s
ALGOL - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 51 to 60 of 79

Thread: ALGOL

Re: ALGOL

Kι όμως ήταν ξενη η σελίδα που διάβαζα εχθες όλη νυχτα, απο το Index of /stars, όπου αναλύονται μεταξύ όλων οι κατωθι:
    Aldebaran, Fomalhaut,Regulus και Antares.
    Συμφωνα με την Καινή Διαθήκη ,αντιστοιχούν στα 4 σημεία του Ορίζοντα, στους 4 ιππότες της Αποκάλυψης, όπου κρατούν τα 4 ¶ρματα. Πρόκειται για τους 4 Αρχαγγέλους, τον Μιχαήλ (Ανατολή), τον Γαβριήλ (Νότος), τον Ραφαήλ (Βορράς), τον Ουριήλ (Δύση).
    Αστρονομικά, πριν από 3000 χρόνια περίπου, βρίσκονταν στην 0 μοίρα των γωνιακων οίκων, αλλά τωρα λόγω αλλεπάλληλων αποκλείσεων, εχουν μετατοπιστεί στα μεταβλητα, εκτός από τον Regulus ο οποιος εμεινε στην 29,5 μοίρα του Λέοντα.
    Θα βρείτε αναλύσεις των όψεών τους σε σχεση με τον ωροσκόπο, μεσουράνημα, δυση, πλανήτες κλπ.

Καλό διάβασμα παιδάκια.
    Fixed Stars Lists

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Ο Χριστός κι απόστολος...ο Αλ Γκόρ όλα αυτά??! :weird: Τελικά δεν είναι ο ακτιβιστής που παρουσιάζεται...:noworry: (:nuts::toung::embarrest)

Ακόμη και ο Αλ Γκορ, αναφερεται μεταξύ αυτων που είχαν εντονο algol στο χαρτη τους.
    Είδες ενα εκ παραδρομής τοποθετημενο σύμφωνο τί κανει?:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

γεια σας. εγώ είδα ότι έχω τον αλγκολ στις25ο και κατι στον ταυρο στον3 οικο σε οψη 150αρα με σεληνη, συζυγια με δια ( ο διασ ειναι ομως στους διδυμους αναδρομος),τριγωνο με ερμη στην παρθενο,150αρα με αρη στον ζυγο,και το χειροτερο με εναμιση τετραγωνο με πλουτωνα στον ζυγο. ελπιζω η συζυγια του ηλιου με τον πλουτωνα στον 8ο οικο και τα τριγωνα με τους αλλους πλανητες να ειναι καλα. εσεις τι λετε πρεπει να ανυσηχω?::worried:

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by ouranos76 View Post
    γεια σας. εγώ είδα ότι έχω τον αλγκολ στις25ο και κατι στον ταυρο στον3 οικο σε οψη 150αρα με σεληνη, συζυγια με δια ( ο διασ ειναι ομως στους διδυμους αναδρομος),τριγωνο με ερμη στην παρθενο,150αρα με αρη στον ζυγο,και το χειροτερο με εναμιση τετραγωνο με πλουτωνα στον ζυγο. ελπιζω η συζυγια του ηλιου με τον πλουτωνα στον 8ο οικο και τα τριγωνα με τους αλλους πλανητες να ειναι καλα. εσεις τι λετε πρεπει να ανυσηχω?::worried:
    Ποιος πλανητης ειναι στις 25 ταυρου?
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Μαρία

Ο Αλγκόλ ως απλανής είναι εκεί περίπου στις 25-26 μοίρες του Ταύρου, αλλά αν δεν απατώμαι οι όψεις οποιωνδήποτε πλανητών ή άλλων σημείων με τους απλανείς έχουν ελαχιστότατη ανοχή μοιρών.

Όνομα:
    cancerian

Ελπιζω να σας βοηθησω με τις παρακατω πληροφοριες.

Ο Algol αρχικα κατοικει στην 26* του Ταυρου και ειναι απλανης φυσης Κρονου - Αρη και Δια. Θεωρειται απολυτα δυσμενης. Παραδοσιακα ειναι ο "αποκεφαλιστης" οπου προκαλει βλαβες στην περιοχη του λαιμου. Προκαλει ατυχηματα και εγκληματα. Η μετα-παραδοσιακη του ερμηνεια σχετιζεται με την επικεντρωση του νου σε εναν στοχο. Ταξιδια και αφοσιωση στους φιλους. Τελος προειδοποιει για τον περιορισμο της στενοκεφαλιας και της υπερμετρης φιλοδοξιας .

με εκτιμηση
    Cancerian

Το άρθρο το διάβασες; :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

καλημερα. συγνωμη μητσακο αν σε κουρασα αλλα ειμαι νεο μελος και ακομα δεν εχω γνωρισει καλα την λειτουργια του σαιτ. το αρθρο το βρηκα μολις τωρα.
    να ρωτησω, με τους απλανεις και τους αστεροειδης ολες οι οψεις διαβαζονται ή μονο οι 4 σπουδαιοτερες( συνοδο-αντοθεση-τριγωνο-τετραγωνο)?
    ευχαριστω

Όνομα:
    Μαρία

εγώ που έχω άρη στον 12ο τι να πω?

καλημερα. συγνωμη μητσακο αν σε κουρασα αλλα ειμαι νεο μελος και ακομα δεν εχω γνωρισει καλα την λειτουργια του σαιτ. το αρθρο το βρηκα μολις τωρα.
    να ρωτησω, με τους απλανεις και τους αστεροειδης ολες οι οψεις διαβαζονται ή μονο οι 4 σπουδαιοτερες( συνοδο-αντοθεση-τριγωνο-τετραγωνο)?
    ευχαριστω
    Για τους απλανείς, από ό,τι ξέρω, παίζουν οι σύνοδοι περισσότερο (ιδίως στους οίκους 1ο, 4ο, 7ο, 10ο) και οι αντιθέσεις λιγότερο. Οι άλλες όψεις δεν λαμβάνονται υπόψιν.
    Για τους αστεροειδείς, τώρα, που είναι σχετικά καινούργιο ...φρούτο, επειδή επέχουν θέση πλανητών (άσχετα από τον σκεπτικισμό με τον οποίο τους προσεγγίζουν πολλοί αστρολόγοι ακόμα) υπολογίζονται και οι άλλες όψεις, αλλά έτσι και αλλιώς συμπληρωματικό ρόλο κατέχουν. Από την Αφροδίτη, π.χ., ξεκινάς και όχι από τη Δήμητρα ή την Εστία για την κατανόηση και ερμηνεία ενός χάρτη.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)