- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
09-01-2008, 05:45 PM #61
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
σ ευχαριστώ kiaRRA
ο 7ος είναι άδειος και βρίσκεται στον ταύρο.η αφροδίτη βρίσκεται στον 9ο οίκο στο ζώδιο του λέοντα10.18.η αφροδιτη κανει τετράγωνο με τον άρη 2.24
μπορείς να μου πείς τι σημαίνουν?
-
09-01-2008, 09:38 PM #62
Είναι, λοιπόν, η ακμή του 7ου οίκου στον Ταύρο, στοιχείο που μπορεί να δείχνει άτομο που έχει ανάγκη να νιώθει και υλική ασφάλεια στη σχέση του. Είναι άτομο πιστό που ζηλεύει και νιώθει κτητικότητα απέναντι στο σύντροφο του. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές αλλά η σταθερή καθημερινότητα που μπορεί να του προσφέρει ένα μίνιμουμ ασφάλειας. Είναι επίμονο και με επιμονή άτομο, γεγονός που αποτελεί έναν καλό οιωνό για τις συναισθηματικές του σχέσεις, αφού δεν εγκαταλείπει εύκολα το πλοίο. Βέβαια θέλει προσοχή να μην προσκολληθεί κιόλας.
Ούσα η Αφροδίτη (κυβερνήτης του Ταύρου και του 7ου οίκου) στον Λέοντα δείχνει ένα άτομο γενναιόδωρο, που απολαμβάνει το θαυμασμό των άλλων και είναι μεγαλόψυχο. Πολλές φορές όμως δεν αποκλείεται να μην έχει ρεαλιστικές προσδοκίες από τους συνανθρώπους του. Στον 9ο οίκο δείχνει ότι αρέσκεται το άτομο να απασχολείται πνευματικά. Έχει ανοιχτό μυαλό και καλλιεργεί τη διάνοια του. Του αρέσουν τα ταξίδια, να μελετά ξένους πολιτισμούς και θρησκείες αλλά και να ασχολείται με τις τέχνες.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον ¶ρη δείχνει ότι ως επί το πλείστον οι σχέσεις του ατόμου είναι έντονες και δυσαρμονικές. Κινείται το άτομο πιο εγωιστικά προκειμένου να ικανοποιεί τις επιθυμίες του και αυτό προξενεί καβγάδες στη σχέση.
:embarrest
-
09-02-2008, 01:24 PM #63
Καλημέρα σε όλους. Και εμένα ο 7 οίκος μου είναι άδειος και βρίσκεται στους ιχθύς. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό? Ποια στοιχεία είναι αυτά που θα πρέπει να εξετάσω σχετικά με τον γάμο μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλιά σε όλους
-
09-02-2008, 07:49 PM #64
το τετραγωνο αρης αφροδιτη μπορει να σημαινει και για τασεις προς ανικανοποιητες σχεσεις...
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
10-02-2008, 02:37 PM #65
Καλημέρα πολύ ενδιαφέροντα και πολύ πολύπλοκα μου φαίνονται όλα αυτά. Έχω μια απορία έχω ωροσκόπο παρθένο και ο έβδομος οίκος είναι άδειος και βρίσκεται στους ιχθύες. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνω δύο γάμους?
-
11-02-2008, 04:58 AM #66
Το γεγονος οτι ο 7ος οικος ειναι αδειος δεν σημαινει οτι θα κανεις δυο γαμους
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
11-02-2008, 12:23 PM #67
Καλημέρα. Σε ευχαριστώ scorpion για την απάντηση σου. μπορείς να με βοηθήσεις τι πρέπει να κοιτάξω? Επειδή είναι άδειος δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει γάμος σωστά? Αλλά τι σημαίνει που βρίσκεται στους ιχθύες?
-
11-02-2008, 01:17 PM #68
Οτι θα αντιμετωπιζεις τα θεματα σχεσεων, γαμου, συνεργασιων με τον τροπο των Ιχθυων. [Μπορεις να διαβασεις τα χαρακτηριστικα των ζωδιων στο καταλληλο φορουμ!] Επισης μπορεις να δεις σε ποιο ζωδιο και οικο βρισκεται ο Κυβερνητης των Ιχθυων και τι οψεις με αλλους πλανητες κανει. Αυτα σε γενικες γραμμες!!:bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
11-02-2008, 01:34 PM #69
σε ευχαριστώ πολύ starfish . Μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο κυβερνήτης των ιχθύων? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις μου ελπίζω να μην γίνομαι ενοχλητική. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου
-
11-02-2008, 01:54 PM #70
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.