s
Οίκοι σε σύνθετο - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 51 to 60 of 99

Re: Οίκοι σε σύνθετο

Ο 12ος έχει να κάνει πως μοιράζεται το ζευγάρι τον εαυτό του με τους άλλους... ???!
    Δηλαδη
    Δεν έχει να κάνει με ότι κρατάει κρυφό και ανομολόγητο και δεν το επιδικνύει στους άλλους... κάτι τέτοιο έχω διαβάσει σε βιβλιογραφία και internet κι ομολογώ πως με την απάντησή σου έχω λίγο μπερδευτεί...:weird:

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by leen View Post
    Ο 12ος έχει να κάνει πως μοιράζεται το ζευγάρι τον εαυτό του με τους άλλους... ???!
    Δηλαδη
    Δεν έχει να κάνει με ότι κρατάει κρυφό και ανομολόγητο και δεν το επιδικνύει στους άλλους... κάτι τέτοιο έχω διαβάσει σε βιβλιογραφία και internet κι ομολογώ πως με την απάντησή σου έχω λίγο μπερδευτεί...:weird:
    Αυτο που λες ισχυει για το Οικο εγω μιλησα για την Αφροδιτη μεσα σε ενα συνθετο τι σημαινει:toung:Απο εκει και περα μονη σου το λες"δεν το επιδικνυει στους αλλους" αρα δεν μοιραζεται τον εαυτο του με τους αλλους.

Πλούτωνας με Αφροδίτη στο 12ο σύνθετο... Παραμένω ακάλυπτη...

Quote Originally Posted by colibri View Post
    Επειδή είσαι προσεκτικός στις ορολογίες:bigsmile::bigsmile::bigsmile: έχω να προσθέσω από προσωπική εμπειρεία ότι υπάρχει μια προδιάθεση να υπάρχει κεραυνοβόλος έρωτας μεταξύ των δύο ατόμων αν μελετησουμε την θέση των vertex και των 2, αν γίνονται σύνοδοι μεταξύ Vrtx και πλανήτών κ στους 2 και με προσωπικούς πλανήτες και αν επηρεάζονται αυτές οι σύνοδοι από διευλέσεις (αγαπημένη μου η αντίθεση) εκείνη την ημέρα της πρώτης γνωριμίας!Και είναι κάτι που μαθαίνουμε εκ των υστέρων εκ των πραγμάτων βεβαίως -βεβαίως....

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    njordin η κλασική απότομη έλξη (κεραυνοβόλος κλπ.) δεν οφείλεται στον Πλούτωνα ούτως ή άλλως αλλά στον Ουρανό.
    Εκτος απ' το {αμφιλεγομενο} vertex εχω ακουσει οτι και η αντιθεση πλανητων {κυριως Ηλιου, Σεληνης και Αφροδιτης} με τον ωροσκοπο ειναι ενδεικτικη για περιπτωσεις "κεραυνοβολου ερωτα". Σε καθε περιπτωση ειναι λογικο για να συμβει κατι τετοιο να χρειαζεται μια σειρα απο σημαντικες οψεις, ειδαλλως θα ερωτευομασταν με τη πρωτη ματια καθε μερα.

Για το οτι παλι ο Ουρανος παιζει σημαντικο ρολο στα προειρημενα, πρωτη φορα το ακουω, αλλα θα με ενδιαφερε να μαθω κατι παραπανω γι' αυτο.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Όνομα:
    Τίνα

Bρε παιδια γιατι παιδευεστε? διαβαστε καποιο αρθρο για το τι ειναι συνθετος(δυστυχως δεν μπορω να σας παραπεμψω γιατι δεν εχω μαθει τον τροπο)και τοτε θα καταλαβετε.Αν ψαχνετε να βρειτε αν ο ερωτας ειναι κεραυνοβολος δεν θα το βρειτε στον συνθετο,το μονο που θα βρειτε ειναι αν εχετε τασεις να κεραυνοβοληθειτε με αλλους εκτος σχεσης.Για κεραυνοβολο ερωτα,δειτε τον γενεθλιο σας χαρτη αν εχετε πχ. αφροδιτη στον Υδροχοο,αν εχετε οψεις με Ουρανο και κοιταξτε και την συναστρια σας αν και τοτε θα ειναι αργα αφου ηδη θα εχετε κεραυνοβοληθει. Η αφροδιτη τωρα σε συνοδο με Πλουτωνα σε συνθετο δειχνει οτι τα οικονομικα σας προερχονται απο Σκορπιστικη πηγη και οτι δενεστε με τους αλλους με σταθερα και βαθεια αισθηματα και πολυ πιθανο να τους επηρρεαζετε η να σας επηρρεαζουν με τροπο οχι τοσο φανερο.:unsure:ελπιζω να σε καλυψα αυτη την φορα leen!

Όνομα:
    κωνσταντινα

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Bρε παιδια γιατι παιδευεστε? διαβαστε καποιο αρθρο για το τι ειναι συνθετος(δυστυχως δεν μπορω να σας παραπεμψω γιατι δεν εχω μαθει τον τροπο)και τοτε θα καταλαβετε.Αν ψαχνετε να βρειτε αν ο ερωτας ειναι κεραυνοβολος δεν θα το βρειτε στον συνθετο,το μονο που θα βρειτε ειναι αν εχετε τασεις να κεραυνοβοληθειτε με αλλους εκτος σχεσης.Για κεραυνοβολο ερωτα,δειτε τον γενεθλιο σας χαρτη αν εχετε πχ. αφροδιτη στον Υδροχοο,αν εχετε οψεις με Ουρανο και κοιταξτε και την συναστρια σας αν και τοτε θα ειναι αργα αφου ηδη θα εχετε κεραυνοβοληθει. Η αφροδιτη τωρα σε συνοδο με Πλουτωνα σε συνθετο δειχνει οτι τα οικονομικα σας προερχονται απο Σκορπιστικη πηγη και οτι δενεστε με τους αλλους με σταθερα και βαθεια αισθηματα και πολυ πιθανο να τους επηρρεαζετε η να σας επηρρεαζουν με τροπο οχι τοσο φανερο.:unsure:ελπιζω να σε καλυψα αυτη την φορα leen!
    πως φαίνεται η τάση να κεραυνοβοληθούμε με άλλους εκτός σχέσης??

Όνομα:
    cancerian

Διαβαστε γενικοτερα ! Ασχοληθειτε με τα βασικα και μετα πηγαιντε στα πιο πολυπλοκα , δεν μαθαινεις τιποτα αλλιως ! Υπαρχουν πολυ καλα αρθρα στο σαιτ για συνθετους κτλ
    Μην επαναπαυεστε στην ηδη μασημενη γνωση και ακομα μην βουτατε στα βαθεια αν δεν εχετε μαθει κολυμπι !

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by KALIANA View Post
    πως φαίνεται η τάση να κεραυνοβοληθούμε με άλλους εκτός σχέσης??
    Θα συμφωνησω με τον cancerian. Παρολα αυτα θα πω παλι οτι η Αστρολογια ειναι περιπλοκη, επισης και ο συνθετος, ετσι το αν θα κεραυνοβοληθειτε μαλλον θα φανει απο τον 7 του συνθετου που ειναι οι αλλοι αλλα και απο τις οψεις που μπορει να κανει ο κυβερνητης του του 7 παντα με Ουρανο σε τι Ζωδιο ειναι και τι οικο.Αλλα και απο τον γενεθλιο θα δουμε κατα ποσο ειμαστε πιστοι η επιρρεπεις στην απιστια αλλα και στον κεραυνοβολο ερωτα

Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Και παλι με επιφυλαξη θα σου πω οτι ....:ΥΓ.Η Αφροδιτη ...

καλημέρα σε όλους !
    Έρση ευχαριστώ .. δεν πρόλαβα χθές
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)