s
Απορία για μεσοδιάστημα - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 61 to 70 of 81
    Όνομα:
    dnaki

Re: Απορία για μεσοδιάστημα

Quote Originally Posted by astir View Post
    Ο διελαύνων Πλούτωνας ενεργοποίησε το μεσοδιάστημα του άντρα (η ιδανική γυναίκα γι' αυτόν δεδομένου ότι εκεί αυτή έχει τον ήλιο της) και τον ήλιο της γυναίκας (ο σύζυγος). Η σχέση είχε συγχρόνως πλουτώνεια (βαθύς έρωτας, χαρά και πόνος) και κρόνεια ( δέσμευση, περιορισμός, νομιμοποίηση, κάρμα) χαρακτηριστικά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στο σύμπαν. Όλα λειτουργούν νομοτελειακά. Μια τέτοια διέλευση από δύο μάλιστα βαριούς πλανήτες - τις περισσότερες φορές αρκεί ο ένας- πάντα φέρνει γεγονότα στον τομέα των σχέσεων. Είναι απαράβατος κανόνας.

Καλημέρα
    Με αφορμή το πόστ σου,κοίταξα λιγο το δικό μου μεσοδιάστημα Ηλιου-Σελήνης,το οποίο τετραγωνίζει η Αφροδίτη του συζύγου:bigsmile:και παρατήρησα οτι δέχεται διέλευση απο τον Δία πάλι με τετράγωνο.Τώρα το αν θα μου φέρει κάποιο γεγονός φύσεως Δία θα δείξει.
    What goes around comes around

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Θα παχύνεις :toung::bigsmile:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    dnaki

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Θα παχύνεις :toung::bigsmile:
    Ασε αυτό δυστηχώς το έχουν προλάβει άλλες διελεύσεις :bigsmile:....εκτός βέβαια αν εννοείς ...θα γίνω διπλή,βλ.τρώω για δύο..:toung:
    What goes around comes around

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Με αφορμή μία παράθεση στο θέμα, έχω να ρωτήσω κάτι που παρατήρησα βλέποντας τα μεσοδιαστήματα σε μια συναστρία, ξέροντας πόσο σημαντικό είναι το μεσοδιάστημα ήλιου / σελήνης.

Συγκεκριμένα, ο ήλιος του σχηματίζει σύνοδο με το μεσοδιάστημα ήλιου/σελήνης μου. Παράλληλα όμως ο δικός μου ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με το δικό του μεσοδιάστημα ήλιου/σελήνης.

Κι όπως είναι γνωστό από την κλασσική αστρολογία, άλλο σύνοδος άλλο τετράγωνο. Τί γίνεται σ' αυτή την περίπτωση; Το τετράγωνο λειτουργεί αρνητικά; Υπερισχύει η σύνοδος;
    Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
    ----------------
    Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
    Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
    Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
    Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς

Θα ήθελα να παραθεσω μια προσωπική εμπειρία μεσοδιαστημάτων!
    Καμια φορά κοιτωντας προς τα πίσω βλέποντας όψεις σε συνδιασμό με γεγονότα βγάζεις πιο σωστα συμπερασματα.

Στο γενεθλιο μου χάρτη έχω αφροδιτη τετραγωνο ουρανος και αφροδιτη τριγωνο πλούτωνας.
    Όταν ο ο Διελ. Πλούτωνας έφτασε στην μοίρα ακριβώς του μεσοδιαστήματος μου Αφρ/Ουρανός, (¶ξονας της ερωτικής αναστάτωσης. Της ερωτικής παρέκκλισης και συναισθηματικής επαγρύπνησης) τότε ταυτοχρονα και ο Πλούτωνας του ηλιακου μου τόξου έκανε τετραγωνο με το συγκεκριμένο μεσοδιαστημα. Αυτη η όψη κράτησε 1 χρόνο, ακριβώς όσο ήταν και το χρονικό διάστημα μιας πολύ δυνατης σχέσης που έκανα! Ισως της πιο δυνατης μέχρι σημερα!

Δεν είμαι άστρολόγος αλλα νομιζω πως βγαίνει μια ακρη με αυτο το παραδειγμα

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα και απο μενα.Επειδη δεν εχω διαβασει πολλα πραγματα για τα μεσοδιαστηματα σε συναστρια,θα ηθελα να μου απαντησει οποιος γνωριζει τι σημαινει οταν ο ηλιος της γυναικας ειναι σε συνοδο (με ανοχη μιας μοιρας) με το μεσοδιαστημα σεληνης ποσειδωνα του αντρα?
    Καθως επεισης τι σημανει οταν η αφροδιτη του αντρα ειναι σε συνοδο ακριβειας με το μεσοδιαστημα αφροδιτης αρη της γυναικας?
    Οταν ο διας της γυναικας ειναι σε συνοδο ακριβειας με το μεσοδιαστημα αφροδιτη κρονου του αντρα?
    Και ενα τελευταιο ερωτημα , η ανοχη αναμεσα στους πλανητες και στα μεσοδιαστηματα σε συναστρια ειναι μεχρι 2 μοιρες η μπορουμε να υπολογισουμε και 3 μοιρες?

Ελπιζω να μην σας κουραζω,αλλα πραγματικα εχω αποριες και θα ηθελα να μαθω.:embarrest
    Φιλικα.:bigsmile:

Όνομα:
    Κατόπιν συνεννόησης

Αυτό που έχω διαβάσει, μάλιστα σε αρκετά σημεία, είναι ότι το μέγιστο που μπορούμε να πάρουμε σαν ανοχή είναι 1 μοίρα και 30 λεπτά, αν και το καλύτερο είναι μέχρι 1 μοίρα.
    Ψυχή ψαριού κορμί γατήσιο
    ----------------
    Σάν κριάρι πού τρέχει μές στούς ουρανούς
    Καί τών άστρων τούς κλώνους τσακίζει, μ’ακούς
    Είμ’ εγώ, μ’ ακούς
    Σ’ αγαπώ, μ’ ακούς

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Natalia10 View Post
    Καλησπερα και απο μενα.Επειδη δεν εχω διαβασει πολλα πραγματα για τα μεσοδιαστηματα σε συναστρια,θα ηθελα να μου απαντησει οποιος γνωριζει τι σημαινει οταν ο ηλιος της γυναικας ειναι σε συνοδο (με ανοχη μιας μοιρας) με το μεσοδιαστημα σεληνης ποσειδωνα του αντρα?
    Καθως επεισης τι σημανει οταν η αφροδιτη του αντρα ειναι σε συνοδο ακριβειας με το μεσοδιαστημα αφροδιτης αρη της γυναικας?
    Οταν ο διας της γυναικας ειναι σε συνοδο ακριβειας με το μεσοδιαστημα αφροδιτη κρονου του αντρα?
    Και ενα τελευταιο ερωτημα , η ανοχη αναμεσα στους πλανητες και στα μεσοδιαστηματα σε συναστρια ειναι μεχρι 2 μοιρες η μπορουμε να υπολογισουμε και 3 μοιρες?

Ελπιζω να μην σας κουραζω,αλλα πραγματικα εχω αποριες και θα ηθελα να μαθω.:embarrest
    Φιλικα.:bigsmile:
    Αγαπητή Νatalia10,
    Το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ποσειδώνα είναι αυτό της ευαισθησίας και της διαισθησης, καταλαβαίνεις λοιπόν πως όταν πέσει ο Ήλιος του συντρόφου εκεί, τότε το α μέλος ακόμη και να θέλει να κρύψει την ευαισθησία του δυσκολεύεται αφού ο Ήλιος του συντρόφου τονίζει τα στοιχε'ια αυτά.

Το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/¶ρη όταν ενεργοποιείται από πλανήτη του συντρόφου είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί σχετίζεται με την σεξουαλική ενέργεια, πόσο μάλλον όταν αυτός ο πλανήτης είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης.

Τώρα, Αφροδίτη/Κρόνος είναι ένα δύσκολο μεσοδιάστημα γιατί είναι εκείνο που δείχνει κατά πόσο το άτομο μπορεί να εκφράσει τα αισθήματα του η όχι. Ο Δίας εκεί χαλαρώνει το άτομο και εκφράζει με περισσότερη ευκολία τα αισθήματα του, ελαττώνει δηλαδή την αισθηματική, ενίοτε και την οικονομική "τσιγκουνιά" του συντρόφου του.

Όσο για την ανοχή που δίνουμε στα μεσοδιαστήματα πολύ σωστά σου δόθηκε η απάντηση της μιας μοίρας.

Καλησπερα σε ολουσ κι απο μενα !!! Ανακαλυψα οτι η Λιλιθ μου στισ 1,5ο κανει συνοδο με το Μεσοδιαστημα μου Αφροδιτη/ Λιλιθ( 3ο) αυτο κανει συνοδο με το μεσ Σεληνη /Ηρα και αυτο κανει συνοδο με το μεσ Ηλιο/ Σεληνη και τελευτ. κανει συνοδο με την γεν Αφροδιτη στισ 6ο στουσ Ιχθεισ ολα στον 5-ο οικο και η γεν Σεληνη του φιλου μου βρισκετε στισ 3ο του Ιχθυ με συνοδο με το μεσοδιαστ. Αφροδιτη/ Κλ.τ.τυχ του σε αντιθεση με τον γεν. Ηλιο του στισ 3ο του Παρθενου ,που κανει συνοδο με το μεσοδ. Ηληο/ μεσουραν του, και συν. με το μεσ. Αφροδ/Δια του. Και αναρωτιεμαι, τι σημαινουν ολα αυτα και με τη διελευσει του Δια στουσ Ιχθεισ τι να περιμενουμε ???αν μπορει να μου απαντησει καποιοσ ))) περιμενω με αγωνια !!!

Όνομα:
    Λινα.

Αγαπητη Kυρια ζαχαριαδου
    Κατ'αρχην σας ευχαριστω που μου απαντησατε,μου λυσατε αποριες.
    Για να δω αν καταλαβα σωστα συμφωνα με αυτα που μου απαντησατε το μεσοδιαστημα του συντροφου μου (Ηλιου -Ποσειδωνα) που ειναι σε συνοδο με τον Ηλιο μου,αυτο σημαινει πως εγω (η ενεργεια του Ηλιου), του βγαζω μια ευαισθησια προς εμενα δηλαδη του "φωτιζω" ας πουμε την ευαισθητη πλευρα του προς εμενα,τον κανω να αντιδρα με ευαισθησια προς εμενα.
    Το δικο μου μεσοδιαστημα (Αφροδιτη-Αρη) που ειναι σε συνοδο με την Αφροδιτη του συντροφου μου,σημαινει πως αυτος αντιδραει με "συναισθημα" στην σεξουαλικη μου ενεργεια.
    Και τελος το μεσοδιαστημα του συντροφου μου (Αφροδιτη-Κρονου) σε συνοδο με τον Δια μου σημαινει πως τον αφηνω να εκφρασει τα συναισθηματα του προς εμενα,και ισως του 'επεκτινω' κατα καποιο τροπο την διαθεση να με δει σοβαρα. (Διορθωστε με αν κανω λαθος και δεν εχω καταλαβει σωστα).:embarrest
    Δηλαδη ο πλανητης ειναι αυτος που επιδρα στο μεσοδιαστημα?Αυτος φερνει το συναισθημα σε αυτον που εχει το μεσοδιαστημα η και αυτος που εχει το μεσοδιαστημα επιδρα στον πλανητη?
    Θα εκτιμουσα αν μου απαντουσατε και σε αυτο.
    Φιλικα:bigsmile:

Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)