- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 42 of 42
Thread: Ο 12ος οίκος του ζωδιακού
-
23-07-2011, 05:19 PM #41
Re: Ο 12ος οίκος του ζωδιακού
Τα ευρήματα λένε πολύ περισσότερα από μία τόσο απλή, λογική και ορθή προσέγγιση. Επειδή στον χάρτη μου ο 12ος δεν είναι καθόλου έντονος, ώστε να έχω μια φυσική ευχέρεια στην εμβάθυνσή του, γράφοντας ένα άλλο άρθρο που θα αναρτηθεί κάποια στιγμή, μπήκα στην διαδικασία να ασχοληθώ πάρα πολύ με αυτό το θέμα του 12ου και είδα και αρκετούς χάρτες. Τελειώνοντας εκείνο το άρθρο, ένιωθα για πρώτη φορά ότι πραγματικά είχα καταλάβει τι ακριβώς είναι ο 12ος.
Επειδή εκεί το θέμα δεν άπτεται των καλλιτεχνικών, αλλά με κάποιο τρόπο εμπλέκεται η φαντασία, θα σου πω μόνο αυτό.
Συμφωνούμε από την αρχή σε δύο βασικά πράγματα.
1) Στον 5ο κατατάσσεται κάθε θέαμα και καλλιτεχνική ανάγκη έκφρασης
2) Ο Ποσειδώνας κυβερνά τον κινηματογράφο.
Σε δεύτερη φάση συμφωνώ ότι ο 12ος , όπως και ο 8ος αλλά και ο 4ος , είναι οίκοι συχνά ενεργοποιημένοι ή τα αντίστοιχα υδάτινα ζώδια, που οδηγούν σε μια πιο βαθιά συναισθηματική προσέγγιση , μια απαραίτητη κατάσταση αν θέλουμε να μιλάμε για καλλιτεχνικό αποτέλεσμα ουσίας.
Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι ο 12ος της απόλυτης φαντασίας ως αποτέλεσμα απομόνωσης και περίσκεψης, αλλά και σύνθεσης εικόνας, είναι ένας οίκος που συναντάμε περισσότερο ενεργοποιημένο, με όλους τους τρόπους που μπορεί αυτό να γίνει στην αστρολογική γλώσσα, στους σκηνοθέτες.
Αντίστοιχα παρατήρησα τον 8ο στους ζωγράφους (σε χάρτες κορυφαίων πάντα). Κατά την γνώμη μου, πιθανότατα επειδή οι συναισθηματικές διεργασίες μέσα σε εκείνο τον οίκο είναι τόσο ισχυρές και ακραίες, που αποτυπώνονται στον καμβά σαν μια Πλουτώνια έκρηξη.
Δεν νομίζω πως είναι τυχαίο που η ψυχολόγοι μπορούν να καταλάβουν πολλά από την ζωγραφιά ενός παιδιού , αλλά και ενός ενήλικου.
Και μία φοβερή «σύμπτωση» γύρω από τα μεγάλα έργα τέχνης. Η αξία τους είναι τεράστια, μπαίνουν σε δημοπρασίες και κληρονομούνται ως ισχυρό περιουσιακό στοιχείο (όλα υποθέσεις 8ου \Σκορπιός\Πλούτωνας ).
Αυτό βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ο 4ος ή ο 5ος και ο 12ος λιγότερο ή περισσότερο έντονα. Παρατηρώ απλώς την επανάληψη μιας σύμπτωσης σε χάρτες κοινής κατεύθυνσης-πορείας.
ΥΓ: Χαίρομαι πολύ που έχουμε την ευκαιρία να λέμε τόσα πράγματα! Βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον! :bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
20-08-2011, 02:49 PM #42
Re: Ο 12ος οίκος του ζωδιακού
Πολυ καλο αρθο κ με 3 πλανητες στον 12ο με αφορα σιγουρα!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Tags for this Thread
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.