s
Προγράμματα Αστρολογίας - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 47 of 47
    Όνομα:
    Βασίλης

Re: Προγράμματα Αστρολογίας

Μια που ασχολείσαι με προγράμματα αστρολογίας, δε φέρνεις και καμία πρόταση / παρουσίαση στην επόμενη συνάντηση της λέσχης;
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Μια που ασχολείσαι με προγράμματα αστρολογίας, δε φέρνεις και καμία πρόταση / παρουσίαση στην επόμενη συνάντηση της λέσχης;
    Θα μπορούσα να το κάνω αυτό αλλά θα μου επιτρέψεις να μην το κάνω για την επόμενη συνάντηση...το μόνο που με προβληματίζει είναι οτι τα περισσότερα μπορείς να τα αποκτήσεις επι πληρωμής και δεν ξέρω κατά πόσο οι περισσότεροι απο εμάς θα ήμαστε διατεθιμένοι να πλερώσουμε

¶σε να οργανωθώ και θα σου πω...

Όνομα:
    Μάντεψε...

Εντάξει υπάρχουν και μερικά που τα βρίσκεις free στο διαδικτυο...(Canopus..)
    Το wow μπορεί να το πάρει κανείς δωρεάν για 30 μέρες...(αλλά εγώ έχω την ελήνική έκδοση που, το είχα βρει με ένα περιοδικό αστρολογίας...)
    Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους

Βρήκες άκρη τελικα??

Όνομα:
    Μάντεψε...

ναι κατάλαβα πως γίνεται... Ευχαριστώ πολύ!!!
    Η αξία των ανθρώπων δεν κρίνεται από τα προσόντα τους, αλλά από την χρήση των προσόντων τους

Έχω ένα πρόγραμμα που λέγεται Σταρ τραξ μιλένιουμ. Το θέμα είναι ότι δεν το χω ψάξει πάρα πολύ για να δω τις λειτουργίες του λόγω έλλειψης χρόνου. Και δεν ξέρω κατα πόσο είναι ακριβές σε σχέση με κάποια άλλα προγράμματα. Θα μάθω όμως

Quote Originally Posted by Emmanole View Post
    Έχω ένα πρόγραμμα που λέγεται Σταρ τραξ μιλένιουμ. Το θέμα είναι ότι δεν το χω ψάξει πάρα πολύ για να δω τις λειτουργίες του λόγω έλλειψης χρόνου. Και δεν ξέρω κατα πόσο είναι ακριβές σε σχέση με κάποια άλλα προγράμματα. Θα μάθω όμως
    Να μας πείς!! Να μας πείς!! :embarrest:nuts:

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)