμπερδέψουμε και κάτι άλλο, .... η διέλευση σου είπα τι είναι....χοντρά χοντρά...όμως αν ακούσεις κάποιο μέλος εδώ να λέει ''δεν έχω καλές διελεύσεις αυτό το διάστημα'' εννοεί για τις διελεύσεις εκείνες ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΨΗ με κάποιον προσωπικό τους πλανήτη (σύνοδο αντίθεση τετράγωνο..κτλ). Σε αυτήν την περίπτωση οι διελεύσεις αυτές είναι άξιες παρατήρησης και ερμηνείας. (Και οι άλλες επιδέχονται ερμηνείας όπως αυτή που σου είπα πιο πάνω, αλλά είναι πολύ πιο γενικές!! - Πχ Δίας διέλευση από τον 2ο οίκο γενικά κτλ..- ... Διότι κάθε στιγμή όλοι οι πλανήτες κάνουν διέλευση από κάποιον οίκο του ωροσκοπίου σου!!!)

Όταν μιλάμε λοιπόν για τις ''άξιες λόγου'' διελεύσεις που σαφώς σε επηρεάζουν περισσότερο,..τότε εξετάζουμε την ένταση και τη διάρκεια της όψης που σχηματίζεται μεταξύ του διελαύνοντος πλανήτη (που προφανώς είναι η θέση ενός πλανήτη στο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - πχ μπορείς να το δεις στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας) και του γενέθλιού μας πλανήτη (θέση ενός πλανήτη τη στιγμή της γέννησής μας-το ωροσκόπιό μας). Εκεί λοιπόν δίνονται ανάλογα με το αν η όψη είναι δυνατή (πχ σύνοδος) ή όχι (πχ εξάγωνο) διάφορες ανοχές. Εκεί δεν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ ίσως κάποιο μέλος ξέρει καλύτερα. Αν όμως στο δωρεάν ωροσκόπιο ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΜΟΥ πατήσεις το ΧΑΡΤΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ και μετά το ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ θα σου πει το πρόγραμμα πότε πιάνει μία όψη και για πόσο καιρό ισχύει.

Η διέλευση του Κρόνου από τον 7ο οίκο σου θα είναι μέχρι να προχωρήσει ο Κρόνος στον 8ο οίκο σου και η ερμηνεία που σου είπα θα ισχύει για όλο αυτό το διάστημα,..αλλά εάν έχεις κάποιον πλανήτη στον 7ο με τον οποίο θα σχηματίσει σύνοδο ο Κρόνος τότε θα επικεντρωθείς σε εκείνο το διάστημα...ανοχή της όψης?? Εγώ ενστικτωδώς πάω οπότε... δεν μπορώ να σε βοηθήσω...