- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 99
Thread: Οίκοι σε σύνθετο
-
08-05-2009, 04:56 PM #71
Re: Οίκοι σε σύνθετο
Αγαπητή Island
Οι πρώτες τιμές (longitude) είναι οι ακμές των οίκων του ενός ωροσκοπίου. Οι δεύτερες του άλλου ωροσκοπίου και οι τρίτες το μεσοδιάστημα τους, οι ακμές δηλαδή στο σύνθετο χάρτη.
Οι διαφορές είναι πολύ μικρές αφού οι δύο ωροσκόποι και η οικοθεσία, σχεδόν, ταυτίζονται.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
08-05-2009, 05:15 PM #72
Αγαπητή island
Προφανώς και έκανες copy paste τις θέσεις των ακμών των Οίκων του σύνθετου. Αφού σου πω ότι, για παράδειγμα, μόνο για την ακμή του 1ου Οίκου μπορώ να σου πω τα εξής:
Ωροσκόπος σύνθετου στον Σκορπιό
Υποδεικνύει μια σχέση που χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα των μελών της να παρεμβαίνουν καταλυτικά στις καταστάσεις που τους περιβάλλουν και να τις μετασχηματίζουν ολοκληρωτικά.
Αυτό βέβαια είναι άμεσα εμφανές σε όσα άτομα περιβάλλουν το ζευγάρι και η συμπεριφορά τους μπορεί να διαμορφώνεται αναλόγως. Φυσικά, οι καταστάσεις μπορεί να αλλάζουν και χωρίς το ζευγάρι να κάνει οτιδήποτε και να αρκεί μόνο και μόνο η παρουσία του, ή απλώς η ύπαρξή του (κάτι σε ...σαββατογεννημένους ένα πράμα), για να δημιουργηθεί μια εντελώς καινούργια κατάσταση. Αφού έχει προηγηθεί ο «θάνατος» φυσικά (ή ακόμα και ο ...θάνατος της παλιάς κατάστασης).
Το πάθος που μπορεί να υπάρχει μεταξύ των 2 μελών της σχέσης μπορεί να εκφράζεται στις μεταξύ τους δραστηριότητες, είτε για καλό είτε για κακό. Αν είναι για ...καλό, έχει καλώς. Αν όμως τους βγαίνει σε κακό, τότε οι κρίσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα απαιτείται μεγάλη επάρκεια ωριμότητας προκειμένου να τις διαχειριστούν.
Όπως και να έχει, μιλάμε για ασυνήθιστο ζευγάρι, με καταλυτική και ασυνήθιστη παρουσία και δραστηριότητα, και όσον αφορά την εικόνα προς τους άλλους και όσον αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις.
θα σου πω και αυτά:
1ον Έγραψα 182 λέξεις, προκειμένου να σου περιγράψω σχετικά συνοπτικά τι σημαίνει να έχεις στο σύνθετο ωροσκόπο στον Σκορπιό. Τουτέστιν το ένα δωδέκατο (1/12) από αυτά που ζητάς. Δηλαδή, αν έπρεπε ντε και καλά να απαντήσω θα έπρεπε να σου γράψω ένα κείμενο δύο χιλιάδων εκατόν ογδόντα τεσσάρων λέξεων (182 λέξειςΧ12 Οίκους= 2.184 λέξεις) περίπου.
2ον Όταν αποδεχόσουν τους όρους συμμετοχής στο myhoroscope.gr φαντάζομαι ότι θα διάβασες ότι δεν γίνονται προσωπικές αναλύσεις και ότι η προσπάθεια αποσκοπεί στο να αποκτά γνώση ο ενδιαφερόμενος μέσω των άρθρων και των συζητήσεων και μόνος του να προχωρά σε ερμηνείες και αναλύσεις.
Κανείς, ούτε οι αστρολόγοι του site, δεν είναι υποχρεωμένος να απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν προσωπικά θέματα. Κάποια θέματα δε είναι και ...τζιζ, δεν τα πιάνουμε καν. Αν τώρα κάποιος μπορεί και θέλει να απαντήσει, θα το κάνει όποτε μπορεί και έχει διάθεση.
3ον Από ό,τι κατάλαβες από τον όγκο που πρέπει να έχει μια ολοκληρωμένη απάντηση στην κινηθείσα εξαιρετική περιέργεια που σου δημιούργησε την ανάγκη να σου εξηγήσει κάποιος κάτι που αφορά το 1/1.000 αυτών που θα έπρεπε να γραφτεί για να κατανοήσεις την ερμηνεία του σύνθετου (γιατί εδώ μιλάμε μόνο για τις ακμές, πού να πάρουν σειρά πλανήτες, όψεις και άλλα) ο λόγος που δεν προκρίνονται ερωτήσεις σε προσωπικό επίπεδο είναι εμφανής.
4ον Καταλαβαίνεις μάλλον ότι απάντηση ολοκληρωμένη δεν θα πάρεις, εκτός και αν αποφασιστεί από τη διαχείριση να γραφτεί ένα άρθρο με ερμηνείες για τις ακμές των Οίκων στο σύνθετο. Πράγμα δύσκολο γιατί εκεί θα έχεις τον όγκο που αναφέρω πριν επί 12, γιατί τόσα είναι τα ζώδια.
5ον Στα λέω αυτά με καλή προαίρεσηγιατί βλέπω να επιμένεις και φαντάζομαι θα τα διαβάσουν και άλλοι.
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-05-2009, 11:36 PM #73
μητσάκο καλησπέρα και σ ευχαριστώ. πρώτα απ όλα θα ήθελα να σου πω πως βεβαίως και κατανοώ τους κανόνες του post. Όταν έγραφα πιο πάνω ότι θέλω τα φώτα σας δεν εννοούσα μια ανάλυση σε βάθος. Πιο πολύ ήθελα βοήθεια , να μου δείξει κάποιος τι μπορώ να δω στο post για να καταλάβω κάποια πράγματα και αν όντως είναι αξιοπερίεργο όπως εγώ πιστεύω και αν αξίζει να ασχοληθώ για να μπορέσω κάποια στιγμή να ερμηνεύσω τον χάρτη γιατί πραγματικά οι τόσες ομοιότητες στις ακμές των οίκων με κατάπληξαν! Αυτό ήθελα κυρίως να μου απαντήσεις. Αν γενικά δηλαδή οι όψεις αυτές είναι πολύ σημαντικές ή κάτι που συμβαίνει συχνά!
-
08-05-2009, 11:38 PM #74
αυτό που έκανε δηλ στο post 71 ο κος Ριζόπουλος και τον ευχαριστώ πολύ
-
09-05-2009, 08:09 AM #75
Πάω πάσο, αν και:
1ον. Δεν φταίω εγώ που ήταν ασαφές το ερώτημα.
2ον. Και εγώ κόπο έκανα να απαντήσω, αλλά τα ...συχαρίκια τα παίρνει ο κ. Ριζόπουλος. Εγώ δεν αξίζω ένα ευχαριστώ για την προσπάθεια;
3ον. Με βάση αυτό που γράφειςΑν γενικά δηλαδή οι όψεις αυτές είναι πολύ σημαντικές ή κάτι που συμβαίνει συχνά!
4ον. Εμφανέστατα έχω όρεξη και πρωινιάτικα, ε;Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
09-05-2009, 04:54 PM #76
την απάντησή μου την ξεκίνησα με τη φράση Μητσάκο σ ευχαριστώ. Και καλά κάνεις και έχεις όρεξη πρωινιάτικα, γιατί τα πρωινά εγώ συνδέομαι με το περιβάλον μετά από μία ώρα τουλάχιστον αφ ότου ξυπνήσω!
και σ ευχαριστώ ξανά!
-
09-05-2009, 05:31 PM #77
Ουρανός στον 12 (Ζυγός) σε σύνθετο και εξάγωνα με Αφροδίτη - Σελήνη αν βοηθάει τι μπορεί να σημαίνει? Ξαφνικό τέλος σχέσης λόγω... αναποφασιστικότητας?
. Mind over matter.
.
.
> >
-
14-09-2009, 10:50 AM #78
Καλημέρα!
Πάνω σε ένα σύνθετο που μελετώ αυτές τις μέρες , μου δημιουργήθηκαν κάποιες απορίες σε σχέση με την μακροβιότητα της μεταξύ τους σχέσης και το κατα πόσο (ειλικρινής) αληθινή μπορεί να ειναι η σχέση τους..
Ο σύνθετος του ζευγαριού έχει ωροσκοπο στον Υδροχόο και ο Ουρανός ανάδρομος στον 8ο στον Σκορπιο. Πέρα απο το οτι ίσως στα μάτια των άλλων φαίνονται λίγο ασυνηθιστο ζευγος - και όντως είναι - με ακμή 7ου στον Λέοντα και Ηλιο στον 4ο στον Δίδυμο σε σύνοδο με την ακμή του 4ου , κάλλειστα σκέφτονταν τον γάμο , ο οποιος και πραγματοποιήθηκε σχετικά νωρίς στην σχέση τους κάνοντας και ένα παιδάκι ( 5ος στον καρκίνο και σεληνούλα στον 9ο ) στο εξωτερικό.
Αυτο που μου ζητήθηκε να εξετάσω , είναι το αν θα παραμείνουν τα παιδιά στον εν λόγω γάμο τους. Και σαφώς με διελευση Κρόνου στην Παρθένο απο τον 7ο του συνθέτου (και 7ο των γενεθλίων τους - έχουν ίδιο ωροσκοπο ) , λογικό να περνάνε κρίση.
Απο όσο θυμάμαι όμως , η μακροβιότητα της σχέσης θα εξεταστεί με όψεις Κρόνου στον σύνθετο, ο οποιος (στον Καρκινο στον 5ο , σε σύνοδο με ακμή 6ου ) στην προκειμένη περιπτωση , τριγωνίζει την Σελήνη στον 9ο στον Σκορπιό. Μας αρκεί αυτό? Γιατί ο Ουρανός τριγωνίζει την Αφροδιτούλα τους στον 5ο στον Καρκίνο, κάτι το οποιο μπορεί να σημαίνει οτι η σχέση τους είναι συναρπαστική εκκεντρική ή μπορεί να γνωρίστηκαν ξαφνικά , κάτω απο περιεργες συνθηκες κτλ ... αλλά κατα πόσο σταθερή? Ο Ουρανός δεν φέρνει σταθερότητα, αλλά διασπαση!
Αν εξετάσουμε μόνο την όψη του Κρόνου, είναι βοηθητική στο θέμα της μακρόχρονης πορείας τους?
Γιατί απο την άλλη ο Ηλιος( άντρας της σχέσης , αλλά και ποιότητα της σχέσης ) είναι μέν στον 4ο , αλλά στον Δίδυμο και ο Δίδυμος με προβληματίζει πολύ. Μπορούμε να πούμε οτι ο σύζυγος μπορει να έχει διπλή ζωή?( πχ να έχει παραλληλες ή εξωσυζυγικές σχέσεις?) ...
Και το κατά πόσο αληθινη μπορεί να είναι η μεταξύ τους σχέση..
Ποια η αποψη σας πάνω στην όψη αντιθέσεως που σχηματίζεται μεταξύ Ηλιου-Ποσειδώνα στον άξονα 4ου-10ου? (ο Ηλιος στον 4ο στον Δίδυμο σε σύνοδο με ακμή 4ου και ο Ποσειδώνας στον Τοξότη σε σύνοδο με ακμή 10ου). Δλδ, μπορούμε ( έστω και με επιφύλαξη ) να πούμε οτι αυτό που έζησαν ή θα ζούν οτι είναι ένα φιάσκο? και οτι ίσως μια μέρα ξυπνήσουν και συνηδειτοποιήσουν οτι ο γάμος τους ήταν ένα ψέμα?? ( πάντα κ με την επιροή διελευσεων φυσικά ).
-
14-09-2009, 03:47 PM #79
Αν θυμάμαι καλά,ο Ποσειδώνας σε σκληρές όψεις στο σύνθετο χάρτη,ειδικά όταν συμμετέχεουν τα φώτα και η Αφροδίτη,φέρνει εμπόδια που είναι δύσκολο να υπερνικηθούν.Γιατί η σχέση ξεκινάει παραμυθένια,αλλά δεν μπορεί να αντέξει στη ρουτίνα της καθημερινότητας.Υπάρχει μια έντονη τάση εξιδανίκευσης την οποία ακολουθεί η απομυθοποίηση.Υπάρχει μια "θολή" επικοινωνία η οποία δημιουργεί συχνές παρεξηγήσεις στα μέλη της σχέσης .
Έτσι λοιπόν καθώς προχωράει η σχέση ,νιώθουν και οι δυο εξαπατημένοι προδωμένοι και αδύναμοι να σταθούν μέσα στη σχέση αυτή,ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Ίσως ο διελ.Κρόνος που γράφεις να φέρει το ξεκαθάρισμα ,να αποδείξει και στους δυο δλδ αν έκαναν τη σωστή κίνηση..
Όσο για τον Ουρανό ,όση ενέργεια δίνει τόση ενέργεια απαιτεί,οπότε αν δε μπορείς να αντέξεις και να διατηρήσεις τους ρυθμούς του ,πάει περίπατο κι ο ενθουσιασμός.
Βέβαια γνωρίζουμε όλοι πως η ανάλυση κάθε χάρτη έχει πολλές παραμέτρους και εξετάζεται πάντα συνδυαστικά και πολύ προσεκτικά,ειδικά όταν αφορά τόσο σημαντικά θέματα.What goes around comes around
-
14-09-2009, 08:45 PM #80
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση konstantina318!
Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τα εμπόδια που φέρνουν οι όψεις του Ποσειδώνα με προσωπικούς πλανήτες και πολύ περισσότερο στο οτι ναι, είναι δύσκολο να υπερνικηθούν. Αυτο πιστευω κι εγώ. Στο συγκεκριμένο σύνθετο ο Ηλιος κάνει σύνοδο με Ερμή και τα υπόλοιπα όπως τα έχω προαναφέρει ( σε αντίθεση με Ποσειδώνα ) , οπότε σε αυτό το σημειο μιας και εμπλέκεται κ ο Ερμής , ταιριάζει αν μη τι άλλο και η ''θολή επικοινωνία''.
Σίγουρα χρειάζεται συνδιασμός και αφού πρώτα έχω μελετήσει τον γενέθλιο του καθενός τους, θέλησα να δω σαν ζευγάρι πως λειτουργούν. Η αλήθεια είναι οτι συναστριακά , δένει σχετικά το γλυκό κ θέλησα να εξετάσω κ τον σύνθετο για να το δώ απο άλλη οπτική. Πάντως σίγουρα, πρέπει να κοιτάμε και ξεχωριστά τους γενεθλιους, συναστρία, σύνθετο, διελευσεις. Αν κοιτάμε μόνο ένα απο αυτά, τότε κ η αποψη/συμπέρασμα προφανώς θα ειναι ελλειπής.
Ευχαριστώ κ πάλι konstantina 318!Να είσαι καλά!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.