- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 71
Thread: Eurovision
-
23-05-2006, 04:44 PM #41
Re: Eurovision
Για να ακούσω ή μάλλον να δω γραμμένο τον τρόπο που θα με ρίξεις!
ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑΓίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
23-05-2006, 05:34 PM #42
Originally Posted by Dell Piero
-
23-05-2006, 08:10 PM #43
Αγγελική καλησπέρα,
τι προβλήματα προκαλώ στον υπολογιστή σου?πες μου να βελτιώσω κάτι αν μπορώ.
Χαιρετισμούς
DENIS
-
24-05-2006, 06:12 PM #44
Εγω θα στηριξω τα "τερατα" απο τη μερια μου, μου αρεσε το κομματι και θα πω οτι αλλοι μπορει να ειναι τερατα χωρις να το δειχνουν..
Διαφωνω με τη λογικη του οτι ψηφισαν οι πιτσιρικαδες ή οτι το τραγουδι ψηφιστηκε γιατι δεν επροκειτο να βγει.. Επισης, δεν το βλεπω εθνικα το ζητημα, με φρασεις του στυλ: "κοιταξτε που καταντησαμε", "αισχος, ντροπη, το παρακανε η ελληνικη νεολαια"..
Το τραγουδι δεν πηρε μονο 12 απο την Ελλαδα αλλα και απο πολλες αλλες χωρες..
Η Eurovision ειναι ενα πανυγυρι κατα τη γνωμη μου και τπτ παραπανω. Το θεαμα που προσφερει αλλοι το βρισκουν αποκρουστικο ("τερατα") και αλλοι οχι..
Τωρα το γιατι επικρατησε κατα κρατος το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι ενα ζητημα..
Πιστευω οτι απο τη στιγμη που δεν υπηρχαν αλλα rock κομματια φετος, συσπειρωθηκαν οι fans της rock σε ενα μονο τραγουδι.. Περσι θυμαμαι τουλαχιστον 2 rock κομματια, ενα των Wig Wam και ενα των Vanilla Ninja.
Εμενα μου αρεσε περισσοτερο το τραγουδι της Νορβηγιας (που αρεσε και στην kiaRRa απ'οτι ειδα) το οποιο και ψηφισα. Επισης μου αρεσε το WE ARE THE WINNERS..:smile1:
Δε μου αρεσε η ειρωνια του Ολλανδου παρουσιαστη στο Σακη, πιστευω οτι ηταν ειρωνια και οχι οτι "του την επεσε" οπως λενε μιας και ο Ολλανδος εχει σατυρικη εκπομπη στη χωρα του.
Συμφωνω απολυτως με την kia να στειλουμε τους παπαροκαδες του χρονουΜπορειτε να προσφερετε δωρεαν φαγητο σε απορα παιδακια: http://www.thehungersite.com
- Η αστρολογια σου λεει οτι εξω βρεχει... Αν εσυ βγεις εξω γυμνος ή πολυ καλα ντυμενος με ομπρελλα ειναι δικη σου επιλογη...
- Η ζωη ειναι μια αυτοεκπληρουμενη προφητεια...
-
24-05-2006, 06:20 PM #45
Originally Posted by astral_dreamer
Γιατι καποιοι το κανουν εθνικο ζητημα καθε χρονια αυτον τον διαγωνισμο?Και καλυτερα να μην τα βαζουν μαζι μας(με τους νεους):evil: :evil: :evil: ,γιατι αν μη τι αλλο αυτοι μας μεγαλωσαν.Οσο για τους θρησκευομενους που ξημεροβραδιαζονται ωρυομενοι για τους "Σαταναδες" μονο υποκρισια τους χαρακτηριζει.
-
24-05-2006, 06:32 PM #46
Νεολαίοι μου όχι οπαδικές όχι θρησκευτικές συζητήσεις. Κατά τα άλλα χώστε
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
24-05-2006, 06:35 PM #47
:idea: :idea: :idea: :idea:
-
24-05-2006, 06:37 PM #48
χεχεχε είσαι ατίθασο πλάσμα εσύ. Μια σπας κινητά μία το ένα. Η Ισλανδή ήταν τουλάχιστον ομορφούλα; Γιατί δεν το παρακολούθησα ιδιαίτερα.
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
-
24-05-2006, 06:39 PM #49
:toung: :toung: :toung: :toung:
-
24-05-2006, 06:41 PM #50
Αυτη παλι, τι εκανε; (ποια ηταν αληθεια, δεν τη θυμαμαι)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.