s
Απορία για μεσοδιάστημα - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 71 to 80 of 81
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Απορία για μεσοδιάστημα

Quote Originally Posted by Natalia10 View Post
    Αγαπητη Kυρια ζαχαριαδου
    Κατ'αρχην σας ευχαριστω που μου απαντησατε,μου λυσατε αποριες.
    Για να δω αν καταλαβα σωστα συμφωνα με αυτα που μου απαντησατε το μεσοδιαστημα του συντροφου μου (Ηλιου -Ποσειδωνα) που ειναι σε συνοδο με τον Ηλιο μου,αυτο σημαινει πως εγω (η ενεργεια του Ηλιου), του βγαζω μια ευαισθησια προς εμενα δηλαδη του "φωτιζω" ας πουμε την ευαισθητη πλευρα του προς εμενα,τον κανω να αντιδρα με ευαισθησια προς εμενα.
    Το δικο μου μεσοδιαστημα (Αφροδιτη-Αρη) που ειναι σε συνοδο με την Αφροδιτη του συντροφου μου,σημαινει πως αυτος αντιδραει με "συναισθημα" στην σεξουαλικη μου ενεργεια.
    Και τελος το μεσοδιαστημα του συντροφου μου (Αφροδιτη-Κρονου) σε συνοδο με τον Δια μου σημαινει πως τον αφηνω να εκφρασει τα συναισθηματα του προς εμενα,και ισως του 'επεκτινω' κατα καποιο τροπο την διαθεση να με δει σοβαρα. (Διορθωστε με αν κανω λαθος και δεν εχω καταλαβει σωστα).:embarrest
    Δηλαδη ο πλανητης ειναι αυτος που επιδρα στο μεσοδιαστημα?Αυτος φερνει το συναισθημα σε αυτον που εχει το μεσοδιαστημα η και αυτος που εχει το μεσοδιαστημα επιδρα στον πλανητη?
    Θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε και σε αυτο.
    Φιλικα:bigsmile:

Γεια σου Ναταλία μου, εννοώ πως ο Ήλιος σου( η προσωπικοτητα σου δηλαδή) είναι αυτός που ωθεί τον σύντροφο να βγάλει με περισσότερη ευκολία την ευαισθησία του, όχι μόνο σε εσένα, άλλωστε τα πάντα αντανακλούν στο περιβάλλον μας. Για το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/¶ρη εννοώ πως ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεται τον εαυτό του αυξάνει την ερωτική σου επιθυμία για εκείνον και τέλος ο Δίας βοηθά στο να μοιράζεται πιο ευχάριστα και γενναιόδωρα τον εαυτό του. Εν ολίγοις ο πλανήτης επιδρά στο μεσοδιάστημα, το μεσοδιάστημα είναι ένα σημείο που περιμένει την ενέργεια του πλανήτη για να ενεργοποιηθεί.

Όνομα:
    Λινα.

Αγαπητη Κυρια Ζαχαριαδου
    Σας ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις σας,καταλαβα ολα οσα μου γραψατε.Θα προσπαθησω να συγκρινω τα μεσοδιαδτηματα του συντροφου με τους δικους μου πλανητες και αντιστροφα.
    Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι πως οι πλανητες μου θα εκαναν συνοδο με αρκετα μεσοδιαστηματα του αλλα υπαρχει ανοχη 2-3 μοιρων,με αποτελεσμα να μην τα υπολογιζω.
    Απ' οτι γνωριζω οι οψεις που λαμβανονται περισσοτερο ειναι οι συνοδοι,οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα.
    Θα ηθελα να κανω και μια τελευταια ερωτηση,χωρις να θελω να καταχραστω την καλοσυνη σας απαντωντας στις ερωτησεις μου :embarrest
    Παρατηρησα πως αρκετα μεσοδιαστηματα μου βρισκονται στο ζωδιο του Σκορπιου (ιδιαιτερα το μεσοδιαστημα Ηλιου-Σεληνης),αυτο μηπως σημαινει πως 'παιρνω' στοιχεια απο τον Σκορπιο?
    Επισης μπορουμε να συγκρινουμε τα μεσοδιαστηματα του ενος συντροφου με τα μεσοδιαστηματα του αλλου? (αφου πρωτα φυσικα εξετασουμε συναστρια και συνθετο).
    ...Υποσχομαι οχι αλλες ερωτησεις...προς το παρον...:bigsmile:
    Φιλικα :bigsmile:

Όνομα:
    Τίνα

Αγαπητη Κυρια Ζαχαριαδου
    Σας ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις σας,καταλαβα ολα οσα μου γραψατε.Θα προσπαθησω να συγκρινω τα μεσοδιαδτηματα του συντροφου με τους δικους μου πλανητες και αντιστροφα.
    Αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι πως οι πλανητες μου θα εκαναν συνοδο με αρκετα μεσοδιαστηματα του αλλα υπαρχει ανοχη 2-3 μοιρων,με αποτελεσμα να μην τα υπολογιζω.
    Απ' οτι γνωριζω οι οψεις που λαμβανονται περισσοτερο ειναι οι συνοδοι,οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα.
    Θα ηθελα να κανω και μια τελευταια ερωτηση,χωρις να θελω να καταχραστω την καλοσυνη σας απαντωντας στις ερωτησεις μου :embarrest
    Παρατηρησα πως αρκετα μεσοδιαστηματα μου βρισκονται στο ζωδιο του Σκορπιου (ιδιαιτερα το μεσοδιαστημα Ηλιου-Σεληνης),αυτο μηπως σημαινει πως 'παιρνω' στοιχεια απο τον Σκορπιο?
    Επισης μπορουμε να συγκρινουμε τα μεσοδιαστηματα του ενος συντροφου με τα μεσοδιαστηματα του αλλου? (αφου πρωτα φυσικα εξετασουμε συναστρια και συνθετο).
    ...Υποσχομαι οχι αλλες ερωτησεις...προς το παρον...:bigsmile:
    Φιλικα :bigsmile:

Και εγώ υπόσχομαι να σου απαντήσω την επόμενη φορά αν κόψεις το Κα Ζαχαριάδου!:toung:

Με δυο και τρεις μοίρες ανοχή καλά κάνεις και δεν τα υπολογίσεις και πράγματι μόνο σκληρές όψεις ενεργοποιούν τα μεσοδιαστήματα. Το ότι βρίσκονται στο ζώδιο του Σκορπιού σημαίνει πως όταν παιρνούν πλανήτες από τον σταθερό σταυρό (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός,Υδροχόος) στις μοίρες που βρίσκονται τα μεσοδιαστήματα, τότε αυτά ενεργοποιούνται. Τώρα για σύγκριση μεσοδιαστημάτων του ενός συντρόφου με του άλλου δεν θα έλεγα ότι το κοιτάζω, το βρίσκω μάλλον υπερβολικό.

.................................
    Απ' οτι γνωριζω οι οψεις που λαμβανονται περισσοτερο ειναι οι συνοδοι,οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα........................
    Αφού σου αρέσουν τα μεσοδιαστήματα και από ό,τι καταλαβαίνω σου αρέσει να ...παιδεύεσαι, τσεκάρισε και τα σημεία που βρίσκονται 45 μοίρες πριν ή μετά από αυτά καθώς και την απέναντί τους μοίρα. Παίζουν και αυτά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα Μητσακο,ελπιζω να'σαι καλα.
    Οχι δεν μου αρεσει να παιδευομαι (ωχ! μεγαλοσε παλι η μυτη μου,δικαια με φωναζουν Πινοκιο):bigsmile:
    Απλα τωρα μαθαινω για τα μεσοδιαστηματα και πως λειτουργουν,και ηθελα να μαθω.Μπορεις να παρεις χρησιμες πληροφοριες και απο αυτο.Φυσικα πρωτα κοιταω την συναστρια μεταξυ δυο ατομων και μετα ολα τ'αλλα.

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα Μητσακο:bigsmile:
    Οχι δεν μου αρεσει να παιδευομαι (ωχ! παλι μεγαλωσε η μυτη μου,δικαια με φωναζουν Πινοκιο)!!!
    Τωρα αρχιζω ν'ασχολουμε με τα μεσοδιαστηματα,και ηθελα να μαθω πως ακριβος λειτουργουν.
    Φυσικα πρωτα κοιταω την συναστρια μεταξυ δυο ατομων και μετα ολα τ'αλλα.
    Αυτο που μου εγραψες για τις 45 μοιρες ειναι χρησιμο?Αξιζει ν'ασχοληθω η ειναι παρατραβηγμενο?
    Αν θελεις γραψε μου ενα παραδειγμα για τις 45 μοιρες,και αν ειναι πραγματι χρησιμο ν'ασχοληθω.

Καλησπερα Μητσακο:bigsmile:
    Οχι δεν μου αρεσει να παιδευομαι (ωχ! παλι μεγαλωσε η μυτη μου,δικαια με φωναζουν Πινοκιο)!!!
    Τωρα αρχιζω ν'ασχολουμε με τα μεσοδιαστηματα,και ηθελα να μαθω πως ακριβος λειτουργουν.
    Φυσικα πρωτα κοιταω την συναστρια μεταξυ δυο ατομων και μετα ολα τ'αλλα.
    Αυτο που μου εγραψες για τις 45 μοιρες ειναι χρησιμο?Αξιζει ν'ασχοληθω η ειναι παρατραβηγμενο?
    Αν θελεις γραψε μου ενα παραδειγμα για τις 45 μοιρες,και αν ειναι πραγματι χρησιμο ν'ασχοληθω.
    Ναι, παίζουν ρόλο, αλλά όχι, δεν θα σου πω, και θα σου εξηγήσω το γιατί :bigsmile:
    Παρ' όλο που ασχολούμαι υπερενταντικά τα τελευταία χρόνια με την αστρολογία και σε καθημερινή βάση, διαπιστώνω ότι όλο και κάτι μου διαφεύγει σε βασικά πράγματα, με αποτέλεσμα να είμαι αναγκασμένος να γυρνάω πάντα στα αρχικά, άσχετα αν με δελεάζουν τα νέα στοιχεία, οι διάφορες τεχνικές και οι "προχωρημένες" απόψεις. Από τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνεις την πρότασή σου για τη συναστρία, εκτιμώ ότι έχεις και εσύ πολλά κενά σε σχέση με αυτά που θα έπρεπε να κατανοήσεις, προκειμένου να προχωρήσεις στην ανάλυση μιας συναστρίας. Λες ότι "πρωτα κοιταω την συναστρια μεταξυ δυο ατομων και μετα ολα τ'αλλα" . Ποια είναι αυτά τα "όλα τα άλλα" αφού και τα μεσοδιαστήματα είναι στοιχεία που αναλύονται σε μια συναστρία, όπως και οι αντισκιές π.χ. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Λινα.

Kαλησπερα Μητσακο:bigsmile:
    Δεν υποστηριζω πως εχω κατανοησει απολυτα την συναστρια ως μεθοδο,σιγουρα εχω να μαθω πολλα ακομα,αλλα μια σχετικη ιδεα πιστευω πως την εχω.
    Λεγοντας πως κοιταω πρωτα την συναστρια μεταξυ δυο ατομων και μετα ολα τ'αλλα εννοω πως πρωτευον θεμα για μενα ειναι η αλληλοεπίδραση αναμεσα στους δυο χαρτες,και επειτα ο συνθετος χαρτης κλπ.
    Τα μεσοδιαστηματα ειναι κατι το καινουργιο για μενα,με αποτελεσμα να μην του δινω την πρεπουσα σημασια που θα επρεπε να'χει,μεχρι να το μαθω.
    Ελπιζω να με καταλαβες...

θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι το μεσοδιαστημα????????

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by katialin View Post
    θα ηθελα να ρωτησω τι ειναι το μεσοδιαστημα????????
    Καλημέρα, μεσοδιάστημα είναι η μέση απόσταση δυο πλανητών. Για παράδειγμα, έχουμε ένα πλανήτη στις 5 του Κριού και έναν άλλο στις 5 του Δίδυμου, η μέση απόσταση τους είναι η 5 Ταύρου, η αλλιώς, η απόσταση δυο πλανητών διά 2. Το σημείο αυτό θεωρείται ενεργειακά φορτισμένο και ενεργοποιείται σε 'ενα ωροσκόπιο όταν το πιάσει κάποιος πλανήτης με δύσκολη όψη, ενώ η ανοχή που δίνουμε στις όψεις με τα μεσοδιαστήματα είναι αυτή, της μιας μοίρας.

Page 8 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)