s
Με πόνο ψυχής... - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 168
  1. Re: Με πόνο ψυχής...

"Πρέπει να είσαι πολύ λέρα
    για να κυβερνάς γαλέρα"

"Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους π#πούς"

Όταν πουλάς φούμαρα για δημοκρατίες και άλλα γραφικά, κρύβοντας τις πραγματικές σου προθέσεις, κάποια στιγμή λογοδοτείς, ψευταράκο :toung:
    Όταν δεν το 'χεις μέσα σου και ούτε το έχεις καλλιεργήσει στο ελάχιστο, όσο και να το κρύβεις, κάποια στιγμή αναδεικνύεται.
    Εγώ έχω ...χάρισμα και το μυρίζομαι και ξέρω τι θα γίνει. Αλλά και να μην το είχα (το ...χάρισμα) έχω παρακολουθήσει πολλές παραστάσεις, πολύ περισσότερες από όσες μπορείς να φανταστείς, και μπορώ να παρακολουθώ τις πράξεις εστιάζοντας στις λεπτομέρειες πια. Το τέλος είναι γνωστό και είναι χάπι (για όλους, ακόμα και για σένα, θα σε ανακουφίσει. Κάποια άλλη στιγμή, αν δεν βαριέμαι, θα στο εξηγήσω).
    Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...

2. Re: Με πόνο ψυχής...

Κάτι έχει αρχίσει να μυρίζει άσχημα.... :sick:
    Έχετε υπόψιν σας τι μπορεί να είναι; :unsure:

Όνομα:
    Κωστής

Re: Με πόνο ψυχής...

Μπέρδεψες το μαΓΑΖΗ; Εδώ μέσα τα πάντα αστράφτουν! Ο χώρος είναι κλματιζόμενος, φρέσκος και ανανεώνεται συνεχώς ο αέρας. Τα μέλη του αυξάνονται και πληθύνονται (ουπς)... οι ομάδες του εργάζονται σε υψηλής αισθητικής εκδοτικές προσπάθειες (τι νέα; καμιά ποικιλία πληρωμένη και όχι μουΦΕ παίζει; ) και οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ξανα ουπς) των ανθρώπων που μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν ονομάζονται ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και όχι ματάκηδες όπως ο κάθε καρεκλοκένταυρος τους ονομάζει.

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εσείς από το μαΓΑΖΗΗΗΗΗΗ. Ωρέ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Αν αυτός που στείλατε πάλι είναι ο καλύτερός σας τότε να ζητήσω από την κόρη μου να κάνει εγγραφή να τον αντιμετωπίσει η Barbie της...
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ εσείς από το μαΓΑΖΗΗΗΗΗΗ. Ωρέ ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Αν αυτός που στείλατε πάλι είναι ο καλύτερός σας τότε να ζητήσω από την κόρη μου να κάνει εγγραφή να τον αντιμετωπίσει η Barbie της...
    Κι έτσι θα δούμε όλοι μας την αναπαράσταση του άθλου του Ηρακλή με το Λιοντάρι της Νεμέας.....

Όνομα:
    Κωστής

Πάμε να βαρέσουμε μια διπλή ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ :toung:

Ώπα ώπα sorry. Αποχώρηση θα το λέμε. :embarrest

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Μαρία

Πιστεύω πως η δική σου έχει και ένα ηθικό εκτόπισμα αντριλ-οσύνης... είσαι ένας αλλά λέων...

Εγώ είμαι απλά ένα παιδάκι που θέλω να με δοξάσει ο λαός μου, αλλά που παράλληλα με εκμεταλλεύεται ο εξουσιαστής. Δεν ξέρω τί θέλω και τί μου γίνεται... οπότε ας μην πάρω βιαστικές αποφάσεις. Ο ανάδρομος επιτάσσει περίσκεψη και προς τα έσω στροφή...

7. Re: Με πόνο ψυχής...

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Μπέρδεψες το μαΓΑΖΗ; Εδώ μέσα τα πάντα αστράφτουν! Ο χώρος είναι κλματιζόμενος, φρέσκος και ανανεώνεται συνεχώς ο αέρας.
    Ναι, δεν λέω, αλλά είναι κάπως στενάχωρα και δεν κυριαρχεί αισθητική αξιώσεων και υψηλών προδιαγραφών Λείπει το εμπριμέ

και οι ΧΙΛΙΑΔΕΣ (ξανα ουπς) των ανθρώπων που μας κάνουν την τιμή να μας διαβάζουν ονομάζονται ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ και όχι ματάκηδες όπως ο κάθε καρεκλοκένταυρος τους ονομάζει.
    Φίλε μου, δεν ήθελα να το αναφέρω (ξανά) αλλά ό,τι και να κάνουμε εκεί θα καταλήγουμε: άτομα που προτάσσουν τον ...ανδρισμό τους τόσο πολύ, συνήθως καλύπτουν κάτι άλλο, μια ιδιαιτερότητά τους. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, άκοντες να εκδηλώθηκαν

¶σχετο ( ; ) εξακολουθεί να μου μυρίζει κάτι άσχημα :sick: και η μυρωδιά έρχεται απ' έξω.
    Τι να είναι, τι να είναι :unsure:

ε αντε θα μας πεις επιτελους τι ειναι???

Όνομα:
    Μαρία

Ντουμάνιασε ο τόπος.... καλά λέει η Agxos... για πες

Όνομα:
    Κωστής

Έχεις μυρίσει πτώμα σε σύψη;
    Πολλαπλασίασε επί του 10

¶ντε καλή ψυχή παιδιά, πρώην ΟΧΤΡΟΙ :toung:

Page 7 of 17 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)