s
Ο μεγάλος Έρωτας - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 91
    Όνομα:
    Μαργαρίτα

Re: Ο μεγάλος Έρωτας

Quote Originally Posted by Αργοναύτης View Post
    Τι'ναι αυτά ; γενέθλιες όψεις ή διελεύσεις ; Αν είναι διέλευση της Αφροδίτης δεν λέει και πολλά, γιατί διαρκεί ελάχιστα. Η διέλευση Πλούτωνα από τον 5ο και μάλιστα από το Vertex συνήθως τρελλαίνει το άτομο από πάθος, κάτι παραπάνω από έρωτα. Ερωτικό αμόκ.:bigsmile: Οι συνέπειες αυτού του υπέροχου αμόκ ποικίλουν ανάλογα με το χάρτη.
    ειναι γενεθλιες θεσεις...με αφορμη την αναφορα στο βερτεξ
    προσφατα οταν πριν λιγους μηνες ο Πλουτωνας ηταν στις 26 μοιρες του τοξοτη,εκανε ακριβη συνοδο με τον Ηλιο 25 στον τοξοτη και το vertex 26 μου στον τοξοτη και την σεληνη μου 2 μοιρες Αιγοκαιρω,στον 5 οικο ολα αυτα...συν ενας αρης να κανει συνοδο με γενεθλιο Αρη και Ηλιος στον λεοντα συνοδο με ωροσκοπο μου και αλλα πολλα,εφαγα κεραμιδα...ε με την κεραμιδα εμεινα...σε συναστρια οι σκληρες οψεις με πλουτωνα μπορει να δειχνουν απωθηση η το αντιθετο?

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Χαίρομαι που υπάρχει πλούτος ιδεών για το θέμα, που αγγίζει πολλούς και σίγουρα ο καθένας το πλησιάζει με την δική του σκοπιά και ευαισθησία.

Συντάσσομαι με την άποψη του κ. Παπαδολιά, που αναφέρει πως πρέπει να γνωρίζουμε τις "ανάγκες" του ατόμου, για να δούμε πώς ο Έρωτας θα του κτυπήσει την πόρτα. Δεν είναι σε όλους το ίδιο, αν και υπάρχουν βασικά χαρακτηριστικά.

Αν εννοούμε το πάθος που δεν ελέγχουμε συχνά, χρειάζεται Πλούτωνας ή Μαύρη Σελήνη στους συνδυασμούς. Αν εννοούμε τον ιδεατό ¨Ερωτα, τότε σίγουρα αφορά τον Ποσειδώνα, ενώ αν εννοούμε τον Έρωτα με την κεραυνοβόλα έλξη, πρέπει να συμμετέχει ο Ουρανός.

Συμφωνώ με τα περισσότερα περιγραφέντα και με την άποψη του Αργοναύτη, πως δεν πρέπει να θεωρούμε ένα σύστημα ότι αποδίδει με απόλυτη ακρίβεια διορθώσεις στο ωροσκόπιο. Οι διορθώσεις αν κάποιος έχει την εμπειρία και την υπομονή να τις κάνει επιβεβαιώνονται πάντα από την Ηλιακή επιστροφή, σύμφωνα με τους δασκάλους της αστρολογίας, όπου θα πρέπει μέσω αυτής να διακρίνεται η ημερομηνία των γεγονότων (τουλάχιστον 4-5). Επίσης, θα παραθέσω την άποψη του μεγάλου δασκάλου της αστρολογίας του Ντέην Ρουντγίαρ, ο οποίος έλεγε πως η ακριβής μοίρα του ωροσκόπου μένει "προστατευμένη" διότι είναι ένα ευαίσθητο δεδομένο στον προσωπικό μας χάρτη.

Αυτά για την ώρα και ελπίζω να διαβάσουμε κι άλλες ενδιαφέρουσες απόψεις

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Συμφωνείτε κυρία Σίμου ότι όσο καλή και αν είναι μια συναστρία, όταν γίνεται η γνωριμία τη στιμή που ο προοδευμένος Ποσειδώνας ή Κρόνος του ενός πχ συναντά την γενέθλια Αφροδίτη του άλλου ατόμου, η σχέση δεν ξεκινάει ; Από τις παρατηρήσεις μου, συνέχεια βλέπω ότι ουσιαστικά για όλα τα ζευγάρια ''μηδενίζεται'' η συναστρία μεταξύ των γενέθλιών τους όσο καλή και να ειναι, ενώ ''μιλάει'' πολύ πιο αντικειμενικά αυτή η συναστρία προοδευμένου του ενός με το γενέθλιο του άλλου.
    Θα ήθελα επίσης να μου πείτε την άποψή σας για τα εξής δυο θέματα αν σας είναι εύκολο :
    Πρώτον, τα ακριβώς αντίθετα Ωροσκόπια, αυτά που οι Ωροσκόποι και οι ακμές των οίκων είναι σε ακριβή αντίθεση, είναι κακορίζικες σχέσες ή αλληλοσυμπληρωματικές ; Δεύτερον, πιστεύετε ότι η Αφροδίτη ή η Σελήνη των προόδων 1 μέρα/1 έτος ή των κατευθύνσεων ηλιακού τόξου ή δεν ξέρω και γω ποιού άλλου παρόμοιου συστήματος, θα μπορούσαν να περιγράψουν καλύτερα τις ερωτικές ανάγκες ενός ατόμου απ'οτι οι γενέθλιες πλανητικές τους θέσεις και όψεις ;

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητέ Αργοναύτη

Για μία σχέση δεν αρκούμαι στα προοδευτικά, αλλά σχηματίζω τις επιστροφές του Ηλίου και της Αφροδίτης. Επομένως, μέσα από όλα αυτά διαπιστώνω τι συμβαίνει. Μία καλή συναστρία, κατά την εκτίμησή μου θα βρει τρόπο να εκδηλωθεί, έστω και σε άλλη χρονική στιγμή, ιδιαίτερα αν έχει καρμικά χαρακτηριστικά. Η συναστρία προοδευμένου και γενέθλιου όντως παίζει ρόλο για τη χρονιά που γίνεται.

Ο Κρόνος ταιριάζει σε ώριμους σε ηλικία ανθρώπους, έχω δει και γάμο με Κρόνο σε ηλικία μετά τα 30-35. Σε νεαρά άτομα συνήθως είναι παρεμποδιστικός, πράγματι, εκτός κι αν αφορά οίκο σχέσεων. Σε ό,τι αφορά τον Ποσειδώνα έχω δει να υπάρχει σχέση, που όμως σταδιακά απογοητεύει. Τον θεωρώ πολύ δυσερμήνευτο και πρέπει να τον προσέχουμε.
    Προσωπικά εκτιμώ πολύ την συνεύρεση δύο ατόμων με αντιθετικά στοιχεία ωροσκόπων. Είναι αλληλοσυμπληρωματικά, εμπλουτίζουν και τους δύο. Αλλά είναι δύσκολα στον χειρισμό, επειδή έχουμε συχνά μάθει τις εύκολες λύσεις και δεν θέλουμε να παλέψουμε για μία σχέση. Μακάρι να είχαμε γενικά άτομα τέτοιου τύπου στη ζωή μας, θα ήμασταν πιο ανοιχτοί σε γνώση και επίγνωση.

Σε ό,τι αφορά την πρόοδο της Αφροδίτης ή της Σελήνης, σίγουρα δείχνει τις ανάγκες της χρονιάς, αλλά στο γενέθλιο βλέπουμε την πραγματική μας φύση. Αν έχω προοδευμένη Αφροδίτη στο επόμενο ή το μεθεπόμενο ζώδιο από το γενέθλιο, μπορεί όντως για κάποια χρόνια να λειτουργώ με άλλο ερωτικό ύφος, η βάση όμως πιστεύω δεν αλλάζει. Μπαίνουν νέες πινελιές χρωμάτων κι αυτό είναι η ομορφιά της αστρολογίας. Έχουμε συνδυασμούς διαρκείς και γινόμαστε πολυσύνθετοι.

Ελπίζω να κάλυψα αυτό που θέλατε να πω.
    Να είστε καλά

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Ναι, πάνω κάτω στα ίδια έχω καταλήξει, σας ευχαριστώ θερμά για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Επιφύλαξη κρατάω μόνο για τα ''αντίθετα'' Ωροσκόπια, που πάντα νοιώθω μια μεγάλη εσωτερική ένταση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο του εκάστοτε ανθρώπου στοιχεία από μένα και μου κάνει πάντα εντύπωση ότι είμαστε ίδιοι. Δηλάδή ζητούσαμε πάντα και οι δυο κάτι διαφορετικό από τον εαυτό μας, κάτι πιο αυθόρμητο και θρασύ. Αρχικά με αυτή την κατηγορία ανθρώπων υπάρχει μια φοβερή έλξη και πολύ σύντομα έρχεται η απώθηση, ακριβώς γι'αυτό το λόγο, για το ότι υπάρχει ένα συναίσθημα ταύτισης και ότι είμαστε ίδιοι. Δεν μπόρεσα ακόμα να το εξηγήσω αυτό πως γίνεται να έχω ίδιο χαρακτήρα, ίδια ενδιαφέροντα και ίδιο τρόπο έκφρασης με κάποιους που έχουν τις ακμές και τον Ωροσκόπο τους σε αντίθεση από τις δικές μου, τόσο που σκέφτομαι πολλές φορές μήπως έχει καταγραφεί η ''απέναντι'' ώρα γέννησης μου κατά λάθος στο μαιευτήριο. Ομολογώ ότι είμαι ένα μυστήριο της φύσης. Ευχαριστώ και πάλι. :bigsmile:

Και μια προσθήκη. Επιμένω να μην εξετάζω τη συναστρία γεωμετρικά, και βλέπω ότι την πατάω λιγότερο. Δεν κοιτάω καν αν ο πλανήτης του ενός σχηματίζει τετράγωνο ή τρίγωνο ή δεν ξέρω γω τι άλλο με τον πλανήτη του άλλου. Μια γυναίκα με σύνοδο 'Ηλιου/Ποσειδώνα μπορεί να βρίσκει πολύ περισσότερα σε έναν Ιχθύ κι ας μην σχηματίζει ο 'Ηλιος της τρίγωνο με την Σελήνη του. 'Ενας άντρας με σύνοδο Σελήνης/Πλούτωνα μπορεί να τα πηγαίνει μια χαρά με κάποια που έχει Σελήνη ή Ωροσκόπο στο Σκορπιό κι ας μην σχηματίζει τρίγωνο η Σελήνη της με τον Ήλιο του. Μια γυναίκα με τετράγωνο Ερμή/Δία μπορεί να βρίσκει πολύ ενδιαφέροντα πνευματικά έναν άντρα με Ερμή στον Τοξότη ανεξαρτήτως γωνιών συναστρίας. 'Αλλα κόλπα... μια άλλη άποψη για τη συναστρία αρκετά έγκυρη εδώ και χρόνια, κι αυτή παραπεταμένη κακώς στον κάλαθο των αχρήστων.

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητέ Αργοναύτη

Μήπως για το θέμα των αντιτιθέμενων ωροσκόπων, η πρόκληση είναι στο να εκπαιδευτείτε μέσα από την ανάγκη της κατανόησης των στοιχείων που σας ενοχλούν; Σας το θέτω απλά ως προβληματισμό. Επειδή συνήθως έρχεται κάτι αντίθετο από εμάς στη ζωή μας, ακριβώς για τον λόγο αυτό. Το ότι αισθάνεστε μία προσέγγιση ιδεών με άτομα που έχουν απέναντι τις ακμές από τις δικές σας, πιστεύω οφείλεται στο ότι τα απέναντι ζώδια και οι απέναντι οίκοι είναι αλληλοσυπληρωματικοί. ¶ρα βρίσκετε κάτι το οικείο, ενώ δεν είναι όμοιο.

Μου αρέσει πολύ η παρατήρησή σας πως στη συναστρία υπάρχουν κι άλλες έννοιες. Το ίδιο έχω κι εγώ καταλάβει. Ένα άτομο με ωροσκόπο, Ήλιο ή Σελήνη σε σύνοδο ή δυνατή όψη με εξωκρόνιο κυρίως πλανήτη, λειτουργεί συχνά σαν να είχε τον πλανήτη αυτό στο ζώδιο του εξωκρόνιου. Πχ Σελήνη/Πλούτωνας έχει πολλά στοιχεία της Σελήνης στο Σκορπιό. Είναι φυσικό να έλκεται από άτομα του Σκορπιού ή να έχει σύνδεση με αυτά. Σίγουρα πέρα από την πρώτη ανάγνωση ενός χάρτη, υπάρχουν πολλά επίπεδα κατανόησης και θα ήταν καλό να προχωρά ο μελετητής όλο και βαθύτερα.

Καλή συνέχεια στις έρευνές σας και χαίρομαι για την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή ιδεών.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητέ Αργοναύτη

Μήπως για το θέμα των αντιτιθέμενων ωροσκόπων, η πρόκληση είναι στο να εκπαιδευτείτε μέσα από την ανάγκη της κατανόησης των στοιχείων που σας ενοχλούν; Σας το θέτω απλά ως προβληματισμό. Επειδή συνήθως έρχεται κάτι αντίθετο από εμάς στη ζωή μας, ακριβώς για τον λόγο αυτό. Το ότι αισθάνεστε μία προσέγγιση ιδεών με άτομα που έχουν απέναντι τις ακμές από τις δικές σας, πιστεύω οφείλεται στο ότι τα απέναντι ζώδια και οι απέναντι οίκοι είναι αλληλοσυπληρωματικοί. ¶ρα βρίσκετε κάτι το οικείο, ενώ δεν είναι όμοιο.
    Οι συναντήσεις με όσους έχουν τις ''απέναντι'' ακμές απλά με εξελίσσουν, αυτό έχω παρατηρήσει, όμως δεν στεριώνουν αυτοί, αλλά όσοι έχουν ταύτιση ακμών οίκων με τις δικές μου ακμές. Κάποιες γενέθλιες όψεις πλανητών μου δικαιολογούν την ομοιότητα με τους ''απέναντι'', και έτσι αυτοί ενεργοποιούν σημεία του χάρτη μου που κατά βάθος η ψυχή μου δεν θέλει να τα βιώνει. Το ποιά ''κέντρα'' θέλει να βιώνει είναι άλλη υπόθεση που δεν αφορά εξάλλου κανέναν εδώ. Αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν γιατί είναι μεγάλη συζήτηση, δουλεύω τελείως αιρετικά και ίσως εκκεντρικά για πολλούς τη συναστρία. Η άποψή μου είναι ότι δεν υπάρχει τομέας στην Αστρολογία που να γίνονται τόσα πολλά λάθη όσο ο τομέας της συναστρίας. Πιο εύκολα κάνεις πρόβλεψη, παρά ανάλυση συναστρίας, κι αυτό συμβαίνει γιατί οι δυο άνθρωποι (άντρας και γυναίκα) εξετάζονται στατικά (με βάση κυρίως τους γενέθλιους χάρτες) και όχι δυναμικά. Πάντως προσφέρεται για ψυχανάλυση η Αστρολογία και καλό είναι πριν είναι αργά οι άνθρωποι να ψάχνονται και μέσα από Αστρολογια για τις σχέσεις τους.

Προς ΤOKSOTAKI

Pώτησες αν οι σκληρές όψεις με Πλούτωνα σε συνστρία μπορεί να δείχνουν απώθηση.

Eπειδή η αστρολογία είναι αναλύση και σύνθεση μαζι (ο,τι κάνει δηλ. η φύση όταν δημουργεί εμείς το επαναλαμβάνουμε για να την ανακαλύψουμε...) θα πρέπει να σου πω ότι χωρίς χάρτη για να δούμε το σύνολο των επιρροών μπορεί να υποθεί και ανακρίβεια.
    Kατά κανόνα ένα τέτοιο γεγονός διέλευσης σε αναγκάζει να "αντιληφθείς τον Πλούτωνα σου" και EIΔIKA στην περίπτωση που είναι ενεργοποιήμενος εμφανώς και στο γενέθλιό σου (εννοείται με δυνατές όψεις). Φέρνει μοιραία γεγονότα και όταν τετραγωνίζει ή κάνει αντίθεση φυσικά και είναι ο master της απώθησης όπως είναι και master της έλξης στις συνόδους.
    Aν περίγραφες το είδος της κεραμίδας που θεωρείς ότι έφαγες ίσως καταλαβαίναμε άν ήταν και πλουτώνιας προελεύσεως...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by leen View Post
    Προς ΤOKSOTAKI

Pώτησες αν οι σκληρές όψεις με Πλούτωνα σε συνστρία μπορεί να δείχνουν απώθηση.

Eπειδή η αστρολογία είναι αναλύση και σύνθεση μαζι (ο,τι κάνει δηλ. η φύση όταν δημουργεί εμείς το επαναλαμβάνουμε για να την ανακαλύψουμε...) θα πρέπει να σου πω ότι χωρίς χάρτη για να δούμε το σύνολο των επιρροών μπορεί να υποθεί και ανακρίβεια.
    Kατά κανόνα ένα τέτοιο γεγονός διέλευσης σε αναγκάζει να "αντιληφθείς τον Πλούτωνα σου" και EIΔIKA στην περίπτωση που είναι ενεργοποιήμενος εμφανώς και στο γενέθλιό σου (εννοείται με δυνατές όψεις). Φέρνει μοιραία γεγονότα και όταν τετραγωνίζει ή κάνει αντίθεση φυσικά και είναι ο master της απώθησης όπως είναι και master της έλξης στις συνόδους.
    Aν περίγραφες το είδος της κεραμίδας που θεωρείς ότι έφαγες ίσως καταλαβαίναμε άν ήταν και πλουτώνιας προελεύσεως...
    βασικα ενω ειχα συνοδο Πλουτωνα-Ηλιου-βερτεξ-σεληνης στην αρχη ειχα εντονη ελξη απο εκει που δεν το περιμενα με ατομο και εντονη διακοπη...στην συναστρια(για να προλαβω αντιδρασεις)δεν ειχαμε αναμειξη ουρανου...για να δικαιολογησω κατι τετοιο...η "κεραμιδα" που εφαγα μαλλον ειναι συνθετη...οσο αναφορα τον μεγαλο ερωτα...πριν εγινε μια αναφορα στον Κρονο..οταν σε ατομα νεας ηλικιας στον composite εχουμε συνοδο στον 8 οικο(ακμη οικου υδροχοος)με τον Ηλιο και παλι συνδο του κρονου με την σεληνη και την Αφροδιτη στον 7 οικο τι δειχνει?σταθεροτητα η ασταθεια?

Page 5 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)