s
¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας; - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 51 to 60 of 75
    Όνομα:
    Γεωργία

Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;

Quote Originally Posted by GELLO View Post
    Ο καλός μου έχει φίλες και μάλιστα κάποιες πρώην και νυν φίλες και με ενοχλεί υπερβολικά. Αρνείται ότι συμβαίνει κάτι άλλο. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
    Και εμένα ο φίλος μου είχε στο παρελθόν κάποιες φίλες αλλά τελικά ξεκόψαν. Μόνο μία φίλη έχει και αυτή του είχε εκφράσει ότι της ψιλοάρεσε, γεγονός το οποίο μου το εξομολογήθηκε... Τώρα βέβαια μετά από 1,5 χρόνο σχέσης δεν ανησυχώ.Βέβαια ότι μέσα μου θα ζηλέψω λιγουλάκι θα ζηλέψω, αλλά δεν θα το δείξω. Και ξέρεις γιατί;; ¶μα με θέλει πραγματικά δεν θα με "προδώσει". ¶ν το κάνει θα πληγωθώ μέν αλλά θα μου ανοίξουν τα μάτια δε και θα το πάρω απόφαση. Με το να τον περιορίσεις να μην έχει φίλες και να γκρινιάζεις πίστεψε με θα τον ωθείσεις να τις δεί με άλλο μάτι τελικά γιατί θα είναι σαν να μειονεκτείς απέναντι σε αυτές. Επομένως ψηλά το κεφάλι και άμα είναι κάτι να γίνει θα γίνει δυστυχώς. Για να μην γίνει θα πρέπει να φροντίσεις να είσαι ψηλά στα μάτια του και όχι χαμηλά! Το έχω ζήσει και ξέρω τι σου λέω!
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Η χημεία πρέπει να υπάρχει ΚΑΙ για να είναι φίλοι αφού πρόκειταιο για σχέση και επαφή. Απλά όταν είναι ερωτικό το ζήτημα τότε πρ΄πει να συνδράμουν άλλα χημικά στοιχεία. Και αν λες ότι είναι σημαντικό το τι μετράει, μάνι μάνι θεωρητικά αποδέχεσαι ότι είναι δύσκολο να υπάρξει φιλία αναμεσα σε αντίθετα φύλα αφού τίθεται θέμα επιλογής επειδή στην πορεία δημιουργούνται συναισθήματα που δεν είναι φιλικά μόνο
    Μητσακο...δεν φτανει που εχω ηλιο αφροδιτη συνοδο στον 11ο και ειμαι ηδη μπερδεμενη πανω που παω να κατασταλαξω με μπερδευεις χειροτερα!
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Μητσακο...δεν φτανει που εχω ηλιο αφροδιτη συνοδο στον 11ο και ειμαι ηδη μπερδεμενη πανω που παω να κατασταλαξω με μπερδευεις χειροτερα!
    Εγώ αυτή την όψη την έχω για καλή :nuts: Εσένα γιατί σε χαλάει? Κοινωνικότητα δείχνει, ομαδικό πνεύμα δείχνει, γοητεία δείχνει :toung:, κάποιο ροναντισμό δείχνει, ίσως κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις δείχνει (που άμα σε παίρνει τις έχεις, αν δεν σε παίρνει πρέπει να σφυρίξεις κλέφτικά και να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια).
    Από την άλλη εγώ είμαι και ψιλοάσχετος οπότε εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρια

Επειδη λοιπον η Αφροδιτη κυβερναει 5ο κανει και ενα τετραγωνο με Δια μου δημιουργει ενα θεμα με φιλους αισθηματικα..οσο για την κοινωνικοτητα..αυτη μας εφαγε...:bigsmile:Παντως εχω αντρες φιλους και μια χαρα χωρις προβληματα τα παμε..:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Επειδη λοιπον η Αφροδιτη κυβερναει 5ο κανει και ενα τετραγωνο με Δια μου δημιουργει ενα θεμα με φιλους αισθηματικα..οσο για την κοινωνικοτητα..αυτη μας εφαγε...:bigsmile:Παντως εχω αντρες φιλους και μια χαρα χωρις προβληματα τα παμε..:bigsmile:
    Αυτοί το ξέρουν αυτό?
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αυτοί το ξέρουν αυτό?
    Ποιο Μητσακο?οτι τα παμε μια χαρα...:bigsmile:Ε ναι...με πληγωνεις τωρα...:embarrest
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Μαργαρίτα

με κινδυνο να βγω off topic ρωτω...ποιος ειναι ο πλανητης της φιλιας και κατ΄επεκταση ζωδιο?

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    με κινδυνο να βγω off topic ρωτω...ποιος ειναι ο πλανητης της φιλιας και κατ΄επεκταση ζωδιο?
    Μπορείς να διαβάσεις το σχετικό άρθρο εδώ
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Εγώ αυτό που πιστεύω ειναι οτι δεν τον είδες ποτε σαν φίλο. Πάντα σου άρεσε απλά δεν μπορουσεσ να το παραδεχτείς. Έχω έναν φίλο κολήτό από το δημοτικό και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του. ¶πλα σε σένα το αίσθημα υπέβοσκε.

ego pistevo oti einai sto xeri tis ginaikas afto genikotera
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)