- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 70
Thread: ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
-
22-10-2010, 12:50 AM #51
Re: ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
Έχει εντυπωσιακή χαίτη?? Τρελαίνεται για κολακείες και θέλει πάντα να έχει δίκιο? Είναι προστευτικός όταν του κάνεις νάζια και χαδιάρης?? Βαρύ αρσενικό ? Πληθωρικός στην εμφάνιση ή στην ομιλία με θεατρικό τόνο?? Είναι Λέων!!
Είναι πολύ νάρκισσος? Εχει καλούς τρόπους? Εκφράζεται ρομαντικά? Πως αντιδρά στις συγκρούσεις? Διαλλακτικά? (ενώ εσύ είσαι έτοιμη να βγάλεις τουφέκι?) Εμφάνιση φιλήδονη ? Είναι Ζυγός!!!
-
22-10-2010, 12:56 AM #52
χαχαα!!καλο!!
ρωτα τον αν περναει τωρα τελευταια ζορια χοντρα [κρονος]
ε..τοτε ειναι σιγουρα ζυγος στις πρωτες μοιρες!!!!
Υ.Γ
αν και ενας αστρολογος θα μπορουσε να το βρει βαση συμαντικων γεγονοτων απο την ζωη τουΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
25-10-2010, 04:26 PM #53
Καλησπερα, να θεσω και εγω ενα ερωτημα αν μπορει να απαντηθει απο καποιο μελος: Θα ηθελα να μαθω αν η συμπτωση ενα ζευγαρι να εχουν τους πλανητες Αφροδιτη, Ουρανο, Ποσειδωνα, Πλουτωνα καθώς και τον Βόρειο - Νότιο Δεσμο στο ίδιο ζωδιο ειναι θετικη ή οχι. (Όχι στο ιδιο ζωδιο, δηλ. ολοι αυτοι οι πλανητες π.χ. στον Κριο, αλλα μεταξυ τους πχ. και οι δυο την Αφροδιτη στους Διδυμους) Επισης, ο αντρας εχει ωροσκοπο το ζωδιο της γυναικας και ανηκουν σε διπλανα ζωδια (αντρας Κριος με ωροσκοπο Ταυρο- γυναικα Ταυρος με ωροσκοπο Ζυγο.)
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα ολα τα μελη.:bigsmile:Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της υπόλοιπης ζωής σου!
-
25-10-2010, 05:29 PM #54
Η κίνηση των τριών τελευταίων που αναφέρεις είναι πολύ αργή,οπότε είναι συνηθισμένο να υπάρχουν σε συναστρία στο ίδιο ζώδιο. Με την Αφροδίτη, υπάρχει η πιθανότητα και μπορεί να υποδεικνύει ότι δεν υπάρχει σχεδόν διαφορά ηλικίας.
Και τα άλλα είναι λογικά και όχι απίθανα :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
25-10-2010, 05:59 PM #55
παραδειγμα αγαπητο μελος
εγω και το μελος Μητσακος ειμαστε γεννημενοι με διαφορα δεκα μερες
μονο η οικοθεσια αλλαζει
ωροσκοπος και σεληνη του
επομενο ειναι να εχουμε σε στενη συνοδο ολα τα αλλα!!!!:nuts::bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
25-10-2010, 07:00 PM #56
...Και για δέκα μόνο μέρες διαφορά, ο καθένας μπορεί να διαγνώσει την ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!
Η Δεσποινούλα γλυκεία:toung:, χαρούμενη, γεμάτη φατσούλες και αγαπούλες…. Ο Μητσάκος τραχύς, δωρικός, κοφτός, ορθολογιστής, με σαρδόνιο χιούμορ και ένα χαμόγελο στο τέλος να σου χρυσώνει το χάπι! :bigsmile: Δεν παίζεστε!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
25-10-2010, 07:33 PM #57
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕ!!!!
δεν ξερω τι θα κανεις
ΑΛΛΑ...για τον Μητσακο ειπες 6 χαρακτιριστικα
γρηγορα αλλα δυο και για μεναααα!!!
τωρα!
Υ.Γ
και ο Μητσακος ειναι γλυκος
και τρυφερος
με τον τροπο του
αρκει να μπορεσεις να το δεις εστω και απο μια φατσουλα που θα σου στειλει για απαντηση!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
25-10-2010, 07:38 PM #58
Καλοί μου φίλοι μη γελάτε, γιατί χωρίς τους Τοξότες η ζωή μας θα ήταν μία σκέτη κατάθλιψη!
Γνωρίζω πάαααααααρα πολλούς τοξότες που πάντα, μα πάντα ότι κι αν γίνει, έχουν κάτι καλό να σου πουν και να σου φτιάξουν τη μερα!
-
25-10-2010, 08:28 PM #59
-
25-10-2010, 09:04 PM #60
Δεν γινοταν διαφορετικα...
μας πηραν αμπαριζα οι σκορπιοι στο αλλο θρεντ
και τα ποστ για τους σκορπιους
και επρεπε να παρω τα ηνια στα χερια μου
να βγουν μπροστα οι τοξοτες!!:toung:
τα φωτα πανω μας λεμε!!
τωρα θα φαω μια μαυρη τρυπα που θα ειναι ολη δικια μου!!!
την αγαπη μου Κατιουσκα μου!!!!Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.