- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 81
Thread: Συζήτηση για τον Κρόνο
-
29-04-2007, 08:41 PM #51
Re: Συζήτηση για τον Κρόνο
Λοιπον αντε να σας πω και εγω την εμπειρια μου απο την επιστροφη Κρονου πριν καποια χρονια...( και ως μεγαλυτερη να με ακουτε!!)Λοιπον τα χειροτερα δεν ηταν για μενα αυστηρα προσωπικα δηλαδη αισθηματικα και τετοια αλλα για την οικογενεια μου.Θεωρω λοιπον πολυ βασικο για να δει καποιος μια τετοια επιρροη να δει οψεις και θεση Κρονου στον γενεθλιο χαρτη.
Παντως εγω μετα απο δυο φορες που εκανε ο Κρονος τετραγωνο στον Ηλιο και στην Αφροδιτη μου το 2000 και το 2005 και 2006 και μετα την επιστροφη Κρονου εχω να πω οτι ειμαι μια χαρα και μαλλον πολυ καλυτερα σαν ανθρωπος απο οτι πριν! και οχι δεν ειμαι αρρωστη ψυχικα....(ας μην πω για τον Πλουτωνα και τον Ποσειδωνα γιατι ειναι Κυριακη και θα μελαγχολησουμε... )There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
01-05-2007, 12:32 AM #52
-
04-05-2007, 07:26 PM #53
-
05-05-2007, 10:23 AM #54
Αγαπητή συναγωνίστρια καρκίνα,:nuts:
αν δεν έχεις κατι ιδιαίτερο στην Παρθένο πιστευω ότι θα δείς λιγακι φώς στο τούνελ!Αν και ομολογώ πως παρόλο που γκρινιάζω για τον Κρόνο, θεωρώ πώς η επιστροφή του,μας ωριμάζει ιδιαίτερα,κάτι που προσωπικά θεωρώ πως ήταν απαραίτητο.:bigsmile:
Το φώς μου το χασα βέβαια:toung: αλλά (θετική σκέψη από Ηλιο σύνοδο με Δία)προσεχώς καλύτερα:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
07-05-2007, 10:39 PM #55
-
08-05-2007, 06:41 PM #56
Παιδιά...να ρωτήσω κάτι?? Απο τον Σεπτέμβρη μπαίνει στην παρθένο. Εγώ γιατί πιέζομαι από τώρα?????
Marilena
-
08-05-2007, 07:01 PM #57
Μήπως διότι έχεις πλανήτες στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα ίσως στον Υδροχόο;
Μήπως γιατί έχεις υποβάλει τον εαυτό σου ότι ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα πιέσει τους Παρθένους μόλις μπει ο Κρόνος εκείκαι είναι ιδέα σου; :bigsmile:Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
08-05-2007, 10:40 PM #58
-
08-05-2007, 11:07 PM #59
O transit Kρόνος είναι στον Λέοντα και απέναντί του έχει τον Υδροχόο, δηλ. πιθανόν να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο σου, οπότε πάλι υποθετικά και στο πόδι, θα δημιουργεί δυσκολίες στον 1ο σου οίκο και ό,τι υπάρχει εκεί μέσα, αλλά και στον 7ο που μάλλον είναι στον Λέοντα.
Αν ο Ωροσκόπος σου στον Υδροχόο βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες ο 1ος οίκος σου θα περιέχει και τον Ιχθύ, που είναι πολικός με την Παρθένο, άρα η είσοδος του Κρόνου στην Παρθένο αργά το καλοκαίρι θα εξακολουθεί να πιέζει τον 1ο σου οίκο, αλλά οι πιθανές όψεις θα είναι αποχωρίζουσες οπότε θα χαλαρώνεις... Δες τώρα τι έχεις σε Παρθένο, πλανήτες οίκο (μάλλον ο 8ος ή ο 9ος) ή άλλα σημεία και προετοιμάσου αναλόγως.
Αλλά δεν είναι μόνο ο Κρόνος, ως ο πλέον διάσημος κακοποιός, είναι και ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο και ο Ουρανός στον Ιχθύ.Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
09-05-2007, 12:23 AM #60
Σε ευχαριστώ fillenia, Οντως εχω τον Κρόνο στον Λεοντα στον 7ο οίκο !
Ο ωροσκόπος μου βρίσκεται σε 01'51΄ μοίρες αλλά απο οτι βλέπω στον 1 οίκο δεν έχω πλανήτες. Σε παρθένο βλέπω να έχω κάτι ακμές οίκων . Ποσειδώνα στον τοξότη και ουρανό στον σκορπιό. Πως τα ακούς?? αα και ηλιο στον καρκίνο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.