s
Οίκοι σε σύνθετο - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 61 to 70 of 99
    Όνομα:
    cancerian

Re: Οίκοι σε σύνθετο

[QUOTE=konstantina318;69749]
    Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Oι ερμηνειες ανα οικο αλλαζουν ![/QUOTE

Υποθέτω πως ο Ήλιος κ ο Ερμής στον 1ο οίκο δίνουν μια δυνατή σχέση.Επειδή γράφεις πως η Αφροδίτη στο 12ο είναι μια δύσκολη κ περίεργη θέση,σκέφτηκα μήπως λόγω των παραπάνω πλανητών στον 1ο,καταφέρνει το ζευγάρι να ξεπεράσει τις όποιες δοκιμασίες που δίνει ο 12ος.
    Στην ουσία αυτή ήταν κ η ερώτηση:embarrest
    Aγαπητη κοσταντινα381

νομιζω οτι εχεις μπερδεψει λιγο σχετικα με το τι θα πει "συνθετος". Την αλληλεπιδραση της σχεσης αναμμεσα σε μια σχεση 2 ατομων θα την δεις στην συναστρια. Ο συνθετος θα δειξει την εκφραση των 2 ατομων ως μοναδα . Επομενως δεν μπορουμε να πουμε οτι θα ειναι ευκολη η σχεση επειδη ο Ηλιος κ ο Ερμης ειναι στον 1ο οικο , απλα το ζευγαρι ως ΜΟΝΑΔΑ θα παρουσιαζεται στο περιβαλλον ως επικοινωνιακο και "ακτινοβολων"!

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση που αφορά έναν σύνθετο;
    Η σύνοδος ιδιομοιρίας της Μαύρης Σελήνης με το Μεσουράνημα στον Υδροχόο τι θα μπορούσε να δείχνει;; Όχι οτι αυτό είναι και το πιο σπουδαίο ζήτημα που θα λύσει το μυστήριο της σχέσης αλλά μου έκανε εντύπωση και θέλησα να εκφράσω την απορία μου.Δεν ειναι κακό αυτό ε;
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

και η συνοδος λιλιθ α με πλουτωνα β?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Κοιτάξτε τα δύο προηγούμενα μηνύματα του cancerian.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

οταν ο κρονος στον συνθετο πεφτει στον 1ο οικο τι σημαινει?

Όνομα:
    πηνελοπη

γεια σας παιδιά θέλω πραγματικά τα φώτα σας σε κάτι που μου κίνησε εξαιρετικά την περίέργεια.έκανα τον σύνθετο χάρτη ,τον δικό μου με ένός άλλου προσώπου και έχω ανάγκη πραγματικά να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνουν τα παρακάτω!
    name longitude 1 longitude 2 comp.long.
    asc σκορπ 29*49" 46" σκο 25*50" 59" σκο 27*50"22"
    οικος2 αιγ 01*10"31" τοξ 26* 44"48" τοξ 28*57"39"
    " 3 υδροχ 07*35"59" υδροχ 03*00"04" υδροχ05*18"02"
    " 4 ιχθ 14*05"30" ιχθ 09*46"10" ιχθ 11*55"50"
    ' 5 κριος 14*53"44" κριος 10*56"06" κριος 12*54"55"
    " 6 ταυρος09*24"05" ταυρος05*35"34" ταυρος 07*29"50"
    " 7 ταυρος 29*49"46" ταυρος 05*35"34" ταυρος 07*29"50"
    " 8 καρκιν 01*10"31" διδυμ 26*44"48" διδυμ 28*57"39"
    " 9 λεων 07*35"39" λεων 03*00"04" λεων 05* 18" 02"
    " mc παρθ 14*53"44" παρθ 09*46"10" παρθ 11*55"50"
    " 11 ζυγος 14* 53"44" ζυγος 10* 56" 06" ζυγος 12* 54"55"
    " 12 σκορπ 09* 24" 05" σκορπ 05*35"39" σκορπ 07*29"50"

Quote Originally Posted by μαλαμα View Post
    οταν ο κρονος στον συνθετο πεφτει στον 1ο οικο τι σημαινει?
    Μπορεί να σημαίνει τα κλασικά του Κρόνου :bigsmile: :
    Αρνητικά: α) Δυσκολίες στην έκφραση, άρα πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των μελών που απαρτίζουν τη σχέση. β) Έλλειψη συναισθηματικών δεσμών. :bigsmile:
    Θετικά: α) Δίνει αντοχή στη ...δέσμευση, άρα παρατείνει τη διάρκειά της (τώρα δεν ξέρω πόσο καλό μπορεί να είναι αυτό :toung: ) β) Περιορίζει τη δυνατότητα των άλλων να γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή του ζεύγους (αυτό είναι μια περίπτωση θετική που αφορά την απουσία επικοινωνίας). Έχουμε δλδ ένα ζεύγος σοβαρόν και με αρχές ("τα εν οίκω μη εν δήμω" και τέτοια).
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

[QUOTE=cancerian;69909]
    Quote Originally Posted by konstantina318 View Post

Aγαπητη κοσταντινα381

νομιζω οτι εχεις μπερδεψει λιγο σχετικα με το τι θα πει "συνθετος". Την αλληλεπιδραση της σχεσης αναμμεσα σε μια σχεση 2 ατομων θα την δεις στην συναστρια. Ο συνθετος θα δειξει την εκφραση των 2 ατομων ως μοναδα . Επομενως δεν μπορουμε να πουμε οτι θα ειναι ευκολη η σχεση επειδη ο Ηλιος κ ο Ερμης ειναι στον 1ο οικο , απλα το ζευγαρι ως ΜΟΝΑΔΑ θα παρουσιαζεται στο περιβαλλον ως επικοινωνιακο και "ακτινοβολων"!
    Αγαπητέ μου Κανσέριαν,
    καλή σου μέρα.

Επειδή παρακολουθώ εδώ και πολλή καιρό τις επιδράσεις των τράνζιτς μέσα σε σύνθετους χάρτες, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω μ' αυτή την άποψη. Πιστεύω ότι ο σύνθετος χάρτης δείχνει την ποιότητα της σχέσης ενός ζευγαριού, τι βιώνει ένα ζευγάρι αλλά και τις σχέσεις του ζευγαριού με το περιβάλλον του.

Έχω δει ζευγάρια π.χ. με Ουρανό στον 1ο οίκο να μην παρουσιάζονται απλώς ως ουράνια στο περιβάλλον τους αλλά η ίδια η σχέση τους να έχει ουράνια χαραχτηριστικά. Επίσης, ενώ θα λέγαμε ότι ο 7ος οίκος του σύνθετου δείχνει την σχέση του ζευγαριού με τους άλλους, έχω δει ζευγάρια να παντρεύονται με τράνζιτ Δία στο 7ο του σύνθετου χάρτη τους. Έχω δει χωρισμούς ζευγαριών με Ουρανό σε αντίθεση με τον Ήλιο του σύνθετου. Ή έχω δει Κρόνο τράνζιτ στο 10ο του σύνθετου να τετραγωνίζει το 1ο/7ο και το ζευγάρι περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές λόγω πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας του συζύγου.

Αν κοιτάξει κανείς τις συναστριακές όψεις ενός ζευγαριού θα δει αντιστοιχίες στον σύνθετο χάρτη τους. Ο σύνθετος δείχνει πώς θα βιώσει το ζευγάρι αυτές τις όψεις και πώς θα τις διαχειριστεί. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι έχει δυσαρμονικές όψεις ¶ρη/Αφροδίτης στην συναστρία τους. Στον σύνθετο χάρτη, η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα αλλά κάνουν κι οι δυο τρίγωνο με Κρόνο και ο ¶ρης είναι σε τρίγωνο με τον Δία. Αυτό το ζευγάρι πάντα κατάφερνε να εξισορροπεί τα πάθη του με τρόπο που να μην διαταράζεται η σχέση.

Σε άλλη συναστρία, εμπλέκονται με τετράγωνο και σύνοδο οι Ήλιοι και οι Ποσειδώνες των δύο ατόμων. Στον σύνθετο χάρτη υπάρχει στενή σύνοδος Σελήνης/Ποσειδώνα. Ο Ήλιος όμως στον σύνθετο χάρτη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στην Παρθένο. Το ζευγάρι αυτό με πολλή συζήτηση και επικοινωνία κατάφερνε να βάλει πιο ρεαλιστικές βάσεις στα "πετάγματα" του Ποσειδώνα στην συναστρία τους.

Όνομα:
    πηνελοπη

καλημέρα σ όλους κάποιος ν ασχοληθεί με το παραπάνω μήνυμά μου παρακαλώ?
    ευχαριστώ

Όνομα:
    πηνελοπη

το post 66

Page 7 of 10 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)