s
Με πόνο ψυχής... - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 17 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 71 to 80 of 168

Re: Με πόνο ψυχής...

Δηλαδη εχεις οχτρους?

Μας το φυλάει σαν την kinder εκπληξη.....:nuts:
    Εκτός και αν μας προετοιμάζει για μεγάλη μπόχα... όπερ μεθ' ερμηνευόμενον εστί:
    Αφήστε τις κλάψες και πιάστε τις μάσκες
    Αφήστε τα απίδια και πιάστε τα καρπούΖΑ (ξε-κουκού-τσωτα)

3. Re: Με πόνο ψυχής...

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Έχεις μυρίσει πτώμα σε σύψη;
    Πολλαπλασίασε επί του 10

¶ντε καλή ψυχή παιδιά, πρώην ΟΧΤΡΟΙ :toung:
    Μόνον ο έχων κληρονομκό χάρισμα –και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο, αλλά και καλλιεργημένο– θα μπορούσε να το ...μυριστεί αυτό :bigsmile:
    Ώρες που είναι όμως, ας είμαστε σεπτοί και ας ακολουθήσουμε τους κανόνες που διέπουν αυτού του είδους τις καταστάσεις. Να τους το πούνε και οι γιατροί πρώτα, γιατί οι ίδιοι δεν το ξέρουν ακόμα...

(Ερώτηση προς το τεχνικό τμήμα: ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα μπλογκ και σε ένα φόρουμ; )
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

Όνομα:
    Μαρια

TI EINAI AYTA TA XAΛIA?????

Δεν ξερω αν φταιει ο αναδρομος η η φωτια στην Παρνηθα που εκαψε το οξυγονο στην ευρυτερη περιοχη Αθηνων....Εγω ξερω οτι μπηκα σε ενα site γνωρισα καποιους ανθρωπους οι οποιοι ΣΙΓΟΥΡΑ ουτε εκμεταλευτες μου φανηκαν ουτε τυχαρπαστοι.Ειναι παιδια που χαλανε ωρες απο την ζωη τους για κατι που αγαπανε.Και οταν λεω ωρες εννοω σπουδαστικες ωρες.....Πανεπιστημιο you know..και εργασιακες ωρες....Αν τωρα αυτο συνδυαζεται και με χρημα δεν το γνωριζω και να πω και αληθεια δεν με αφορα.
    ΕΜΕΝΑ προσωπικα δεν μου ζητησαν ποτε τιποτα μαλλον μου εδωσαν...Μου εδωσαν παρεα μου εδωσαν γνωση και πανω απο ολα ενδιαφερον για γεγονοτα στην ζωη μου που δεν τους αφορουσαν στο κατω κατω.Μιλαμε για ατομα με επιπεδο και οπου πολυ επιπεδο υπαρχει και εκκεντρικοτητα και ιδιαιτερη συμπεριφορα σιγουρα..( DEll Εσυ ξεερεις τι εννοω...)Ειναι α χ α ρ α κ τ η ρ ι σ τ ο και ν τ ρ ο π η και πολλη μεγαλη ελλειψη τροπων και ανατροφης να μπαινεις στο σπιτι που εφτιαξε ο αλλος και να του κανεις παρατηρησεις για το πως το διαχειριζεται!Ετσι γουσταρει στην τελικη και σε οποιον δεν αρεσει ΕΞΩ.Δεν ειναι υποχρεωτικη η παραμονη στο myhoroscope αγαπητε δεν ξερω πως διαολο σε λενε και ποσα ψευδωνυμα εχεις...Αν δεν σου αρεσει την κανεις...δεν την κανει ομως ο Dell γιατι αυτος ειναι εδω συνεχεια και ναι σβηνει post και κραζει.με εχει κραξει και εμενα.Ολες οι κοινωνιες εχουν κανονες αλλιως στα βουναααα.
    ΟΧΙ δεν με πληρωνει εχω δικια μου δουλεια εξαιρετικα αποδοτικη...
    Και ναι τα μελη δημοσιευουν αρθρα γιατι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.
    Και μερικοι μεταφραζουν και αρθρα γιατι παλι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ.Πειραζει μαλλον που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ εδω και οχι αλλου απο οτι καταλαβα...Και δεν καταλαβα και πολλα μονο κατι ονοματα αστρολογων επιασα...Δεν με ενδιαφερει.
    Ειμαι μελος γιατι ετσι ΓΟΥΣΤΑΡΩ και μου αρεσει να ειμαι εδω και οχι αλλου.
    ΚΑΙ ΝΑΙ στην ρημαδα τη ζωη ολα δεν ειναι λεφτα τουλαχιστον για εμενα και καποιους αλλους.ΑΣΕ με να διαλεξω ρε φιλε...
    Ετσι προσφερω γνωση αγγλικων ΔΩΡΕΑΝ...
    Dell αμα την κανεις θα μαθω που μενεις και μετα...
    Λοιπον αυτα και τι να πω...
    Μια φωτια στην Παρνηθα και τρεις μερες παραδοση σχεδιων και εχασα τα καλυτερα γαμωτο παλι...
    Πολλα φιλια σε ολους....λυπημενους και μη.....κερδισμενους και μη...
    Μπρεμπου Μαρια αρχιτεκτων-μηχανικος(οχι τιποτα αλλο μην νομιζετε οτι ειμαι αστρολογος και κρυβομαι......οχι δεν υπαινισσομαι κατι...)
    και γραφτε και κανενα ονομα παιδια....τιμη μας και καμαρι μας.
    (Και οσο για την συγκριση της διαγραφης Post με λογοκρισια, εδω δεν ειναι ξεφραγο αμπελι και η δημοκρατια δεν ειναι ΑΣΥΔΟΣΙΑ....Απο αυτη την ελλειψη γνωσης και αντιληψης ορολογιας καταντησαμε ετσι... )
    Φιλακια...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Κωστής

Μη γράφεις πολλά και έχω δουλειά. Μου τρως το χρόνο μου :toung:

Πάντως μπαίνοντας στους έντιτορς παίρνεις και το σταυρουδάκι από το νονό στο μαΓΑΖΗ και ονομάζεσαι "παιδάκι προς εκμετάλλευση" αλλά φιλόδοξο παιδάκι :nuts:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Μη γράφεις πολλά και έχω δουλειά. Μου τρως το χρόνο μου :toung:

Πάντως μπαίνοντας στους έντιτορς παίρνεις και το σταυρουδάκι από το νονό στο μαΓΑΖΗ και ονομάζεσαι "παιδάκι προς εκμετάλλευση" αλλά φιλόδοξο παιδάκι :nuts:

μαααλιστα...τι λες χρυσο μου παιδι????πηρανε σταυρουδακι και εγω με τοσο καλα λογια ΤΙΠΟΤΑ????τςτς...αλλη καλυτερη προσφορα????:nuts:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Φωτεινή

και μία πανακότα δώρο απο μένα:toung:

emmalene
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μαρια

ΑΑΑΑΑ οχι κανω διατροφη και γυμναστικη....Οχι τιποτε αλλο ΟΛΑ μου τα φαγατε εδω μεσα απο τις δωρεες..αμαν πια....:sad2:Κανενα σουφλε σοκολατα????
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Φωτεινή

KAI σουφλέ διαθέτει το κατάστημα
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Κωστής

• Μέλη - Επισκέπτες = Προβατάκια και χάπατα που καταπίνουν ότι τους δοθεί διότι δεν διαθέτουν κριτική ικανότητα
    • Έντιτορς = Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα
    • Διαχειριστές = Αυταρχικοί - αντιδημοκρατικοί
    • Αστρολόγοι = Παντελώς άσχετοι και ανίκανοι. Σκοπός τους μόνο το κέρδος.
    • Ιδιοκτήτες = Φραγκόδουλοι εκμεταλλευτές
    • Συνεργάτες = Σκοτεινοί τύποι, επίσης εκμεταλλευτές

Δυστυχώς αυτοί είναι λίγοι από τους χαρακτηρισμούς που προσάπτει ένας και επικροτούν άλλοι 9.
    Με τις υγείες μας
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Page 8 of 17 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)