s
Συζήτηση για τον Κρόνο - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 51 to 60 of 81
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Συζήτηση για τον Κρόνο

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ίσως φταίει οτι ο Κρόνος ξεγυμνώνει μπροστά στα μάτια μας τις επιλογές στη ζωή μας. Κατόπιν, θεωρούμε ότι είναι δύσκολο να αλλάξουμε κατευθύνσεις και αρχές με αποτέλεσμα να βιώνουμε πολλές φορές ένα κένο μέσα μας. Σαν να μην είμαστε ικανοποιημένοι από τη ζωή μας αλλά να πιστεύουμε ταυτόχρονα πως δεν έχουμε περιθώρια αλλαγών. Ο Κρόνος μας δίνει ένα πιο ξεκάθαρο βλέμμα, έχουμε καλύτερη κρίση! Αλλά όπως λέει ο σοφός λαός:"Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα".:embarrest

Ευτυχώς εγώ αργώ ακομα...:bigsmile:
    Λοιπον αντε να σας πω και εγω την εμπειρια μου απο την επιστροφη Κρονου πριν καποια χρονια...( και ως μεγαλυτερη να με ακουτε!!)Λοιπον τα χειροτερα δεν ηταν για μενα αυστηρα προσωπικα δηλαδη αισθηματικα και τετοια αλλα για την οικογενεια μου.Θεωρω λοιπον πολυ βασικο για να δει καποιος μια τετοια επιρροη να δει οψεις και θεση Κρονου στον γενεθλιο χαρτη.
    Παντως εγω μετα απο δυο φορες που εκανε ο Κρονος τετραγωνο στον Ηλιο και στην Αφροδιτη μου το 2000 και το 2005 και 2006 και μετα την επιστροφη Κρονου εχω να πω οτι ειμαι μια χαρα και μαλλον πολυ καλυτερα σαν ανθρωπος απο οτι πριν! και οχι δεν ειμαι αρρωστη ψυχικα....(ας μην πω για τον Πλουτωνα και τον Ποσειδωνα γιατι ειναι Κυριακη και θα μελαγχολησουμε... )
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Σε ευχαριστώ πολυ , για αυτο τον λόγο αντιμετωπίζω δυσκολίες στον τομέα των σχέσεων? είναι δηλαδή καταστάσεις που πρέπει να ξεκαθαρίσουν για δικό μου καλό?? πότε φεύγει ο Κρόνος απο τον 7 οίκο μου?οταν φύγει απο τον Λέοντα τον Σεπτεμβριο?

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Όπως καταλαβαίνω alice7, βιώνεις την Επιστροφή του Κρόνου (Saturn return), όπερ σημαίνει ότι ο διελαύνων Κρόνος επιστρέφει στην ακριβή μοίρα της γενέθλιας θέσης του (εσύ π.χ. έχεις Κρόνο στον Λέοντα απ' ό,τι καταλαβαίνω, άρα αυτήν την περίοδο ο διελαύνων προφανώς σχηματίζει σύνοδο). Αυτό το γεγονός συμβαίνει περίπου κάθε 29,5 χρόνια, καθώς τόσο είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μία πλήρης περιστροφή του Κρόνου γύρω από τον Ήλιο. Η Επιστροφή του Κρόνου συμβαίνει περίπου στα 28-30 χρόνια και ξανά στα 58-60 χρόνια μας.

Η Κρόνια επιστροφή δηλώνει την εκπλήρωση ενός βασικού κύκλου ζωής, όπου συνειδητοποιούμε κάποια μαθήματα γι' αυτά που μπορούμε να κάνουμε και να ζήσουμε, αλλά και αυτά που δεν μπορούμε. Κάποια πράγματα φθάνουν στο τέλος τους τους, ενώ άλλα νέα ξεκινούν. Αυτήν την περίοδο επανεξετάζουμε συμπεριφορές, στάσεις, συνήθειες, απόψεις κ.λπ. και κυρίως η ελεύθερη βούλησή μας, απαλλαγμένη από παλιά πρότυπα, μάς δείχνει ποιός είναι ο σκοπός της ζωής μας.

Συνήθως, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες και επίπονες καταστάσεις. Αυτά ομως είναι απλές προκλήσεις, που συμβάλουν στην προσωπική μας πορεία και αυτοβελτίωση.

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αυτά είναι!Πέρασε μόνο από τον ήλιο σας και μιλάτε!:toung:

ΤΙ να πώ εγώ που εχω φωτα και τους μισους προσωπικούς σε σύνοδο στον Καρκίνο(σεληνη,ηλιο,δία)και στον Λέων(ερμή,αφροδίτη σε συνοδο με κρόνο)και προφανως επίστροφή Κρόνου και με έχει τρελλάνει τα τελευταία 5 χρόνια;;;; (καρκινίστικη μουρμούρα )

Πέραν της πλάκας αφού μία Καρκίνος που δεν φημίζεται για ουτε για την λογική ουτε και για την πειθαρχία της επιβίωσε:embarrest , σίγουρα μπορούν και όλοι οι υπόλοιποι και με το παραπάνω.:bigsmile: Και κυρίως για όσους το δούν σοβαρά αλλά και αισιόδοξα είναι μία μεγάλη ευκαιρία να βάλουμε την ζωή μας σε μια σειρά και να ξεκαθαρίσουμε καταστάσεις...και ντουλάπες,πατάρια, ταμείο κτλ κτλ αναλογα με τον οίκο :idea:
    Kαλησπερα Roadrunner , Είμαι και εγω καρκίνος , εχω κρονο και ερμη στο λεοντα ,νομιζω επιστροφη κρονού και τα τελευταια 5 χρονια χαλιαααα τα πραγματα και για εμενα κυριως στα συναισθηματικα. Ποτε λες να δουμε φως :nuts: ?

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by alice7 View Post
    Kαλησπερα Roadrunner , Είμαι και εγω καρκίνος , εχω κρονο και ερμη στο λεοντα ,νομιζω επιστροφη κρονού και τα τελευταια 5 χρονια χαλιαααα τα πραγματα και για εμενα κυριως στα συναισθηματικα. Ποτε λες να δουμε φως :nuts: ?
    Αγαπητή συναγωνίστρια καρκίνα,:nuts:
    αν δεν έχεις κατι ιδιαίτερο στην Παρθένο πιστευω ότι θα δείς λιγακι φώς στο τούνελ!Αν και ομολογώ πως παρόλο που γκρινιάζω για τον Κρόνο, θεωρώ πώς η επιστροφή του,μας ωριμάζει ιδιαίτερα,κάτι που προσωπικά θεωρώ πως ήταν απαραίτητο.:bigsmile:

Το φώς μου το χασα βέβαια:toung: αλλά (θετική σκέψη από Ηλιο σύνοδο με Δία)προσεχώς καλύτερα:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αγαπητή συναγωνίστρια καρκίνα,:nuts:
    αν δεν έχεις κατι ιδιαίτερο στην Παρθένο πιστευω ότι θα δείς λιγακι φώς στο τούνελ!Αν και ομολογώ πως παρόλο που γκρινιάζω για τον Κρόνο, θεωρώ πώς η επιστροφή του,μας ωριμάζει ιδιαίτερα,κάτι που προσωπικά θεωρώ πως ήταν απαραίτητο.:bigsmile:

Το φώς μου το χασα βέβαια:toung: αλλά (θετική σκέψη από Ηλιο σύνοδο με Δία)προσεχώς καλύτερα:bigsmile:
    Ευχαριστώ roadrunner ! Μόνο λιγακι.... ?
    απο οτι βλέπω στον γενέθλιο χάρτη μου δεν εχω κανέναν πλανήτη στην Παρθένο ....:nuts: !!!

6. Re: Συζήτηση για τον Κρόνο

Παιδιά...να ρωτήσω κάτι?? Απο τον Σεπτέμβρη μπαίνει στην παρθένο. Εγώ γιατί πιέζομαι από τώρα?????
    Marilena

Όνομα:
    Κωστής

Μήπως διότι έχεις πλανήτες στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα ίσως στον Υδροχόο;
    Μήπως γιατί έχεις υποβάλει τον εαυτό σου ότι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα πιέσει τους Παρθένους μόλις μπει ο Κρόνος εκείκαι είναι ιδέα σου; :bigsmile:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Μήπως διότι έχεις πλανήτες στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα ίσως στον Υδροχόο;
    Μήπως γιατί έχεις υποβάλει τον εαυτό σου ότι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα πιέσει τους Παρθένους μόλις μπει ο Κρόνος εκείκαι είναι ιδέα σου; :bigsmile:
    Καλησπέρα Dell Piero , Οι υδροχοοι τι σχέση εχουν ??? εχω ωροσκόπο υδροχοο...δέχονται πιέσεις αυτη την περίοδο ??

Όνομα:
    Φυλλένια

O transit Kρόνος είναι στον Λέοντα και απέναντί του έχει τον Υδροχόο, δηλ. πιθανόν να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο σου, οπότε πάλι υποθετικά και στο πόδι, θα δημιουργεί δυσκολίες στον 1ο σου οίκο και ό,τι υπάρχει εκεί μέσα, αλλά και στον 7ο που μάλλον είναι στον Λέοντα.
    Αν ο Ωροσκόπος σου στον Υδροχόο βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες ο 1ος οίκος σου θα περιέχει και τον Ιχθύ, που είναι πολικός με την Παρθένο, άρα η είσοδος του Κρόνου στην Παρθένο αργά το καλοκαίρι θα εξακολουθεί να πιέζει τον 1ο σου οίκο, αλλά οι πιθανές όψεις θα είναι αποχωρίζουσες οπότε θα χαλαρώνεις... Δες τώρα τι έχεις σε Παρθένο, πλανήτες οίκο (μάλλον ο 8ος ή ο 9ος) ή άλλα σημεία και προετοιμάσου αναλόγως.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Κρόνος, ως ο πλέον διάσημος κακοποιός, είναι και ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο και ο Ουρανός στον Ιχθύ.
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Quote Originally Posted by fillenia View Post
    O transit Kρόνος είναι στον Λέοντα και απέναντί του έχει τον Υδροχόο, δηλ. πιθανόν να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο σου, οπότε πάλι υποθετικά και στο πόδι, θα δημιουργεί δυσκολίες στον 1ο σου οίκο και ό,τι υπάρχει εκεί μέσα, αλλά και στον 7ο που μάλλον είναι στον Λέοντα.
    Αν ο Ωροσκόπος σου στον Υδροχόο βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες ο 1ος οίκος σου θα περιέχει και τον Ιχθύ, που είναι πολικός με την Παρθένο, άρα η είσοδος του Κρόνου στην Παρθένο αργά το καλοκαίρι θα εξακολουθεί να πιέζει τον 1ο σου οίκο, αλλά οι πιθανές όψεις θα είναι αποχωρίζουσες οπότε θα χαλαρώνεις... Δες τώρα τι έχεις σε Παρθένο, πλανήτες οίκο (μάλλον ο 8ος ή ο 9ος) ή άλλα σημεία και προετοιμάσου αναλόγως.

Αλλά δεν είναι μόνο ο Κρόνος, ως ο πλέον διάσημος κακοποιός, είναι και ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο και ο Ουρανός στον Ιχθύ.
    Σε ευχαριστώ fillenia, Οντως εχω τον Κρόνο στον Λεοντα στον 7ο οίκο !
    Ο ωροσκόπος μου βρίσκεται σε 01'51΄ μοίρες αλλά απο οτι βλέπω στον 1 οίκο δεν έχω πλανήτες. Σε παρθένο βλέπω να έχω κάτι ακμές οίκων . Ποσειδώνα στον τοξότη και ουρανό στον σκορπιό. Πως τα ακούς?? αα και ηλιο στον καρκίνο

Page 6 of 9 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)