s
ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 60

Re: ΑΔΕΡΦΙΑ Κ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ

δεν θα σου απαντησω ακομα αν εχω τρια αδερφια γιατι εχω περιεργια να ακουσω και αλλες αποψεις αλλα θα ηθελα να μου εξηγησεις πως σκεφτηκες

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Ναι, μόνο που θα ήθελα να επισημάνω κάτι....προς αποφυγή παρεξηγήσεων...
    με την εξωσωματική γονιμοποίηση δεν γίνεται καμία επιλογή δίδυμων.... Η νομοθεσία επιτρέπει την εμβρυομεταφορά έως τριών εμβρύων (σε κάποιες περιπτώσεις και περισσότερων...) και ως εκ τούτου υπάρχει αυξημένη πιθανότητα πολύδυμης (δίδυμης πιο συχνά) κύησης,....σε σχέση με τον φυσιολογικό τρόπο γονιμοποίησης, γύρω στο 20%. αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι γίνεται επιλογή δίδυμων...
    Η επιλογή είναι ακούσια αλλά έχει πολύ υψηλά ποσοστά!!!
    Ενα σπάνιο, μέχρι πριν από μία 20ετία γεγονός, που προκαλούσε έκπληξη στον κοινωνικό περίγυρο, τείνει να γίνει σήμερα μια συνηθισμένη καθημερινότητα! Οπου κι αν γυρίσει κανείς το βλέμμα του στον δρόμο, βλέπει δίδυμα προσωπάκια και διπλά καρότσια... Η γενιά των διδύμων είναι εδώ!
    Οι δίδυμες γεννήσεις έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με στοιχεία του μαιευτηρίου «ΙΑΣΩ», ενώ το 2000 το ποσοστό των διδύμων βρισκόταν στο 2,9%, σήμερα φτάνει μέχρι και στο 5% των γεννήσεων. Στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» το 1991 το ποσοστό των δίδυμων γεννήσεων ήταν στο 1,41% και το 2010 ανέβηκε στο 2,37%.

Στην Ελλάδα, γεννιούνται περίπου 4.000 παιδιά από εξωσωματική γονιμοποίηση. Από αυτά, το 26,5% είναι δίδυμα και το 2,9% είναι τρίδυμα. Ενώ στη δεκαετία του 1980 η συχνότητα εμφάνισης της δίδυμης κύησης ήταν 1/80 και της τρίδυμης 1/8.000 κυήσεις, τώρα οι δίδυμες είναι 1 στις 15!

Θα μου απαντήσει κάποιος κι εμένα? έβαλα ένα post νωρίτερα!λίγη βοήθεια απο τους πιο έμπειρους?:bigsmile:

Μα ναι lefkas, συμφωνώ ότι τα ποσοστά είναι αυξημένα...αυτό είπα και εγώ....και είναι απολύτως αναμενόμενο όταν μεταφέρεις 3 και 4 και 5 έμβρυα σε μία γυναίκα η οποία προφανώς επέλεξε την εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί υπήρχε λόγος και γιατί το ζευγάρι διαγνώστηκε αρχικά ως υπογόνιμο!

Όπως και να το κάνουμε παίζουμε με τα ποσοστά...να μην συμβεί κύηση, να συμβεί μονή κύηση, ή πολύδυμη κύηση....δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ακούσια επιλογή στην εξωσωματική γονιμοποίηση...ίσα ίσα υπάρχει η πολύ εκκούσια επιλογή όταν το ζευγάρι, για τους δικούς του λόγους, επιλέξει να "τερματίσει" την ανάπτυξη του ενός από τα δύο δίδυμα τη στιγμή που η δίδυμη κύηση ανιχνευθεί.
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by angeo View Post
    δεν θα σου απαντησω ακομα αν εχω τρια αδερφια γιατι εχω περιεργια να ακουσω και αλλες αποψεις αλλα θα ηθελα να μου εξηγησεις πως σκεφτηκες
    την κολοκυθεια παιζουμε:weird:
    ;
    οσα και να εχεις να τα χαιρεσαι .

αλλα δεν ειμαστε μεντιουμ

φιλικα κουκι:bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    Μα ναι lefkas, συμφωνώ ότι τα ποσοστά είναι αυξημένα...αυτό είπα και εγώ....και είναι απολύτως αναμενόμενο όταν μεταφέρεις 3 και 4 και 5 έμβρυα σε μία γυναίκα η οποία προφανώς επέλεξε την εξωσωματική γονιμοποίηση γιατί υπήρχε λόγος και γιατί το ζευγάρι διαγνώστηκε αρχικά ως υπογόνιμο!

Όπως και να το κάνουμε παίζουμε με τα ποσοστά...να μην συμβεί κύηση, να συμβεί μονή κύηση, ή πολύδυμη κύηση....δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως ακούσια επιλογή στην εξωσωματική γονιμοποίηση...ίσα ίσα υπάρχει η πολύ εκκούσια επιλογή όταν το ζευγάρι, για τους δικούς του λόγους, επιλέξει να "τερματίσει" την ανάπτυξη του ενός από τα δύο δίδυμα τη στιγμή που η δίδυμη κύηση ανιχνευθεί.
    Ούτε εγώ διαφώνησα μαζί σου...απλά πρόσθεσα το ακούσια για τους ευνόητους λόγους της μεθόδου
    Όσο για την επιλογή μερικών ζευγαριών που λες δεν συμφωνώ καθόλου όπως κι εσύ κατάλαβα από τον τρόπο που τοποθετήθηκες
    Η επιστημονική- επαγγελματική μου σχέση με το θέμα μου είναι οικεία

Ναι lefkas....συγνώμη αν ακούστηκα κάπως...δεν είχα τέτοια πρόθεση....:embarrest
    απλώς ξέρεις...επειδή είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, θα ήταν κρίμα να δημιουργηθεί λάθος εντύπωση στα όχι και τόσο εξοικειωμένα μέλη με αυτό το "επιλογή" και το "ακούσια"....
    μια χαρά την κατάλαβες την τοποθέτησή μου...! :bigsmile:
    Να σαι καλά...:bigsmile:
    ...και συγνώμη από τη διαχείρηση για αυτή την μικρη παρένθεση.... :embarrest
    Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

γιατι κουκι το λες αυτο; ο χαρτης δεν δειχνει τον αριθμο των αδερφων , παιδιων κτλ;

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by angeo View Post
    γιατι κουκι το λες αυτο; ο χαρτης δεν δειχνει τον αριθμο των αδερφων , παιδιων κτλ;
    νομιζω οχι αγαπητο μελος
    ο αστρολογικος χαρτης δειχνει τασεις
    ας πουμε ο 3ος οικος πως θα ειναι οι σχεσεις σου με αυτα,
    δεν νομιζω να δειχνει ποσα αδελφια θα εχει καποιος.
    η'' καποιος αλλος οικος ποσα παιδια θα κανεις.

αλλα ας σου απαντησει καποιος απο τους αστρολογους
    καλυτερα
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Πιστεύετε ότι είναι τυχαίο ότι η αύξηση των γεννήσεων δίδυμων παιδιών ξεκίνησε με τον Πλούτωνα (σύλληψη, εγκυμοσύνη, γέννα) στον Τοξότη που είναι διπλό ζώδιο και το ζώδιο της επέκτασης και εξάπλωσης;

Το να πει κανείς ότι οι εξωσωματικές, που φέρνουν εκ των πραγμάτων μεγαλύτερες πιθανότητες γέννησης πολύδιμων παιδιών, "ακυρώνουν" τα αστρολογικά στοιχεία ενός χάρτη είναι σαν να πιστεύει ότι ένα παιδί που γεννήθηκε με καισαρική και όχι με φυσιολογική γέννα δεν έχει "κανονικό" χάρτη.

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)