- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 56 of 56
Thread: Κρονιοι τυποι
-
13-10-2010, 10:40 PM #51
Re: Κρονιοι τυποι
Σκέφτομαι ότι οι περισσότερες απόψεις, όντως ανταποκρίνονται στις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά του Κρόνου, που αν μη τι άλλο είναι γενικά αποδεκτός ως μέγας δάσκαλος και συμφωνώ σε όλα...
αλλά ας μιλήσει κάποιος και για τον πόνο και το αδιέξοδο, που βιώνεται σε μικρές ηλικίες εξαιτίας των γενέθλιων όψεων που δημιουργεί..
διότι αλλιώς είναι να είσαι 10-15-20 ετών και αλλιώς 30+ με την "πολυτέλεια" της επιστροφής του Κρόνου στο τσεπακι... τουλάχιστον γνωρίζεις πως να τον χειριστείς μέχρι ενός βαθμού και έχεις και την αντοχή να καυχιέσαι για την ωριμότητα και την γνώση που σου χάρισε και να ανοίγεις ενδιαφέρουσες κουβέντες για το θέμα...
τι γίνεται όμως στα 15 και στα 20, που σε "αναγκάζει" να συμπεριφέρεσαι λες και ήσουν πάντα 30..??? (μη σου πω και 60). μερικές φορές με αυτον τον τρόπο σε αποξενώνει τόσο απο τη ζωή και τις ανάγκες της πραγματικής σου ηλικίας που θες άλλα τόσα χρόνια για να συνέλθεις... και όσο για τη γνώση, την εμπειρία και την ωριμότητα??
πιστέψτε με την έχεις πληρώσει cash, επι τόπου και με το παραπάνω για να τη δικαιούσαι και μεταξύ μας για να σε παρηγορεί, από άλλη οπτική γωνία πια γι αυτά που παρήλθαν....
ανεξάρτητα από τα παραπάνω, που απλά τα ανέφερα για να μην ξεχνιόμαστε, ο Κρόνος είναι ίδιο κομμάτι της ζωής και προσωπικά θεωρώ, ότι κανείς δεν μπορέι να μάθει να ζεί χωρίς τον Κρόνο (και τους άλλους εξωκρόνιους πλανήτες) :amuse:
-
27-10-2010, 03:19 PM #52
καλησπέρα σε ολους, μπορεί να φανεί λίγο χαζή η ασχετη η ερώτηση μου - συγχωρέστε με -αλλά έπειδή και γω πρωτοσυναντήθηκα με τον κρόνο πριν απο 3 χρονια περίπου στην επιστροφή του και απο τοτε ταλαιπωρούμαι αφάνταστα, ο κρόνος μου βρίσκεται στον 4 οίκο στο Λεοντα σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο και οποια ερμηνεία και να έχω διαβάσει δεν έχει τίποτα θετικό, ξέρει καποιος να μου πει πως μπορεί κανείς να λειτουργησει καλα αυτη την τοποθέτηση?(τουλάχιστον ως προς το τέλευταίο μέρος της ζωής, γιατι το προηγούμενο δεν αλλάζει).
Επίσης αν μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποια άρθρα ωστε να μην σας απασχολώ με τετοιες ερωτήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ
-
27-10-2010, 03:35 PM #53
Απο κρονια επιστροφη δεν ξερω ακομα (αλλα σε δυο-τρια χρονια θα την φαω στην μαπα).Ωστοσο απο κρονο στο 4ο ξερω (εχω φαει στην μαπα). Βασικα δεν νομιζω οτι στην πραγματικοτητα αλλαζει κατι προς το τελος της ζωης,απλα νομιζω οτι εχεις σκληρυνει πλεον τοσο πολυ με οτι εχεις περασει που πλεον εισαι πολυ πιο ετοιμος/η να τα αντιμετωπισει....
Αυτο απο μονο του ετσι και αλλοιως ειναι θετικο ,ετσι δεν ειναι ? Θελω να πω οτι σε οποιοδηποτε οικο πεσει ο κρονος θα φερει δυσκολιες με τον εναν η τον αλλον τροπο ομως σε εκεινο το κομματι που θα πεσει ,θα φερει με τον καιρο μια νηφαλιοτητα ωστε να μην ταλαιπωρησε τοσο "ψυχικα" οσο στις πρωτες δυσκολιες.
Επισης κατι αλλο πολυ σημαντικο μια που εχει και ωροσκοπο σε τετραγωνο με κρονο.Ενα αλλο χαρακτηριστικο του Κρονου ειναι οτι επειδη εχεις βιωσει δυσκολιες ,αισθανεσαι καθε φορα οτι αυτο θα συμβαινει συνεχεια και μεγαλωποιεις ακομα και ασημαντα προβληματα .Περισσοτερο φοβος ειναι παρα πραγματικοτητα αλλα αμα εχεις περασει κατι το οποιο σου στοιχησε δεν θες να το ξαναζησεις και με το παραμικρο που συμβαινει ανασυρεις μνημες .
-
27-10-2010, 04:04 PM #54
σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου hattie 23, είναι ακριβώς όπως τα λες, ο προβληματισμός μου είναι πως να μην το διαιωνίσω, δηλαδή να βγεί κάτι θετικό απ αυτο, γιατι μαλλον δεν ξέρω πως να το λειτουργώ καλα και με τον καιρό γίνεται χειρότερο
-
27-10-2010, 09:28 PM #55
Επειδη εχω γινει ειδικη "κρονιολογος":toung: εχω να σου πω οτι το χιουμορ βοηθαει και να μαθεις να αγαπας τον εαυτο σου .Αυτο δεν ειναι ευχολογιο ,ουτε χαζομαρουλα σε βιβλιο ψυχολογιας.
Το τι εχει βιωσει ο καθενας και πως το εχει βιωσει το ξερει μοναχα ο ιδιος .Εγω δεν πιστευω στις ευκολες κουβεντες που σου πεταει καποιος για παρηγορια,πιστευω οτι απο ενα σημειο και μετα θα καθησει μονος/η και θα σκεφτεις ψυχραιμα αυτο που σε εχει κανει να πονεσεις και οτι καποια στιγμη απλα θα αρχισεις να σιχαινεσαι συνεχεια να λυπασαι και θα αφηνεις πισω σου τα πραγματα χωρις να τα παιρνεις προσωπικα.
Τουλαχιστον εγω οσο μεγαλωνω εχω αρχισει να μην ριχνω το θρηνο της Εκαβης Οταν επεσε η Τροια για καθε στραβο (οχι οτι δεν γκρινιαζω αλλα εχω σταματησει να πιστευω οτι φταιω εγω για ολα ).Να σκεφτεις οτι ο κρονος ειναι σε συνοδο με τον ηλιο ,δηλαδη το Εγω μου ,οποτε αυτο που ενδεχομενως εσυ το βιωνεις σαν μια δυσκολη οψη με τον ωροσκοπο σου (που κατα την γνωμη μου προκαλειται απο την αντιδραση των αλλων με την εικονα που εσυ βγαζεις προς τα εξω.Αισθανεσαι δηλαδη οτι μπορει να μην γινεσαι απολυτως αποδεκτος/η απο τους γυρω σου, μια που πεφτει στο 4ο,ενδεχομενως να αισθανεσαι μια αποξενωση απο το οικογενειακο σου περιβαλλον η απο στο τοπο που μεγαλωσες .Ενδεχομενως μπορει να αισθανεσαι οτι δεν γινεσαι αποδεκτος/η απο τον πατερα σου .Αλλα αυτο μπορει να μην εχει καμμια σχεση με την πραγματικοτητα που βιωνεις και απλα να το αισθανεσαι εσυ και να το δινεις μεσω του ωροσκοπου σου σαν εικονα στους αλλους) εγω το βιωνω λιγο -πολυ σε ολες τις πλευρες της ζωης μου .Οποτε σαν ειδικο:toung: σου λεω χαλαρωσε ,δυσκολιες εχουμε ολοι ,ομως αν κανουμε συμμαχο τον εαυτο μας ,μπορουμε να τα παλευψουμε.
Οταν ξεκιναμε με την φραση "Γιατι σε μενα παλι .." δεν θα τα παμε καλα σε καμμια μαχη
-
27-10-2010, 11:43 PM #56
σ ευχαριστώ πολύ!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.