- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 145
Thread: Μεσοδιαστήματα
-
06-09-2010, 06:47 PM #41
Re: Μεσοδιαστήματα
1) Ορθόν. Δε θα επαναληφθεί. :bigsmile:
2)Όχι δε βρήκα. Αλλά θα με βοηθούσε αν έβρισκα για προσωπικό χάρτη... θέλω να πω οι ερμηνείες που αφορούν συναστρίες συνδέονται με τις ερμηνείες γενέθλιου χάρτη...σκόπευα να κάνω τη σύνδεση εγώ η ίδια!χιχι ....
3) Με ανατρίχιασε γενικά ο Κρόνος/ΒΔ γιατί καταλαβαίνω ότι για καλό δεν πρόκειται.. αλλά τι ακριβώς αδυνατώ να το βρω... και συνεχίζω αυτο που βρήκα στο διαδίκτυο ήταν ερμηνεία ωροσκοπίου από κάποιο γεγονός (δηλ δεν επρόκειτο για γενέθλιο ανθρώπου) και το ερμήνευσε ως ....ομαδική απομόνωση...ότι ξέρεις ξέρω.. αν εσύ έχεις υπόψη σου τι σημαίνει για γενέθλιο,..θα με βοηθήσεις.
-
06-09-2010, 07:09 PM #42
Αν ήξερα οτι θα ξεσηκώσω τέτοιες θύελλες θα έμενα με την απορία! ....Ε καλά τώρα και εσύ, δεν μπορείς να κάνεις ότι δεν το είδες?? Θέλω να πω, μεσοδιαστήματα σε προοδευτικό,...πολύ πράγμα μου φαίνεται... λεπτομέρεια εννοώ... αν είναι όλοι οι πλανήτες είναι οκ, από μόνο του είναι ικανό να χαλάσει το γλυκό?
-
06-09-2010, 07:12 PM #43
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-09-2010, 01:50 PM #44
Σε μια μελέτη των μεσοδιαστημάτων του χάρτη μου...ευρηκα(ως άλλος Αρχιμήδης!!λέμε τώρα!:bigsmile) οτι το μεσοδιάστημα του γάμου δηλαδή το midpoint Αφροδίτης-Δία πέφτει ακριβώς πάνω στον Κρόνο!!!Τι μπορεί να σημαίνει αυτο?Οτι ο γάμος καθυστερεί ή ο σύζηγος θα είναι ενα μεγαλύτερης ηλικίας άτομο,μια πατρική φιγούρα>?Ή οτι θα υπάρξουν εμπόδια και περιορισμοί/δοκιμασίες στο γάμο?Αυτες οι σκέψεις μου έρχονται γνωρίζοντας τη φύση του Κρόνου,ο οποίος φέρνει και σταθερότητα και αντοχή στο χρόνο αν δεν απατώμαι...ε?
Κάποιος γνώστης ας δώσει τα φώτα του αν θέλει.
Να συμπληρώσω εδώ οτι η γενέθλια Αφροδίτη είναι σε κυριαρχία απο το ζώδιο του ζυγού,στον 9ο οίκο και οι όψεις που κάνει είναι μονάχα μια διπλή σύνοδος με Δία και Κρόνο οπως πιθανόν κάποιοι έμπειροι να μάντεψαν...
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
-
07-09-2010, 02:08 PM #45
Τι ρωτάς Σκορπίνα μου αφού τα ξέρεις ??? :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
07-09-2010, 02:12 PM #46
Συμφωνείς με αυτά που λέω,καλή μου Vikoza?Όλα ισχύουν?Πιο θεωρείς εσυ πιο πιθανό ενδεχόμενο απο όσα ανέφερα?
-
07-09-2010, 03:32 PM #47
Νομίζω ότι θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις στην ερωτική ζωή, όχι σίγουρα στο γάμο. Γι' αυτό θα πρέπει να δεις τον 7ο , την Αφροδίτη ίσως και το Δία.
Ίσως κάποια συστολή από μέρους σου ή έλλειψη προσαρμογής στις σχέσεις σου. Νομίζω ότι το ξέρεις καλύτερα από μας αν πάρεις υπόψη σου τι έχει γίνει μέχρι τώρα. :bigsmile:
-
07-09-2010, 03:44 PM #48
Νομίζω όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια,...να σου πω ένα καλύτερο? Εκλεκτικότητα στα αισθηματικά θέματα τα οποία αντιμετωπίζεις με ωριμότητα και σοβαρότητα και γάμο με έναν άνθρωπο που έχει αξιώματα ή προέρχεται από καλή οικογένεια,.. όχι απαραίτητα μεγαλύτερό σου.
Βασικά για να επαληθευτεί η όψη αρκεί να υπάρξει ένα Κρόνιο στοιχείο,..αν αυτό είναι η σοβαρότητα κ η ωριμότητα και από τους δύο, ούτε καθυστερήσεις θα υπάρξουν ούτε τίποτα. Επίσης ο Κρόνος δίνει μακροβιότητα. Οπότε όσο πιο σοβαρά αντιμετωπίζεις τα θέματα αυτά, τόσο περισσότερο προσελκύεις τα καλά στοιχεία του μεσοδιαστήματος.
-
08-09-2010, 01:34 PM #49
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια (Χρυσάνθη κ Vikoza)......Για να συμπληρωθεί το παζλ να σας δώσω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα...θα το βρείτε ενδιαφέρον νομιζω κι αν θέλετε καταθέστε άποψη!
Ο διελαυνων Κρόνος μόλις "αγγίξει" την 5η μοίρα του Ζυγού(στα μέσα Σεπτέμβρη περίπου) θα κάνει σύνοδο ακριβείας με το γενέθλιο Κρόνο μου (εχω επιστροφή Κρόνου) και ταυτόχρονα σύνοδο με τη γενέθλια Αφροδίτη μου(8η μοίρα του Ζυγού)-με το Δία μου είναι ήδη σε σύνοδο αυτή τη στιγμή (γεν.Δίας=1η μοίρα του Ζυγού). Με αυτή την διέλευση ενεργοποιείται η γενέθλια όψη της συνόδου Αφροδίτης-Κρόνου στο χάρτη μου(για την ακρίβεια είναι τριπλή σύνοδος Αφρο-Δια-Κρόνου:amuse και ταυτόχρονα και τα γενέθλια μεσοδιάστηματα Αφροδίτης-Δία, Δία-Μεσουρανήματος και Ουρανού-Β.Δ που είναι κι αυτα σε σύνοδο με τον Κρονο,κοντά δλδ στην 5η μοίρα του Ζυγού!!!.Τι μπορεί να φέρει όλος αυτός ο συνδυασμός άραγε?:worried: !:amazed:
Με εκτίμηση
Μαίρη...(όλο "Το Μαράκι" γράφω,το βαρέθηκα και είπα να τ'αλλάξω!:toung
-
08-09-2010, 03:07 PM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.