- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 119
Thread: Aιγοκεροι γενικα
-
12-10-2006, 11:14 AM #41
Re: Aιγοκεροι γενικα
:scared:και πατέρα και μητέρα? Εγώ έχω μόνο τη μητέρα μου και είμαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, όχι να είχα και τους δύο.:toung::toung::toung:
Πάντως, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Είναι αυστηροί, αλλά είναι καλοί γονείς. Θα δώσουν και την ζωή τους για το παιδί! Πάντως, εάν βρεις το κουμπί τους, μετά από πολύ κόπο βέβαια, θα δεις ότι είναι περισσότερο ευαίσθητοι από εσένα.I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
12-10-2006, 05:47 PM #42
-
12-10-2006, 06:00 PM #43
Aαα και η μητερα μου εχει Αφροδιτη στον Αιγοκερω.Για φαντασου τετοια περιπτωση..ευτυχως που εχει αλλες καλυτερες (υποθετω) θεσεις σε πλανητες:worried:
-
12-10-2006, 11:36 PM #44
-
13-10-2006, 06:40 PM #45
Eυχαριστώ! Ως Αιγόκερως που έχω πατήσει τα 30 - ηλικία ιδιαίτερα κρίσιμη για τους εκπροσώπους του ζωδίου - έχω κάνει μια σχετική διατριβή στο θέμα - συνειδητοποιήσα πόσο ακριβές είναι αυτό που λένε ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που μεγαλώνουν και σε αυτούς που ωριμάζουν.
Οι Αιγόκεροι, αν δεν έχουν κάποια πολύ "κουλή" όψη στον χάρτη τους νομίζω ότι ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Αν δε έχουν ... καλές όψεις ποιος τους πιάνει.
Αν κρίνω λοιπόν από τον εαυτό μου, θεωρώ ότι ο συνδυασμός του φλογερού ωροσκόπου (Κριός) - ερμή (τοξότης) - αφροδίτη (τοξότης) μου δίνει πολλά "γκάζια" και με κάνει φύση εξερευνητική - περίεργη αλλά όχι παράτολμη και επιπόλαιη γιατί ο ήλιος και ο διας στον αιγόκερω με κάνουν λογική και πρακτική.
Και η σελήνη στον ζυγό συγκρατεί τον πεισματάρη και ετοιμοπόλεμο άρη στο σκορπιό. Το άλλο μου ... ευτύχημα είναι ότι ο βαρύς και ασήκωτος Κρόνος είναι στους διδύμους.
Συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγουμε όλοι: το ηλιακό ζώδιο από μόνο του δεν λέει τίποτα και οι γενικεύσεις του τύπου οι Αιγόκεροι ταιριάζουν με Παρθένους και Ταύρους είναι εντελώς λανθασμένες. Φανταστείται έναν Παρθένο που έχει όλους σχεδόν τους πλανήτες σε Αιγκόκερω και Ταύρο: Τραγωδία ! (εγώ ξέρω πολύ καλά τέτοιον). Ενας Δίδυμος όμως με σελήνη στον Παρθένο είναι μια χαρά. Σας το εγγυόμαι.
-
13-10-2006, 06:47 PM #46
Στη σωστή ηλικία και για τους δύο. Διότι όταν είναι 20 ετών Τοξότης ο συνομίλικος Αιγόκερως θα σου χτυπάει στα νεύρα. Ενώ στα 35 - 40 με παιδιά, σκυλιά, στεγαστικά δάνεια, δίδακτρα, κέρβερο διευθυντή - αφεντικό κλπ. μια αφοσιωμένη σύζυγος Αιγόκερως που θα κάνει αρνάκι τον διευθυντή - αφεντικό, δε θα φουσκώνει τις κάρτες, θα είναι ψύχραιμη, θα φροντίζει τα παιδιά, θα είναι σέξι, θα δημιουργεί ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον και θα σε στηρίζει στα δύσκολα είναι λαχείο.
-
22-10-2006, 04:24 AM #47
Εγώ που είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω, με Ερμή, Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω σας λέω ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά! ΧΑ! :bigsmile:
-
23-10-2006, 03:30 AM #48
-
28-10-2006, 08:43 PM #49
Είμαι και εγώ αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω και οι υπόλοιποι της οικογένειας απλά αιγόκεροι!Αρχίζω να πιστεύω ότι χρειαζόμαστε παπά να μας διαβάσει!Γενικά όμως είμαστε άπαιχτη ομάδα.
-
30-10-2006, 11:13 AM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.