s
[Συζήτηση] Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7
Results 61 to 66 of 66

Re: Συναντώντας την αδερφή ψυχή σας την κατάλληλη στιγμή

μια και ψοφας,να μαθεις να σου δωσω πληροφοριες μια και αστρολογος γαρ, να μου πεις τι συμβαινει.στον τριτο ειναι ο αρης ,σε συνοδο με ερμη και αφροδιτη.κρονος στον παρθενο,στον ενατο ο πλουτωνας.κοιτα εγω εχω τρομερη ενταση ,παθος στα ερωτικα,εχω μεγαλη περαση ,στο αλλο φυλο,αλλα και τεραστια ατυχια με ελαχιστες σχεσεις.αυτο οφειλεται στανταρ,στον κρονο.βεβαια,ταφ τετραγωνα σεληνης,ηλιου,ουρανου και λιθιλ συνοδο με σεληνη.και για να μην σε κουραζω 5-5-1979 1 το πρωι αθηνα.ταλειπωρη ζωη δεν θα πει τιποτα μπροστα σε αυτα που τραβαω.ευνοια μεγαλη σε λεφτα αλλα απιστευτη κατακρεουργηση ,σπαταλη μυθικη.απο κει ξεκινουν ολα για μενα.βεβαια και στα προσωπικα εχω αντεξει ταλαιπωριες τεραστιες,που δυσκολα αντεχει αλλος.κανα φως στο τουνελ δεν νομιζω αν εγω δεν αλλαξω.βρασε ρυζι αν περιμενει κανεις εγω να αλλαξω.αλλα ειπα τοσο ωραιος αντρας και τοσο ατυχος ειναι τρομερο.βλεπεις καμια σχεση στο προσκυνιο κατι γιατι μια στη δεκατια εχω μικρη ομως.δραμα........(μιλαω για ερωτα οχι ,μιλαω για αγαπη μεχρι θανατου.ειμαι τρομερα κτητικος λογω λεοντος σεληνη και κριου 3 πλανητες.θελω μονο αποκλειστικοτητα.)βεβαια εχω ακουσει οτι επειδη εχω τετραγνο ωροσκοπου πλουτωνα,οτι εχω σκορπισια χαρακτηριστικα.το σεχ για εμενα ειναι σε εντελως δευτερη μοιρα και για να καταλαβεις θα στο πω ετσι.θελω να με αγαπησει καποια οπως αγαπαω και εγω τον εαυτο μου,να με αγαπησει παραφορα και μονο εμενα να ξερω οτι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να κοιταξει αλλον.μα ποτε/. σε αυτη μπορω για παντα να μεινω χωρις να κοιταξω ποτε καμια αλλη.αυτο ειναι του λεοντος σιγουρα.δεν με ενδιαφερει το σεχ τοσο αλλα η αγαπη ο σφοδρος ερωτας μου γινεται σταδιακα ακλονητη αγαπη .αυτο γινεται μονο αν υπαρχει στενη σχεση δυσαρμονικη συνηθως ηλιου σεληνης ,αλλα οχι μονο αυτο αν υπαρχει πολυς κρονος πχ μ αφροδιτη κλπ αν υπαρχει πολυ πλουτωνας και β.δεσμος με φωτα.ισως ειμαι ρομαντικος αλλα ζωη για μενα χωρις συγκινησεις ειναι μια πολυ φτωχη ζωη.ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ.ζελε δεν βαζω πια.πανως χωρις πλακα δεν περιποιουμαι τον εαυτο μου παρολαυτα εχω κατι το μαγνητικο κατι το μπρουταλ σε συνδιασμο με κολασμενη ομορφια τελειο.παντως χωρις πλακα το πιστευω οτι ειμαι ο πιο ωραιος αντρας πραγματικα το πιστευω.
    Last edited by tabros; 26-02-2012 at 03:03 PM.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καλησπέρα Mr. Τελειότης,

Πέραν κάθε αστείου και καλώς πάντα εννοούμενης σπόντας, και διότι είσαι όντως νέος, ωραίος και παθιάρης αλλά και στην ηλικία του γιού μου, άρα και σεβόμενη από βάθους την ανάγκη σου να αγαπηθείς, θα σου πω από καρδιάς, ότι θα έλεγα σε οιοδήποτε άλλο άτομο με ανάλογες ανησυχίες.

Το ότι είσαι πλήρως πεπεισμένος ότι είσαι ο ποιό ωραίος άντρας, ότι διαθέτεις μαγνητισμό, ότι είσαι μάλιστα και brudal, ίσως και σαν ζεν - πρυμιέ της τέχνης, σίγουρα σου προσθέτει επιπλέον αυτοπεποίθηση (Κριός ) αλλά και την ακατανίκητη επιθυμία (Κριός ) να αρέσεις, και να είσαι αποδεχτός!

Ίσως αν διάβαζες ορισμένα άρθρα από τα τόσα και τόσα που κυκλοφορούν στην βιβλιοθήκη αυτού εδώ του site, πολύ δε περισσότερο, αντί να αναλωνόσουν στο να καταγράψεις αλλά και να μας επιβεβαιώσεις το «ΣΑΓΑΠΩ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΣ», στο να μάθεις, να εντρυφήσεις και να εκπαιδευτείς κάπως κερδίζοντας αυτογνωσία μακρύτερα του καθρέφτη, ναι, τότε ναι, ίσως σου δινόταν η ευκαιρία να βρεις το άτομο της αρεσκείας σου.

Για ευνόητους λόγους ιδίως όμως ότι είσαι πάνω στην νεανική σου ορμή και ποιος σε πιάνει και ποιος σε συνεφέρνει, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε πληθώρα σφαλμάτων «σου», απόψεων και πεποιθήσεων εξαιτίας των οποίων όχι μόνο τον απόλυτο έρωτα πάρα πολύ δύσκολα θα συναντήσεις, αλλά αντίθετα, εσύ ο ίδιος θα αποστρέφεις αβλεπτεί κάθε γυναίκα από κοντά σου.

Ορμώμενη όμως από το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε ένα αστρολογικό –και όχι ψυχολογικό site άλλως θα σου έλεγα αποτάσου άμεσα σε ψυχοθεραπευτή – θα σταθώ μόνο σε δύο από τα πιο κορυφαία σημεία του χάρτη σου.

Το ένα σχετίζεται με τα 6 από τα συνολικά 10 πλανητικά σώματα σε ζώδια της φωτιάς, άρα και η εύλογη και μόνο εις βάρος αυτών που επιζητάς παρόρμηση και το εντελώς αβασάνιστο του αυθορμητισμού σου!

Το άλλο όμως και πιο σπουδαίο είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σου, δηλαδή η Αφροδίτη σε όψη 150ο μοιρών με το Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο της Παρθένου, θέμα που αφορά την απλότητα, την σεμνότητα – την ψυχική σεμνότητα εννοώ – την ευγένεια, την εσωτερική αιδώ, το τακτ, την ψυχική ευπρέπεια, μα κυρίως την ταπεινότητα!

Είμαι απόλυτα βέβαιη ότι έχεις γενναίο αλλά εξαιρετικά ακατέργαστο εσωτερικό ψυχικό κράμα, ότι είσαι ένα σπάνιο διαμάντι αλλά που δυστυχώς για εσένα γυαλίστηκε πάνω –πάνω αλλά ό πυρήνας έμεινε ανενεργός κα ανεπεξέργαστος.

Κατανοώ την ανάγκη σου για την τέλεια σχέση, πως όμως να την πετύχεις αν η δική σου τελειότητα είναι και παραμένει στην επιφάνεια του καθρέφτη;

Δεν ξέρω τι κατάλαβες, σε τι και εάν ίσως τα λόγια μου αγγίξουν εκείνες τις άλλες κρυφές εσωτερικές και όμορφες πτυχές σου. Θα το ήθελα και θα το ευχόμουν για εσένα και μόνο. Ξέρω όμως μετά βεβαιότητας να σου πω, πως με έναν προοδευμένο Βόρειο Δεσμό σε σύνοδο με τον Κρόνο στον 7ο οίκο, αν δεν μεριμνήσεις για το νοητικό, το πνευματικό και το εσωτερικό συναισθηματικό σου γίγνεσθαι, πολύ δύσκολα θα αγαπηθείς όπως θες και όπως κατά τα άλλα σου αξίζει.

Να σου δώσω μία συμβουλή αν μου επιτρέπεις; Πάρε διαζύγιο από τον καθρέφτη!

Αντί αυτού, μορφώσου, διάβασε, διόρθωσε και επανεξέτασε προσεχτικά πως αντί να προβάλεις το Εγώ την Εγωπάθεια και τον Εγωκεντρισμό σου, χίλιες φορές καλύτερα, να στραφείς εντός σου. Εκεί να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις και τον έρωτα που διακαώς αναζητάς!

Φιλικά,

Χρυσάνθη Σπίγγου

το ξερω οτι ειμαι ενα διαμαντι ακατεργαστο,θα ελεγα χωρις ιχνος υπεροψιας,οτι ειμαι πολυ συμπονετικη ευαισθητη καρδια,που ερχεται σε αντιδιαστολη με το εγω μου που ,πιστεψε με δεν ειμαι εγω ψωνιο αλλλα δεν θα ηταν υπερβλη να σου πω οτι αρεσω τρομερα.το εισπαρατω εντονα,βεβαια αυτος ο σεβασμος που ειπες η ταπεινοτητα το τακτ το καθοσπρεπει με κανουν ,να περιμενω την αποδοχη πρωτα και μετα να προχωρησω.πρεπει να μου καποια (αλλο που το βλεπωσυνεχεια,) να προχωρησει αυτη να μου πει μαρεσεις και θελω να σε γνωρισω,ετσι θα παρακαμπτουν οι ανασφαλειες και θα κατακτησω το στοχο οπως μονο ενας πολιορκητικος αντρας σαν εμενα μπορει.μαρεσει να εισπαρατω θαυμασμο εχεις δικιο τονονει αμεσως την ψυχολογια μου.επιδιωκω την απολυτη ταυτιση,χωρις ορους και πριοποθεσεις.οσο πιο εντονη ειναι για μενα η ενωση τοσο πιο αληθινη ειναι.μπορω να δωσω τη ζωη μου αρκει να ξερω οτι η αλλη με αγαπα πραγματικα.εκτιμω παντως τον τροπο που μιλησες ηταν ο καταλληλος τροπος να μιλουν σε εναν κριο σαν εμενα και λιγοτερο ταυρο.παντως επειδη πιστευεις στο καρμα θα σου πω κατι,θεωρω (οχι λογω ψωνιου)οτι εχω γεννηθει για καποιο μεγαλο σκοπο που συντομα θα γινει,και οι δοκιμασιες που εχω περασει με ετοιμαζουν για αυτο.παντως σαν ανθρωπος τα ιδανικα μου ειναι ιδροχοικα,αγαπη αληθινη, προσφορα ,ανιδιοτελεια,και για να μην κουραζω το μοτο μου ειναι αυτο που ειπε ο χριστος,ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΙ να επιδιωκεται την τελειοτητα της ψυχης σας.πρεπει να δινουμε την αγαπη αυτος ειναι ο προορισμος της τελειοτητας για μενα.εχω περασει σκληρη ζωη,με την καλη εννοια παντα,αλλα κατα ενα περιεργο τροπο παντα καποιος εκει με βοηθουσε και μου εδινε τα μαθηματα που πρεπει να παρω.αυτο ειναι ευλογια.σε ευχαριστω χρυσανθη.εισαι καλος ανθρωπος.

Με αφορμή το άρθρο περί αδελφής ψυχής, θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ για τη δική μου περίπτωση. Πριν έναν χρόνο περίπου γνώρισα κάτι από περίεργες συνθήκες έναν άνδρα, τελείως διαφορετικό από μένα. Από την πρώτη στιγμή όμως αναπτύχθηκε ανάμεσά μας ένα απροσδόκητο αίσθημα οικειότητας, που προσωπικά έχω βιώσει ίσως άλλη μια φορά στη ζωή μου. Παρά τη διαφορετικότητά μας, που είναι τόσο ηλικιακή, όσο και κοινωνική-οικονομική, ταιριάζουμε απίστευτα σε πολλά άλλα: τρόπο σκέψης, όνειρα, φιλοδοξίες. Είμαστε δυο κλειστοί άνθρωποι κι όμως μπορούμε να μοιραζόμαστε μεταξύ μας κάθε σκέψη. Διάβασα σε κάποιο άλλο άρθρο περί αδελφής-ψυχής ότι τα άτομα αυτά εμφανίζουν τέτοια αρμονία μεταξύ τους που γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Αυτό ακριβώς συμβαίνει ότι είμαστε μαζί.
    Ίσως είναι καλύτερο να απλά να ζει κανείς κάτι παρά να μιλά για αυτό, θα ήθελα όμως τη γνώμη σας, αν η αντίληψη που έχω είναι σωστή ή απλά φαντάζομαι πράγματα. Αν αυτό βοηθά, έχω γεννηθεί στις 19/2/71, ώρα 08.20 στην Αθήνα και γνώρισα το εν λόγω άτομο στις 10/3/2011.

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Από μόνο του το γεγονός ότι κλείνοντας μου αποτείνεις ένα ευχαριστώ λέγοντάς μου μάλιστα ότι είμαι και καλός άνθρωπος, δείχνει αυτό το υπέροχο αλλά δυστυχώς εντελώε ακατέργαστο διμάντι που κρύβεις μέσα σου.

Αλλος στην θέση σου αλλοπαρμένος και αληθινά ψώνιο, ύστερα από όλα πράγματικά από καρδιάς σου έγραψα θα με αφόριζε και θα κοίταγε να βρει κάθε δυνατό τρόπο να μου την πει..................καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Σε παρακαλώ θερμά επικοινωνήσε μαζί μου σε ένα privare e-mail -είτε το ατομικό είτε μέσω της ιστοσελίδας - καθώς πολύ θα ήθελα να σου πω και ιδιαιτέρως κάποια πράγματα ακόμα, που είμαι βέβαιη ότι θα σε αγγίξουν βαθύτατα.

Καλή Σαρακοστή σου εύχομαι και ψηλά -ψηλά το κεφάλι.

Φυσικά και αξίζεις πολλά παραπάνω απο τα καλύτερα, και εύγε σου που το πιστεύεις και εσύ.

Φιλ - Χρ -Σπ

εισαι πραγματικα μια γοητευτικη προσωπικοτητα σε σημειο να με εχεις συνεπαρει.πως μπορω να πω κατι οταν και τα αρνητικα τα λες με πολυ γλυκο τροπο,κανοντας τον αλλον να σου δωσει σημασια,.η ερμηνεια σου σσ επολλα σημεια ηταν σαν να με εβλεπες με ακτινες χ.πραγματικα μιαλγες βλεποντας τον χαρτη σαν να με γνωριζεις προσωπικα.εξαιρετικο δεν μπορω να αρνηθω την προταση.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 3 4 5 6 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread