- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 60
Thread: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
-
25-10-2010, 11:49 PM #41
Re: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ
δεν θα σου απαντησω ακομα αν εχω τρια αδερφια γιατι εχω περιεργια να ακουσω και αλλες αποψεις αλλα θα ηθελα να μου εξηγησεις πως σκεφτηκες
-
25-10-2010, 11:57 PM #42
Η επιλογή είναι ακούσια
αλλά έχει πολύ υψηλά ποσοστά!!!
Ενα σπάνιο, μέχρι πριν από μία 20ετία γεγονός, που προκαλούσε έκπληξη στον κοινωνικό περίγυρο, τείνει να γίνει σήμερα μια συνηθισμένη καθημερινότητα! Οπου κι αν γυρίσει κανείς το βλέμμα του στον δρόμο, βλέπει δίδυμα προσωπάκια και διπλά καρότσια... Η γενιά των διδύμων είναι εδώ!
Οι δίδυμες γεννήσεις έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με στοιχεία του μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ», ενώ το 2000 το ποσοστό των διδύμων βρισκόταν στο 2,9%, σήμερα φτάνει μέχρι και στο 5% των γεννήσεων. Στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» το 1991 το ποσοστό των δίδυμων γεννήσεων ήταν στο 1,41% και το 2010 ανέβηκε στο 2,37%.
Στην Ελλάδα, γεννιούνται περίπου 4.000 παιδιά από εξωσωματική γονιμοποίηση. Από αυτά, το 26,5% είναι δίδυμα και το 2,9% είναι τρίδυμα. Ενώ στη δεκαετία του 1980 η συχνότητα εμφάνισης της δίδυμης κύησης ήταν 1/80 και της τρίδυμης 1/8.000 κυήσεις, τώρα οι δίδυμες είναι 1 στις 15!
-
26-10-2010, 12:06 AM #43
Θα μου απαντήσει κάποιος κι εμένα? έβαλα ένα post νωρίτερα!λίγη βοήθεια απο τους πιο έμπειρους?:bigsmile:
-
26-10-2010, 12:09 AM #44
Μα ναι lefkas, συμφωνώ ότι τα ποσοστά είναι αυξημένα...αυτό είπα και εγώ....και είναι απολύτως αναμενόμενο όταν μεταφέρεις 3 και 4 και 5 έμβρυα σε μία γυναίκα η οποία προφανώς επέλεξε την εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί υπήρχε λόγος και γιατί το ζευγάρι διαγνώστηκε αρχικά ως υπογόνιμο!
Όπως και να το κάνουμε παίζουμε με τα ποσοστά...να μην συμβεί κύηση, να συμβεί μονή κύηση, ή πολύδυμη κύηση....δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ακούσια επιλογή στην εξωσωματική γονιμοποίηση...ίσα ίσα υπάρχει η πολύ εκκούσια επιλογή όταν το ζευγάρι, για τους δικούς του λόγους, επιλέξει να "τερματίσει" την ανάπτυξη του ενός από τα δύο δίδυμα τη στιγμή που η δίδυμη κύηση ανιχνευθεί.Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
26-10-2010, 12:09 AM #45
-
26-10-2010, 12:18 AM #46
Ούτε εγώ διαφώνησα μαζί σου...απλά πρόσθεσα το ακούσια για τους ευνόητους λόγους της μεθόδου
Όσο για την επιλογή μερικών ζευγαριών που λες δεν συμφωνώ καθόλου όπως κι εσύ κατάλαβα από τον τρόπο που τοποθετήθηκες
Η επιστημονική- επαγγελματική μου σχέση με το θέμα μου είναι οικεία
-
26-10-2010, 12:25 AM #47
Ναι lefkas....συγνώμη αν ακούστηκα κάπως...δεν είχα τέτοια πρόθεση....:embarrest
απλώς ξέρεις...επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, θα ήταν κρίμα να δημιουργηθεί λάθος εντύπωση στα όχι και τόσο εξοικειωμένα μέλη με αυτό το "επιλογή" και το "ακούσια"....
μια χαρά την κατάλαβες την τοποθέτησή μου...! :bigsmile:
Να σαι καλά...:bigsmile:
...και συγνώμη από τη διαχείρηση για αυτή την μικρη παρένθεση.... :embarrestΘα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
26-10-2010, 12:51 AM #48
γιατι κουκι το λες αυτο; ο χαρτης δεν δειχνει τον αριθμο των αδερφων , παιδιων κτλ;
-
26-10-2010, 01:16 AM #49
νομιζω οχι αγαπητο μελος
ο αστρολογικος χαρτης δειχνει τασεις
ας πουμε ο 3ος οικος πως θα ειναι οι σχεσεις σου με αυτα,
δεν νομιζω να δειχνει ποσα αδελφια θα εχει καποιος.
η'' καποιος αλλος οικος ποσα παιδια θα κανεις.
αλλα ας σου απαντησει καποιος απο τους αστρολογους
καλυτεραΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
26-10-2010, 12:59 PM #50
Πιστεύετε ότι είναι τυχαίο ότι η αύξηση των γεννήσεων δίδυμων παιδιών ξεκίνησε με τον Πλούτωνα (σύλληψη, εγκυμοσύνη, γέννα) στον Τοξότη που είναι διπλό ζώδιο και το ζώδιο της επέκτασης και εξάπλωσης;
Το να πει κανείς ότι οι εξωσωματικές, που φέρνουν εκ των πραγμάτων μεγαλύτερες πιθανότητες γέννησης πολύδιμων παιδιών, "ακυρώνουν" τα αστρολογικά στοιχεία ενός χάρτη είναι σαν να πιστεύει ότι ένα παιδί που γεννήθηκε με καισαρική και όχι με φυσιολογική γέννα δεν έχει "κανονικό" χάρτη.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.