- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 215
Thread: Για τον 5ο και 7ο οίκο
-
01-02-2008, 04:15 PM #41
Re: Για τον 5ο και 7ο οίκο
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Πιο αναλυτικά τι σημαίνει; Απορώ, διότι στον τομέα "έρωτα" δεν τα πάω καθόλου καλά, θα έλεγα ότι είναι ο πιο ατυχής (να σημειώσω ότι έχω Αφροδίτη στον Σκορπιό στον 4ο, Σελήνη στους Διδύμους στον 11ο και Δία ανάδρομο στον Λέοντα στον 12ο)). όταν λές "συνωστισμό" ποιος πλανήτης είναι κυρίαρχος; ποιός κάνει "κουμάντο" δηλαδή;
Σε ευχαριστώ και πάλι
-
02-02-2008, 11:13 PM #42
Κοιτα πρωτα πας στο αρθρο που λεει τι συμβολιζει ο καθε οικος, στην περιπτωση αυτη ειναι ο 5ος ερωτες,παιδια,διασκεδαση κτλ μετα βλεπεις την ακμη του σε ποιο ζωδιο πεφτει ειναι ο τοξοτης βλεπεις τα χαρακτηριστικα του ζωδιου, ταξιδια φιλοσοφια κτλ μετα κοιτας τι συμβολιζει ο καθε πλανητης που βρισκεται μεσα στον οικο αυτο, υπαρχουν αρθρα γι αυτα εδω μεσα, ηλιος το εγω,ερμης της επικοινωνιας,αρης της δρασης (οταν ειναι αναδρομος δρα περισσοτερο εσωτερικα, οτι κι αν σημαινει αυτο), ποσειδωνας του ονειρου, εξιδανικευση, φαντασια,εξαπατηση κτλ Μετα κοιτας τον κυβερνητη και μετα τι οψεις κανουν ολα αυτα.... Για ερωτες κοιτας και αφροδιτη παλι με τον ιδιο τροπο....Συνωστισμος υφισταται γιατι οταν ειναι ολα μαζεμενα σ ενα μερος μπορει να μπλοκαρονται αλλα επισης σημαινει οτι αυτος ο τομεας ειναι πολυ σημαντικος για σενα
Αν μπορει καποιος ας σε διαφωτισει περισσοτερο....οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
03-02-2008, 09:44 PM #43
Για τον 5ο και 7ο οίκο
ο 5ος μου οίκος είναι στο δύδιμο και ο 7ος στον καρκίνο κάτι έχω στον 5ο κοιτάω τα συβολα και επιστρέφω
είδα τον αστεροειδεις ceres
ακόμα ε'ιδα ότι στον 7ο έχω το Vx τον ουρανό και τον πλούτων
-
26-02-2008, 09:31 PM #44
ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ Κ¶ΠΟΙΟς Ας ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΊΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΟΤΑΝ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 5ΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ ΜΟΙΡΕΣ ΟΜΩΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΜΟΙΡΕς ΤΟΥ ΣΤΟΥς ΙΧΘΕΙΣ, ΜΕ ΠΛΑΝΗΤΕς -ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΤΑ- ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΚΑΙ ΑΚΜΗ 7ου ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΙΡΕς ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
27-02-2008, 02:55 PM #45
εχω ακμη 5ου οικου στο λιονταρι και 7ου στην παρθενο (ολως τυχαιως ο φιλος μου ειναι παρθενος στο ζωδιο με ωροσκοπο σκορπιο) και 7οικο στον πλουτωνα καθως και στην/ον Juno.
τι σημαινει ο 7ος οικος στην/ον Juno? Εχει καποια σχεση το προφιλ του φιλου μου με τα παραπανω ? (εβδομος στην παρθενο, στον πλουτωνα = κυβερνητη του σκορπιου και αφροδιτη στο λιονταρι)??? ή μηπως παραλογιζομαι?
ευχαριστω
-
27-02-2008, 03:10 PM #46
Όλως τυχαίως σίγουρα δεν είναι. Είναι μια ωραιότατη και χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο έκφραση του 7ου οίκου. Δεν υπάρχει 7ος στην Juno αλλά 7ος που έχει την Juno που τυχαίνει να είναι ένας από τους πλανητοειδείς του γάμου. Σχέση φαντάζομαι ότι έχει επειδή ο σύντροφος σου είναι μερκουριακός τύπος με πλουτώνεια χαρακτηριστικά και άρα εσύ τον διάλεξες γιατί είναι προφανώς ότι σε εκφράζει αφού αυτά τα στοιχεία τα έχεις στο χάρτη σου.
-
27-02-2008, 03:22 PM #47
σας ευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση που ηταν διαφωτιστικη.
Παρολ'αυτα δεν καταλαβαινω τι σημαινει 7ος που εχει την Juno. Υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?
-
27-02-2008, 03:28 PM #48
Juno είναι το λατινικό ονομα του αστεροειδή Ηρα.Υπάρχει σχετικό άρθρο το οποιο μπορείτε να βρείτε πανευκολα μεσω της αναζητησης:bigsmile::bigsmile:
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
27-02-2008, 03:57 PM #49
Ο 7ος ειναι ενας απο τους 12 οικους. Σκεφτειτε ενα σπιτι με 12 δωματια. Η Juno ειναι αστεροειδής, οπως ο Διας π.χ. ειναι πλανητης. Αν ας πουμε θεωρησουμε τους πλανητες και τους αστεροειδης ως κατοικους του σπιτιου, εννοειται οτι δεν γινεται να ειναι το δωματιο μεσα στον "κατοικο" του, αλλα ο κατοικος μεσα στο δωματιο.
Αρα η Juno ειναι στον 7ο οικο σας και οχι ο οικος σας μεσα στην Juno.
Eπισης, υπαρχουν πολλα επεξηγηματικα αρθρα για τους οικους, τους πλανητες κλπ.
Ειναι μαλλον προωρο να αναρωτιεστε για ενα αστεροειδη. Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικες συνιστωσες σ ενα γενεθλιο χαρτη!Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
07-03-2008, 11:48 AM #50
καλημερα! ηθελα να ρωτησω το εξης και για τους 2 οικους¨
οταν στον 5ο οικο υπαρχει εγκλωβισμενο ενα ζωδιο (ιχθυς) τι σημαινει? μηπως την πιθανοτητα μιας κρυφης σχεσης με αυτα τα χαρακτηριστικα?
επισης για τον 7ο οικο - οταν δεν υπαρχει εκει πλανητης αλλα η ακμη του 7ου ειναι στον ταυρο. Σ'αυτην την περιπτωση, η αφροδιτη (κυβερνητης ταυρου) ειναι ο κυβερνητης του 7ου οικου? Οταν η αφροδιτη ειναι και στον 10ο οικο, τοτε δηλωνει γαμο που προερχεται απο τον ιδιο εργασιακο χωρο?
ευχαριστω προκαταβολικα
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.