s
Για τον 5ο και 7ο οίκο - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 22 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... LastLast
Results 61 to 70 of 215

Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Kαταρχην οταν λεμε προβληματικα τι εννουμαι;ειναι ενας ορος που εμενα δεν μου ακουγεται καθουλου καλα και ενα παραπανω που εχω ποσειδωνα στον τοξοτη και στον πεμπτο οικο,πιστεψε με μονο ¨"προβληματικα παιδια" δεν εχω.Ενας ποσειδωνας εκει μπορει να φερει υιοθετημενα παιδια,παιδια που μπορει να ειναι οχι δικα σου αλλα του συζυγου σου,παιδια με καλλιτεχνικα ταλεντα,ταση για αποβολες και γενικα εξασθενιση κατα την εγκυμοσυνη,και μπορει να φερει και παιδια που εχουν καπως εξασθενημενο οργανισμο αλλα αυτο δεν τα κανει και προβληματικα.Οσο για τις θεσεις που αναφερεις για τον πατερα,μπορει να ειναι ειτε αυστηρος και καπως ψυχρος,ειτε να εχει παιδι εκτος γαμου,μπορει να εχει ενα πολυ ομορφο παιδι(Αφροδιτη), χιλια δυο πραγματα μπορει.Απο αυτα παντως τα στοιχεια που αναφερεις δεν νομιζω οτι ισχυει το περι προβληματικων η γερων παιδιων.
    και παλι ειτε δεν ειναι δικα σου ειτε αποβαλεις ειτε εχουν εξασθενισμενο οργανισμο αρα ο ποσειδωνας δημιουργει καποιο προβλημα στον τομεα

Όνομα:
    Μαρία

Από που προκύπτουν όλα αυτά καλέ;
    Ο ποσειδώνας σχετίζεται με τη θολούρα και με τις νευρώσεις ενίοτε.Μάλλον απλώς σου δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σ αυτό το θέμα:bigsmile:
    Ηρέμησε γιατί υπάρχουν άνθρωποι με τονισμένο 8ο οίκο,κρόνο στον 5ο,τετράγωνο αφροδίτης κρόνου,αφροδίτη στον σκορπιό και διάφορα άλλα ή και όλα μαζί.Τι θα τους κάνουμε;θα τους καταδικάσουμε;

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ελιζα View Post
    και παλι ειτε δεν ειναι δικα σου ειτε αποβαλεις ειτε εχουν εξασθενισμενο οργανισμο αρα ο ποσειδωνας δημιουργει καποιο προβλημα στον τομεα
    Αγαπητη ελιζα

θα συμφωνησω καθετα με την Ερση, ο Ποσειδωνας δεν δημιουργει καποιο προβλημα εαν δεν το συνηγορει και ολος ο γενεθλιος χαρτης σου. Μεσα απο τον 5ο οικο δεν σημαινει σωνει και καλα οτι θα δημιουργηθει καποιο "προβλημα" στα παιδια σου. Ισως να εκφραζει και το δικο σου κομματι. Με τον Ποσειδωνα σε αυτη την θεση η δημιουργικοτητα σου ειναι ισχυρη και ο ερωτας γεματος ιδανικες προθεσεις που δεν εχουν να κανουν με την πραγματικοτητα. Ειναι καλη καλλιτεχνικη θεση (εαν δεν εισαι ηδη καλλιτεχνης) η οποια θα σου χαρισει απεριοριστη φαντασια την οποια μπορεις να την "καναλωσεις" μεσα στην ηθοπιοια , της διασκεδασεις , το θεατρο , και γενικοτερα οτι εχει να κανει με καλλιτεχνικη προβολη.

με εκτιμηση
    cancerian

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Από που προκύπτουν όλα αυτά καλέ;
    Ο ποσειδώνας σχετίζεται με τη θολούρα και με τις νευρώσεις ενίοτε.Μάλλον απλώς σου δημιουργεί σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σ αυτό το θέμα:bigsmile:
    Ηρέμησε γιατί υπάρχουν άνθρωποι με τονισμένο 8ο οίκο,κρόνο στον 5ο,τετράγωνο αφροδίτης κρόνου,αφροδίτη στον σκορπιό και διάφορα άλλα ή και όλα μαζί.Τι θα τους κάνουμε;θα τους καταδικάσουμε;
    συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη απλα διαβασα τους πλανητες εχοντας βγαλει τον χαρτη μου απο το site και ελεγε οτι τα παιδια μου θα εχουν κατι ασυνηθηστο και θα γινονται θυσιες χωρις ανταλλαγμα.αν θελετε το κοιτατε κι εσεις εχω γεννηθει 13-4-1978 ωρα 14.15 το μεσημερι εγω βεβαια εχω καλλιτεχνικες τασεις στο χορο.εχω κανει μια αμβλωση μικρη και απο τοτε δεν το εχω ξεπερασει και ανησυχω πολυ γι αυτο το θεμα.ευχαριστω εκ τον προτερων αν μου δωσετε καποιες απαντησεις γιατι ειμαι αρχαρια παρολο που ασχολουμαι απο το 97 με την αστρολογια

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ελιζα View Post
    συγγνωμη αν γινομαι κουραστικη απλα διαβασα τους πλανητες εχοντας βγαλει τον χαρτη μου απο το site και ελεγε οτι τα παιδια μου θα εχουν κατι ασυνηθηστο και θα γινονται θυσιες χωρις ανταλλαγμα.αν θελετε το κοιτατε κι εσεις εχω γεννηθει 13-4-1978 ωρα 14.15 το μεσημερι εγω βεβαια εχω καλλιτεχνικες τασεις στο χορο.εχω κανει μια αμβλωση μικρη και απο τοτε δεν το εχω ξεπερασει και ανησυχω πολυ γι αυτο το θεμα.ευχαριστω εκ τον προτερων αν μου δωσετε καποιες απαντησεις γιατι ειμαι αρχαρια παρολο που ασχολουμαι απο το 97 με την αστρολογια

Aγαπητη Ελιζα

αρχικα δεν γινεσαι κουραστικη , πολλοι απο εμας εχουν αποριες. Ο καθενας απο εμας εχει διατυπωσει αποριες και μαλιστα ο καθενας εχει το δικαιωμα να τις θεωρησει σημαντικες αναλογα με το προσωπικο του συστημα αξιων.

Κοιταξα τον γενεθλιο χαρτη σου αλλα επετρεψε μου να μην αναφερθω σε οτισηποτε αφορα τον ιατρικο κλαδο σε σχεση με την αστρολογια , διοτι αντιτηθεται με τους κανονες της εν λογω ιστοσελιδας και μαλιστα τις ανυσηχιες αυτες θα ηταν καλο να τις αναφερεις σε καποιον ειδικο.

Λοπον βλεποντας τον 5ο οικο σου , κυβερναται απο τον Δια ο οποιος βρισκεται στον Καρκινο στον 11ο και μαλιστα σε συνοδο με την Σεληνη.
    Ο Διας χαριζει επεκταση σε συνδιασμο με την συνοδο της Σεληνης η επεκταση αυτη αφορα τον συναισθηματικο σου κομματι. Σου δινει ενδιαφερων και ισως να εισαι "γνωστη" για την γεναιοδωρια του πνευματος σου και του συναισθηματος σου μεσα απο υπο-κοικωνικες ομαδες πχ μια λεσχη. Την συνοδο αυτη θα την μετεφραζα ως μια εννοια σε οτι εχει να κανει με τα θεματα του 5ου οικου.
    Ειμαι σιγουρος οτι εχεις λαβει αρκετες οικονομικες απολαβες απο τον καλλιτεχνικο χωρο και μαλιστα αυτος ο χωρος ειναι ο ΧΩΡΟΣ ΣΟΥ. Με την εννοια οτι εχεις καταλαβει οτι πλεον ανηκεις εκει.
    Προσωπικα πιστευω οτι ανηκεις στον κοσμο του τραγουδιου . Και η δουλεια αυτη σου δινει την δυνατοτητα να ανοιξεις τα φτερα σου μεσα στον κοσμο της εκλεπτισμενης μουσικης και αν δεν το εχεις κανει ηδη , μεγαλα ταξιδια.

Η δικη σου γεννα νομιζω οτι ηταν δυσκολη για την μητερα σου ή υπηρξε καποια καθυστερηση στο να ερθεις στον κοσμο.

Εχεις ενα παρα πολυ καλο ωροσκοπιο θα ελεγα. Με ευνοικες οψεις πραγμα που μου δινει την εντυπωση οτι η ζωη σου παρουσιαζει με ευκολια τiς χαρες τhς και τiς δοξες της.

Οσο για το θεμα της ανησυχιας περι της αμβλωσης που ανεφερες. Αυτη η διαδικασια , επειδη ανηκω στον χωρο της υγειας , ειναι αρκετα επιπονη διαδικασια ,της οποιας ομως ο πονος εχει παρατεταμενη διαρκεια στο ψυχολογικο κομματι μιας γυναικας. Θα σε συμβουλευα να αποτανθεις σε καποιον ειδικο ετσι ωστε να συζητησεις τις ανυσηχιες σου και να εκφρασεις τις σκεψεις σου , ωστε να βρεις διεξοδους ψυχολογικους και λυσεις.

Με εκτιμηση
    cancerian

Καλήσπερα θα ήθελα και γο να ρωτήσω καποιά πράγματα για τον 7ο οίκο μου. Λοιπόν ανήκω και εγώ σ' αυτους που δεν έχουν πλανήτη στον 7ο οίκο, έχς όμως την λιλιθ. Στον οικο αυτό βρίσκεται το ζώδιο του καρκίνου και οι όψεισ που κάνει η σελήνη που ειναι κυβερνήτης του καρκινου είναι οι εξής:
    Αντίθεση με Αφροδίτη 3.41
    Τρίγωνο με Ποσειδώνα 0.58
    Αντίθεση με Πλούτωνα 2.59
    Τριγώνο με Ωροσκόπο 0.49
    Αντίθεση με Μεσουρένημα 6.59
    Τέλος θέλω να επισημάνω οτι η σελήνη μου βρισκεται στον ταύρο όπως και ο 5οσ οικος μου. Τι σημαίνουν ολα αυτά θα μπορουσε καποιοσ να με διαφώτησει; Έχω την αίσθηση οτι δεν πρέπει να είναι και πολύ θετικά; Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον ασχοληθεί με την περίπτωση μου!

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by roh View Post
    Καλήσπερα θα ήθελα και γο να ρωτήσω καποιά πράγματα για τον 7ο οίκο μου. Λοιπόν ανήκω και εγώ σ' αυτους που δεν έχουν πλανήτη στον 7ο οίκο, έχς όμως την λιλιθ. Στον οικο αυτό βρίσκεται το ζώδιο του καρκίνου και οι όψεισ που κάνει η σελήνη που ειναι κυβερνήτης του καρκινου είναι οι εξής:
    Τρίγωνο με Ποσειδώνα 0.58
    Τριγώνο με Ωροσκόπο 0.49
    Αντίθεση με Μεσουρένημα 6.59
    Τέλος θέλω να επισημάνω οτι η σελήνη μου βρισκεται στον ταύρο όπως και ο 5οσ οικος μου. Τι σημαίνουν ολα αυτά θα μπορουσε καποιοσ να με διαφώτησει; Έχω την αίσθηση οτι δεν πρέπει να είναι και πολύ θετικά; Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων οποιον ασχοληθεί με την περίπτωση μου!

Kαλησπερα roh

Aπο που πηγαζει το γεγονος οτι εχεις την αισθηση οτι "δεν πρεπει να ειναι και πολυ θετικα " ?

με εκτιμηση
    cancerian

Απο τις έξης οψεις που κανεί η Σελήνη μου:
    Αντίθεση με Μεσουράνημα 6.59
    και σε συνδυασμό με το γεγονός οτί ο 7ος οικός δεν εχει πλανήτη μονο τη λιλιθ η οποια εκτοσ απο το οτι είναι η μαύρη σελήνη δεν ξερο ακριβώς τι ρολο παίζει.Νομίζω οτι δεν είναι και πολυ ευκολες οψεισ για να κανείς σχέση εχώ και τον ήλιο στον τοξοτη.Αλλά έσενα σε βλέπω να αποφευγεισ να απαντησεις στην ερώτηση και αυτο ομωλογώ πως με τρομαζει περισσοτέρο.

Όνομα:
    cancerian

Απο τις έξης οψεις που κανεί η Σελήνη μου:
    Αντίθεση με Μεσουράνημα 6.59
    και σε συνδυασμό με το γεγονός οτί ο 7ος οικός δεν εχει πλανήτη μονο τη λιλιθ η οποια εκτοσ απο το οτι είναι η μαύρη σελήνη δεν ξερο ακριβώς τι ρολο παίζει.Νομίζω οτι δεν είναι και πολυ ευκολες οψεισ για να κανείς σχέση εχώ και τον ήλιο στον τοξοτη.Αλλά έσενα σε βλέπω να αποφευγεισ να απαντησεις στην ερώτηση και αυτο ομωλογώ πως με τρομαζει περισσοτέρο.

Aγαπητη roh

Αρχικα ηρεμησε. Μην παρερμηνευεις οπως θελεις εσυ την αποφυγη στην απαντηση μου. Ανεφερες οτι
    Η αληθεία ειναι πως τώρα έχω αρχισει να ασχολουμαι με την ασρολογία και δεν ξέρω και πολλά δυσκολεύομαι αρκετα στον συνδύασμο ολών αυτών..
    . Για αυτο τον λογο θα σου προτεινω να ριξεις μια ματια πρωτα στα πολυ διαφωτιστικα αρθρα των αστρολογων και των μελων της ιστοσελιδας.
    Υπαρχουν πολυ καλα αρθρα για αρχαριους στην αστρολογια και πολυτιμες πηγες γνωσεων. Διαβασε αρχικα για την σημειολογια των πλανητων , των οψεων , των οικων , αυτη την "διαβοητη" Μαυρη Σεληνη. Επισης δες προηγουμενα ποστ των μελων. Εκει υπαρχουν ηδη διατυπωμενες ερωτησεις σαν την δικη σου.Θα χαρω να ακουσω καθε απορια σου.

με εκτιμηση
    cancerian

γειά σας. θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω σχετικά με τους οίκους και την ερμηνεία τους. εχω τη σελήνη στον 5ο οίκο και η ακμή του οίκου στους διδύμους. η σελήνη στους διδύμους δίνει πιθανότητα διδύμων η δύο γάμων ισχύει αυτό; η ακμή του 7ου οίκου μου είναι στον καρκίνο. αλλά ο δεν εχω κανένα πλανήτη στον 7ο οίκο. κυβερνήτης του οίκου συμπερασματικά είναι η σελήνη αφού κυβερνά το ζώδιό του καρκίνου. τι ερμηνεία δίνετε σε αυτα; ευχαριστώ :-)

Page 7 of 22 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 17 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)