- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 56 of 56
Thread: Πως φαίνεται η ορφάνεια
-
21-08-2010, 08:09 PM #51
Re: Πως φαίνεται η ορφάνεια
Πληροφοριακά να αναφέρω ότι στον γενέθλιο μου έχω: Β.Δ , Ηλιο, Ουρανό. Πλούτωνα στον 8ο
επίσης Σελήνη στον 4ο σε τετράγωνο με Κρόνο & Β.Δ & σε αντίθεση με Ποσειδώνα (δηλ. μεγάλο τετράγωνο). Και οι δύο γονείς μου βρίσκονται εν ζωή παρόλο το περασμένο της ηλικίας τους.
Το μόνο που μου έχει συμβεί είναι η συναισθηματική σκληρότητα & ο εγωκεντρισμός της μητέρας μου
όπως επίσης & η βασανιστική συμπεριφορά της απέναντί μου όλα τα χρόνια. Συμπέρασμα δεν πέθανε... ΜΕ "πέθανε"
Αφήστε τον θάνατο να έρθει χωρίς να το γνωρίζετε, ο πόνος από τον χαμό ενός δικού μας προσώπου είναι σημάδι συναισθηματικής υγείας και ο θάνατος κάτι το οποίο δεν μπορούμε να αποφύγουμε είτε γνωρίζουμε ότι θά συμβεί, είτε δεν το γνωρίζουμε!
-
15-12-2010, 12:31 AM #52
Μια οψη που απο οτι ξερω δειχνει ορφανεια ειναι ηλιος αντιθεση κρονος
-
15-12-2010, 01:26 AM #53
Είτε χάσεις το γονιό σου στα 12 είτε στα 42 ο πόνος είναι ίδιος και η γή φεύγει από τα πόδια σου ούτως ή άλλως.
Δεν θα ξεχάσω τη μαμά μου,στα 53 της, όταν έχασε τους γονείς της (με διαφορά θανάτου 20 ημερών ο καθένας) το ζόρι που τράβηξε. Μέχρι που της βάλαμε βηματοδότη. Δεν άντεξε η καρδιά της τόση στεναχώρια.
Η ορφάνια δεν έχει ηλικία και ταμπέλες. Η μαμά μου έχει Πλούτωνα/Σελήνη/Κρόνο στον άξονα 4/10.
-
15-12-2010, 01:46 AM #54
εχεις δικιο ταυρινα μου ο πονος ειναι μεγαλος
αλλα δεν μπορει να συγκριθει
ειναι διαφορετικες οι αναγκες
στο να χασεις τον γονιο σου στην τρυφερη ηληκια των 12 ετων
που εισαι ενα ανημπορο παιδι ακομα που χρειαζεσε την φροντιδα και πολλα αλλα για να σταθεις στα ποδια σου
που θα παει αυτο το παιδι;
τι θα γινει;
ειναι νομιζω παρα πολυ σκληρο και η απωλεια εχει τρομερες επιπτωσεις στην ψυχη του
απο οτι σε μεγαλητερη ηλικια
οταν εχεις κανει δικη σου οικογενεια και τουλαχιστον
θα απαληνει λιγακι ο πονος μεσα απο τα παιδια σου η΄' τα εγγονια σου....
η'' τους ρυθμους της εργασιας σου
να ξεχνας τον πονο σου βρε αδελφε..
φιλικα κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
15-12-2010, 01:57 AM #55
-
15-12-2010, 09:40 PM #56
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο..Μου έχει συμβεί στα 10 μου χρόνια,το 'χω διαχειριστεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία,γιατί ένιωσα χορτάτη σε όλα τα επίπεδα όλης της υπόλοιπης ζωής μου,ακόμη κι αυτής της σύντομης δεκαετίας που μου δόθηκε με το συγκεκριμένο πρόσωπο,..αλλά η ένταση του πόνου είναι τε-ρά-στι-α..
Ακόμη και σε γνωστικό επίπεδο,δεν έχεις τα μέσα να το "αντιληφθείς" ούσα σε τόσο μικρή ηλικία..
Το ευχάριστο είναι πως καταλαβαινεις,μεγαλώνοντα , ότι υπάρχουν όντως αισθήματα που κρατάνε "για πάντα"..
και καθόλου μίζερα και κακομοίρικα,και πονάς και αγαπάς για πάντα.-
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.