s
[Συζήτηση] Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1) - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 61 to 70 of 85
    Όνομα:
    Λίντα

Re: Σελήνη - Πλούτωνας: Οι μαφιόζοι του ζωδιακού κύκλου (1)

Υπέροχο άρθρο!!!

Το είχα διαβάσει και παλαιότερα αλλά ήταν μια ευκαιρία να το....κατεβάσω απ' το ράφι . Αυτή τη φορά μάλιστα το είδα με άλλα μάτια, αφού με αφορά άμεσα.

Έχοντας γενέθλιο τετράγωνο Πλούτωνα με Σελήνη και Ήλιο και εμβαθύνοντας στην αστρολογία, μπορείς μέσα από τις όψεις ακόμα και τις δύσκολες, να αντλήσεις τα θετικά και πιστέψτε με , με τον Πλούτωνα τα θετικά είναι πολλά και ισχυρά.
    Οι όποιες δύσκολες εμπειρίες σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι τις δυνάμεις σου, να μαθαίνεις τον εαυτό σου και σε οπλίζει με δύναμη για τη συνέχεια.

Καθημερινά με εκπλήσει ( και νομίζω ότι θα με εκπλήσει για πολλα πολλά χρόνια) τί μπορείς να μάθεις για τον εαυτό σου από την Αστρολογία, σ' ένα βαθύτερο πλέον επίπεδο , ξεφεύγοντας από γεγονότα.

Κυρία Σπίγγου, συγχαρητήρια
    υπέροχο, κατανοητό, περιεκτικό

Φιλιά

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Λίντα μου καλησπέρα,

Πραγματικά χαίρομαι που κατόπιν της δεύτερης ανάγνωσης, που συνήθως είναι και λιγότερο σοκαριστική, κατέληξες σε όλα αυτά τα θετικά συμπεράσματα.

Προσωπικά έζησα τον Πλούτωνα με την δύσκολη όψη τετραγώνου προς Σελήνη, Ερμή, Ηλιο, Δία, Βόρειο, Ωροσκόπο, και Δύοντα, όπως και σε αντίθεση με τον Ουρανό.

Οτι είδα τότε δεν το είχα δει ποτέ πριν στην ζωή μου. Πόνεσα εννοείται και πέθανα χίλιες φορές, έχασα αγαπημένα πρόσωπα, αλλά τελικά αναγεννήθηκα.

Ο πόνος γεννά προκλήσεις, αγωνιστικότητα, και ανύποπτες πιο πριν εσωτερικές δυνάμεις.

Δεν ξέρω τι θα είχα απογίνει εάν η ζωή μου κυλούσε μες στο μέλι. Ξέρω όμως τώρα, το γιατί δεν κύλησε μες το μέλι, και το τι κέρδισα μετά τις μάχες.

Σε ευχαριστώ για τα όμορφα σου λόγια. Να είσαι πάντα καλά, με ή χωρίς Πλούτωνα!

Φιλιά

Χρυσανθη καλημερα,

Το αρθρο σου, ειναι οτι πιο ΒΑΘΥ [δεν βρισκω αλλη λεξη], εχω διαβασει.

Προσωπικα, την Σεληνη και τον Πλουτωνα, τους "εχω" σε τριγωνο.
    Η Σεληνη μου ομως σε συνοδο με Αρη, ειναι στην μια ακρη σταυρων με Ουρανο, Δια,
    Ποσειδωνα και Αφροδιτη. Ασε το μισο τετραγωνο που κανει με τον Ηλιο μου....
    Ο δε Πλουτωνας μου βαλλεται απο τετραγωνο με Κρονο σε "καταραμενη μοιρα".

Δεν διαλεξα τυχαια την υπογραφη μου "Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα".
    Η Σεληνη μου = Αρης και σε τριγωνο με Πλουτωνα, και οι τρεις μαζι, μου χαρισαν φτερουγες.

Τωρα που εχω μαθει και να πεταω... ΑΣ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ [καποιοι] ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!

Τερεζα
    Last edited by theresa_alma; 25-03-2012 at 10:07 AM.

Αν σου αρεσει η αβυσσος, πρεπει να εχεις φτερα.[Friedrich Wilhelm Nietzsche]

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Αυτό είναι το οξύμωρο καλή μου Τερεζούλα,

Τρώμε που τρώμε τις καταπρακιές, αλλά μεστώνουμε τόσο όσο που ούτε πύραυλοι δεν τους φτάνουν για να μας φτάσου.

Γιατί; Οσο πιο πολύ υποφέρει κανείς τόσο μεγαλύτερη αυτεπιστασία, κυριαρχία, δύναμη και αυτεξουσιότητα αποκτά κανείς. Αυτά είναι τα καλά του Πλούτωνα αλλά πού επίμοχθα κερδίζει κανείς άρα και για αυτό το λόγο, τόσος μα τόσος πόνος!

Χαλάλι του όμως. Αν δεν πονέσεις δεν θα μάθεις που λέει και ο λαός.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Φιλ - Χρ

Ο Πλούτωνας μου κάνει σύνοδο με τον Κρόνο (ανάδρομοι και οι 2) στον ζυγό, στον 3ο και οι δυο τους κάνουν τετράγωνο με την Σελήνη μου στον Καρκίνο, στον 11ο.. Οι γονείς μου χώρισαν μόλις έξι μήνες μετά την γέννησή μου και ο πατέρας είχε το ρόλο του guest star, μέχρι να έρθω σε ώριμη ηλικία ώστε να λύσω το συμβόλαιο των εμφανίσεών του στα επεισόδια της ζωής μου (ωροσκόπος λιοντάρι, δεν μπορώ να μην θεατρινίσω λιγάκι) που έτσι κι αλλιώς στα σημαντικότερα ήταν απών!! Η τύχη όμως με έριξε σε μια μάνα (ταυρίνα), τόσο ικανή που ποτέ δεν μου έλειψε τίποτα και η αγάπη της είναι τόσο έντονη που ακόμη και σήμερα (κοντεύω τα πρώτα άντα) μου την δείχνει σαν να είμαι μικρό παιδί. Σαν παιδί την στερήθηκα λιγάκι, γιατί πολλές φορές έκανε και 2 και 3 δουλειές για να μπορούμε να ζούμε αξιοπρεπώς, αλλά τον ρόλο της συμπλήρωνε με απόλυτη επιτυχία η γιαγιά μου. Άσχετα με την δυσκολία της όψης του τετραγώνου, η μητέρα μου είναι ένας άνθρωπος που υπεραγαπώ και θαυμάζω και όποιες παραξενιές έχει η σχέση μας είναι κυρίως γιατί εγώ τις δημιουργώ και εκείνη με τον χαρακτήρα και την κατανόησή της βοηθάει να τις ξεπεράσουμε. Ίσως βοηθάει το εξαγωνάκι που έχει ο Πλούτωνας με τον Ποσειδώνα στον 5ο, ώστε να μην αισθανθώ την σκληρή όψη του τετραγώνου (η γλυπτική μου έχει γλυτώσει, αλλά η ζωγραφική δεν τα κατάφερε ).

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καιρός λοιπόν να μας στείλει μία από τις πιο όμορφες ζωγραφιές σου. Να σε καμαρώσουμε και εμείς!

Το αξίζεις άλλωστε. Με τέτοιο Λέοντα, τι στο καλό θα μας αφήσεις έω από το φως και το θεατρινισμό σου;

Λοιπόν Πάσχα έρχεται θέλω ένα σούπερ ζωγραφιστό αυγό................! Καλό σου βράδυ

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Καιρός λοιπόν να μας στείλει μία από τις πιο όμορφες ζωγραφιές σου. Να σε καμαρώσουμε και εμείς!

Το αξίζεις άλλωστε. Με τέτοιο Λέοντα, τι στο καλό θα μας αφήσεις έω από το φως και το θεατρινισμό σου;

Λοιπόν Πάσχα έρχεται θέλω ένα σούπερ ζωγραφιστό αυγό................! Καλό σου βράδυ

Χαχαχα!! Εδώ κοντεύω να ζωγραφίσω και τις πόρτες, στο αυγό θα κολλήσω?? Βεβαίως, θα κάνω μια δωδεκάδα που το καθένα θα έχει το σύμβολο κάθε ζωδίου.. Άντε να δούμε κ στο τσούγκρισμα πιο θα μείνει ατόφιο??

Καλό βράδυ και σε σένα Χρυσάνθη!!

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καλά τώρα με έστειλες αδιάβαστη. Τέλειαμ σούπερ τέλεια ιδέα! Μπράβο.

Μόνο πρόσεξε όταν φτάσεις στους Ιχθείς μην μας ξεπετάξεις με κανένα μαριδάκι γιατί θα σε κάνω τηγανητό.

Από δελφίνι και απάνω please!

Πείνας δε ένεκεν, αν ξεπροβάλει και κανένας αστακός στο βυθό, εγώ δεν θα αρνηθώ!

Καλή δημιουργία !

Το ότι στο τσούγκρισμα θα με φάει λάχανο η Κάτια δεν χωρά καμία αμφιβολία! Χα,χα,χα,........

Φιλιά και ονειρέψου απόψε θάλασσα και ένα Λιοντάρι να κουρνιάζει και να χαιδεύετε στην παραλία! Καλό ε;

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη Σπίγγου View Post
    Καλά τώρα με έστειλες αδιάβαστη. Τέλειαμ σούπερ τέλεια ιδέα! Μπράβο.

Μόνο πρόσεξε όταν φτάσεις στους Ιχθείς μην μας ξεπετάξεις με κανένα μαριδάκι γιατί θα σε κάνω τηγανητό.

Από δελφίνι και απάνω please!

Πείνας δε ένεκεν, αν ξεπροβάλει και κανένας αστακός στο βυθό, εγώ δεν θα αρνηθώ!

Καλή δημιουργία !

Το ότι στο τσούγκρισμα θα με φάει λάχανο η Κάτια δεν χωρά καμία αμφιβολία! Χα,χα,χα,........

Φιλιά και ονειρέψου απόψε θάλασσα και ένα Λιοντάρι να κουρνιάζει και να χαιδεύετε στην παραλία! Καλό ε;
    αστακούς, ξιφίες, ακόμη και τον μπομπ σφουγγαράκι θα φτιάξω, με τα χρώματα δεν κοστίζει τίποτα!!

η θάλασσα, οι παραλίες, οι αμμουδιές και οι κοκοφοίνικες, είναι μονίμως στα όνειρά μου και στον ύπνο και στον ξύπνιο!! για λιοντάρι δεν ξέρω, συνήθως στα όνειρά μου παρελαύνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές (Έλληνες και μη) ακόμη και πολιτικά πρόσωπα!! Στο τελευταίο μου όνειρο, είδα ότι είχα κρυφή σχέση με τον Αντώνη Σαμάρα !!! Να το μάθει η Βίσση, να πιαστούμε μαλλί με εξτένσιον!!!

Άντε, καλά μας όνειρα και καλό μας μήνα κ ας ελπίσουμε πως αύριο θα βγει κανένα έκτακτο ανακοινωθέν για αύξηση μισθών και συντάξεων, έστω και σαν πρωταπριλιάτικο αστείο!!

(Συγνώμη για το off topic, αν και το χιούμορ, δεν είναι ποτέ εκτός θέματος!!)

Όνομα:
    Χρυσάνθη

Καλό μήνα να έχουμε άπαντες!

Οσο για το έκτακτο ανακοινωθέν αυξήσεως μισθών και συντάξεων, μπας και έχεις κανένα Ποσειδώνα και σου ρίχνουνε ονειρόσκονη και ονειρεύεσαι λαγούς με πετραχείλια;

Η μηπως έπαθες συσκότιση λόγω Ερμή ανάδρομου;

Οσο για το χιούμορ αν δεν ήταν και αυτό, κούνια που μας κούναγε!

Πάντα κέφια να έχεις, και όλα με αισιοδοξία και θετική σκέψη να τα αντιμετωπίζεις εσύ και όλοι μας!

Καλή σου/σας μέρα

Page 7 of 9 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread