s
Θυμός - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 64

Thread: Θυμός

Όνομα:
    Maria

Re: Θυμός

Γειά σου white.horse..ως γνήσια Τοξοτίνα δεν αποχωρίζεσαι το σύμβολο του ζωδίου σου βλέπω και το επέλεξες και ως profil!!!Κένταυρος=μισός αλογο-μισός ανθρωπος!!
    'Eχω κι εγώ επιρροή απο Τοξότη...¶ρη,Ωροσκόπο και Ποσειδώνα...!
    Όσον αφορά το θέμα του θυμού που θίγεις, αν επιθυμείς μια πιο προσωπική συζήτηση μπορούμε να μιλήσουμε στο msn.

Όνομα:
    τζενη

Εχω Ηλιο και ωροσκοπο στους Ιχθεις. Αρη και Ερμη στον Κριο στον πρωτο οικο σε συνοδο.Θυμωνω ευκολα και εξοργιζομαι οταν νιωθω οτι με προσςβαλουν και με αδικουν ολοφανερα. Τωρα οταν αυτο δεν γινεται ολοφανερα αργω να παρω μπρος και προσπαθω να βρω τροπο να κατευνασω τα πραγματα.
    Αυτο που με νευριαζει πιο πολυ ομως ειναι οτι ξεθυμωνω και συγχωρω πολυ γρηγορα.
    ΣΥΓΧΩΡΩ ΜΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ.
    Δεν κρατω επισης ποτε κακια.

Quote Originally Posted by Njordin View Post
    Επειδη δεν ειδα να αναφερεται πουθενα {εκτος και αν μου διεφυγε} επιτρεψτε μου να προσθεσω οτι η παρουσια πολυ ευαισθητων στις προθεσεις των αλλων και "διαισθητικων" ζωδιων, Καρκινου και Ιχθυων δηλαδη, μπορει να συμβαλλει στην συχνη εκδληλωση θυμου.

Για παραδειγμα εγω, με Ερμη και Αφροδιτη στους Ιχθυες και Ηλιο στον 12ο, αντιλαμβανομαι ευκολα την διαθεση των αλλων πισω απ' τα λεγομενα τους με αποτελεσμα να θυμωνω συχνα {δηλαδη συχνοτερα απ' τους υπολοιπους}. Και ο θυμος ειναι συναισθημα αρα ειναι λοιπον αναμενομενο καποια αρκετα ευαισθητα ζωδια να μπορουν με τον τροπο τους να συμβαλουν στην δημιουργεια του, ή για να ειμαι πιο ακριβης, στη δημιουργεια εσωτερικης αναστατωσης, και κατοπιν οι απαραιτητες τοποθετησεις-οψεις αλλων πλανητων στην εκδηλωση της ως θυμος.

Φυσικα υπαρχει και ο πιο απλοικος θυμος που δημιουργειται απο τελειως ασημαντες αφορμες και το ζωδιο που κατεχει τα πρωτεια στη συγκεκριμενη κατηγορια, κατα την αποψη μου, δεν ειναι αλλο απ' τους Διδυμους.:toung:
    Aφφφ πες τα συνζωδιακε μου!!!Αυτο ακριβως παθαινω και εγω με Ηλιο στον 12..αντιλαμβανομαι τα πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο Αλεξης..καλα για τους Διδυμους δεν το συζητω..ιδιως αν υπαρχει και Αρης στους Διδυμους..σε κανουν σκουπιδι!!!!..και η τρελα ειναι οτι σε 5 λεπτα κανουν σαν να μην συμβαινει τιποτα!!!!!!!!!και εννοειται δεν λενε ΠΟΤΕΕ συγγνωμη..μη σου πω οτι ξεχνανε τι εχουν πει!!!!!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

ΟΚ βρε, ευχαριστούμε! Τώρα εμείς φταίμε άραγε ή εσείς που αυτά τα πράματα τα θεωρείτε για θυμό? :toung: Θυμωμένος Δίδυμος για να ξέρετε δεν υπάρχει, και όλες οι εκφράσεις αυτού του συναισθήματος διαμορφώνονται από τα επί μέρους στοιχεία του ωροσκοπίου μας (¶ρης, ωροσκόπος, Πλούτωνας κλπ). Αυτό γιατί οι Δίδυμοι καταλαβαίνουμε τόσο εύκολα τους λογους που καθοδηγούν τη συμπεριφορά των άλλων που δεν γίνεται να τους θυμώσουμε!

Και το ότι δεν κρατάμε κακίες και ξεχνάμε εν ριπή οφθαλμού μάλλον για προτέρημά μας το κόβω, παρά για ότι άλλο! (βελονόκαρφον :bigsmile:) Έγινε κάτι, τέλειωσε? Εντάξει, φύγαμε, πάρα κατω, σε πιο σπουδαία!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

...Στον θυμό πάντα αναφερόμενοι

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Αμαλία

Είναι και το τι ενεργοποιεί το θυμό του καθενός.Όσο και να φουντώνεις και να ξεφουντώνεις είναι το αποτέλεσμα και η εκδήλωση.Τι το ξεκίνησε μετράει άρα έχουμε να κάνουμε με μια σειρά απο θέματα και όψεις.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Πράγματι υπάρχει η αιτία πίσω από το αποτέλεσμα, αλλά εκεί είναι το θέμα: το αποτέλεσμα και τον προορισμό που μπορεί να σε φέρει αυτό να μπορείς να τα πάρεις στα χέρια σου και να τα ελέγξεις.

Συνήθως θυμώνεις όταν παραδίδεσαι αμαχητί στα γεγονότα, και ο θυμός όπως ξέρουμε όλοι είναι ο χειρότερος σύμβουλος που δεν σου βγαίνει σε καλό.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Πράγματι υπάρχει η αιτία πίσω από το αποτέλεσμα, αλλά εκεί είναι το θέμα: το αποτέλεσμα και τον προορισμό που μπορεί να σε φέρει αυτό να μπορείς να τα πάρεις στα χέρια σου και να τα ελέγξεις.

Συνήθως θυμώνεις όταν παραδίδεσαι αμαχητί στα γεγονότα, και ο θυμός όπως ξέρουμε όλοι είναι ο χειρότερος σύμβουλος που δεν σου βγαίνει σε καλό.
    Τα εντονα συναισθηματα γενικοτερα θεωρω οτι ειναι κακοι συμβουλοι..:bigsmile:

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Έχεις ένα δίκιο αλλά δεν μπορώ να εξισώσω ένα τόσο χαμηλού επιπέδου συναίσθημα όπως ο θυμός, η οργή, η ζήλεια, η ηδονή κλπ με κάτι που πηγάζει από πολύ βαθύτερα..

Στο κάτω - κάτω, όταν μιλάμε για συναισθήματα έντονα που δεν έχουν πηγή τους το σώμα αλλά την ίδια την ψυχή μπορείς να τα ακολουθήσεις με μεγαλύτερη σιγουρά και εμπιστοσύνη - για να μην πω ότι επιβάλλεται κιόλας...! Πόσες φορές θα τα γνωρίσεις στη ζωή σου?

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Αμαλία

Σωστά και όταν τα πράγματα επανέρχονται στον έλεγχό σου χρησιμοποιείς αυτό το συναίσθημα,το μετατρέπεις σε κάτι δημιουργικό π.χ. γραφή και συνεχίζεις προσπαθώντας να μην σπάσει 'κανα αγγείο!!χιουμορ,αλλά με ¶ρη στο σκορπιό..

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)