- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 81
Thread: Συζήτηση για τον Κρόνο
-
07-07-2007, 08:20 PM #71
-
07-07-2007, 08:28 PM #72
Re: Συζήτηση για τον Κρόνο
Καλό είναι να μην είμαστε τόσο απόλυτοι στην ερμηνεία των διελεύσεων του Κρόνου... (Toksotaki μου, η S+S μιλά για διελαύνοντα Κρόνο και όχι για προοδευμένο... είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο) Σίγουρα οι διελεύσεις του Κρόνου μας φέρνουν αντιμέτωπους με καταστάσεις κάπως δύσκολες, μέσα όμως από αυτού του είδους τα "τεσταρίσματα" -κατ' εμέ- μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας, κάνουμε την αυτοκριτική μας και ωριμάζουμε. Ο Κρόνος ίσως και να είναι ο μοναδικός δείκτης μέσα στο ωροσκόπιο, ο οποίος σχετίζεται με την ευθύνη και το μάθημα, φέρνει τα πάντα στα ίσα τους. Το πώς γίνεται αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, από ωροσκόπιο σε ωροσκόπιο. Δεν είναι ο Κρόνος αυτός που διαλύει σχέσεις, ούτε αυτός που φέρνει επαγγελματικές ήττες κ.λπ. Είναι όμως αυτός, που τα λάθη που έχουν γίνει από εμάς στους τομείς που ανέφερα ως παράδειγμα, θα τα φέρει στο φως και θα κάνει την κριτική του, θα μας φέρει αντιμέτωπους με τους εγωισμούς μας, τα λάθη μας, την επιπολαιότητά μας κ.λπ.
-
07-07-2007, 08:31 PM #73
Και αυτο....καποιες φορες ομως ειναι αδικος...δεν ειχα καταλαβει το λαθος που εκανα με διελευση και προοδο...
-
07-07-2007, 08:32 PM #74
-
07-07-2007, 08:51 PM #75
Ο 4ος οίκος σχετίζεται με το σπίτι, τους γονείς, το οικογενειακό περιβάλλον γενικά. Βέβαια, παραδοσιακά μπορεί να ανήκει περισσότερο στην μητέρα και ο 10ος οίκος στον πατέρα, αλλά δεν αποκλείεται όταν ο διελαύνοντας Κρόνος πέρασε από τον 10ο οίκο σου να έδωσε κάποιες επιπλέον έντονες, ίσως, καταστάσεις. :unsure:
-
07-07-2007, 09:04 PM #76
χα χα βγαλτε το ισως..δεν πειραζει ειμαστε εμεις κοντρα στο κυμα αναγκη δεν εχουμε καμια!
-
09-07-2007, 06:03 PM #77
O Κρόνος δεν έρχεται μόνο για να τσακίσει κόκκαλα αλλά και να ανταμοίψει όσους με όσα έπαθαν έμαθαν! Αυτό βιώνω τώρα και στο λέω με απόλυτη σιγουριά ξεκινώντας από τα επαγγελματικά μου!
Όλοι οι γνωστοί μου Παρθένοι θέλουν να αλλάξουν δουλειά γιατί τους πάει χάλια κι εγώ πήρα αύξηση και το χρήμα τρέχει άφθονο!
Τι εγώ τι σκαπούλαρα προσωρινώς? Οχι!! Απλά τα προγούμενα χρόνια έφαγα πολλά χαστούκια και τώρα ξέρω!! Μείωσα τον εγωσμό κου, σκέφτομαι πιο πολύ τους άλλους και είμαι διαλακτική!
Και ήρθα η ώρα να πάρω τα μπράβο μου!
Φιλικά S+S!
-
07-11-2010, 12:32 AM #78
τί σημαίνει ακριβώς ''Transit Κρόνος στον 7ο Οίκο΄΄ (στονν γενεθλιο χάρτη με διελεύσεις).
-
07-11-2010, 12:46 AM #79
Ότι ο Κρόνος διελαύνει (''περνάει, διασχίζει, είναι στο ζώδιο'') εκείνο το κομμάτι του ζωδιακού χώρου που για εσένα προσωπικά αντιπροσωπεύει τον 7ο οίκο σου, αν για παράδειγμα έχεις Ωροσκόπο Κριό και ο Κρόνος βρίσκεται στο Ζυγό, που είναι το απέναντί του, τότε διελαύνει τον 7ο οίκο σου. Αν πας στο ωροσκόπιό σου κάπου θα δεις αναλυτικά όλες τις ακμές των οίκων σου.. δες που είναι η ακμή του 7ου και του 8ου και αν ο Κρόνος βρίσκεται εκεί μέσα, είναι και επισήμως στον 7ο οίκο σου. ΣΥνήθως αυτήν την περίοδο δοκιμάζονταιοι σχέσεις μας με τους άλλους (σύντροφο συνεργάτες κτλ..) και όσες δεν έχουν σταθερές βάσεις κλονίζονται για να δούμε τι δεν πάει καλά και να το διορθώσουμε ή να πάψουμε να στηριζόμαστε σε αυτές. Έχω ακούσει ότι οι αλλαγές που συμβαίνουν προέρχονται συνήθως από τους άλλους...
-
07-11-2010, 12:55 AM #80
Χρυσάνθη σε ευχαριστώ πολύ ! περίμενα πώς και πώς την απάντηση. Πόσο περίπου κρατάει αυτή η όψη?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.