s
ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 70

Re: ΣΥΝΘΕΤΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

καλησπερα σας . κρονος , ουρανος και σεληνη στον 4ο οικο συνθετου πως θα μπορουσε να ερμηνευτει ?ασχημο ?

Quote Originally Posted by panemorfi View Post
    καλησπερα σας . κρονος , ουρανος και σεληνη στον 4ο οικο συνθετου πως θα μπορουσε να ερμηνευτει ?ασχημο ?
    Όχι, πανέμορφο :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Όχι, πανέμορφο :bigsmile:
    σαν κι εμενα :bigsmile:

καλησπέρα . Μπορούμε να πούμε πως μια έκλειψη που είναι σε σύνοδο με πλανήτες του σύνθετου και ακμές οίκων ,
    μπορεί να δώσει γεγονότα , εφόσον το ζευγάρι έχει χωρίσει ;

σας ευχαριστώ .

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by leaf View Post
    καλησπέρα . Μπορούμε να πούμε πως μια έκλειψη που είναι σε σύνοδο με πλανήτες του σύνθετου και ακμές οίκων ,
    μπορεί να δώσει γεγονότα , εφόσον το ζευγάρι έχει χωρίσει ;

σας ευχαριστώ .
    Αυτό εξαρτάται από το χρονικό διάστημα του χωρισμού. Αν έχετε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν υπάρχει καμία επαφή ή λόγο ύπαρξης συναισθηματικής εμπλοκής… Τι να φέρει η έκλειψη;
    Αν έχουμε χωρίσει με έναν άνθρωπο οριστικά, στο πέρασμα των χρόνων, πολλές όψεις πρόκειται να ενεργοποιήσουν τον σύνθετο χάρτη μας. Αυτό τι θα πει; Με αυτή την λογική, όλα τα χωρισμένα ζευγάρια, κάποτε θα βρισκόντουσαν και πάλι μαζί ή έστω θα είχαν κάποιο «επεισόδιο».
    Ωστόσο η ερώτηση που κάνεις είναι λίγο επισφαλής και οι απαντήσεις που θα λάβεις θα είναι το ίδιο επισφαλείς. Θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή μελέτη και αξιολόγηση των χαρτών.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Γεια σας!
    Σχεδιάζω να παραγγείλω μία συναστρία ή ένα σύνθετο χάρτη για μένα και έναν άντρα με τον οποίο είχαμε σχέση 5 χρόνια και χωρίσαμε πριν 5 μήνες. Ο λόγος που θέλω να το κάνω είναι για να δω αν μπορούμε ή υπάρχει πιθανότητα στο μέλλον να είμαστε μαζί (κλασική περίπτωση!!). Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος αν η συναστρία ή ο σύνθετος ή και οι δύο θα με βοηθήσουν να δω κάτι τέτοιο και αν όχι τι θα με βοηθούσε να ψάξω ή να παραγγείλω. Έχω κι ένα άλλο θέμα: ξέρω ότι ο πρώην μου γεννήθηκε "αργά το βράδυ" όπως λέει η μαμά του που δε θυμάται ακριβώς την ώρα (αν είναι δυνατόν). Μπορεί μια συναστρία ή ένας σύνθετος να δώσει αποτελέσματα σε κάποιο επίπεδο αφού δεν ξέρω την ακριβή ώρα ή θα την παραγγείλω τσάμπα;

Όνομα:
    Λινα.

Καλησπερα dicey:bigsmile:

Χωρις την ωρα γεννησεως δεν μπορεις να γνωριζεις τον ωροσκοπο καποιου,τι οψεις κανει η Σεληνη του ( και αν δεν εχεις πεσει πανω σε αλλαγη ζωδιου,γιατι η Σεληνη αλλαζει ζωδιο καθε 2,5 μερες περιπου) και την οικοθεσια του (δηλαδη σε ποιους οικους βρισκοντε οι πλανητες του την στιγμη που γεννηθηκε).
    Την συναστρια σας μπορεις να την δεις αλλα δεν θα μπορεις να δεις σε ποιους οικους του πεφτουν οι δικοι σου πλανητες,δεν μπορεις να δεις τη οψεις κανει η δικια του Σεληνη με τους δικους σου πλανητες καθως και τις οψεις απ'τον ωροσκοπο του.Απλα θα παρεις μια γευση αντι για ολοκληρο το πιατο.
    Το ιδιο θα συμβει και με τον συνθετο σας γιατι ο συνθετος ειναι το μεσοδιαστημα των δικων σου πλανητων με τους δικους του,οποτε παλι δεν μπορεις να υπολογισεις την Σεληνη του συνθετου,τον ωροσκοπο και την οικοθεσια σας.
    Αν θα μπορουσες να μαθεις κατι πιο συγκεκριμενο για την ωρα γεννησεως του θα ηταν καλυτερα τα πραγματα
    Στην θεση σου θα κοιτουσα περισσοτερο την συναστρια αφου δεν γνωριζεις ωρα κοιτοντας τουλαχιστον για τους υπολοιπους πλανητες (Ηλιος,Αφροδιτη,Αρης) κ.λ.π.

Ελπιζω να σε βοηθησα...

Φιλικα:bigsmile:

Σε ευχαριστώ πολύ, Natalia10.Το μόνο συγκεκριμένο που ξέρω είναι ότι είναι γεννημένος 12/12/1979 και η ώρα γέννησής του είναι ανάμεσα στις 22:00 και μέχρι τη 1:30. Αυτό σημαίνει ότι έχει ωροσκόπο Λέοντα, Παρθένο ή Ζυγό. Απ ' όσο τον ξέρω με τίποτα δε θα μπορούσε να έχει ωροσκόπο Παρθένο!! Οπότε μας μένει ο Λέων και ο Ζυγός. Θα μπορούσα ίσως να αποκλείσω και το Ζυγό γιατί η μητέρα του έχει πει "αργά το βράδυ" και όχι "νωρίς το πρωί". Μπορείς όμως να είναι κανείς σίγουρος για τον ωροσκόπο κάποιου από το πόσο γνωρίζει το χαρακτήρα του;;

Όνομα:
    Λινα.

Χμ....καποιος πολυ εμπειρος ισως ναι,αλλα παλι στο λεω με καθε επιφυλαξη,
    Π.χ. αν υποθεσουμε πως ο Ουρανος την στιγμη της γεννησης του κανει συνοδο με τον ωροσκοπο του(π.χ.Λεων) τοτε εκτος απο τα χαρακτηριστηκα του Λεων θα εχει και καποια στοιχεια του Υδροχοου(πλανητης κυβερνητης) οπως εκεντρικη εμφανιση,αντισυμβατικο χαρακτηρα κ.λ.π.
    Γενικα παντος φαντασου τον γεννεθλιο χαρτη καποιου σαν ενα παζλ,αν σου λειπει εστω και ενα κοματι δεν θα μπορεσεις να δεις ολη την εικονα η εστω να την κατανοησεις πληρως.Ενας γνωστος μου ειναι Υδροχοος με ωροσκοπο στον Αιγοκερο αλλα ο Πλουτωνας (πλανητης κυβερνητης του Σκορπιου )εκανε συνοδο ακριβειας με τον ωροσκοπο του και εψαχνα να βρω που στο καλο πηγαν τα στοιχεια του Υδροχοου με ωροσκοπο Αιγοκερο!!! (αυτο που εβγαζε προς τα εξω ηταν ''πιο Σκορπιος απ'τους Σκορπιους''...:blink: (δεν ειχε καποιο αλλο πλανητη στον Σκορπιο)...
    Τωρα τι να σου πω...ισως καποιος αστρολογος του σαιτ να σε βοηθησει περισσοτερο απο μενα.

Ελπιζω να μην σε μπερδευσα...

Φιλικα:bigsmile:

¶ντε βρες άκρη δηλαδή...!!Πάντως σ'ευχαριστώ πολύ!

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)