s
4ος οίκος - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 61 to 70 of 89

Re: Προοδευμένη Σελήνη: ανακαλύπτοντας τα "κρυμμένα κλειδιά" της πρόγνωσης

Καλησπέρα σε όλους και ιδιαίτερα σε εσάς κα Ζαχαριάδου, που οφείλω να ομολογήσω ότι τις απαντήσεις, τα σχόλια και τα άρθρα σας τα διαβάζω με μεγάλο ενδιαφέρον! Θα ήθελα παρακαλώ και εγώ μία απάντηση σε ένα θέμα που με απασχολεί πολύ.. μιας και είμαι αρχάρια και η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.. Ο γιός μου έχει κρόνο στην 25η52 της παρθένου σε σύνοδο με τον ήλιο στην 1η58 του ζυγού και όλα αυτά στον 4ο οίκο με ακμή στις 24ο38΄της παρθένου. Έχει γεννηθεί στις 25/9/2009 στις 12:50 το βράδυ. Όπου και άν διαβάσω, παντού, αναφέρεται πως η συγκεκριμένη θέση του κρόνου σημαίνει απώλεια ενός γονέα κατά την παιδική ηλικία ή μεγάλη καταπίεση από την οικογένεια.. δεδομένου ότι κάθε άλλο παρά καταπιεστικοί είμαστε σαν χαρακτήρες τότε.. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    Υ.Γ.: επ΄ευκαιρία θα ήθελα να σας πω συγχαρητήρια για το άρθρο σχετικά με την γυναίκα του Άγιου Βασίλη! και να προσθέσω πως και εγώ είμαι ταύρος με ωροσκόπο καρκίνο και σελήνη στον τοξότη!
    (Συγχωρήστε με αν το έγραψα σε λάθος σημείο.. είναι η πρώτη φορα..!)
    Last edited by μελμορ; 27-02-2012 at 11:31 PM.

Re: Προοδευμένη Σελήνη: ανακαλύπτοντας τα "κρυμμένα κλειδιά" της πρόγνωσης

Καλησπέρα θα ηθελα και εγω με την σειρά μου να ρωτησω ακμη του 4ου στον τοξοτη με δια στον κριο στον 8ο.Πως θα μπορουσα να το ερμηνευσω αυτό σε σχεση με την οικογενεια και με το τελος της ζωης όταν εμπλεκεται ο 8ος οικος;

3. Re: 4 οικος

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Λοιπόν για να μην αφήνουμε να αιωρούνται διάφορα.

. Καλό είναι να γνωρίζετε πως ο Πλούτωνας δείχνει βαθιά γεράματα καθώς επίσης κι ο Κρόνος.
    Κυρία Ζαχαριάδου χαιρεται!
    Πολυ χαιρομαι που μετα απο μια περιοδο σιωπης επανηλθατε! εμενα προσωπικα μου ελειψαν τα ποστ με τις αποψεις σας.
    Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, οι κρονος και πλουτωνας τοποθετημενοι στον τεταρτο οικο δειχνουν μακροζωια ακομη κι αν ειναι αναδρομοι...?
    Ευχαριστω!

Re: 4 οικος

ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια σημασία το γεγονός ότι στον 4ο οίκο μου εμπεριέχεται και 2ο ζώδιο.Η ακμή του 4ου ειναι στις 23 του Κριού.
    Επίσης έχω διαβάσει οτι ο 5ος δείχνει και τα παιδια.Δεδομένου οτι δεν έχω πλανήτες στον 5ο αλλά ούτε και στον 4ο(εκτός απο τον χειρων στον 4ο) μπορεί να σημαίνει οτι δεν θα΄κάνω οικογένεια ή παιδιά?
    Τι άλλα στοιχεία μπορώ να δω για να δούμε την δυνατότητα δημιουργίας οικογένειας?
    Και νόμιζα οτι για την οικογένεια κοιτάμε τον 7ο..έχω τον Δία και την Σεληνη εκει(7ος-καρκίνος)

5. Re: 4 οικος

Αγαπητή magiclife,
    Ας κανω μια αποπειρα να σε βοηθησω εγω! νομιζω οτι πρεπει να ελεγξεις τους κυβερνητες των ζωδιων που βρισκονται στην ακμη του 4 και του 5 οικου για να βρεις λυση στις αποριες σου. Να σου επισης οτι ο Διας στον καρκινο ειναι μια πολυ καλη θεση(εξαιρετικη) και οτι η σεληνη βρισκεται στο φυσικο της ζωδιο. Το οτι ειναι και οι δυο στον εβδομο θεωρω οτι σημαινει ευνοια στις συνεργασιες ή στο γαμο ή σε συμβολαια κλπ. Θετικο βρισκω επισης, αν ο Διας και η σεληνη ειναι σε συνοδο, οτι ο κυβερνητης του 7 η σεληνη (αν καταλαβα καλα ο 7 εχει ακμη στον καρκινο) το γεγονος της συνοδου, που και παλι δειχνει ευνοια στα θεματα του οικου. Παλι ομως, θα πρεπει να εξετασεις και τις υπολοιπες οψεις που τυχον σχηματιζουν οι σεληνη και διας.
    Ελπιζω οι αστρολογοι να διορθωσουν ο,τι χρειαζεται!

ευχαριστώ tonia!Οχι ο Διας και η Σεληνη μου δεν ειναι σε συνοδο!Η σεληνη είναι στην 1η μοιρα και ο Διας στην 29η!Αρα (δυστυχως)δεν υπάρχει σύνοδος,απλά συνυπάρχουν στον ιδιο οίκο και ζώδιο!η ακμη ειναι στον καρκινο ναι.

Όνομα:
    Τίνα

Τόνια μου αν προσέξεις λίγο καλύτερα θα δεις ότι οι απαντήσεις δόθηκαν το Φεβρουάριο του 2011, δεν είναι τωρινές. Είστε όμως τόσο γλυκιές κι εσύ και η μέλμορ που θα ήμουν το λιγότερο αγενής αν παράβλεπα τα μηνύματα σας.

Καταρχήν θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για τον 4ο οίκο. Ο 4ος οίκος σχετίζεται με την οικογένεια, είναι ο χώρος όπου ανατρέφεται ένα παιδί, είναι το άσυλο μας γι αυτό και ως οίκος συνδέεται με τον ψυχισμό μας.

Από εκεί θα συλλέξουμε πληροφορίες για τα πρώτα και τελευταία χρόνια της ζωής μας πληροφορίες που λίγο έως πολύ τις συλλέγουμε κι από τους υπόλοιπους υδάτινους οίκους. Έτσι για θέματα μακροζωϊας μην περιμένετε να τα μάθετε όλα από τον 4ο οίκο. Ένας συνδυασμός φώτων, 4ου, 8ου και 12ου οίκου είναι νομίζω περισσότερο έγκυρος τρόπος για να πάρετε απαντήσεις. Για να σου απαντήσω τώρα ως προς τους ανάδρομους θα σου πω ότι αν η γενέθλια προδιάθεση δείχνει μακροζωϊα είτε είναι ανάδρομοι είτε όχι, υπάρχει μακροζωϊα.

Μέλμορ έχω μιλήσει πολλές φορές για τον Κρόνο στον 4ο όμως δεν με πειράζει να μιλήσω πάλι. Ο Κρόνος στον 4ο οίκο δεν θεωρείται καλή οικοθέτηση για τον λόγο του ότι ο 4ος είναι ένας πολύ ευαίσθητος χώρος όπου η ψυχρή και σκληρή ιδιότητα του Κρόνου δεν έχει θέση. Το παιδάκι σου έχει Ήλιο σύνοδο Κρόνο που σημαίνει πάρα πολλά πράγματα και όχι απαραίτητα απώλεια ενός γονέα με την έννοια του θανάτου.

Θα μπορούσε να δείχνει έναν σκληρό, αυστηρό πατέρα που μαθαίνει από νωρίς στο παιδί του να τακτοποιεί τις υποχρεώσεις του ώστε να μη γίνεται σε κανέναν βάρος. Θα μπορούσε να δείχνει (μαζί βέβαια με την ακμή του 4ου, τον κυβερνήτη και τις όψεις του πάντα) ότι στερείται τον πατέρα του λόγω χωρισμού με τη μητέρα ή εξαιτίας του επαγγέλματος του πατέρα. Ο Κρόνος στον 4ο μπορεί να δείχνει επίσης μια μητέρα άξια να ανταπεξέλθει (με ή χωρίς την παρουσία του πατέρα) στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Γνωστός μου με Ήλιο/κρόνο στον 4ο όταν τον ρώτησα για τον πατέρα του μου απάντησε πως είναι τόσο δυναμική η μητέρα του που ο πατέρας απλώς αναπνέει μέσα στο σπίτι.

Μια άλλη εκδοχή που έχω ακούσει από άλλο αστρολόγο είναι πως τα άτομα που έχουν Κρόνο στον 4ο αποστασιοποιούνται και φεύγουν νωρίς από την οικογένεια. Τη συγκεκριμένη άποψη δεν τη στηρίζω διότι τέτοια παιδιά έχουν πάντα έντονο το αίσθημα της ενοχής και της ευθύνης απέναντι στους γονείς και την οικογένεια που δύσκολα ανεξαρτητοποιούνται ακόμη κι αν το επιθυμούν.

Επίσης καλό είναι να ξέρεις πως είτε είστε καταπιεστικοί είτε όχι, έχετε πολύ καιρό μπροστά σας για να ανακαλύψετε σε τί θα χρειαστεί να περιορίσετε το παιδάκι σας και σε τι όχι και πως ότι κι αν κάνετε το θέμα δεν είναι αν είστε καταπιεστικοί αλλά το πως σας εκλαμβάνει εκείνο. Αυτό σου το λέω κι από προσωπική πείρα μιας και ο γιός μου έχει Κρόνο στον 4ο κι όσα καλά να του κάνω εκείνος πάντα θυμάται να μου κοπανά τις φορές που του απαγόρευσα να κάνει κάτι που ήθελε πολύ και που αν του το επέτρεπα για να μη με θεωρήσει καταπιεστική ή σκληρή δεν θα είχαμε γλυτώσει τα ατυχήματα. Επεξεργάσου λίγο τις πληροφορίες που σου έδωσα μάθε καλύτερα το ωροσκόπιο του παιδιού σου γιατί έτσι θα καταλάβεις καλύτερα την ψυχοσύνθεση του και τις πραγματικές του ανάγκες κι όλα θα πάνε καλά.

Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ πολύ και τις δυο για τα καλά σας λόγια .

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Και μιας και μιλάτε για τον Κρόνο στον 4ο και χάριν εμπλουτισμού γνώσεων, πιθανοτήτων, αισθήσεων και συναισθημάτων να προσθέσω και εγώ πως μόλις ο προοδευμένος Κρόνος μου ανάδρομος αφίχθη στον 4ο οίκο στο ζώδιο της Παρθένου, ακριβώς την ίδια μέρα και ούτε ένα
    δευτερόλεπτο πιο μετά, έχασα τον άντρα μου ενώ 3 χρόνια αργότερα στις 14. και 15. 08.2005 έχασα 4 άτομα από το αεροπορικό δυστήχημα της Κύπρου και την άλλη μέρα την μανούλα μου.

Αν και μεγάλη έλεος -έλεος ορφάνεψα μέσα μου και έξω μου λές και ήμουν 3,4 άντε 5 ετών το πολύ!

Πέντε χρόνια αργότερα το 2010 και ενώ πια αυτός ο ίδιος ο Κρόνος συνέχισε να κινείται στον 4ο και συνεχίζει μέχρι σήμερα, σχηματίζοντας ένα τσουνάμι όψεων, αισθάνομαι πιο ορφανή και από μάνα, και από σύζυγο, παιδιά, και ότι άλλο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Ομως αυτό δεν σημαίνει ότι έχασα το θάρρος μου, την ελπίδα, την αισιοδοξία, την προσμονή και προπάντων την αγωνιστικότητα μου.

Αντίθετα. Η ζωή με ή χωρίς Κρόνο, στον 4ο ή όπου αλλού, συνεχίζεται, και το πως τελικά κανείς διαχειρίζεται τον 4ο οίκο, τα αισθήματα, ή οτιδήποτε άλλο, είναι απόρροια και από πολλούς άλλους παράγοντες του χάρτη -γενέθλιου ή προοδευτικού.

Προπάντων αυτό που θα πρέπει να μετρά για κάθε γονιό που νοιάζεται αλλά που κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να ανησυχεί τόσο και κατά αυτό το τρόπο, είναι να αποδεχτεί και να θωπεύσει την εσωτερική μοναξιά του παιδιού του για την οποία άλλωστε όχι τυχαία γεννήθηκε για να δοκιμαστεί, να μεστώσει και να εξελιχθεί μέσα από αυτήν.

Εξάλλου ο Κρόνος ως δάσκαλος πέρα από απώλειες, λύπες δάκρυα ή ότι άλλο, είναι αυτός που μας διδάσκει το γιατί του έτσι και όχι κάπως αλλιώς.

Και επάνω σε αυτό πιστεύω πως θα πρέπει να στεκόμαστε και να αντλούμε αυτάρκεια, αυτοδυναμία και πίστη για το επέκεινα, όποιο και ότι και εάν μας επιφυλάσσει.

Ισως το μόνο που θα έπρεπε να εύχεται κανείς και να λέει νυχθημερόν, είναι : Θεέ μου μην μου δώσεις τόσα όσα μπορώ να αντέξω.

Φιλ -Χρ - Σπ

Κα Ζαχαριάδου, ευχαριστώ πάρα πολύ για την τόσο αναλυτική απάντησή σας!!! να στε πάντα καλά!!!

Ενας κρόνος στον 4ο, σύμφωνα με όσα διαβάσαμε,δεν είναι και ότι πιο εύκολο.
    Στην περίπτωση που βρίσκεται σε ζωδιο εξαρσης, οι επιρροές του "μαλακώνουν" καπως?
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)