- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 159
Thread: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
-
01-10-2007, 07:45 PM #81
Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Ατνε, αν τελειωσαν όσα είχατε να πείτε για τους Υδροχόους να το σχολάσουμε το θέμα, γιατι βλέπω στερέψατε και αρχίσατε να τα βάζετε με τους ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ιχθύς :toung:
-
01-10-2007, 09:04 PM #82
Δεν ξερω αν ειστε ατελειωτοι εσεις οι Ιχθεις αλλα ειστε ποτε μηλα ποτε φυλλα...
Ειστε ομως καλα παιδια το παραδεχομαι
-
01-10-2007, 09:38 PM #83
και ομως...οι Καρκινοι γουσταρουν Υδροχοους...:bigsmile:
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
01-10-2007, 09:58 PM #84
-
01-10-2007, 09:59 PM #85
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
01-10-2007, 10:00 PM #86
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
01-10-2007, 10:07 PM #87
Όπως και να έχει, οι συνδυασμοί είναι άπειροι, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να ταιριάσει πολύ καλά με εκπρόσωπο οποιουδήποτε ζωδίου.
-
01-10-2007, 10:11 PM #88
1)Δεν έπιασα ακριβώς που το πας για να είμαι ειλικρινής.Εννοείς πως ακριβώς η πολικότητα υδροχόου - λέοντα ή αιγόκερου-καρκίνου(αν αντίστοιχα ο υδροχόος έχει στοιχεία αιγόκερου)είναι που φέρνει...το πάθος;
2)Βγαίνουμε εκτός θέματος αλλά είναι και ανάλογα το τετράγωνο.Τετράγωνα ήλιου-Κρόνου,άρη - Κρόνου ,σελήνης- σελήνης πχ(ο Κρόνος με...κεφαλαίο:nuts δεν είναι και πολύ επιθυμητά ομολογουμένως.Καλύτερα να είναι τρίγωνα ή εξάγωνα.Τα υπόλοιπα τετράγωνα ίσως έχουν καλύτερα αποτελέσματα.:toung:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
01-10-2007, 10:14 PM #89
-
01-10-2007, 10:29 PM #90
Λατρευω τους Υδροχόους!Ολα κ όλα!Ειναι θα έλεγα το αγαπημενο μου ζωδιο, ειμαι Τοξότης με σελήνη στον Υδροχοο, ο πατερας μου και η κολλητη μου ανηκουν σε αυτο το ζωδιο.Λατρευω Υδροχοους για την ευφυΐα τους, είναι πρωτοποριακοί, πνευματωδεις και .....ολιγον τι...απροβλεπτοι...αυτο το τελευταιο ειναι καλο και..κακο....Ολιγον τι σνομπ και ψυχροι αμα τους πιανει το δυστροπο (κανεις δεν ειναι τελειος :bigsmile αλλα κατα τα αλλα τοσο η εφευρετικοτητα τους συναμα με την ευφράδεια του λογου τους τους κανουν μο-να-δι-κους και αξιοθαυμαστους. Α!και εφοσον καταληξουν οτι αξιζεις της εμπιστοσύνης τους, ειτε σε φιλικο ειτε σε ερωτικο επιπεδο ειναι πιστοι
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.