s
Συζήτηση για τον Κρόνο - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast
Results 41 to 50 of 81
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Κρόνος

Quote Originally Posted by aquastar View Post
    Όπως λες κι εσύ, χμ...ισως ναι, ...ίσως όχι ... μάλλον ...:unsure:
    Σκέφτομαι, ότι από την μια πλευρά η βασική φιλοσοφία της αστρολογίας, τουλάχιστον της Δυτικής, στηρίζει την ελεύθερη βούληση, άρα αν αποφασίσουμε να κάνουμε το λάθος, τότε πρέπει να δεχόμαστε και τις συνέπειες.
    Από την άλλη, όμως, αν υπολογίσεις ότι ο Κρόνος θέλει μια 7ετία περίπου (1999-2005) για να περάσει από τα πρωτεύοντα σημεία του Ωροσκοπίου (1ος, 4ος, 7ος, 10ος Οίκος), σημεία από τα οποία συμβαίνουν αλλαγές σημαντικές στη ζωή μας, και άλλα επτά για να εμπεδώσουμε το μάθημά μας ή να αποκομίσουμε τα οφέλη του, τότε κάνε υπομονή μέχρι το 2012... Η διαδικασίες του Κρόνου είναι τόσο αργές, που ίσως να εκπλαγείς από το ποιό μπορεί να είναι αυτό που θέλει από σένα να μάθεις.:idea:

aquastar
    το θεμα αγαπητη μου Aquastar ειναι αν θα επιβιωσω μεχρι τοτε για να το μαθω....τωρα τι θελει να πει μαλλον καταλαβα και δεν μου αρεσε!:bigsmile:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Όνομα:
    Αμαλία

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    το θεμα αγαπητη μου Aquastar ειναι αν θα επιβιωσω μεχρι τοτε για να το μαθω....τωρα τι θελει να πει μαλλον καταλαβα και δεν μου αρεσε!:bigsmile:
    Όταν λες "θα επιβιώσω" τι εννοείς; Βιολογικά ή ψυχολογικά;

aquastar

Όνομα:
    Μαρια

Quote Originally Posted by aquastar View Post
    Όταν λες "θα επιβιώσω" τι εννοείς; Βιολογικά ή ψυχολογικά;

aquastar
    Κατα κυριο λογο ψυχολογικα.....Βιολογικα πηγα να την πατησω απο αλλον πλανητη αλλα του γλυτωσα!:toung:
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Re: Συζήτηση για τον Κρόνο

egw eimai karkinos kai an kai o kronos exei fygei apo to zwdio mou exakolouthw na mhn pernw kala... ...exw omws ton krono ston leonta ston 7o oiko lete na ftaiei ayto ...???

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by alice7 View Post
    egw eimai karkinos kai an kai o kronos exei fygei apo to zwdio mou exakolouthw na mhn pernw kala... ...exw omws ton krono ston leonta ston 7o oiko lete na ftaiei ayto ...???

Όπως καταλαβαίνω alice7, βιώνεις την Επιστροφή του Κρόνου (Saturn return), όπερ σημαίνει ότι ο διελαύνων Κρόνος επιστρέφει στην ακριβή μοίρα της γενέθλιας θέσης του (εσύ π.χ. έχεις Κρόνο στον Λέοντα απ' ό,τι καταλαβαίνω, άρα αυτήν την περίοδο ο διελαύνων προφανώς σχηματίζει σύνοδο). Αυτό το γεγονός συμβαίνει περίπου κάθε 29,5 χρόνια, καθώς τόσο είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μία πλήρης περιστροφή του Κρόνου γύρω από τον Ήλιο. Η Επιστροφή του Κρόνου συμβαίνει περίπου στα 28-30 χρόνια και ξανά στα 58-60 χρόνια μας.

Η Κρόνια επιστροφή δηλώνει την εκπλήρωση ενός βασικού κύκλου ζωής, όπου συνειδητοποιούμε κάποια μαθήματα γι' αυτά που μπορούμε να κάνουμε και να ζήσουμε, αλλά και αυτά που δεν μπορούμε. Κάποια πράγματα φθάνουν στο τέλος τους τους, ενώ άλλα νέα ξεκινούν. Αυτήν την περίοδο επανεξετάζουμε συμπεριφορές, στάσεις, συνήθειες, απόψεις κ.λπ. και κυρίως η ελεύθερη βούλησή μας, απαλλαγμένη από παλιά πρότυπα, μάς δείχνει ποιός είναι ο σκοπός της ζωής μας.

Συνήθως, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες και επίπονες καταστάσεις. Αυτά ομως είναι απλές προκλήσεις, που συμβάλουν στην προσωπική μας πορεία και αυτοβελτίωση.

Όνομα:
    Αμαλία

Quote Originally Posted by emmalene View Post
    Κατα κυριο λογο ψυχολογικα.....Βιολογικα πηγα να την πατησω απο αλλον πλανητη αλλα του γλυτωσα!:toung:
    Να ελπίζεις... να ελπίζεις... να ελπίζεις... Να έχεις πίστη στο θεό, στον εαυτό σου, και την αστρολογία εργαλείο στην άκρη δια παν ενδεχόμενο.

Όσο μεγαλώνουμε οι αντοχές μας αυξάνονται και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιο ψύχραιμα καταστάσεις που σε μικρότερες ηλικίες θα μας φαινόταν αξεπέραστες. Πες το "σοφία" του Κρόνου, πες το "εμπειρίες" της ζωής, όλα ξεπερνιούνται και μένουν πίσω. Δεν λέω ότι λύνονται όλα, όμως παύουν να να έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

Οι καλύτερες μέρες έρχονται επειδή θέλουμε εμείς να έρθουν. Ίσως να μην είναι αυτό που φανταστήκαμε αρχικά, όμως μακροχρόνια είναι το καλύτερο για μας.

Όσο για τη βιολογική επιβίωση, είμαι περίεργη να μάθω ποιός πλανήτης σε "έβαλε στο στόχαστρο". Ίσως αυτό να μπορούσε να αποτελέσει μια καινούργια ενότητα στο φόρουμ.

Φιλικά,
    aquastar

7. Re: Συζήτηση για τον Κρόνο

Καλημέρα. !!!
    Μπορεί να μου πει κάποιος ποιος πλανήτης με κάνει να βγάζω ΜΟΝΗ μου τα μάτια μου????
    χα-χα-χα-χα
    Marilena

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post

Η Κρόνια επιστροφή δηλώνει την εκπλήρωση ενός βασικού κύκλου ζωής, όπου συνειδητοποιούμε κάποια μαθήματα γι' αυτά που μπορούμε να κάνουμε και να ζήσουμε, αλλά και αυτά που δεν μπορούμε. Κάποια πράγματα φθάνουν στο τέλος τους τους, ενώ άλλα νέα ξεκινούν. Αυτήν την περίοδο επανεξετάζουμε συμπεριφορές, στάσεις, συνήθειες, απόψεις κ.λπ. και κυρίως η ελεύθερη βούλησή μας, απαλλαγμένη από παλιά πρότυπα, μάς δείχνει ποιός είναι ο σκοπός της ζωής μας.

Συνήθως, χαρακτηρίζεται από πολλούς ως μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες και επίπονες καταστάσεις. Αυτά ομως είναι απλές προκλήσεις, που συμβάλουν στην προσωπική μας πορεία και αυτοβελτίωση.
    Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι Dr :bigsmile: 'Οταν έζησα την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του, η γενική αίσθηση ήταν δυσκολίες και αυξημένες ευθύνες, αλλά πολύ πρακτικά οφέλη. Ξέρει πού πηγαίνει και τί θέλει κανείς, αυτό ακριβώς είναι η αίσθηση. Λίγους μήνες πριν επιστρέψει ο Κρόνος στη γενέθλια θέση του είχα σκοτωθεί στη δουλειά - μιλάμε για υπερωρίες - και ακριβώς όταν έκανε σύνοδο με τη γενέθλια θέση, στη δουλειά μου ολοκλήρωσα την εργασία που μου είχαν αναθέσει και ήρθαν όλα μαζί, αυτονομία, σταθερότητα, ασφάλεια και χρήματα. Και να σκεφτείς ότι στο γενέθλιο ο Κρόνος μου δεν κάνει και τις καλύτερες όψεις και ότι τα οικονομικά εκείνη την εποχή ήταν πολύ πιο ανθηρά από την εποχή που ο Δίας μπήκε στον 2ο οίκο μου χρόνια μετά.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Jimy Pappalardo View Post
    Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι Dr :bigsmile: 'Οταν έζησα την επιστροφή του Κρόνου στη γενέθλια θέση του, η γενική αίσθηση ήταν δυσκολίες και αυξημένες ευθύνες, αλλά πολύ πρακτικά οφέλη. Ξέρει πού πηγαίνει και τί θέλει κανείς, αυτό ακριβώς είναι η αίσθηση. Λίγους μήνες πριν επιστρέψει ο Κρόνος στη γενέθλια θέση του είχα σκοτωθεί στη δουλειά - μιλάμε για υπερωρίες - και ακριβώς όταν έκανε σύνοδο με τη γενέθλια θέση, στη δουλειά μου ολοκλήρωσα την εργασία που μου είχαν αναθέσει και ήρθαν όλα μαζί, αυτονομία, σταθερότητα, ασφάλεια και χρήματα. Και να σκεφτείς ότι στο γενέθλιο ο Κρόνος μου δεν κάνει και τις καλύτερες όψεις και ότι τα οικονομικά εκείνη την εποχή ήταν πολύ πιο ανθηρά από την εποχή που ο Δίας μπήκε στον 2ο οίκο μου χρόνια μετά.
    Εγώ έχω 3 χρόνια ακόμα μέχρι να μπω στην τελική ευθεία αυτής της μετάβασης... Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!

Πάντως είναι ενδιαφέρον το γεγονός, απ' όσα τουλάχιστον έχω διαβάσει, ότι οι δύο επιστροφές του Κρόνου ταυτίζονται και με τους κύκλους ζωής που κάποιοι ψυχολόγοι έχουν μελετήσει: την μετάβαση στα 30 και την μετάβαση στη μεσήλικη ζωή. Κρίσιμες περίοδοι, αναμφισβήτητα, που βιώνονται απ' όλους, αν βγάλουμε τον αστρολογικό τους μανδύα.

Quote Originally Posted by DrMaroulita View Post
    Εγώ έχω 3 χρόνια ακόμα μέχρι να μπω στην τελική ευθεία αυτής της μετάβασης... Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων!

Πάντως είναι ενδιαφέρον το γεγονός, απ' όσα τουλάχιστον έχω διαβάσει, ότι οι δύο επιστροφές του Κρόνου ταυτίζονται και με τους κύκλους ζωής που κάποιοι ψυχολόγοι έχουν μελετήσει: την μετάβαση στα 30 και την μετάβαση στη μεσήλικη ζωή. Κρίσιμες περίοδοι, αναμφισβήτητα, που βιώνονται απ' όλους, αν βγάλουμε τον αστρολογικό τους μανδύα.
    Ίσως φταίει οτι ο Κρόνος ξεγυμνώνει μπροστά στα μάτια μας τις επιλογές στη ζωή μας. Κατόπιν, θεωρούμε ότι είναι δύσκολο να αλλάξουμε κατευθύνσεις και αρχές με αποτέλεσμα να βιώνουμε πολλές φορές ένα κένο μέσα μας. Σαν να μην είμαστε ικανοποιημένοι από τη ζωή μας αλλά να πιστεύουμε ταυτόχρονα πως δεν έχουμε περιθώρια αλλαγών. Ο Κρόνος μας δίνει ένα πιο ξεκάθαρο βλέμμα, έχουμε καλύτερη κρίση! Αλλά όπως λέει ο σοφός λαός:"Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα".:embarrest

Ευτυχώς εγώ αργώ ακομα...:bigsmile:

Page 5 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)