- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 72
-
04-02-2011, 07:03 PM #61
-
04-02-2011, 11:10 PM #62
Re: Έντονος ¶ρης σε γυναικείο ωροσκόπιο
Aπό την ηλιακή μου τα είδα αυτά.Με τις προόδους τι να δω,για πότε?Μα δε γίνεται πρόβλεψη με μια συγκεκριμένη αναφορά έτσι κι αλλιώς,μια ιδέα ήθελα να πάρω.Σ'ευχαριστω πάντως:bigsmile:
-
07-02-2011, 06:06 PM #63
-
08-02-2011, 01:47 PM #64
Συμπάσχω και εγώ στο ζήτημα του ¶ρη. Έχω ωροσκόπο Κρίο και ¶ρη στο σκορπίο στον 7ο οίκο μου. Είμαι σε ένα επάγγελμα καθαρά ανδροκρατούμενο και μου βγαίνει απίστευτα το ανταγωνιστικό και επιθετικό στοιχείο θα έλεγα. Μάλιστα εκεί που άλλες κοπέλες σωπαίνουν είτε από σεβασμό προς τους ανώτερους είτε από φόβο εγώ ξεκινώ πόλεμο χωρίς μάλιστα να σκεφτώ τις συνέπειες και χωρίς να υπολογίζω κανένα. Είμαι τόσο παρορμητική μερικές φορές που τρομάζω και εγώ η ίδια. Αυτό είναι για μένα το χειρότερο στοιχείο του χαρακτήρα μου δεν έχω ίχνος διπλωματίας.
-
08-02-2011, 04:38 PM #65
Πίστεψέ με, έχω αρχίσει ήδη και μαντεύω τί τραβάς και τί δουλειά κάνεις. ( ομοιοπαθούσα με ¶ρη στον Κριό) Οι άνδρες με τα τσίγκινα αστέρια, θέλουν να σωπαίνεις, για να νιώθουν "ανώτεροι", αλλά καμιά φορά, χρειάζεται ο πόλεμος, γιατί είναι "πατήρ πάντων".
Δεν είναι αξιοπρεπές να παραδίδουμε τα όπλα αμαχητί. Αν είναι να πέφτουμε, ας πέφτουμε "επί τας". με όση αξιοπρέπεια και θάρρος μας χαρίζει ο ¶ρης, κι ας ξεβολεύόνται κάποιοι.Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
08-02-2011, 05:07 PM #66
Καλησπέρα σε όλους! Νομίζω αυτό το θέμα με τον ¶ρη δε θα'χει τελειωμό!Αγαπητή Afria...αυτά τα παραπάνω που γράφεις είναι ίσως μια από τις προκλήσεις της ζωής σου. Τα στοιχεία εκείνα του χαρακτήρα σου που καλείσαι να επαναπροσδιορίσεις και να διαμορφώσεις ανάλογα με τις συνθήκες ζωής σου. Και ο ωροσκόπος Κριος μου αρέσει προσωπικά (δυναμικός + αθηλητικός ) αλλά και για τον ¶ρη στο Σκορπιό...τι να πρωτοπω! Πατάει επι πτωμάτων για να πετύχει το δικό του, είναι διεισδυτικός και 'δε μασάει', είναι παθιασμένος και ολίγον αυτοκαταστροφικός (όταν δεν φτάνει το στόχο). Η θέση στον 7ο...χμμμ δεν την λες και ιδανική...αλλά χωρίς δύσκολες όψεις δίνει δυναμισμό στις σχέσεις και γενικώς ενεργοποιεί το θέμα αυτό.. Αραγε σε σένα έχει δώσει γάμο νωρίς σε ηλικία?Η' κάτω από βιαστικές συνθήκες? Let us know..! Φιλιά
Pour les uns, qui voyagent, les étoiles sont des guides
-
08-02-2011, 05:48 PM #67
Ας μην ξεχνάμε, πως σ'αυτή τη ζωή, ο ¶ρης αποφασίζει αν είμαστε καλοί διπλωμάτες, (πχ ¶ρης στο Ζυγό) ή αν τελικά είμαστε καλοί στρατηγοί (πχ ¶ρης στον Κριό)
Βέβαια, αν είσαι γυναίκα σήμερα, όπου και να είναι ο ¶ρης, πρέπει να ξέρεις να παίζεις στρατηγική και διπλωματία ταυτόχρονα στα δάχτυλα! leasantry:Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
08-02-2011, 05:52 PM #68
Αγαπητή Aurelia όχι μόνο γάμο δεν έδωσε αλλά ούτε σύντροφο στην ηλικία των 32 μάλιστα. Γνωρίζω απίστευτα άτομα που είναι έτοιμοι να δώσουν πολλά σε μένα αλλά εγώ βλέπεις περιμένω αυτό που δεν θα με κάνει να βαρεθώ ποτε. Αν το βρω ποτέ.. λέμε τωρα. Μάλλον στο ράφι με βλέπω. Προσωπικά πιστεύω ότι σε γυναικείο ωροσκόπειο η θέση του ¶ρη στο Σκορπιό είναι η χειρότερη θέση. ¶σε που είναι και στο 7ο παρέα με ουρανό και αφροδίτη επίσης στο σκορπιό. Μερικές φορές πάντως νιώθω περισσότερο σκορπιός παρά παρθένος. Σημειοτέον δε ότι συνήθως ερωτεύομαι άτομα μη διαθέσιμα ενώ τα διαθέσιμα τα διώχνω.
-
08-02-2011, 07:13 PM #69
Επομενως στο χερι σου ειναι
αφου το εχεις καταλαβει
οτι εσυ φταις!!
και οχι ''οι μη διαθεσιμοι''
να το αλλαξεις αυτο λοιπον
και να μην χαραμιζεις τον εαυτο σου
και αραχνιασει
το ραφι στον τοιχο σου
μια,δυο,τρεις,
φτανει !
αξιζεις τον καλυτερο!
και διαθεσιμο!:bigsmile:
φιλικα:bigsmile:
Δεσποινα κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
08-02-2011, 09:51 PM #70
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μακάρι αυτό να το καταφέρω... πιστεψέ με το θέλω όσο τίποτε άλλο.. δεν επιδιώκω το αντίθετο πάντως και ούτε το χρειάζομαι... αλλά δεν μπορώ κιόλας να εκβιάσω τον ευατό μου να ερωτευτεί κάποιον αυτό είτε έρχεται είτε όχι.. από το να συμβιβαστώ πάντως με τα συναισθήματά μου για να μην είμαι μόνη μου προτιμώ να είμαι μόνη
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.