s
Aιγοκεροι γενικα - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 119
    Όνομα:
    Ιουλία

Re: Aιγοκεροι γενικα

Quote Originally Posted by alegra View Post
    Μιας και έχω πατέρα και μητέρα Αιγόκερους, αφού δεχτώ τα συλλυπητήριά σας, έχω να δηλώσω πως είναι άνθρωποι που δεν παρεκλίνουν εύκολα απο τις συνήθειες και τα πιστεύω τους.
    :scared:και πατέρα και μητέρα? Εγώ έχω μόνο τη μητέρα μου και είμαι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, όχι να είχα και τους δύο.:toung::toung::toung:

Πάντως, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Είναι αυστηροί, αλλά είναι καλοί γονείς. Θα δώσουν και την ζωή τους για το παιδί! Πάντως, εάν βρεις το κουμπί τους, μετά από πολύ κόπο βέβαια, θα δεις ότι είναι περισσότερο ευαίσθητοι από εσένα.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Ίσως γιατί έχεις και εσύ πολύ γήινα χαρακτηριστικά. Αυτό που εσύ ονομάζεις "ξινίλα" άλλοι το ονομάζουν "θλίψη".
    Το να στεκόμαστε όμως στην "ξινίλα" και να παραβλέπουμε άλλα καλά που έχουν, έχουμε οι Αιγοκεροι είναι άδικο. Δεν είναι προτιμότερο να έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που δύσκολα "ανοίγεται" αλλά όταν το κάνει ξέρεις ότι το εννοεί και ότι θα σου είναι πάντα πίστος και αφοσιωμένος. Και δεν εννοώ μόνο ερωτικά.
    Το άλλο που λένε και ως Αιγόκερως με συμφέρει να το πιστεύω είναι ότι οι Αιγόκεροι είναι σαν το κρασί. Όσο περνούν τα χρόνια γίνονται καλύτεροι (μέχρι να γίνουμε ξύδι).
    Εγω μαλλον ανηκω στην κατηγορια ανθρωπων που το ονομαζουν "θλιψη"

Aαα και η μητερα μου εχει Αφροδιτη στον Αιγοκερω.Για φαντασου τετοια περιπτωση..ευτυχως που εχει αλλες καλυτερες (υποθετω) θεσεις σε πλανητες:worried:

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Ίσως γιατί έχεις και εσύ πολύ γήινα χαρακτηριστικά. Αυτό που εσύ ονομάζεις "ξινίλα" άλλοι το ονομάζουν "θλίψη".
    Το να στεκόμαστε όμως στην "ξινίλα" και να παραβλέπουμε άλλα καλά που έχουν, έχουμε οι Αιγοκεροι είναι άδικο. Δεν είναι προτιμότερο να έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που δύσκολα "ανοίγεται" αλλά όταν το κάνει ξέρεις ότι το εννοεί και ότι θα σου είναι πάντα πίστος και αφοσιωμένος. Και δεν εννοώ μόνο ερωτικά.
    Το άλλο που λένε και ως Αιγόκερως με συμφέρει να το πιστεύω είναι ότι οι Αιγόκεροι είναι σαν το κρασί. Όσο περνούν τα χρόνια γίνονται καλύτεροι (μέχρι να γίνουμε ξύδι).
    Πολύ σωστή παρατήρηση Moutro28! :bigsmile:
    Πολλοί καιροί με δέρνουνε μα οι κλώνοι μου δε σπούνε
    γιατί 'χω ρίζες δυνατές στη γη και με κρατούνε... (Χαΐνηδες)

Quote Originally Posted by Κασσιόπη View Post
    Χειρουργικά ακριβές το σχόλιο!! Μπράβο moutro28!!! Perfect

Eυχαριστώ! Ως Αιγόκερως που έχω πατήσει τα 30 - ηλικία ιδιαίτερα κρίσιμη για τους εκπροσώπους του ζωδίου - έχω κάνει μια σχετική διατριβή στο θέμα - συνειδητοποιήσα πόσο ακριβές είναι αυτό που λένε ότι οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: σε αυτούς που μεγαλώνουν και σε αυτούς που ωριμάζουν.
    Οι Αιγόκεροι, αν δεν έχουν κάποια πολύ "κουλή" όψη στον χάρτη τους νομίζω ότι ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Αν δε έχουν ... καλές όψεις ποιος τους πιάνει.
    Αν κρίνω λοιπόν από τον εαυτό μου, θεωρώ ότι ο συνδυασμός του φλογερού ωροσκόπου (Κριός) - ερμή (τοξότης) - αφροδίτη (τοξότης) μου δίνει πολλά "γκάζια" και με κάνει φύση εξερευνητική - περίεργη αλλά όχι παράτολμη και επιπόλαιη γιατί ο ήλιος και ο διας στον αιγόκερω με κάνουν λογική και πρακτική.
    Και η σελήνη στον ζυγό συγκρατεί τον πεισματάρη και ετοιμοπόλεμο άρη στο σκορπιό. Το άλλο μου ... ευτύχημα είναι ότι ο βαρύς και ασήκωτος Κρόνος είναι στους διδύμους.
    Συμπέρασμα, στο οποίο καταλήγουμε όλοι: το ηλιακό ζώδιο από μόνο του δεν λέει τίποτα και οι γενικεύσεις του τύπου οι Αιγόκεροι ταιριάζουν με Παρθένους και Ταύρους είναι εντελώς λανθασμένες. Φανταστείται έναν Παρθένο που έχει όλους σχεδόν τους πλανήτες σε Αιγκόκερω και Ταύρο: Τραγωδία ! (εγώ ξέρω πολύ καλά τέτοιον). Ενας Δίδυμος όμως με σελήνη στον Παρθένο είναι μια χαρά. Σας το εγγυόμαι.

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    ΑΡΑ πρέπει να τους πετύχεις στην σωστή ηλικία προς "κατανάλωση"!Τωρα εξηγούνται όλα!:toung:

Κατά τ'αλλα συμφωνώ!(Ειμαστε και σε ανακωχή. )
    Στη σωστή ηλικία και για τους δύο. Διότι όταν είναι 20 ετών Τοξότης ο συνομίλικος Αιγόκερως θα σου χτυπάει στα νεύρα. Ενώ στα 35 - 40 με παιδιά, σκυλιά, στεγαστικά δάνεια, δίδακτρα, κέρβερο διευθυντή - αφεντικό κλπ. μια αφοσιωμένη σύζυγος Αιγόκερως που θα κάνει αρνάκι τον διευθυντή - αφεντικό, δε θα φουσκώνει τις κάρτες, θα είναι ψύχραιμη, θα φροντίζει τα παιδιά, θα είναι σέξι, θα δημιουργεί ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον και θα σε στηρίζει στα δύσκολα είναι λαχείο.

Εγώ που είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω, με Ερμή, Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω σας λέω ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά! ΧΑ! :bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by thespindoctor View Post
    Εγώ που είμαι Αιγόκερως με ωροσκόπο Αιγόκερω, με Ερμή, Δία και Κρόνο στον Αιγόκερω σας λέω ότι είμαστε τα καλύτερα παιδιά! ΧΑ! :bigsmile:

αναλόγως τι πάει στον πρώτο και τι στον δωδέκατο...:toung:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Είμαι και εγώ αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω και οι υπόλοιποι της οικογένειας απλά αιγόκεροι!Αρχίζω να πιστεύω ότι χρειαζόμαστε παπά να μας διαβάσει!Γενικά όμως είμαστε άπαιχτη ομάδα.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Είμαι και εγώ αιγόκερως με ωροσκόπο αιγόκερω και οι υπόλοιποι της οικογένειας απλά αιγόκεροι!Αρχίζω να πιστεύω ότι χρειαζόμαστε παπά να μας διαβάσει!Γενικά όμως είμαστε άπαιχτη ομάδα.

Ο Χριστός και η Παναγία και όλοι οι ¶γιοι μαζί!!! Τι σε βρήκε αγάπη μου?
    Μάλλον, τι βρήκε τους υπόλοιπους?
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Page 5 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)