s
Aιγοκεροι γενικα - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 119

Re: Aιγοκεροι γενικα

H μητερα μου λεει πως ενας Αιγοκερως ειναι σαν να εχει καταπιει λοστο

Όνομα:
    Μαρία

Τελικά τους καημένους τους Αιγόκερους δεν τους έφτανε ο Κρόνος...Έπρεπε να αποτελούν και ένα απ τα πιο παρεξηγημένα ζώδια ομολογουμένως:blink:
    Μόνο όποιος έχει την τύχη να τους γνωρίσει καλά καταλαβαίνει την αξία τους...

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Κωστής

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Τελικά τους καημένους τους Αιγόκερους δεν τους έφτανε ο Κρόνος...Έπρεπε να αποτελούν και ένα απ τα πιο παρεξηγημένα ζώδια ομολογουμένως:blink:
    Ίσως να το αναστρέψουμε; Όποιος είχε την ατυχία να τους γνωρίσει κατάλαβε την ακαμψία τους; :toung:
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Ίσως να το αναστρέψουμε; Όποιος είχε την ατυχία να τους γνωρίσει κατάλαβε την ακαμψία τους; :toung:

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω!!

Ήθελα κ εγώ να γράψω κάτι επ' αυτού, αλλά με κάλυψες συνοψίζοντας τη σκέψη μου!!
    may..

Όνομα:
    Φωτεινή

Talking Re: Aιγοκεροι γενικα

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Η αληθεια είναι ότι όλοι κρινουμε βαση εμπειριων μας,καλών ή κακων!
    Επίσης προσωπικά δεν ξερω και πολλούς ανθρωπους του ζωδίου αυτού,αλλα η αλήθεια είναι οτι με μπερδευουν και αδυνατώ να τους καταλαβω!:weird:
    Υπαρχουν συμπαθητικοι ή λιγοτερο συμπαθητικοι άνθρωποι ,ασχετα με το ζώδιο.Αρα συμφωνω οτι στο οτι ισως τους παρεξηγουμε.
    Αλλά μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι ειναι συνήθως υπερβολικά "κλειστοι" και υπερβολικά σοβαροι(εξ ου και ο χαρακτηρισμός άκαμπτοι!):bigsmile:
    (Μια και ειπώθηκαν και καποια πράγματα περί διπολου λέω να κανω ανακωχή ....Κασσιόπηηηηηη λευκή σημαίαααα χεχεχεεεεεεεε )
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

roadrunner,

ουγκ! (μετά υποκλίσεως) , χεχε.

Quote Originally Posted by giorgosb71 View Post
    Πολύ άνθρωποι με έντονη "κρόνια προσωπικότητα" κυρίως με ωροσκόπο Αιγόκερω έχουν τις άκρες των χειλιών τους προς τα κάτω,δίνοντας έτσι στο πρόσωπο τους μια έκφραση μόνιμης "ξινίλας" Εγώ πάντως σαν Ταύρος που είμαι (4 πλανήτες στον Ταύρο ) τα γουστάρω τρελά τα Αιγοκεράκια:bigsmile:

Ίσως γιατί έχεις και εσύ πολύ γήινα χαρακτηριστικά. Αυτό που εσύ ονομάζεις "ξινίλα" άλλοι το ονομάζουν "θλίψη".
    Το να στεκόμαστε όμως στην "ξινίλα" και να παραβλέπουμε άλλα καλά που έχουν, έχουμε οι Αιγοκεροι είναι άδικο. Δεν είναι προτιμότερο να έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που δύσκολα "ανοίγεται" αλλά όταν το κάνει ξέρεις ότι το εννοεί και ότι θα σου είναι πάντα πίστος και αφοσιωμένος. Και δεν εννοώ μόνο ερωτικά.
    Το άλλο που λένε και ως Αιγόκερως με συμφέρει να το πιστεύω είναι ότι οι Αιγόκεροι είναι σαν το κρασί. Όσο περνούν τα χρόνια γίνονται καλύτεροι (μέχρι να γίνουμε ξύδι).

Quote Originally Posted by moutro28 View Post
    Ίσως γιατί έχεις και εσύ πολύ γήινα χαρακτηριστικά. Αυτό που εσύ ονομάζεις "ξινίλα" άλλοι το ονομάζουν "θλίψη".
    Το να στεκόμαστε όμως στην "ξινίλα" και να παραβλέπουμε άλλα καλά που έχουν, έχουμε οι Αιγοκεροι είναι άδικο. Δεν είναι προτιμότερο να έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που δύσκολα "ανοίγεται" αλλά όταν το κάνει ξέρεις ότι το εννοεί και ότι θα σου είναι πάντα πίστος και αφοσιωμένος. Και δεν εννοώ μόνο ερωτικά.
    Το άλλο που λένε και ως Αιγόκερως με συμφέρει να το πιστεύω είναι ότι οι Αιγόκεροι είναι σαν το κρασί. Όσο περνούν τα χρόνια γίνονται καλύτεροι (μέχρι να γίνουμε ξύδι).
    Χειρουργικά ακριβές το σχόλιο!! Μπράβο moutro28!!! Perfect

Μιας και έχω πατέρα και μητέρα Αιγόκερους, αφού δεχτώ τα συλλυπητήριά σας, έχω να δηλώσω πως είναι άνθρωποι που δεν παρεκλίνουν εύκολα απο τις συνήθειες και τα πιστεύω τους. Αυστηροί μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο, (βρε λες να είχαμε χρωστούμενα απο προηγούμενες ζωές?), απο τρυφερότητα ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, απο δημοκρατία μεσα στο σπίτι, μια απο τα ίδια, όσο για εξόδους στα νιάτα μου? Μες την τρελή χαρά με είχαν. Στις θείες και μές το σπίτι. Μην ξωκείλουμε κι όλας. :blink:
    Αλλα δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω και τα καλά τους. Φροντισαν να έχω απο όλα. Τα φροντιστήριά μου, σπίτι, εξοχικό, ότι ήθελα να σπουδάσω θα μπορούσα (αν είχα μυαλό, αλλά δεν :toung: ), μου εξασφάλισαν εργασία. Ως και αυτοκίνητο μου πήραν. Οπότε κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Δεν μπορούμε να είμαστα απόλυτοι, αλλά πρέπει να εκτιμούμε τις καταστάσεις.
    Τελικά, ότι έχει ο καθένας, δίνει...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by moutro28 View Post

ΑΡΑ πρέπει να τους πετύχεις στην σωστή ηλικία προς "κατανάλωση"!Τωρα εξηγούνται όλα!:toung:

Κατά τ'αλλα συμφωνώ!(Ειμαστε και σε ανακωχή. )
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 4 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)