s
H 29η μοίρα....! - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast
Results 51 to 60 of 162
    Όνομα:
    Ράνια

Re: H 29η μοίρα....!

Ευχαριστώ!Νομίζω οτι η ώρα μου είναι όντως ακριβής...:bigsmile:άρα τη γλίτωσα μαλλον....

Εχω Δια στην 29 του Αιγοκερου σημαινει κατι αυτο εκτοσ οτι ειναι σε πτωση αστρολογικα?
    ειναι εκει επισεισ η ακμη του 11ου οικου μου.

Quote Originally Posted by repose View Post
    Εχω Δια στην 29 του Αιγοκερου σημαινει κατι αυτο εκτοσ οτι ειναι σε πτωση αστρολογικα?
    ειναι εκει επισεισ η ακμη του 11ου οικου μου.
    Διάβασε από την αρχή το θέμα και θα καταλάβεις :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Παλι δεν καταλαβαινω .εξηγησε μου αν μπορεις

Quote Originally Posted by repose View Post
    Παλι δεν καταλαβαινω .εξηγησε μου αν μπορεις
    Εννοώ ότι αν διαβάσεις από την αρχή το θέμα, θα δεις τι σημασία έχει η 29η μοίρα και πού, καθώς και αν αφορά σημεία ή πλανητικά σώματα.
    Αυτά όσον αφορά τη θέση του Δία και μόνο. Από εκεί και μετά θα πρέπει να δεις τις όποιες όψεις κάνει με άλλους πλανήτες ή σημεία :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Εύη

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητά μέλη

Για τις μοίρες έχουν δοθεί πολλές και διαφορετικές ερμηνείες ή συμβολισμοί από διαφορετικές πηγές.

Στην κλασική δομή της αστρολογίας, επικρατούν τα εξής:

- αναιρετικές είναι οι τελευταίες μοίρες κάθε ζωδίου, αλλά όχι πάντα αρνητικές. Απλά εκεί εξασθενεί η δυναμική του ζωδίου καθώς μπαίνει μία νέα φύση, αυτή του επομένου. Αναιρετική λέγεται κάθε 29η προς 30η λοιπόν. ΑΛΛΑ δεν είναι όλες ίδιες.
    -29η των μεταβλητών έχει μία ιδιαίτερη εσωτερική σημασία και αφορά κυρίως πνευματικά ζητήματα και καταστάσεις που δύσκολα ελέγχουμε.
    -29η των παρορμητικών αφορά δυσκολίες στην υγεία (ευαισθησίες) ανάλογα με τη φύση του ζωδίου
    -29η των σταθερών έχει άλλοτε θετικό αστέρα επάνω (πχ Ρέγκουλους στον Λέοντα), άλλοτε δύσκολο (πχ Μπούνγκουλα στον Σκορπιό). Μάλιστα για κάποιους αστρολόγους η 29η του Λέοντα δεν θεωρείται αναιρετική, επειδή ακριβώς έχει σύνοδο με τον αστέρα αυτόν.

Τώρα για την συμβολική σημασία των μοιρών, καλά είναι να έχουμε επιφυλάξεις. Πολλοί ερμηνευτές υπάρχουν, όπως ο Carelli, Jones, Rundyar, Sepharial, Hason και άλλοι... Επομένως εδώ δεν είναι εύκολο να ξέρουμε ποιος έχει δίκιο. Οι Sabians είναι έμπνευση του Jones, αλλά κατά τη γνώμη μου τις προσέγγισε καλύτερα ο Rudhyar. Επειδή όμως δεν έχουν βάση αποδεικτική, οι δε ερμηνείες είναι συχνά φιλοσοφικές εικόνες, ο καθένας τις εκλαμβάνει όπως του πηγαίνει... Καλύτερα να χρησιμοποιούνται για διαλογισμό, κι όχι για εξωτερική αστρολογία.
    Εκείνο που αξίζει αν βρείτε κάπου, είναι η συμβολική των μοιρών στην ιατρική αστρολογία: περιγράφουν παθήσεις και ευαισθησίες. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας γιατρών και αστρολόγων και εκεί έχουμε βάση αποδεικτική.

Αυτά για τις μοίρες από μέρους μου
    Καλή συνέχεια στη συζήτησή σας
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Καλησπέρα σε όλους και στην κυρία Σίμου!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν η 29η μοίρα στον Λέοντα στον Ωροσκόπο τελικά θεωρείται θετική ή αρνητική. Διάβασα όλο το θέμα και ομολογώ ότι στο τέλος κάπου "χάθηκα"!

Ευχαριστώ πολύ!:embarrest
    Impossible is nothing

Όνομα:
    Γιάννα

Quote Originally Posted by piccola View Post
    Καλησπέρα σε όλους και στην κυρία Σίμου!

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν η 29η μοίρα στον Λέοντα στον Ωροσκόπο τελικά θεωρείται θετική ή αρνητική. Διάβασα όλο το θέμα και ομολογώ ότι στο τέλος κάπου "χάθηκα"!

Ευχαριστώ πολύ!:embarrest

"αναιρετικές είναι οι τελευταίες μοίρες κάθε ζωδίου, αλλά όχι πάντα αρνητικές.
    Μάλιστα για κάποιους αστρολόγους η 29η του Λέοντα δεν θεωρείται αναιρετική, επειδή ακριβώς έχει σύνοδο με τον αστέρα αυτόν. "

Noμιζω οτι ειναι αρκετα σαφη η απαντηση....θεωρητε θετικη
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Όνομα:
    Μαίρη

Υπάρχει περίπτωση ένας πλανήτης στην 29η μοίρα να συμπεριφέρεται όπως ένας πλανήτης όταν είναι ανάδρομος, με την έννοια ότι αργεί να εκφράσει τις ιδιότητές του;:weird:
    Ωραίο είναι αυτό που γίνεται στην ώρα του

Η 29η του Λέοντα θεωρείται πολύ λαμπερή και θετική όψη. Αντιστοιχεί στο Βασιλίσκο, το λαμπερότερο αστέρι του Λέοντα.

Page 6 of 17 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 16 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)