- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 50
Thread: Χειρων και η σημασια του
-
15-11-2010, 06:51 PM #41
Re: Χειρων και η σημασια του
Μια διαφωνια που ειχα σε ενα αμερικανικο σαιτ σχετικα με την αντιθεση χειρωνα ουρανου .
Ηταν πολυ εκεινοι που υποστηριζαν οτι ατομα με αυτη την οψη εθιζονται σε ναρκωτικες ουσιες .Μου φαινεται εντελως κουφο ολο αυτο γιατι εγω εχω χειρων αντιθεση με ουρανο και ουτε καν καπνιζω ,ουτε εχω μεχρι στιγμης τουλαχιστον "εθισμο " στο οτιδηποτε και επειτα ιδιαιτερα με τις ναρκωτικες ουσιες πιστευω οτι παιζουν ρολο οι οψεις με τον ποσειδωνα και οχι με τον χειρωνα.
Στο συγκεγκριμενο σαιτ υποστηριζαν οτι η αντιθεση με τον ουρανο δειχνει θανατο απο ναρκωτικες ουσιες γιατι ο ουρανος σχετιζεται με το ξαφνικο θανατο λογω υπερβολικης δοσης .Τοτε σχεδον ολα τα παιδια του 84 και βαλε πρεπει να γυρισουμε "τα τσακαλια 2 ":toung: αφου δεν εχω δει χαρτη συνομιληκου μου μεχρι στιγμης χωρις αυτη την αντιθεση και επιπλεον κανενα απο αυτα τα παιδια δεν καπνιζει καν.Χαζομαρες με λιγα λογια.
Ενα αλλο που ηθελα να ρωτησω ειναι η σημασια που δινουν στον Χειρωνα μεσα στην συναστρια .Ιδιαιτερα ο κλαδος της Magi astrology ,δεν νομιζω οτι παιζει τοσο σημαντικο ρολο οσο παρουσιαζετε..Παραδειγμα ο συγκεγκριμενος κλαδος λεει οτι αν υπαρχει χιαστι χειρωνα και κρονου η σχεση ειναι σιγουρο οτι θα πληγωσει τον κατοχο του χειρωνα .Παλι θα πω οτι τα παιδια που εχουμε γεννηθει το ιδιο ετος η με ενα-δυο χρονια διαφορα δεν θα επρεπε λοιπον να ειμαστε καθολου ευτυχισμενα στις σχεσεις μας αν ο χειρωνας επαιζε τοσο καθοριστικο ρολο.
Δ
-
25-01-2011, 01:55 AM #42
τι γινεται οταν ο διελαυνων χειρων ερχεται σε αντιθεση με την γενεθλια σεληνη?
-
31-01-2011, 01:37 AM #43
Δύο ερωτησούλες και από εμένα:
1. Τϊ σημαίνει σύνοδος χείρωνα του ενός με τον χείρωνα του άλλου σε μια συναστρία? (ο ένας ανάδρομος). Ότι συναντήθηκαν σε αυτή τη ζωή για να κλείσουν τις πληγές τους???
2. Στον χάρτη ηλιακής επιστροφής, η σύνοδος Δία, Χείρωνα στην ακμή του 2ου οίκου του χάρτη της ηλιακής επιστροφής μπορεί να σημαίνει βελτίωση στα οικονομικά??? (Στον γενέθλιο βρίσκονται σε όψη χιαστί). Περιμένω απόφαση δικαστηρίου για διατροφή και στον χάρτη ηλιακής επιστροφής ο κλήρος της τύχης είναι στον 9ο σε σύνοδο με την ακμή του γενέθλιου 9ου!! Επίσης στον χάρτη ηλιακής επιστροφής είναι η Σελήνη (κυβερνήτης του 5ου μου) σε σύνοδο με τον γενέθλιο κλήρο της τύχης στον 2ο γενέθλιο. Επίσης στον γενέθλιο έχω τον Δία στον 8ο. Λέτε να σωθώ από την απόφαση του δικαστηρίου? Αν πάρω καλή διατροφή, θα αρχίσω μαθήματα αστρολογίας από το my horoscope. Νομίζω ότι θα μου ταίριαζε να γίνω αστρολόγος. Τί λέτε "συνάδελφοι"??
-
31-01-2011, 08:23 PM #44
.....Εχω και εγω μια ερώτηση......:embarrest επειδή δεν έχω βρεί να διαβάσω ,ο ανάδρομος Χείρωνας τι μπορεί να σημαίνει???
Με απασχολεί ιδιαίτερα στο ωροσκόπιό μου....:unsure:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
01-02-2011, 07:19 PM #45
Καλησπέρα κι από μένα :bigsmile:
Έχω την ίδια απορία με την παλίρροια.
Η κ. Σίμου, απ' όσο γνωρίζω, έχει γράψει κάποια βιβλία για τον Χείρωνα, στο site όμως δεν αναφέρεται κάπου το πώς λειτουργεί ανάδρομος.
Η ερμηνεία της ανάδρομης πορείας του σ' ένα γενέθλιο χάρτη (σε ζώδιο και οίκο που είναι τοποθετημένος) μπορεί και να σημαίνει ότι η ίαση των πληγών που φέρει ή αποκτά το άτομο θα επέλθει σε πιο ώριμη ηλικία. Ίσως πάλι όταν προοδευτικά γυρίσει ορθός, το άτομο να κατορθώσει την λύτρωση της ψυχής του..;;;
Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη και περιμένω μαζί με τους υπόλοιπους να μας δώσουν τα φώτα τους οι ειδικοί
Φιλικά
Δήμητρα
-
01-02-2011, 10:55 PM #46
Σ' ευχαριστώ Δήμητρα που προσπάθησες να το ερμηνεύσεις, κάτι τέτοιο έκτιμώ και εγώ αν κρίνω τα γεγονότα της ζωής μου,και το πως αισθάνομαι....:embarrest
Πάντως έχω Χείρων ανάδρομο στον Κριό στον 11ο οίκο και αισθάνομαι,μα και αντιλαμβανομαι πως δεν έχει .....τελειώσει ακόμα μαζί μου.....μια και συμμετέχει και σε ένα γιόντ που νομίζω πως δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη......:embarrest
Οπότε.....:unsure:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
01-02-2011, 11:14 PM #47
Παλίρροια,
προφανής η ερμηνεία που δίνω..:embarrest
Κι εγώ έχω ανάδρομο Χείρωνα στον Κριό στον 10ο οίκο μου ο οποίος κάνει αντίθεση με Ουρανό (4ος), χιαστί με τον ¶ρη (που είναι και κυβερνήτης του 10ου μου) κι ευτυχώς ένα ωραίο τριγωνάκι με Αφροδίτη.
Όπως καταλαβαίνεις, όταν η αντίθεση πιάνει άξονα 4ου - 10ου, οι γονείς έχουν παίξει ένα "ρόλο" στην πληγή...
Όμως επειδή ο 10ος είναι και η καριέρα, έχω την εντύπωση πως εκεί είναι και "γιατρειά" μου, τουλάχιστον έτσι το εισπράττω.. :unsure:
-
01-02-2011, 11:39 PM #48
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
02-02-2011, 01:57 PM #49
Καλημέρα και από μένα!!
Μέχρι τώρα δε μπορούσα να φανταστώ πως ο Χείρωνας θα παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στο ωροσκόπιο και δεν τον είχα κοιτάξει καν.Μήπως ξέρει κανείς τι δείχνει στον 4ο οίκο στην 14η μοίρα του Κριού, μιας και θα ενεργοποιηθεί από Ουρανό με σύνοδο;Στον γενέθλιο οι δυό τους κάνουν αντίθεση!!
Ευχαριστώ!!
-
02-02-2011, 09:30 PM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.