- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 63
Thread: Ο γάμος και η επίτευξή του
-
20-09-2011, 12:25 PM #51
Re: Ο γάμος και η επίτευξή του
Εχω την εντυπωση πως απο την στιγμη που ο γαμος και η συμβιωση ειναι ενα θεμα μεταξυ δυο ανθρωπων το πιο πιθανο ειναι να μην φαινεται η ποιοτητα τους μεσα σε εναν γενεθλιο χαρτη.
Η "σωστη συμβιωση" εχει περισσοτερο να κανει με το ποσο "δενουν" τα δυο ωροσκοπια μαζι, δηλαδη αν ο καθενας εκπληρωνει τις προυποθεσεις που θετει το ωροσκοπιο του αλλου.
-
20-09-2011, 11:18 PM #52
Συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Αρχο. Βέβαια αν το διαβαζα 10 χρονια πριν δεν θα συμφωνούσα καθόλου.Κ εγώ έχω ποσειδώνα στον 5ο οίκο μου αλλά μαλλον υπάρχουν κάποιες αστρολογικές επιρροές που είναι πιο δυνατές από καποιες άλλες και τις επισκιάζουν. Καμιά φορα αυτά που θέλουμε και αυτά που έχουμε ανάγκη δεν είναι τα ιδια. Οσο μικρότερος είσαι σε ηλικία θυσιάζεις τις ανάγκες σου για τις επιθυμίες σου. Μεγαλώνοντας όμως, και μάλλον αφού σε περάσει ο κρόνος ένα χεράκι εκεί γύρω στα 30, αρχίζεις και θυσιάζεις τις επιθυμίες σου για τις ανάγκες σου. Μεγάλη τύχη να τα συνδιασεις και τα δυο αλλά αν δεν είσαι τόσο τυχερός τι κάνεις; τί βάζεις προτεραιότητα; Περαν τούτου κατά τη γνώμη μου ο έρωτας δεν είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα..υπάρχουν και άλλα πιο σημαντικά όπως η στοργή, η τρυφερότητα, η κατανόηση, η φιλία. Αν ο γάμος δεν θεμελιωθεί πάνω σ΄αυτά τα συναισθήματα κάποια στιγμή θα γκρεμιστει....Σας μιλάω εκ πείρας, έχω ζήσει και έχω ζήσει πάθη και τρελλούς έρωτες όμως την πραγματική αγάπη την βρήκα μέσα από εμπόδια...οταν αναγκάστηκα να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερη, όταν αναγκάστηκα να βάλω νερό στο κρασί μου, όταν αναγκάστηκα να θυσιάσω τον εγωισμό μου σε μια επιλογή συντρόφου που μάλλον είναι επιλογή ζωής. Και δεν ήταν από έρωτα αλλά μπήκε η λογική στη μέση. Οχι το συμφέρον, η λογική...δεν είναι το ιδιο πράγμα.Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει ένας γάμος κατά τη γνώμη μου. Τώρα για πόσο.....μαλλον συνταγές δεν υπάρχουν, είναι λίγο και θέμα αντοχής απέναντι στις αρνητικές όψεις του προσωπικού σου ωροσκοπίου.
Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του
-
20-09-2011, 11:27 PM #53
Καλησπερα κι απο μενα!
Θα ηθελα να ρωτησω τι δειχνει μια σεληνη στον 7ο οικο και στο ζωδιο του ταυρου γιατι με μπερδευει αυτος ο συνδυασμος...
-
21-09-2011, 10:41 AM #54
Το αστρολογικό πρόγραμμα του site Αστρολογία για όλους δίνει τη δυνατότητα για δωρεάν ανάλυση γενέθλιου χάρτη. Μπορείς εκεί να βάλεις τα στοιχεία σου και να διαβάσεις μια πολύ καλή ανάλυση για τη Σελήνη στον Ταύρο και στον 7ο οίκο. Κανένας αστρολόγος δεν θα σου πει κάτι καλύτερο για μια αποσπασματική θέση.
Η αξία της ανάλυσης ενός αστρολόγου βρίσκεται στη σύνθεση. Δηλαδή τι σχέση έχει αυτή η Σελήνη με την Αφροδίτη που είναι κυβερνήτης της; Που βρίσκεται ο Καρκίνος που κυβερνάει η Σελήνη; Τι όψεις σχηματίζει; Πως συνθέτονται όλα αυτά; Ουσιαστικά δηλαδή απαιτεί ανάλυση σχεδόν όλου του χάρτη, κάτι που είναι άλλη ιστορία.
-
23-09-2011, 02:15 PM #55
Πολύ ωραίο το άρθρο!
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση:
αν ο 7ος είναι άδειος και
ο κυβερνήτης του 7ου (ερμής) δεν κάνει καμία όψη με τον κυβερνήτη του 1ου (δίας)
σημάινει ότι δεν θα υπάρξει γάμος?
Όχι πως με πολυνοιάζει..τοξότης είμαι!!:bigsmile:
απλά ρωτάω ενημερωτικά.... γιατι πάντα υπάρχει λίγο συναίσθημα στο ''δε με νοιάζει''καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
-
07-11-2011, 06:08 PM #56
καλησπερα σε ολους! στην αρχη ηθελα να ρωτησω μονο ενα πραγμα, αλλα μετα την ερωτηση του μελους errikaki, θελω να ρωτησω δυο!
αρχικα, θα ηθελα να ρωτησω τον γραφων, αν δυο ατομα που δεν εχουν στο ωροσκοπιο τους τον ευεργετικο ποσειδωνα και θελουν ας πουμε να παντρευτουν για εναν απο τους λογους που θιχτηκαν στο αρθρο (πχ για να μη μεινουν στο ραφι) , μπορουμε με το ωροσκοπιο του ιδιου του γεγονοτος να φτιαξουμε λιγο τα πραγματα...? δηλαδη, μπορουμε να προγραμματισοουμε ενα γαμο, σε δυο ατομα που δεν παντρευονται για να ευτυχησουν αλλα για αλλους λογους, ωστε στο ωροσκοπιο του γεγονοτος να υπαρχει το ποσειδωνιο στοιχειο...? με αλλα λογια, μπορει να διορθωσει κατι σχετικα με τη μαγεια που θα επρεπε να υπαρχει αλλα εκλιπει με το να επιλεξουμε μια συγκεκριμενη ημερομηνια γαμου, και να προσδωσουμε στο γαμο στοιχεια που εκλιπουν απο τα προσωπικα ωροσκοπια των ενδιαφερομενων..? ελπιζω να εγινα κατανοητη, διοτι τελευταια...ολο παρεξηγησεις δημιουργω!!!
το δευτερο ερωτημα μου δημιουργηθηκε διαβαζοντας την απορια του προηγουμενου μελους και ειναι η εξης: αν στον εβδομο οικο, που οπως ειπατε κοιταζουμε για το γαμο, αλλα οχι μονο για να δουμε τους λογους του γαμου, κυβερνητης ειναι ο ερμης, ο οποιος σχηματιζει τριγωνο με τον ποσειδωνα (τη μαγεια ενος παραμυθενιου γαμου), αλλα τετραγωνο με τον αρη, πλανητη του 1 οικου και πλανητη που κοιταμε στα γυναικεια ωροσκοπια για να αντλησουμε στοιχεια για τη σχεση με το αλλο φυλο, ενω κυβερνητης του 1 οικου ειναι ο ποσειδωνας, εδω....τι περιπου μπορει να συμβαινει, με γνωμονα το αρθρο, σχετικα με το ρολο που διαδραμματιζει ο ποσειδωνας...??
Ευχαριστω πολυ για τη συνεισφορα ολων μεχρι τωρα.....στις πραγματικα ανεξαντλητες αποριες μου!!!
-
07-11-2011, 09:07 PM #57
Δυσκολευτηκα να καταλαβω την πρωτη ερωτηση σου ,δεδομενου οτι δεν μπορω να σκεφτω πως δυο ανθρωποι που δεν αγαπιουνται και κανουν γαμο για αλλους λογους αν παντρευτουν κατω απο την ποσειδωνια επιδραση μπορει να ευτυχησουν.Απο οτι λες αν την ημερα που γινει ο γαμος υπαρχει οψη ποσειδωνα αν αυτο θα μπορουσε να δωσει ευτυχια στο ζευγαρι.Δεν νομιζω οτι η ευτυχια εξαρταται απο μια οψη την ημερα του γαμου. Το μονο που θα μπορουσα να σε συμβουλευψω ειναι να βρεις μια κοινη ημερομηνια γαμου που συγκρινοντας το ωροσκοπιο της ημερας με τους γενεθλιους των δυο μερων να δειχνουν ΠΡΟΘΕΣΗ για σταθερο δεσμο. Και τονιζω προθεση γιατι αμα στα γενεθλια τους την ιδια εποχη γινεται απο προγνωστικους χαρτες της Ποπης δεν νομιζω οτι θα σε σωσει ο γενεθλιος του γαμου.Θα μπορει ςνα δεις ομως καταποσο υπαρχει ταση να μεινουν μαζι τα μελη η να ερωτευτουν στο μελλον
Σε οτι αφορα την δευτερη ερωτηση σου θα μπορουσε να ειναι η απαντηση στην πρωτη σου ερωτηση ο 7ος του ατομου σε καλη οψη με τον ποσειδωνα μπορει να δειχνει ενα παραμυθενιο γαμο αλλα το τετραγωνο με τον αρη δειχνει πολλους καυγαδες, εναν μαλλον επιθετικο συζυγο στα λογια η στου ςτροπους που εκφραζεται η απλα εναν φωνακλα.Τωρα παραμυθι και καυγαδες δεν ξερω αν πανε μαζι αλλα αφου ο γαμος γινεται για αλλους λογους περα απο ερωτα ,μπορει να τον κανει ςγια να εχεις καποιον να μαλωνεις.
-
07-11-2011, 11:10 PM #58
χχαχα! καλο! δεν το ειχα σκεφτει ετσι!! να σου απλα, οτι η ερωτηση μου δεν ειναι προσωπικη! ρωτησα αν, ενω οι προσωπικοι χαρτες δεν ευνοουν για εναν γαμο που προκυπτει απο αληθινη θεληση, παρα απο αλλους παραγοντες, μπορουσε ο χαρτης του γαμου να ..."σωσει" καπως την κατασταση...νομιζω πως εισαι σαφης ομως. αν με τιποτε το ζευγαρι δεν καλυπτει με το ωροσκοπιο του ο καθενας την επιτευξη ενος υγιους γαμου, τοτε το γεγονος αστρολογικα, μαλλον λιγα μπορει να δωσει...συνεπως και παλι, η επιτευξη ενος γαμου εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο το ζευγαρι.
σχετικα με τη δευτερη ερωτηση, δεν ξερω αν θα ερθω εις γαμο κοινωνια με τον τωρινο μου συντροφο, ο οποιος ειναι οντως τραχυς στους τυχον καυγαδες, αλλα νομιζω εχουμε παρεξηγησει τη σημασια του παραμυθενιου γαμου, ή απλα, για τον καθενα ο παραμυθενιος γαμος ειναι διαφορετικος!!!
-
07-11-2011, 11:16 PM #59
χαχχαχαχ! δεν παρεμβαινω για σου λυσω τις αποριες, αλλα για να σου πω οτι δεν εισαι μονος! στο site νιωθω πραγματικα σαν να πηγαινω παλι σχολειο. και μιας και μου δινεται η ευκαιρια, να ευχαριστησω παλι κι εγω...οσους ανεχονται και δινουν σημασια, στην ασχετοσυνη μου
-
08-11-2011, 02:54 PM #60
Εμένα δε θα μου απαντήσει κανείς;
Πάντως αναφορικά με τα παραπάνω που διάβασα πιστεύω πως η επιτυχία ενός γάμου δεν μπορεί να προγραμματιστεί από τους πλανήτες.
Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν καλοί οιωνοί (καλές πλανητικές θέσεις), όμως κάθε σχέση, ανεξάρτητα με τη μορφή που έχει, θέλει συνεχή προσπάθεια.
Καθένας να διατηρεί την ακεραιότητα του και ταυτόχρονα να μοιράζεται κομμάτια του εαυτού του.
Κανείς δεν εξελίσσεται στη σκιά του άλλου.
οι δύο άνθρωποι είναι σαν τις κολονες ενός ναού... πρέπει να υπάρχει κάποια απόσταση για να μπορεί ο ναός να στηριχθεί.
Οι άνθρωποι εξελλισονται, το ίδιο και οι σχέσεις.. Ακόμη λοιπόν και με πολύ ευνοικές πλανητικές θέσεις, είναι αναγκαίο να ακολουθούμε την εξέλιξη αυτή και να προσαρμοζόμαστε.
Οι καλές και σταθερές σχέσεις δεν χαρίζονται, δημιουργούνταικαταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.